6 καλύτερες εφαρμογές οπτικοποίησης μουσικής

Εάν θέλετε κάτι να εμπλουτίσει την εμπειρία ακρόασης της μουσικής σας, ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα οπτικοποίησης μουσικής. Προγράμματα όπως αυτά σας δίνουν οπτική ανατροφοδότηση στην οθόνη σας σύμφωνα με ό,τι έρχεται μέσω του μικροφώνου. Έτσι, όταν παίζετε μουσική, μπορείτε να έχετε γραφικά που κινούνται μαζί με τον ρυθμό και τις μελωδίες του τραγουδιού.

Υπάρχουν πολλά προγράμματα οπτικοποίησης μουσικής στο διαδίκτυο, αλλά αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα στο τηλέφωνό σας ευκολία όπου κι αν βρίσκεστε, μπορείτε να δοκιμάσετε μια εφαρμογή οπτικοποίησης μουσικής. Μόλις κατεβάσετε ένα, μπορείτε να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή μουσικής. Καθώς το τηλέφωνό σας το σηκώνει, θα μπορείτε να βλέπετε τον οπτικοποιητή να κινείται με τη μουσική.

Xiaomi MI TV Box S – Reproductor Streaming en 4K Ultra HD, Bluetooth, Wi-Fi, Negro

Clicca qui per verificare la compatibilità di questo prodotto con il tuo modello
Android 8.1 con reattività veloce e alta.
Controllo intelligente della ricerca vocale.

Additional images:

Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail

Price: 79,99

Buy Now

Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε μερικά από τα καλύτερα οπτικοποιητικά μουσικής που μπορείτε να κατεβάσετε τόσο για iPhone όσο και για Android , ώστε να διασκεδάζετε περισσότερο ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική.

1. ΜΕΝΟΝΤΑΣ

Αυτή η εφαρμογή θα ακούει μουσική είτε μέσω του μικροφώνου, του iTunes ή των αρχείων σας. Τα γραφικά σε αυτήν την εφαρμογή είναι εκπληκτικά, καθαρά και καθαρά, καθώς και πολύ αντιδραστικά σε οποιαδήποτε μουσική παίζετε. Υπάρχουν πολλά για να διαλέξετε, αν και θα πρέπει να πληρώσετε 3,99 $ για να χρησιμοποιήσετε τα περισσότερα πακέτα γραφικών. Ωστόσο, η εφαρμογή προσφέρει ένα δωρεάν γραφικό.

Υπάρχουν επίσης επιλογές για να αλλάξετε την εμφάνιση των γραφικών, όπως χρώματα, φωτεινότητα και άλλα. Είναι μια σταθερή οπτικοποίηση ήχου, ειδικά αν μπορείτε να αγοράσετε μερικά από τα διαθέσιμα γραφικά, τα οποία είναι πολύ υψηλής ποιότητας και όμορφα για παρακολούθηση.

STAELLA για iOS

2. Vythm JR

Το Vythm μπορεί να ακούει μουσική μέσω του μικροφώνου σας ή μπορείτε να προσθέσετε αρχεία, βίντεο ή τραγούδια iTunes. Εάν θέλετε να έχετε πραγματικά τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τα οπτικά εφέ, αυτή η εφαρμογή είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Μπορείτε να αλλάξετε πράγματα όπως απόχρωση, κλίμακα, άνθιση, βινιέτα και άλλα. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το σχήμα, το μέγεθος και την περιστροφή των γραφικών. Μόλις σας αρέσει αυτό που φτιάξατε, έχετε επίσης τη δυνατότητα να το αποθηκεύσετε ως προεπιλογή στην εφαρμογή για να το ανακτήσετε εύκολα ξανά.

TV Box Android 11.0 4GB RAM 64GB ROM Set Top Box Smart TV Box Amlogic S905W2 1080P Ultra HD 4K HDR AV1 WiFi 2.4G 5.8GHz…

Clicca qui per verificare la compatibilità di questo prodotto con il tuo modello
Android 11.0 TV Box:Dotato del più potente processore Amlogic S905W2,La GPU Mali-G31 è molto più avanti nell'elaborazione delle immagini.Funzionamento regolare garantito e risposta rapida.L'eccellente memoria 4GB/64GB,Puoi anche espandere la memoria quanto vuoi tramite un extra 1TB HDD, la SD card 32GB e la TF card 32GB.Fornisce spazio sufficiente per installare app, giochi, ecc.OTA Tec la quale scarica automaticamente i pacchetti di aggiornamento e aggiorna automaticamente tramite la rete.
Wi-Fi a Doppia Banda 2.4G 5.8G:TV Android è dotato di IEEE 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G/5G WIFI e 100M Ethernet,Per garantire l'ambiente di rete più robusto e stabile.che assicura alla box di viaggiare stabilmente e fluidamente per caricare film, immagini e giochi senza buffer, non vi è bisogno di aspettare per un momento stupendo.(Scegli una stanza il più vicino possibile al WiFi)

Additional images:

Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail

Price: 49,55

Buy Now

Υπάρχουν δύο δωρεάν οπτικές προεπιλογές διαθέσιμες και μπορείτε να ξεκλειδώσετε άλλες λειτουργίες με χρέωση 1,99 $ η καθεμία. Το Vythm είναι μια εξαιρετική επιλογή για οπτικοποιητή μουσικής, ειδικά αν θέλετε περισσότερο έλεγχο στα γραφικά.

Vythm για iOS

Vythm για Android

3. TRAP

Αυτή η εφαρμογή διαθέτει επίσης πολλές επιλογές προσαρμογής από πρότυπα για να δημιουργήσετε το ακριβές είδος εμπειρίας οπτικοποίησης μουσικής που θέλετε. Το Trapp είναι μια καλή εφαρμογή για χρήση αν θέλετε πιο ελάχιστα γραφικά που δεν αποσπούν πολύ την προσοχή. Με το Trapp, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα προσαρμοσμένα γραφικά σας για να τα εμφανίσετε αργότερα. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής όπως το Spotify ή το iTunes για αναπαραγωγή μουσικής ή να χρησιμοποιήσετε το μικρόφωνό σας.

Με τη βασική δωρεάν έκδοση, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μουσικό οπτικό και να το αποθηκεύσετε. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες που έχει να προσφέρει η εφαρμογή, υπάρχουν τρία premium προγράμματα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Είτε 3,99 $ το μήνα, 9,99 $ για τρεις μήνες ή 23,99 $ ετησίως.

TRAPP για iOS

4. Phazr

Το Phazr είναι ένας εκπληκτικός οπτικοποιητής μουσικής με πολλές δωρεάν δυνατότητες και λειτουργεί απρόσκοπτα συνδέοντας είτε στον λογαριασμό σας Spotify είτε στο Apple Music. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε τραγούδι ή λίστες αναπαραγωγής από αυτά για να οπτικοποιήσετε το Phazr για εσάς.

Υπάρχουν πολλά δωρεάν, καθαρά και μοναδικά γραφικά για να διαλέξετε και ταιριάζουν πολύ καλά με οποιαδήποτε μουσική που παίζεται. Το Phazr θα δονήσει επίσης το τηλέφωνό σας μαζί με τη μουσική, ώστε να μπορείτε να το νιώσετε πραγματικά καθώς παίζει.

Android TV Box, 2GB Ram/16GB Rom Android 10.0 TV Box Allwinner H616 Quad-Core Smart TV Box with 2.4 GHz WIFI/100M…

Clicca qui per verificare la compatibilità di questo prodotto con il tuo modello
Sistema operativo Android 9.0 e chip H616: Android TV Box è dotato di sistema operativo quad-core Android 10.0, H616 per garantire un funzionamento stabile e regolare della scatola e caricare film, immagini e giochi senza buffering. Android 9.0 migliora le prestazioni e gli standard di usabilità con un'interfaccia elegante, senza ritardi e più stabile.
2 GB di RAM + 16 GB di ROM: l'ampia capacità di archiviazione di 2 GB di RAM garantisce la velocità e la stabilità del sistema operativo, supporta velocità di esecuzione molto più elevate, nessun buffering e nessuna decomposizione; ROM da 16 GB, offre spazio sufficiente per installare app, giochi, ecc. Puoi anche espandere la memoria tramite lo slot per schede micro SD.

Additional images:

Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail

Price: 35,99

Buy Now

Το Phazr είναι μια εφαρμογή για όσους θέλουν μια όμορφη επιλογή γραφικών, αλλά δεν θέλουν να κάνουν πολλές προσαρμογές. Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για μια πιο διαδραστική μουσική εμπειρία.

Phazr για iOS

5. Beatsy

Αυτή η εφαρμογή είναι διαφορετική από τις άλλες συσκευές οπτικοποίησης μουσικής σε αυτήν τη λίστα, καθώς χρησιμοποιεί τεχνολογία AR (ή Επαυξημένη Πραγματικότητα) για τη δημιουργία των κινούμενων εικόνων της. Με αυτό, μπορείτε να δείτε την οθόνη γραφικών και να αλλάξετε το περιβάλλον γύρω σας ώστε να ταιριάζει με τη μουσική που παίζετε.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μετακινήσετε το iPhone σας στο δωμάτιό σας, ώστε η κάμερα να μπορεί να το καταγράψει και η εφαρμογή θα αναλύσει πού βρίσκονται οι επίπεδες επιφάνειες για να παράγει κάποια γραφικά.

5 καλύτερα προγράμματα περιήγησης Ιστού με ενσωματωμένο VPN για Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να παίξετε τη μουσική σας και να επιλέξετε από πολλές διαφορετικές απεικονίσεις. Μπορείτε επίσης να τα προσαρμόσετε και υπάρχουν πολλές επιλογές προσαρμογής. Το Beatsy είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν θέλετε ένα μοναδικό στο είδος του δωρεάν οπτικοποιητή μουσικής.

Beatsy για iOS

6. LightShow

Το iLightShow είναι άλλος ένας οπτικοποιητής μουσικής διαφορετικός από τους άλλους που αναφέρονται στο ότι μπορεί να σας προσφέρει ένα πραγματικό σόου φωτός για να παίξετε μαζί με τη μουσική σας. Αυτή η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για χρήση με τα φώτα Philips Hue, επιτρέποντάς σας να συνδέσετε την εφαρμογή σε αυτά για να ρυθμίσετε τα φώτα που αλλάζουν που θα συγχρονίζονται με οποιαδήποτε μουσική παίζετε.

Αυτή η εφαρμογή είναι ιδανική για πάρτι ή όταν κάνετε παρέα με φίλους ή απλά όταν θέλετε να προσθέσετε περισσότερη διασκέδαση στην εμπειρία ακρόασης μουσικής. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε το iLightShow με τα φώτα Hue και, στη συνέχεια, μπορείτε να προσαρμόσετε τα φώτα όπως θέλετε και να παίξετε μουσική για να ξεκινήσετε.

iLightShow για iOS

iLightShow για Android

Πώς να αφαιρέσετε τον ήχο από τα βίντεο στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Διασκεδάστε με τη μουσική χρησιμοποιώντας αυτές τις εφαρμογές

Η ακρόαση μουσικής είναι μια εξαιρετική στιγμή από μόνη της, αλλά μπορεί να είναι απείρως πιο διασκεδαστική όταν έχετε έναν οπτικοποιητή μουσικής για να τη συνοδεύσετε. Με όλες τις εξαιρετικές εφαρμογές παραπάνω, υπάρχουν πολλές επιλογές για να το κάνετε αυτό και να απολαύσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια ακόμα περισσότερο μόνοι σας ή όταν είστε με φίλους.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian