Εφαρμογές ισοσταθμιστή ήχου

12 Καλύτερες Εφαρμογές ισοσταθμιστή ήχου για Windows

Θα βρείτε πολλά Εφαρμογές ισοσταθμιστή ήχου για Windows λειτουργικό σύστημα. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα εργαλεία ισοσταθμιστή ήχου χρήσιμα και μπορούν να καταστρέψουν την εμπειρία ακρόασης μουσικής. Επομένως, για να αποφύγετε τέτοια σενάρια, παραθέσαμε μερικούς από τους καλύτερους ισοσταθμιστές ήχου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο λειτουργικό σας σύστημα Windows 10.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σε όλους αρέσει να ακούν μουσική. Η μουσική αυτή τη στιγμή παίζει αναπόσπαστο ρόλο στη ζωή μας. Η μουσική μπορεί να μας βοηθήσει να χαλαρώσουμε το μυαλό μας και να ξεχάσουμε το κοσμικό άγχος. Ωστόσο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν ισοσταθμιστή ήχου για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη μουσική ή βελτιώστε τη μουσική εμπειρία.

Διαβάστε επίσης: 10 καλύτερα δωρεάν λογισμικά για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά προγραμμάτων οδήγησης των Windows

12 Καλύτερες Εφαρμογές ισοσταθμιστή ήχου για Windows

Λοιπόν, μιλώντας για τα Windows 10/11, θα βρείτε πολλά εφαρμογές ισοσταθμιστή ήχου. Εδώ, έχουμε παραθέσει μερικά από τα καλύτερους ισοσταθμιστές ήχου στο λειτουργικό σας σύστημα Windows.

1. Realtek HD Audio Manager

Realtek HD Audio Manager

Το Realtek HD Audio Manager είναι το καλύτερη εφαρμογή ισοσταθμιστή ήχου στον υπολογιστή σας με Windows. Το εργαλείο είναι ανοιχτού κώδικα και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών τροποποίησης.

Ο ισοσταθμιστής ήχου για Windows είναι αρκετά ισχυρός για να αλλάξει τις ρυθμίσεις ήχου. Φέρνει επίσης μερικές μοναδικές λειτουργίες όπως μικρόφωνα, στερεοφωνική μίξη κ.λπ.

2. FXSound

FXSound

Λοιπόν, είναι premium Εφαρμογή ισοσταθμιστή ήχου για Windows 10. Ωστόσο, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών για να τη χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Στο πλαίσιο της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου των 30 ημερών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις premium λειτουργίες του FXSound.

Το εργαλείο παρέχει πολλές προεπιλογές ήχου, όπως 3D Surround, υψηλότερη πιστότητα, ενίσχυση δυναμικού κέρδους, έντονο μπάσο κ.λπ. Επομένως, είναι ένας από τους καλύτερους ισοσταθμιστές ήχου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

3. Equalizer APO

Equalizer APO

Το Equalizer APO είναι ένας ισοσταθμιστής ήχου ανοιχτού κώδικα που διατίθεται για το λειτουργικό σύστημα Windows. Το υπέροχο με το Equalizer APO είναι ότι παρέχει στους χρήστες πολλές ρυθμίσεις ήχου.

Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτές τις ρυθμίσεις ήχου για να βελτιώσετε την ποιότητα του ήχου. Επιπλέον, το εργαλείο παρέχει στους χρήστες πολλά φίλτρα ήχου για διαφορετικές περιπτώσεις.

4. Bongiovi DPS

Bongiovi DPS

Λοιπόν, το Bongiovi DPS είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο ήχου με πολλές μοναδικές δυνατότητες. Το εργαλείο προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών σε νέους χρήστες και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες του κατά τη δοκιμαστική περίοδο.

Το αξιοσημείωτο στοιχείο του Bongiovi DPS είναι η έξυπνη τεχνολογία ψηφιακού σταθμού παραγωγής ενέργειας, η οποία σαρώνει τα ηχητικά σήματα σε πραγματικό χρόνο για να τα προσαρμόσει σύμφωνα με τα σενάρια.

5. Adobe Audition

Adobe Audition

Λοιπόν, το Adobe Audition είναι λίγο διαφορετικό από όλα τα άλλα που αναφέρονται παραπάνω. Είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας ήχου που σας επιτρέπει να τροποποιήσετε τη φωνή σας.

Με το Adobe Audition, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε την ένταση ενός ήχου. Ωστόσο, εάν περιμένετε να χρησιμοποιήσετε το Equalizer σε όλο το σύστημα, δεν είναι η εφαρμογή. Είναι απλώς μια εφαρμογή αλλαγής φωνής που μπορεί να βελτιώσει τη φωνή σας.

6. Boom 3D

Boom 3D

Το Boom 3D είναι για όσους αναζητούν ένα καταπληκτικό εργαλείο ελέγχου ήχου με εξαιρετική διεπαφή. Το υπέροχο με το Boom 3D είναι ότι προσφέρει έναν ισοσταθμιστή με ένα ευρύ φάσμα προεπιλογών.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Boom 3D έχει επίσης μερικές άλλες επιλογές που μπορούν επίσης να ενισχύσουν τον ήχο σας. Έτσι, το Boom 3D είναι ένας άλλος καλύτερος ισοσταθμιστής ήχου των Windows που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

7. Equalizer Pro

Equalizer Pro

Όπως λέει και το όνομα του εργαλείου, το Equalizer Pro είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές ισοσταθμιστή των Windows 10/11 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Το υπέροχο με το Equalizer Pro είναι η φιλική προς το χρήστη διεπαφή που δεν φαίνεται περίπλοκη.

Εκτός από αυτό, το Equalizer Pro προσφέρει ισοσταθμιστή δέκα ζωνών και εφέ ενίσχυσης μπάσων. Το εφέ ενίσχυσης μπάσων επιτρέπει στους χρήστες να ενισχύουν χαμηλούς τόνους.

8. VLC Media Player

VLC Media Player

Λοιπόν, το VLC Media Player μπορεί να είναι το περίεργο στη λίστα. Παρόλα αυτά, είχε έναν ισχυρό ισοσταθμιστή. Το ενσωματωμένο εργαλείο ισοσταθμιστή του VLC σάς επιτρέπει να ελέγχετε το επίπεδο εξόδου μιας συγκεκριμένης ζώνης συχνοτήτων, που κυμαίνεται από 60 Hz έως 16 kHz.

Αν αφήσουμε πίσω τον ισοσταθμιστή, το VLC είναι ίσως το πιο ισχυρό και πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων με πολλές δυνατότητες για Windows λειτουργικό σύστημα. Υποστηρίζει όλες τις μορφές βίντεο και ήχου και σας επιτρέπει να εγγράφετε οθόνες, να μετατρέπετε βίντεο και πολλά άλλα.

9. Φωνομετρητής Μπανάνα

Φωνομετρητής Μπανάνα

Το Voicemeeter Banana διαφέρει ελαφρώς από όλες τις άλλες εφαρμογές ισοσταθμιστή που αναφέρονται στο άρθρο. Είναι μια προηγμένη εφαρμογή μείκτη ήχου που διαθέτει μια εικονική συσκευή ήχου που χρησιμοποιείται ως εικονική είσοδος/εξόδου για τη μίξη και τη διαχείριση πηγών ήχου από συσκευές ήχου ή εφαρμογές.

Η προηγμένη εφαρμογή μείκτη ήχου για Windows σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε την είσοδο και την έξοδο ήχου. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα παραμόρφωσης κατά τη ροή ήχου σε οποιαδήποτε εφαρμογή, μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του ισοσταθμιστή για να κάνετε τον ήχο πιο καθαρό και λιγότερο παραμορφωμένο.

10. FL Studio

fl στούντιο

Το FL Studio είναι ένα πλήρες σταθμός εργασίας ήχου για Windows και macOS. Μπορεί να βρείτε το FL Studio περίπλοκο στη χρήση εάν είστε τακτικός χρήστης. Όσον αφορά το Equalizer, το FL Studio διαθέτει ένα πρόσθετο ισοσταθμιστή 7 ζωνών που ονομάζεται Fruity Parametric EQ.

Το πρόσθετο σάς επιτρέπει να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση συγκεκριμένων συχνοτήτων. Συνολικά, εάν γνωρίζετε πώς να ελέγχετε τις συχνότητες σε έναν ισοσταθμιστή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εύκολα το Fruity Parametric EQ.

11. Soundtrap

Soundtrap

Το Soundtrap είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να κάνετε μουσική μαζί online. Είναι ένα πλήρες εργαλείο δημιουργίας μουσικής που παρέχει όλα τα είδη των δυνατοτήτων για τη γρήγορη δημιουργία ενός τραγουδιού.

Εάν είστε μουσικός, μπορείτε να ηχογραφήσετε και να μιξάρετε κομμάτια από το φορητό υπολογιστή, το τηλέφωνο ή το tablet σας. Αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον είναι η υποστήριξη μεταξύ πλατφορμών.

Όσον αφορά τον ισοσταθμιστή, τόσο η επιτραπέζια έκδοση όσο και η έκδοση web παρέχουν πρόσβαση στον ισοσταθμιστή για προσαρμογή των συχνοτήτων ήχου και των φωνητικών.

12. Viper4Windows

Viper4Windows

Το Viper4Windows είναι ίσως ο καλύτερος δωρεάν ισοσταθμιστής ήχου στη λίστα που είναι πλήρως συμβατός με τα Windows 10.

Το εργαλείο προσφέρει 18 ισοσταθμιστές μπάντας για αναπαραγωγή με το τραγούδι ή τη μουσική σας. Προσφέρει επίσης πολλές προκατασκευασμένες λειτουργίες/εφέ μουσικής που μπορούν να μεταμορφώσουν τον ήχο/τη μουσική σας.

Ακόμα κι αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις, μπορείτε να δημιουργήσετε την προσαρμοσμένη έκδοση σας.

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους ισοσταθμιστές ήχου για Windows. Άλλοι ισοσταθμιστές ήχου είναι διαθέσιμοι στο διαδίκτυο, αλλά έχουμε παραθέσει μόνο τους καλύτερους. Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω εάν θέλετε να προτείνετε κάποιο άλλο Εφαρμογές ισοσταθμιστή των Windows.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *