10 καλύτεροι ισοσταθμιστές ήχου για Windows 11 (Δωρεάν & Premium)

Είτε είστε πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, δημιουργός ήχου ή παίκτης, πιθανότατα θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα ισοσταθμιστή ήχου. Το Audio ή Sound Equalizer για τα Windows 11 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο, ειδικά αν είστε ηχοφίλος.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο ισοσταθμιστής ήχου ή ήχου είναι ένα πρόγραμμα που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον ήχο στο λειτουργικό σας σύστημα Windows. Με μια κατάλληλη εφαρμογή ισοσταθμιστή ήχου, μπορείτε να ελέγξετε διάφορες πτυχές του ήχου και να κάνετε την εμπειρία ακρόασης μουσικής πιο ευχάριστη.

10 καλύτερο λογισμικό ισοσταθμιστή για Windows 10/11 το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ενώ τα Windows δεν έχουν έλλειψη εφαρμογών ισοσταθμιστή ήχου, μόνο αρκετές λειτουργούν με τα πιο πρόσφατα Windows 11 . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ισοσταθμιστές ήχου για τα Windows 11 για να προσαρμόσετε την ένταση συγκεκριμένων συχνοτήτων ήχου, που ονομάζονται ζώνες.

10 καλύτεροι ισοσταθμιστές ήχου για Windows 11

Επομένως, εάν ψάχνετε τρόπους για να βελτιώσετε τον ήχο στα Windows 11, πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τους δωρεάν ισοσταθμιστές ήχου των Windows 11. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς από τους καλύτερους ισοσταθμιστές au dio για τα Windows 11 . Ας αρχίσουμε.

1. Viper4Windows

 

Το Viper4Windows είναι ένας από τους καλύτερους δωρεάν ισοσταθμιστές ήχου που διατίθενται για το λειτουργικό σύστημα Windows. Ενώ ο ισοσταθμιστής ήχου έχει σχεδιαστεί για Windows 10, είναι πλήρως συμβατός ακόμη και με τα πιο πρόσφατα Windows 11.

Λήψη προγραμμάτων οδήγησης ήχου Realtek HD για Windows (τελευταία έκδοση)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το καλό με το Viper4Windows είναι ότι είναι δωρεάν και σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον ήχο μέσω του ισοσταθμιστή 18 ζωνών. Είναι επίσης ένας από τους πιο προηγμένους ισοσταθμιστές ήχου που μπορείτε να έχετε ποτέ, καθώς προσφέρει διαφορετικές λειτουργίες αναπαραγωγής μουσικής μέσω ακουστικών ή ηχείων.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις προκατασκευασμένες λειτουργίες μουσικής, μπορείτε να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε τις προεπιλεγμένες.

2. Realtek HD Audio Manager

 

Το Realtek HD Audio Manager μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή αν ψάχνετε για ένα δωρεάν και ανοιχτού κώδικα πρόγραμμα διαχείρισης ήχου για τον υπολογιστή σας.

Το Realtek HD Audio Manager είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή διαχείρισης ήχου και εάν ο υπολογιστής σας διαθέτει κάρτα ήχου Realtek, τότε αυτή θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη επιλογή.

Το Realtek HD Audio Manager σάς παρέχει ευρύ φάσμα επιλογών προσαρμογής και τροποποίησης. Έχετε διάφορες επιλογές για να προσαρμόσετε τον ήχο και λαμβάνετε επίσης έναν ισοσταθμιστή γραφικών Dolby PCEE v4 για να βελτιώσετε την ποιότητα του ήχου.

3. Equalizer APO

 

Το Equalizer APO είναι ένα άλλο καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα ισοσταθμιστή ήχου ανοιχτού κώδικα για τα Windows 11 . Η εφαρμογή είναι δωρεάν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον υπολογιστή σας με Windows 11.

Σε σύγκριση με άλλους ισοσταθμιστές ήχου στη λίστα, το Equalizer APO είναι πιο ελαφρύ καθώς χρησιμοποιεί ελάχιστους πόρους συστήματος. Έτσι, ακόμη και όταν εκτελείτε τα Windows 11 σε υπολογιστή χαμηλού επιπέδου, δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα απόδοσης κατά τη χρήση του Equalizer APO.

10 καλύτερες εφαρμογές μουσικής εκτός σύνδεσης για Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επίσης, το Equalizer APO είναι πιο εύκολο στη χρήση. Διαθέτει πολλές δυνατότητες, όπως απεριόριστα φίλτρα, συμβατότητα με πολλά κανάλια, γρήγορο χρόνο απόκρισης, υποστήριξη για ενσωμάτωση πρόσθετων VST και πολλά άλλα.

4. Adobe Audition

 

Ο παραγωγός μουσικής και οι επεξεργαστές ήχου χρησιμοποιούν κυρίως το Adobe Audition, έναν ισοσταθμιστή ήχου για Windows. Δεδομένου ότι το Adobe Audition έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες, οι αρχάριοι μπορεί να θεωρήσουν δύσκολο να λειτουργήσουν το εργαλείο.

Το επαγγελματικό εργαλείο επεξεργασίας ήχου σάς επιτρέπει να προσδιορίσετε με ακρίβεια τις συχνότητες ήχου που θέλετε να ενισχύσετε ή να μειώσετε.

Το Adobe Audition είναι ένα εργαλείο υψηλής ποιότητας, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμή πριν αγοράσετε το προϊόν.

5. EarTrumpet

 

Το EarTrumpet είναι μια εφαρμογή ελέγχου έντασης ήχου για Windows που είναι οπτικά ελκυστική και προσφέρει γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές ήχου.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ελέγχετε την έξοδο έντασης από διάφορες εφαρμογές και μόλις εγκατασταθεί, τοποθετείται στη γραμμή εργασιών.

Αν και το EarTrumpet δεν σας προσφέρει έναν αποκλειστικό ισοσταθμιστή, μπορεί να ενσωματωθεί με έναν υπάρχοντα ισοσταθμιστή και να σας παρέχει τα χειριστήρια.

6. FXSound

 

Αν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα λογισμικού που μπορεί να ενισχύσει την ένταση, τα μπάσα και την ποιότητα ήχου στο λειτουργικό σας σύστημα Windows, τότε μην ψάχνετε άλλο από το FXSound.

Το FXSound είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή διαχείρισης ήχου που παρέχει έναν ισοσταθμιστή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εξισορροπήσετε τον ήχο σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις κεντρικές συχνότητες του ισοσταθμιστή ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 

Εκτός από αυτό, το FXSound σάς προσφέρει επίσης οπτικοποιητή ήχου, εφέ ήχου, προεπιλογές για μουσική, παιχνίδια, ροή βίντεο και πολλά άλλα.

7. Bongiovi DPS

 

Το Bongiovi DPS είναι ένας σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ήχου που μπορεί να βελτιστοποιήσει οποιοδήποτε ηχητικό σήμα σε πραγματικό χρόνο. Είναι μια premium εφαρμογή ήχου στη λίστα που σαρώνει αυτόματα σήματα ήχου σε πραγματικό χρόνο και βελτιστοποιεί την αναπαραγωγή ήχου σε υπολογιστή.

Το καλό με το Bongiovi DPS είναι ότι λειτουργεί με διάφορες διαδικτυακές υπηρεσίες, podcast και ραδιόφωνο.

Το Bongiovi DPS διαθέτει επίσης έναν ισοσταθμιστή ήχου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ρυθμίσετε τις συχνότητες ήχου. Εναλλακτικά, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις προκαθορισμένες λειτουργίες για να προσαρμόσετε τον ήχο ανάλογα με τις ανάγκες σας.

8. Φωνομετρητής Μπανάνα

 

Εάν είστε YouTuber και αναζητάτε έναν ισοσταθμιστή ήχου για τα Windows 11 για να τροποποιήσετε την ένταση του μικροφώνου, τότε το Voicemeeter Banana μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Είναι μια προηγμένη εφαρμογή μείκτη ήχου για Windows 11 που σας επιτρέπει να ελέγχετε διάφορες παραμέτρους του ήχου του υπολογιστή σας. Το Voicemeeter Banana σας προσφέρει ισοσταθμιστή γραφικών 3 ζωνών σε εικονική είσοδο.

Πώς να μετακινήσετε τη γραμμή εργασιών των Windows 11 προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά και να προσαρμόσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Voicemeeter Banana υποστηρίζει όλες τις δημοφιλείς διεπαφές ήχου όπως MME, DirectX, KS, WaveRT, HOME και ASIO.

9. Boom3D

 

Το Boom3D είναι μια από τις πιο προηγμένες εφαρμογές ισοσταθμιστή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά το Boom3D έχει τον ισοσταθμιστή με 31 μπάντες. Επίσης, υποστηρίζει πολλές προεπιλογές για να παρέχει μια καθηλωτική εμπειρία ακρόασης.

Ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να παίξετε με τον ισοσταθμιστή, η εγκατάσταση μόνο του Boom3D θα μετατρέψει όλη την έξοδο ήχου σε ήχο 3D surround. Ωστόσο, το Boom3D είναι μια εφαρμογή premium και είναι αρκετά ακριβή.

10. Equalizer Pro

 

Το Equalizer Pro είναι ένα premium πρόγραμμα ισοσταθμιστή για Windows που έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει την ποιότητα ήχου της αγαπημένης σας εφαρμογής ήχου.

Το πρόγραμμα ισοσταθμιστή για τα Windows 11 σάς παρέχει έναν ισοσταθμιστή 10 ζωνών, εφέ ενίσχυσης μπάσων και περισσότερες από 20 διαφορετικές προεπιλογές ισοσταθμιστή.

Πώς να κατεβάσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές της Disney το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις ενσωματωμένες προεπιλογές, μπορείτε να δημιουργήσετε την προσαρμοσμένη προεπιλογή σας για να βελτιώσετε την ποιότητα ήχου με το Equalizer Pro. Συνολικά, το Equalizer Pro είναι ένας εξαιρετικός ισοσταθμιστής ήχου για υπολογιστές με Windows 11.

 

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους ισοσταθμιστές ήχου για τα Windows 11. Όλη η εφαρμογή ήταν καθαρή από ιούς και είναι πλήρως συμβατή με τα πιο πρόσφατα Windows 11. Εάν γνωρίζετε οποιονδήποτε άλλο ισοσταθμιστή ήχου για τα Windows 11, ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy