συμπίεσης αρχείων για Android

10 καλύτερες εφαρμογές συμπίεσης αρχείων για Android το 2023

Ας παραδεχτούμε ότι μία από τις πιο δημοφιλείς μορφές αρχείων που αντιμετωπίζουμε καθημερινά είναι τα αρχειοθετημένα αρχεία. Τα αρχεία αρχειοθέτησης σε ZIP, RAR και TAR χρησιμοποιούνται ευρέως λόγω των χαρακτηριστικών συμπίεσης. Τα αρχειοθετημένα αρχεία όχι μόνο βοηθούν στην εξοικονόμηση επιπλέον χώρου στις συσκευές μας Android, αλλά βοηθούν επίσης να καθαρίσουμε το χάος.

Τα αρχεία μπορούν να τοποθετήσουν όλα τα αρχεία σε ένα μόνο μέρος, ελευθερώνοντας λίγο ψηφιακό χώρο. Τα περισσότερα αρχεία που κατεβάζετε από τοποθεσίες κοινής χρήσης αρχείων συχνά διατίθενται σε μορφή rar, zip. Ωστόσο, για να ανοίξουμε αυτά τα αρχεία, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάποια εργαλεία.

Τώρα, πολλές εφαρμογές αποσυμπίεσης είναι διαθέσιμες στο Google Play Store και η ύπαρξη τόσο μεγάλου αριθμού επιλογών πάντα προκαλεί σύγχυση στους χρήστες.

Διαβάστε επίσης: Πώς να ανοίξετε αρχεία RAR στο Android

10 καλύτερες εφαρμογές συμπίεσης αρχείων για Android

Έτσι, για να κάνουμε τα πράγματα απλά, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές συμπίεσης και εξαγωγής αρχείων Android που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να ανοίξετε τα αρχεία ZIP, RAR, 7Z και άλλες μορφές συμπιεσμένων αρχείων. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα των καλύτερες εφαρμογές για τη συμπίεση αρχείων Android.

1. RAR

RAR

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν, απλή και γρήγορη εφαρμογή συμπίεσης αρχείων για Android, τότε το RAR μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Μοιάζει πολύ με μια εφαρμογή WinRAR που χρησιμοποιείτε σε επιτραπέζιο υπολογιστή, αλλά είναι κατασκευασμένη για κινητές συσκευές.

Με το RAR, μπορείτε δημιουργήστε αρχεία συμπίεσης σε μορφή RAR & ZIP. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να αποσυσκευάσετε τα αρχεία RAR, ZIP, TAR, GZ, BZ2, XZ και ISO.

2. B1 Archiver

B1 Archiver

Το B1 Archiver είναι ένα δωρεάν εργαλείο για τη δημιουργία και την εξαγωγή μορφής αρχείου zip, οπότε το B1 Archiver μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Google Play Store και είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση.

Μιλώντας για τις δυνατότητες, η εφαρμογή έχει υποστήριξη για 37 διαφορετικές συμπιεσμένες μορφές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή είτε για συμπίεση είτε για εξαγωγή αρχείων zip.

3. ZArchiver

ZArchiver

Το ZArchiver είναι μια πιο προηγμένη έκδοση της εφαρμογής RAR που αναφέρεται παραπάνω. Το μόνο πράγμα που κάνει το ZArchiver διαφορετικό από το RAR είναι η υποστήριξη αρχείων του.

Με το ZArchiver, μπορείτε να δημιουργήσετε τύπους αρχειοθέτησης ZIP, BZIP2, GZIP, XZ, TAR, ZST και άλλων. Επίσης, σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να αποσυμπιέζετε συμπιεσμένα αρχεία που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης, να επεξεργάζεστε αρχεία κ.λπ.

4. Winzip

Winzip

Το Winzip είναι ένας άλλος δημοφιλής τίτλος στη λίστα που μπορεί να σας βοηθήσει με τη συμπίεση ή την εξαγωγή αρχείων. Η διεπαφή του WinZip είναι επίσης αρκετά καλή και έχει πολλά συναρπαστικά χαρακτηριστικά.

Η εφαρμογή υποστηρίζει το Google Drive και το Dropbox, ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε απευθείας τα αρχεία zip των πλατφορμών cloud.

5. Φερμουάρ

Φερμουάρ

Το φερμουάρ μπορεί να εξαγάγει και να συμπιέζει σχεδόν κάθε σημαντική μορφή αρχείου συμπίεσης. Η εφαρμογή φέρνει επίσης έναν διαχειριστή εργασιών, πρόγραμμα προβολής flash, διαχείριση αρχείων, πρόγραμμα προβολής εικόνων κ.λπ. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στους χρήστες να μεταφέρουν αρχεία zip μέσω WiFi.

Αυτό που κάνει το Zipper πιο χρήσιμο είναι ότι προσφέρει επίσης δυνατότητες διαχείρισης αρχείων και απομακρυσμένης διαχείρισης αρχείων μέσω FTP/HTTP.

6. iZip

iZip

Το iZip είναι μια από τις νέες εφαρμογές Android που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store, η οποία μπορεί να μεταγλωττίσει πολλά αρχεία. Η εφαρμογή μπορεί να συμπιέσει φωτογραφίες, βίντεο, εφαρμογές και οποιοδήποτε άλλο αρχείο σε μορφή zip.

Η εφαρμογή προσφέρει επίσης ένα ικανό πρόγραμμα προβολής αρχείων που μπορεί να ανοίξει αρχεία PDF, TXT, JPG, GIF, PNG και RTF. Επιπλέον, το iZip επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν δεδομένα από το Box, το Google Drive, το Dropbox και άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες αποθήκευσης cloud.

7. Εύκολα Unrar, Unzip & Zip

Εύκολα Unrar, Unzip & Zip

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Easy Unrar, Unzip & Zip είναι μία από τις καλύτερες και απλές εφαρμογές για τη δημιουργία ή την εξαγωγή αρχείων zip.

Το υπέροχο πράγμα με το Easy Unrar, Unzip & Zip είναι το προηγμένο πρόγραμμα περιήγησης αρχείων που μπορεί να δει τι υπάρχει μέσα στο αρχείο zip χωρίς εξαγωγή. Εκτός από αυτό, τα Easy Unrar, Unzip & Zip μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία αρχείων zip που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης.

8. ALZip

ALZip

Το AlZip είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για συσκευές Android. Με το AlZip, μπορείτε να δημιουργήσετε φακέλους, να μετακινήσετε αρχεία μεταξύ τους, να διαγράψετε και να μετονομάσετε αρχεία κ.λπ.

Η εφαρμογή διαχείρισης αρχείων έχει μια βολική διεπαφή για την εύρεση τοπικών αρχείων χωρίς πρόβλημα. Εκτός από τη διαχείριση αρχείων, το AlZip προσφέρει επίσης δυνατότητες συμπίεσης αρχείων. Υποστηρίζει σχεδόν όλα τα μεγάλα αρχεία αρχειοθέτησης, συμπεριλαμβανομένων των 7z, egg, alz, tar, bz κ.λπ.

9. Zip File Reader

Zip File Reader

Το Zip File Reader είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή zip-unzip για Android που είναι δωρεάν για λήψη και χρήση. Αυτή είναι μια εξαιρετικά ελαφριά εφαρμογή για Android που σας επιτρέπει να ανοίξετε το αρχείο ZIP, να δημιουργήσετε αρχεία ZIP κ.λπ.

Επίσης, η εφαρμογή παρέχει μια επιλογή δημιουργίας ενός αρχείου ZIP που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης, μετατροπής ZIP σε αρχείο JPG κ.λπ. Συνολικά, το Zip File Reader είναι μια εξαιρετική εφαρμογή συμπίεσης αρχείων Android.

10. Διαχείριση αρχείων PowerGrasp

Διαχείριση αρχείων PowerGrasp

Το PowerGrasp File Manager είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για Android που προσφέρει λίγες δυνατότητες συμπίεσης αρχείων.

Με τη διαχείριση αρχείων PowerGrasp, μπορείτε να δημιουργήσετε ή να επεξεργαστείτε αρχεία ZIP, 7z, tar και tar.gz. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο διαχειριστής αρχείων PowerGrasp μπορεί επίσης να εκτελέσει λειτουργίες root και έχει υποστήριξη μεταφοράς και απόθεσης.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες εφαρμογές Android για συμπίεση και εξαγωγή αρχείων για να σας βοηθήσει να ανοίξετε μορφές αρχείων ZIP, RAR, 7Z και άλλων συμπιεσμένων αρχείων. Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό; Μοιραστείτε τις απόψεις σας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:Σφάλμα 42125 Το αρχείο ZIP είναι κατεστραμμένο

καλύτερες εφαρμογές για άνοιγμα αρχείων ZIP στο Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *