5 καλύτερα δωρεάν εργαλεία απορρήτου και ασφάλειας των Windows 11 το 2022

5 καλύτερα δωρεάν εργαλεία απορρήτου και ασφάλειας των Windows 11 το 2022

Στα Windows 11, δεν χρειάζεστε ένα εργαλείο ασφαλείας για την προστασία της συσκευής σας, καθώς το λειτουργικό σύστημα περιλαμβάνει ήδη ένα ενσωματωμένο εργαλείο ασφαλείας που ονομάζεται Ασφάλεια των Windows. Η ασφάλεια των Windows είναι διαθέσιμη για Windows 10 και Windows 11 και μπορεί να προστατεύσει τον υπολογιστή σας από άγνωστες απειλές.

Παρόλο που η εφαρμογή ασφαλείας των Windows μπορεί να διορθώσει διάφορα ζητήματα ασφαλείας στον υπολογιστή σας, τι γίνεται με τα κενά απορρήτου; Η Ασφάλεια των Windows ενισχύει το απόρρητό σας, αλλά υπάρχει πάντα χώρος για περισσότερα.

5 καλύτερα προγράμματα περιήγησης Ιστού με ενσωματωμένο VPN για Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μπορείτε να εγκαταστήσετε πολλά εργαλεία στα Windows 11 για να ενισχύσετε την ασφάλεια και το απόρρητό σας. Πολλές δωρεάν εφαρμογές των Windows 11 στον ιστό μπορούν να δυσκολέψουν τους παράγοντες απειλών να παραβιάσουν την ασφάλεια της συσκευής σας.

Τα 5 καλύτερα δωρεάν εργαλεία απορρήτου και ασφάλειας των Windows 11 (2022)

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά από τα καλύτερα δωρεάν εργαλεία των Windows για να ενισχύσετε την ασφάλεια και το απόρρητο της συσκευής σας . Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να εξερευνήσετε τέτοιες εφαρμογές, διαβάστε τον σωστό οδηγό. Ας εξερευνήσουμε τις εφαρμογές.

1. O&O ShutUp

 

Το O&O ShutUp είναι μια εφαρμογή Windows 11 που μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την ασφάλεια και το απόρρητο της συσκευής σας. Αν και δεν είναι επίσημη εφαρμογή της Microsoft, κάνει εξαιρετική δουλειά στην απενεργοποίηση όλων των επίμονων και ενοχλητικών λειτουργιών των Windows.

βελτίωση των Windows 10 καλύτερα εργαλεία για τη βελτίωση(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το περιβάλλον χρήστη του O&O ShutUp φαίνεται καθαρό και το πρόγραμμα είναι πολύ ελαφρύ. Το O&O ShutUp είναι ένα φορητό εργαλείο. επομένως δεν απαιτεί εγκατάσταση.

Όσον αφορά τις δυνατότητες, το O&O ShutUp μπορεί να κάνει μια μεγάλη γκάμα βασικών πραγμάτων για τη συσκευή σας. Για παράδειγμα, μπορεί να απενεργοποιήσει την κάμερα στην οθόνη σύνδεσης, να απενεργοποιήσει τη δυνατότητα αναφοράς σφαλμάτων, να απενεργοποιήσει την αυτόματη εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης, να αφαιρέσει την Cortana και πολλά άλλα.

2. Κότσυφας

 

Λοιπόν, μπορείτε να πάρετε το Blackbird ως εναλλακτική λύση O&O ShutUp, καθώς κάνει το ίδιο πράγμα. Είναι ένα ισχυρό ιδιωτικό εργαλείο που ενισχύει την απόδοση του υπολογιστή σας.

Το περιβάλλον χρήστη του Blackbird μοιάζει παλιό, αλλά είναι αρκετά ικανό. Όπως το O&O Shutup, το Blackbird είναι ένα φορητό εργαλείο που δεν απαιτεί εγκατάσταση.

Edenberg Σετ μαχαίρια και εργαλεία κουζίνας με βάση αποθήκευσης 9 τμχ σε καφέ χρώμα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η εκκίνηση του Blackbird θα εκτελέσει αμέσως μια σάρωση για να εντοπίσει πιθανά προβλήματα στα Windows 11 σας . Το Blackbird αποκλείει τη συλλογή δεδομένων τηλεμετρίας των Windows, αφαιρεί διαφημίσεις από το λειτουργικό σύστημα και απενεργοποιεί τα αναδυόμενα παράθυρα, τις υπηρεσίες Windows και πολλά άλλα.

3. Tor Browser

 

Λοιπόν, το Tor Browser είναι ένα φανταστικό εργαλείο προστασίας απορρήτου που πρέπει να χρησιμοποιούν όλοι. Το Tor Browser εκτελείται σε κάθε έκδοση των Windows και είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Σε σύγκριση με τις υπηρεσίες VPN, το Tor Browser σάς παρέχει καλύτερη προστασία απορρήτου καθώς συνδέεται στο δίκτυο Tor. Το Tor Browser είναι το επίσημο πρόγραμμα περιήγησης για το Tor Project και σας κάνει εντελώς ανώνυμους.

Ενώ το Tor Browser είναι εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση, η ρύθμισή του μπορεί να είναι δύσκολη. Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις του Tor Browser, μπορείτε να διατηρήσετε πλήρη ανωνυμία και να αποκλείσετε επεμβατικά σενάρια και ανιχνευτές από τις ιστοσελίδες.

4. Windows10Debloater

Λοιπόν, το Windows10Debloater είναι ένα εργαλείο που λειτουργεί επίσης με τα Windows 11 και μπορεί να εκτελέσει συγκεκριμένες τροποποιήσεις στον υπολογιστή σας για να βελτιώσει την απόδοση.

Το εργαλείο μπορεί να απεγκαταστήσει bloatware από τη συσκευή σας, όπως το OneDrive, το Disable Telemetry, το Unpin Tiles από το Start Menu, το Disable/Enable Cortana και άλλα.

10 καλύτερα δωρεάν εργαλεία αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού για Windows 10/11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Για όσους κάνουν συχνά ακατάλληλες αλλαγές στο μητρώο των Windows και το ξεχνούν, το εργαλείο Windows10Debloater περιλαμβάνει μια επιλογή επαναφοράς όλων των αλλαγών. Συνολικά, το Windows10Debloater είναι μια εξαιρετική συσκευή Windows 11 για την επίλυση διαφόρων προβλημάτων.

5. Malwarebytes

 

Έχετε πολλά δωρεάν εργαλεία ασφαλείας διαθέσιμα για τα Windows 11, αλλά το Malwarebytes είναι ίσως το πιο ισχυρό. Τα Malwarebytes μπορούν να βρουν και να αφαιρέσουν απειλές που δεν μπορούν να κάνουν άλλες σουίτες ασφαλείας.

Παρόλο που η premium έκδοση του Malwarebytes είναι λίγο πιο ακριβή από άλλες επιλογές, αξίζει κάθε δεκάρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν έκδοση ακόμα κι αν δεν έχετε τον προϋπολογισμό για να αγοράσετε την premium έκδοση του Malwarebytes.

Η δωρεάν έκδοση του Malwarebytes μπορεί να προστατεύσει τον υπολογιστή σας από απειλές, αλλά δεν θα λάβετε προστασία σε πραγματικό χρόνο. Το Malwarebytes μπορεί να αφαιρέσει κάθε είδους απειλές ασφαλείας από τον υπολογιστή σας, όπως ιούς, κακόβουλο λογισμικό, PUP, διαφημιστικό λογισμικό και άλλα.

 

Αυτά είναι λοιπόν μερικά από τα καλύτερα εργαλεία απορρήτου και ασφάλειας των Windows 11 που δεν πρέπει να χάσετε. Εάν γνωρίζετε οποιοδήποτε άλλο χρήσιμο εργαλείο για τα Windows 11, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *