5 καλύτερες δωρεάν επεκτάσεις Chrome για λήψη βίντεο YouTube

Όντας η πιο χρησιμοποιούμενη και δημοφιλής πλατφόρμα ροής βίντεο, το YouTube σας προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Εάν είστε τακτικός χρήστης του YouTube, ίσως γνωρίζετε ότι δεν σας προσφέρει την επιλογή λήψης βίντεο σε επιτραπέζιο υπολογιστή.

Ακόμη και η εφαρμογή για κινητά του YouTube σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη βίντεο για προβολή εκτός σύνδεσης, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι όλα τα βίντεο διαθέσιμα για λήψη. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σημειώσετε εδώ είναι ότι τα βίντεο που λαμβάνετε από την εφαρμογή YouTube παραμένουν εντός της εφαρμογής, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να παίξετε ή να μοιραστείτε το βίντεο πουθενά αλλού.

Για να αποφύγετε όλα αυτά τα πράγματα και για να κατεβάσετε βίντεο στον τοπικό σας αποθηκευτικό χώρο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε αποκλειστικό λογισμικό, προγράμματα λήψης βίντεο στο διαδίκτυο ή επεκτάσεις chrome του προγράμματος λήψης βίντεο YouTube .

Πώς να κατεβάσετε βίντεο

Οι καλύτερες επεκτάσεις Chrome για λήψη βίντεο YouTube

Αυτό το άρθρο θα συζητήσει τις καλύτερες επεκτάσεις Chrome για λήψη βίντεο YouTube . Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες δωρεάν επεκτάσεις Chrome για λήψη βίντεο YouTube. Ας τσεκάρουμε.

1. Επαγγελματίας λήψης βίντεο

Το Video Downloader Professional είναι μια επέκταση chrome που μπορεί να κατεβάσει βίντεο από οποιονδήποτε ιστότοπο βίντεο στον ιστό. Λειτουργεί με το YouTube, αλλά μερικές φορές η επέκταση δεν λειτουργεί.

Αυτό οφείλεται στους περιορισμούς που θέτει το YouTube στα βίντεό του. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να δοκιμάσετε την τύχη σας εγκαθιστώντας αυτήν την επέκταση στο πρόγραμμα περιήγησής σας στο Chrome.

Μόλις εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί, πρέπει να ανοίξετε έναν ιστότοπο βίντεο και να κάνετε κλικ στο εικονίδιο επέκτασης Επαγγελματικής λήψης βίντεο. Η επέκταση θα λάβει αυτόματα τα βίντεο και θα σας παρέχει τον σύνδεσμο λήψης.

2. Addoncrop

Το Addoncrop είναι μια επέκταση chrome για λήψη βίντεο, αλλά δεν είναι διαθέσιμη στο επίσημο κατάστημα chrome. Είναι μια επέκταση προγράμματος περιήγησης ιστού πλούσια σε δυνατότητες που μπορεί να κατεβάσει βίντεο από κάθε ιστότοπο βίντεο.

Μετά τη λήψη και την ενεργοποίηση, το Addoncrop προσθέτει ένα εικονίδιο λήψης δίπλα στα βίντεο του YouTube. Οι ιστότοποι του κουμπιού λήψης βρίσκονται ακριβώς δίπλα στο κουμπί Μου αρέσει και μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτό για να πραγματοποιήσετε λήψη των βίντεο σε πολλές διαφορετικές ποιότητες.

Εκτός από τη λήψη βίντεο από τοποθεσίες βίντεο, το Addoncrop προσφέρει πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως λήψη στιγμιότυπου βίντεο, απόκρυψη σχολίων στο YouTube και πολλά άλλα.

3. Εύκολο πρόγραμμα λήψης βίντεο YouTube

Το Easy YouTube Video Downloader είναι ένα πρόσθετο της Opera, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας Chrome εγκαθιστώντας την επέκταση CrossPilot . Για όσους δεν το γνωρίζουν, το CrossPilot είναι μια επέκταση Chrome που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Opera στο Chrome σε περιβάλλον sandbox.

Έτσι, το πρόσθετο Easy YouTube Video Downloader σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη βίντεο από το YouTube. Μόλις εγκατασταθεί στο Chrome, θα δείτε ένα πράσινο κουμπί λήψης κάτω από τον μετρητή Like και κάτω από το κουμπί Εγγραφή.

Μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Λήψη για να δείτε όλες τις διαθέσιμες μορφές και αναλύσεις. Συνολικά, το Easy YouTube Video Downloader είναι μια εξαιρετική επέκταση λήψης βίντεο YouTube που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

4. YouTube με κλικ

Το YouTube By Click δεν είναι ακριβώς μια επέκταση προγράμματος περιήγησης ιστού. είναι ένα λογισμικό λήψης βίντεο που λειτουργεί με κάθε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Μόλις εγκατασταθεί, το YouTube με κλικ θα εντοπίσει αυτόματα τα βίντεο που παίζονται σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και θα σας επιτρέψει να τα κατεβάσετε.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο σε μορφή MP4 ή MP3 και είναι διαθέσιμη σε πολλές γλώσσες.

5. Internet Download Manager (IDM)

Το Internet Download Manager (IDM) δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς όλοι γνωρίζουν για αυτόν τον δημοφιλή διαχειριστή λήψεων για Windows. Το Internet Download Manager (IDM) διαθέτει μια επέκταση προγράμματος περιήγησης που μπορεί να κατεβάσει βίντεο από οποιαδήποτε ιστοσελίδα.

Μετά την εγκατάσταση του IDM και την ενεργοποίηση της λειτουργικής μονάδας προγράμματος περιήγησης, ο υπολογιστής-πελάτης υπολογιστή IDM θα εντοπίσει αυτόματα όλα τα βίντεο που παίζονται στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Ακόμα κι αν αποτύχει να εντοπίσει ένα βίντεο, μπορείτε να αναγκάσετε το IDM να εκτελέσει ένα πρόγραμμα λήψης βίντεο στην ιστοσελίδα. Μόλις τελειώσετε, θα βρείτε ένα κουμπί Λήψη αυτού του βίντεο με το λογότυπο IDM δίπλα σε κάθε βίντεο.

Όσον αφορά το YouTube, το Internet Download Manager (IDM) μπορεί εύκολα να εντοπίσει βίντεο YouTube που παίζονται σε οποιαδήποτε καρτέλα του προγράμματος περιήγησης και σας προσφέρει επιλογές λήψης σε πολλές μορφές αρχείων και αναλύσεις βίντεο.

Έτσι, αυτές είναι οι λίγες καλύτερες επεκτάσεις chrome του προγράμματος λήψης βίντεο YouTube που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Σχεδόν κάθε πρόγραμμα λήψης βίντεο που παραθέτουμε είναι δωρεάν και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς περιορισμούς ή περιορισμούς. Εάν θέλετε να προτείνετε οποιαδήποτε άλλη επέκταση προγράμματος λήψης βίντεο, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης:Πώς να εγκαταστήσετε το YouTube TV στο Apple TV

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *