Football TV HD Apk

6 σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη μετάβαση σε τεχνολογία που βασίζεται στο cloud

Λαμβάνοντας υπόψη μια τεχνολογική λύση που βασίζεται στο cloud για την επιχείρησή σας, είναι ζωτικής σημασίας να δείτε όλους τους παράγοντες που θα δημιουργήσουν μια επιτυχημένη μετάβαση. Η υιοθέτηση του cloud έχει γίνει πιο διαδεδομένη την τελευταία δεκαετία—και δεν θα εξαφανιστεί σύντομα. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την πραγματοποίηση της αλλαγής, και εδώ είναι 6 από αυτούς.

Cloud Security

Η ασφάλεια είναι ίσως ο πιο κρίσιμος παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη και συχνά παραβλέπεται κατά την αξιολόγηση τεχνολογιών που βασίζονται σε σύννεφο. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης μιας λύσης SaaS είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε τόσο για το κόστος συντήρησης. 

Ωστόσο, αυτή η ευκολία έχει ένα τίμημα. Εάν τα δεδομένα σας δεν είναι ασφαλή, μπορεί να χαθούν ή να κλαπούν, κοστίζοντας ακριβά την επιχείρησή σας. Για να διασφαλίσετε ότι αυτό δεν θα συμβεί και ότι οι πληροφορίες σας διατηρούνται ασφαλείς, ενώ εξακολουθούν να είναι προσβάσιμες σε όλες τις συσκευές, πρέπει να ερευνήσετε πόσο ισχυρά είναι τα μέτρα ασφαλείας κάθε παρόχου προτού καταλήξετε σε ένα. Το Cloud Security είναι ζωτικής σημασίας όταν πρόκειται για την επιλογή παρόχων υπηρεσιών λογισμικού.

Υποθέσεις Επιχειρηματικής Χρήσης

Οι περιπτώσεις επαγγελματικής χρήσης είναι οι τρόποι με τους οποίους σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία που βασίζεται στο cloud. Μπορείτε να τα σκεφτείτε ως σενάρια για τα οποία θα χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες σας που βασίζονται στο cloud. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι σκέφτεστε να μεταβείτε σε μια νέα λύση για κοινή χρήση εγγράφων, συνεργασία και ροή βίντεο με τα μέλη της ομάδας σας. Σε αυτήν την περίπτωση, ίσως θελήσετε να το συμπεριλάβετε στη λίστα περιπτώσεων επιχειρηματικής χρήσης.

Ένα άλλο παράδειγμα είναι εάν η επιχείρησή σας χρειάζεται έναν τρόπο δημιουργίας και αποθήκευσης αρχείων από τις κινητές συσκευές της κατά απαίτηση χωρίς να τα κατεβάσετε στους υπολογιστές της, αυτό θα ήταν επίσης ένα βασικό χαρακτηριστικό για εσάς. Οι περιπτώσεις επαγγελματικής χρήσης βοηθούν να προσδιορίσετε εάν μια λύση cloud παρέχει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να συνεργαστείτε και να κάνετε τη δουλειά σας.

Τα 5 κορυφαία επιχειρηματικά οφέλη του μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Προσιτότητα

Όταν θέλετε να μεταβείτε σε τεχνολογία που βασίζεται σε σύννεφο, θέλετε να διασφαλίσετε ότι είναι προσβάσιμη. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεστε τη δυνατότητα πρόσβασης σε πληροφορίες και υπηρεσίες από οποιαδήποτε τοποθεσία ανά πάσα στιγμή. Ένας πάροχος cloud χρειάζεται μια παγκόσμια παρουσία για αυτόν τον λόγο. Εάν τα δεδομένα σας είναι αποθηκευμένα σε πολλές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, τότε υπάρχει μικρότερη πιθανότητα κάποιος να τερματίσει τις λειτουργίες σας καταστρέφοντας έναν διακομιστή ή αφαιρώντας μια ολόκληρη εγκατάσταση σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία.

Κόστος έναντι οφέλους

Τα χρήματα είναι πάντα ένας ουσιαστικός παράγοντας που πρέπει να λαμβάνετε υπόψη όταν επενδύετε σε μια νέα τεχνολογική λύση. Το κόστος της τεχνολογίας που βασίζεται στο cloud είναι συχνά δύσκολο να υπολογιστεί επειδή είναι κρυμμένο σε άλλους τομείς της επιχείρησής σας. Για παράδειγμα, εάν έχετε έναν υπάλληλο που μένει μέχρι αργά στο γραφείο για να ολοκληρώσει ένα έργο που θα μπορούσε να ολοκληρώσει από το σπίτι χρησιμοποιώντας τεχνολογία που βασίζεται στο cloud, πληρώνετε για αυτόν τον χρόνο με τρόπο που δεν είναι προφανές. Ωστόσο, το δύσκολο κόστος της συνδρομής σε σχέση με αυτό που πληρώνετε τώρα θα πρέπει να είναι εύκολο να προσδιοριστεί. Άλλα ήπια κόστη και οφέλη , όπως η δυνατότητα συνεργασίας ενώ βρίσκεστε σε επαγγελματικό ταξίδι ή εργάζεστε εξ αποστάσεως, θα πρέπει επίσης να αποτελούν μέρος της συζήτησης.

Ψηφιακός Αποξηραντής Φρούτων και Λαχανικών 350W(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Συντήρηση

Η συντήρηση είναι ένας άλλος κρίσιμος παράγοντας που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά τη μετάβαση σε τεχνολογία που βασίζεται στο cloud. Θα πληρώνετε μια μηνιαία αμοιβή σε μια εταιρεία για να συντηρεί τα συστήματά της αντί να ξοδεύετε τα δικά σας χρήματα από το προσωπικό για τη συντήρηση των συστημάτων εντός της εταιρείας. Εάν η εταιρεία SaaS δεν παρέχει ένα πρόγραμμα συντήρησης που λειτουργεί για εσάς, μπορείτε να κάνετε περισσότερα για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας για να διασφαλίσετε ότι δεν θα χαθούν.

Όταν εξετάζετε το ενδεχόμενο συντήρησης, ρωτήστε πόσο συχνά κυκλοφορούν ενημερώσεις και πόσο εύκολο θα είναι για εσάς να τις χειριστείτε. Επίσης, ρωτήστε για τυχόν κόστη που σχετίζονται με ενημερώσεις—ορισμένες εταιρείες χρεώνουν τους πελάτες τους για κάθε ενημέρωση, είτε τις χρησιμοποιούν.

Πόσο περίπλοκο είναι το Transition;

Η μετάβαση σε μια νέα λύση λογισμικού δεν είναι πάντα πολύ απλή. Υπάρχουν πολλά κινούμενα μέρη που πρέπει να λάβετε υπόψη. Πρώτον, πόσο καιρό θα χρειαστεί για να μετακινήσετε τα δεδομένα σας; Ανάλογα με το μέγεθος της εταιρείας σας και πόσα δεδομένα έχετε, αυτό μπορεί να είναι ένα τεράστιο εγχείρημα. Εάν μεταφέρετε όλα τα αρχεία και τα έγγραφα της εταιρείας σας στο cloud, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτή η διαδικασία να διαρκέσει εβδομάδες ή και μήνες για να ολοκληρωθεί. Εν τω μεταξύ, η εταιρεία σας πρέπει να εργαστεί για την εκπαίδευση του προσωπικού σχετικά με τις νέες μεθόδους πρόσβασης σε δεδομένα, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης όλων με ονόματα χρήστη και κωδικούς πρόσβασης.

συμπέρασμα

Οι επιχειρήσεις μπόρεσαν να ξεκινήσουν και να ευδοκιμήσουν λόγω πολλών τεχνολογιών που βασίζονται στο cloud. Το cloud ήταν μια απίστευτη καινοτομία, αλλά δεν είναι κατάλληλο για κάθε επιχείρηση ή κάθε διαδικασία. Κάντε μεγάλες ερωτήσεις σχετικά με το πώς η τεχνολογία cloud μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα και χρόνο στην εταιρεία σας ή ακόμα και να προωθήσει ένα απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας. 

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν περιεχόμενο για το ιστολόγιό σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *