εναλλακτικές λύσεις Pixabay

13 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Pixabay για δωρεάν στοκ εικόνες το 2023

Η εύρεση δωρεάν, υψηλής ποιότητας φωτογραφιών στοκ δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Πολλές τοποθεσίες είναι διαθέσιμες στο Διαδίκτυο από όπου μπορείτε να βρείτε δωρεάν στοκ φωτογραφίες. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε μόνο περιορισμένες εικόνες σε αυτούς τους ιστότοπους.

Αναφέρομαι σε δωρεάν στοκ φωτογραφικές ιστοσελίδες, χωρίς καμία αμφιβολία, το Pixabay φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή. Το Pixbay διατηρεί μια τεράστια βάση δεδομένων με δωρεάν στοκ φωτογραφίες σε σύγκριση με άλλους παρόμοιους τύπους τοποθεσιών. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Pixabay είναι ο μόνος σωτήρας για τους bloggers και τους διαχειριστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να εκπληρώσουν τις ανάγκες εικόνας τους.

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτεροι ιστότοποι για δωρεάν εικόνες

13 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Pixabay για δωρεάν στοκ εικόνες

Ωστόσο, το Pixabay δεν είναι ο μόνος ιστότοπος που λαμβάνει δωρεάν στοκ φωτογραφίες. Υπάρχουν πολλές άλλες τοποθεσίες όπου μπορείτε να κάνετε λήψη εικόνων δωρεάν. Αυτές οι στοκ εικόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εμπορικούς σκοπούς. Αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει μερικά από τα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Pixabay μπορείτε να εξετάσετε.

1. Adobe Stock

Adobe Stock

Το Adobe Stock μπορεί να μην είναι μια πολύ δημοφιλής εναλλακτική λύση Pixabay στη λίστα, αλλά προσφέρει περισσότερες από 80 εκατομμύρια εικόνες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις στοκ φωτογραφίες που είναι διαθέσιμες στο Adobe Stock για εμπορικά έργα, αλλά πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά την άδεια χρήσης πριν τις κατεβάσετε.

Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό με το Adobe Stock, λαμβάνετε δέκα δωρεάν στοκ εικόνες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε έργο. Επίσης, η Adobe Stock είναι μια πλατφόρμα όπου μπορείτε να πουλήσετε τις φωτογραφίες σας.

2. Freepik

Freepik

Το Freepik είναι λιγότερο δημοφιλές από το Pixabay, αλλά σας επιτρέπει να κατεβάζετε δωρεάν εκατοντάδες φωτογραφίες, σχέδια και μακέτες υψηλής ποιότητας. Ο ιστότοπος έχει μια ελκυστική διεπαφή χρήστη που δείχνει τις δημοφιλείς κατηγορίες στο μπροστινό μέρος.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειώσετε ότι δεν ήταν όλες οι διαθέσιμες εικόνες στον ιστότοπο δωρεάν για λήψη και χρήση. Έχει δωρεάν και επί πληρωμή προγράμματα, αλλά οι premium στοκ φωτογραφίες και διανύσματα ξεκλειδώθηκαν μόνο στο premium πρόγραμμα.

3. Pexels

Εναλλακτικές λύσεις PixabayΑυτός είναι ένας σταθερός ιστότοπος για να αποκτήσετε δωρεάν στοκ εικόνες για διαδικτυακά έργα και διαφημίσεις. Όλες οι εικόνες στα Pexel αδειοδοτήθηκαν με την άδεια Creative Commons Zero (CCO). Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εικόνες και για εμπορικούς σκοπούς.

Σε σύγκριση με όλους τους άλλους ιστότοπους, το Pexels έχει περισσότερο περιεχόμενο. Επίσης, οι φωτογραφίες είχαν ωραία ετικέτα. Συνολικά, το Pexels είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για να τραβήξετε δωρεάν στοκ εικόνες.

4. Ξεβιδώστε

ΞεβιδώστεΤο Unsplash είναι μια άλλη εξαιρετική εναλλακτική λύση Pixabay για να λαμβάνετε δωρεάν στοκ εικόνες για το blog ή το έργο ηλεκτρονικού εμπορίου σας. Το καλό με το Unsplash είναι ότι προσθέτει δέκα φωτογραφίες χωρίς δικαιώματα κάθε δέκα ημέρες.

Οι εικόνες στον ιστότοπο ήταν τόσο υπέροχες που χωρούσαν εύκολα σε οποιοδήποτε μέρος ενός διαδικτυακού ιστολογίου ή ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου. Ωστόσο, ο ιστότοπος μπορεί να είναι δύσκολος στη χρήση, καθώς η λειτουργία αναζήτησης είναι σχετικά περιορισμένη.

5. Flickr

δωρεάν στοκ φωτογραφίεςΣτο Flickr, μπορείτε να βρείτε τόσο premium όσο και δωρεάν στοκ εικόνες. Οι δωρεάν στοκ εικόνες που συνοδεύουν την άδεια Creative Commons παρατίθενται ξεχωριστά. Ο ιστότοπος έχει τόνους δωρεάν στοκ εικόνων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εμπορικούς σκοπούς.

Οι φωτογραφίες ταξινομούνται ανάλογα με τη φύση. μπορείτε να βρείτε πάνω από 35 εκατομμύρια εικόνες με δυνατότητα λήψης στην πλατφόρμα.

6. Δωρεάν εικόνες

Δωρεάν εικόνεςΤο Freeimages είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος δωρεάν στοκ εικόνων που μπορείτε να επισκεφτείτε. Οι δωρεάν εικόνες θεωρούνται συχνά η καλύτερη εναλλακτική λύση Pixabay για δωρεάν στοκ εικόνες.

Οι φωτογραφίες ταξινομούνται ανάλογα με τη φύση και όλα τα περιεχόμενα των εικόνων δημοσιεύονται στην κατηγορία CCO. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο ιστότοπος διαθέτει επίσης μια ενότητα επιλογής Editor’s όπου παραθέτει τις εικόνες με τις περισσότερες λήψεις.

7. StockSnap

StocksnapΌπως το Freeimages, το StockSnap έχει επίσης μια ξεχωριστή ενότητα που παραθέτει τις τάσεις των εικόνων. Η ενότητα τάσεων εικόνων στο StockSnap βοηθά τους χρήστες να επιλέγουν εικόνες πιο γρήγορα. Ο ιστότοπος είναι δημοφιλής μεταξύ των bloggers, των διαχειριστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των προγραμματιστών εφαρμογών.

Σχεδόν κάθε εικόνα στον ιστότοπο είναι δωρεάν για λήψη και διανομή. Επίσης, εάν δημιουργήσετε λογαριασμό στο StockSnap, μπορείτε να προσθέσετε εικόνες στον σελιδοδείκτη.

8. Gratisography

Gratisography

Το Gratisography είναι μια άλλη καλύτερη εναλλακτική λύση στο Pixabay, το οποίο διατηρεί μια τεράστια βάση δεδομένων εικόνων. Στο Gratisography, μπορείτε να βρείτε πολλές ιδιόμορφες, δημιουργικές φωτογραφίες που μπορείτε να κατεβάσετε. Οι εικόνες επιλέγονται με το χέρι από την ομάδα και μόνο εικόνες υψηλής ποιότητας φτάνουν στον ιστότοπο.

9. LibreStock

LibrestockΛοιπόν, το LibreStock είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Είναι ένας ιστότοπος που σαρώνει και ευρετηριάζει τις καλύτερες δωρεάν φωτογραφίες από τους κορυφαίους ιστότοπους εικόνων στοκ.

Είναι ένας ιστότοπος συγκέντρωσης εικόνων στοκ όπου μπορείτε να ανακαλύψετε νέες και δωρεάν εικόνες στοκ για το έργο ή τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου σας. Το περιβάλλον χρήστη του ιστότοπου είναι επίσης αρκετά εκπληκτικό και θα βρείτε διάφορες στοκ εικόνες στην πλατφόρμα.

10. FreeRangeStock

FreeRangeStock

Αν ψάχνετε για ιστοσελίδες με εικόνα στοκ για προσωπική και εμπορική χρήση, το FreeRangeStock μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Μάντεψε? Το FreeRangeStock προσφέρει πολλές εικόνες ποιότητας που μπορούν να κατεβάσουν οι χρήστες.

Ωστόσο, στο FreeRangeStock, οι χρήστες πρέπει να δημιουργήσουν έναν δωρεάν λογαριασμό για λήψη εικόνων. Όσον αφορά τις εικόνες, το FreeRangeStock προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών εικόνων.

11. Εκρηξη

Εκρηξη

Το Burst by Shopify είναι ένα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή Εναλλακτικές λύσεις Pixabay για λήψη δωρεάν στοκ εικόνων. Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου είναι καθαρή και διαθέτει πάνω από 20.000 δωρεάν στοκ φωτογραφίες.

Η αρχική σελίδα του ιστότοπου εμφανίζει τις κορυφαίες δωρεάν φωτογραφίες της εβδομάδας και παραθέτει μερικές δημοφιλείς κατηγορίες για να περιηγηθείτε σε stock wallpapers.

Όλες οι φωτογραφίες που διατίθενται στον ιστότοπο είναι δωρεάν για εμπορική χρήση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις φωτογραφίες στη συσκευασία του προϊόντος σας, στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή οπουδήποτε αλλού θέλετε.

12. Picjumbo

Picjumbo

Το Picjumbo είναι ένας από τους παλαιότερους ιστοτόπους στη λίστα που μπορείτε να πάρετε δωρεάν στοκ φωτογραφίες για τα βίντεο του έργου σας, το ηλεκτρονικό κατάστημα, τη συσκευασία προϊόντων κ.λπ.

Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου είναι πολύ καθαρή και εμφανίζει τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες ακριβώς στο μπροστινό μέρος.

Επίσης, υπάρχει μια ειδική ενότητα για επαγγελματικές φωτογραφίες από όπου μπορείτε να τελειοποιήσετε επαγγελματικές εικόνες υψηλής ανάλυσης και χωρίς δικαιώματα.

13. Kaboompics

Kaboompics

Το Kaboompics είναι λιγότερο δημοφιλές από τους άλλους ιστότοπους που αναφέρονται στο άρθρο. έχει ακόμα πολλές φωτογραφίες που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε για εμπορικούς σκοπούς.

Ο ιστότοπος μοιράζεται πολλές ομοιότητες με το Pixabay όσον αφορά τη διεπαφή χρήστη και έχει μια μοναδική δυνατότητα που σας επιτρέπει να αναζητάτε εικόνες ανά χρώμα.

Έτσι, εάν αναζητάτε μια εικόνα που ταιριάζει με τον χρωματικό τόνο που χρησιμοποιείται στο έργο σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή αναζήτησης εικόνων ανά χρώμα.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Pixabay που μπορείτε να εξετάσετε. Από αυτούς τους ιστότοπους, μπορείτε να κάνετε λήψη πολλών δωρεάν στοκ εικόνων. Εάν πιστεύετε ότι χάσαμε κάποιον σημαντικό ιστότοπο, παρακαλούμε να τον αναφέρετε στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

Καλύτερες τοποθεσίες δωρεάν στοκ βίντεο 

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν περιεχόμενο για το ιστολόγιό σας

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *