7 καλύτερες εφαρμογές για να δημιουργήσετε ένα Vision Board

7 καλύτερες εφαρμογές για να δημιουργήσετε ένα Vision Board

Η επίτευξη των στόχων σας μπορεί μερικές φορές να αισθάνεστε ότι είναι απρόσιτη, ειδικά όταν δεν έχετε ορίσει απτές δείκτες για να γνωρίζετε ακριβώς τι θέλετε στη ζωή σας και πότε έχετε φτάσει εκεί. Αυτό είναι ένα ζήτημα που οι πίνακες όρασης μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση. 

Οι πίνακες όρασης είναι εκεί όπου συγκεντρώνετε εικόνες ή αποσπάσματα που ευθυγραμμίζονται με τους στόχους που θέλετε να επιτύχετε. Το να αφιερώσετε χρόνο για να δημιουργήσετε έναν πίνακα οράματος και να ανατρέξετε σε αυτόν όταν χρειάζεται έμπνευση μπορεί να είναι μια τεράστια ώθηση παρακίνησης. 

Εάν δεν θέλετε να αφιερώσετε χρόνο για να συναρμολογήσετε έναν πίνακα φυσικής όρασης, υπάρχουν στην πραγματικότητα πολλές εφαρμογές για κινητά εκεί έξω όπου μπορείτε να φτιάξετε εύκολα έναν ψηφιακό, διαδικτυακό πίνακα όρασης. 

Αυτές οι εφαρμογές για συσκευές iPhone, iPad ή Android σάς επιτρέπουν να βρίσκετε εικόνες, να δημιουργείτε δηλώσεις επιβεβαίωσης που ευθυγραμμίζονται με τους στόχους σας και περισσότερες εξαιρετικές δυνατότητες για να δημιουργήσετε έναν πίνακα ονείρων. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στις επιλογές μας για τις καλύτερες εφαρμογές για να δημιουργήσετε έναν πίνακα οράματος και να ξεκινήσετε με τους μακροπρόθεσμους στόχους σας!

Πώς να δημιουργήσετε ένα Pinterest Pin(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1. Vision Board

Αυτή η εφαρμογή παρέχει απλή λειτουργικότητα σανίδας όρασης, ενώ εξακολουθεί να διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να ορίσετε εικόνες για κάθε διαφορετική κατηγορία στόχου, καθώς και να ορίσετε μια προθεσμία για την ολοκλήρωση του στόχου και τη λεζάντα για την εικόνα. Μπορείτε να ανεβάσετε οτιδήποτε από το ρολό της κάμεράς σας ως εικόνες. 

Εάν θέλετε ακόμη περισσότερες δυνατότητες, μπορείτε να εγγραφείτε για την έκδοση premium της εφαρμογής που κοστίζει 2,99 $ εβδομαδιαία, 5,99 $ μηνιαίως ή 29,99 $ ετησίως. Όταν αναβαθμίζετε την εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστους πίνακες όρασης, να αφαιρέσετε διαφημίσεις, να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες επιβεβαιώσεις και να προσαρμόσετε τα θέματα του πίνακα. 

Vision Board για iOS

Vision Board για Android

2. Γιατί Vision Board

Όταν ανοίγετε για πρώτη φορά την εφαρμογή Why Vision Board, θα σας καθοδηγήσει στη δημιουργία του πρώτου σας πίνακα όρασης επιλέγοντας φωτογραφίες και γράφοντας τις επιβεβαιώσεις του στόχου σας. Μπορείτε να προσθέσετε όσες εικόνες θέλετε, καθώς και οποιεσδήποτε επιβεβαιώσεις. Αφού δημιουργήσετε τον πίνακα σας, μπορείτε να μετακινηθείτε σε αυτόν σε τρεις διαφορετικές προβολές: εικόνες και επιβεβαιώσεις, μόνο εικόνες και μόνο επιβεβαιώσεις. 

Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε τον πίνακα σας αλλάζοντας τον τίτλο, προσθέτοντας περισσότερες εικόνες ή στόχους ζωής και επιλογές για να ορίσετε υπενθυμίσεις ή να ανακατέψετε τον πίνακα. Η εφαρμογή παρακολουθεί επίσης πόσες ημέρες στη σειρά και πόσες ημέρες συνολικά κοιτάτε στον πίνακα όρασής σας. Το καλύτερο μέρος είναι ότι είναι όλα δωρεάν.

Γιατί Vision Board για iOS

10 διαδικτυακά εργαλεία και εφαρμογές για τη βελτίωση της μνήμης για ηλικιωμένους(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Ορίζοντες

Αυτή η εφαρμογή είναι γεμάτη λειτουργίες για να δημιουργήσετε πολλαπλούς πίνακες οράματος για διαφορετικούς τομείς της ζωής των ονείρων σας. Η εφαρμογή θα σας δείξει πώς να δημιουργήσετε τον πρώτο σας πίνακα και από εκεί μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες φωτογραφίες ή κείμενο όπως θέλετε. Θα δείτε επίσης μερικά εμπνευσμένα αποσπάσματα που προστέθηκαν από την εφαρμογή. 

Στην κύρια οθόνη, μπορείτε να δείτε κάθε έναν από τους πίνακες σας και να επιλέξετε από δύο διαφορετικές προβολές. Οι ίδιοι οι πίνακες όρασης μπορούν να προβληθούν σε τέσσερις προβολές. Κάθε πίνακας όρασης περιλαμβάνει επίσης ένα ημερολόγιο, ώστε να μπορείτε να γράφετε σημειώσεις. Μπορείτε επίσης να αναβαθμίσετε την εφαρμογή, η οποία είναι εφάπαξ πληρωμή 4,99 $, για να λάβετε απεριόριστους πίνακες όρασης και απεριόριστες μεταφορτώσεις φωτογραφιών και κειμένου. 

Horizons για iOS

4. Σπάρκελλο

Το Sparkello είναι μια εξαιρετική εφαρμογή αν δεν είστε ακριβώς σίγουροι για ποιον σκοπό θέλετε να φτιάξετε έναν πίνακα όρασης. Η εφαρμογή διαθέτει μια ενότητα όπου μπορείτε να αναζητήσετε έμπνευση στόχου που πρέπει να ακολουθήσετε. Η εφαρμογή έχει επίσης κάπως ένα στοιχείο κοινωνικών μέσων καθώς μπορείτε να σχολιάσετε ιδέες και να διαβάσετε ή να δημιουργήσετε αναρτήσεις. Για να δημιουργήσετε τον πίνακα σας, μπορείτε να προσθέσετε αυτό που η εφαρμογή αποκαλεί Dreams για να γράψετε τον στόχο σας και να επιλέξετε μια εικόνα. 

Εάν θέλετε περισσότερα στοιχεία κοινωνικής δικτύωσης και χρειάζεστε έμπνευση για τους δικούς σας στόχους, το Sparkello είναι μια εξαιρετική δωρεάν εφαρμογή που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Sparkello για iOS

Sparkello για android

Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας NFT και να το πουλήσετε δωρεάν(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Απόλυτα ευτυχισμένος

Το Perfectly Happy είναι μια εφαρμογή που είναι γεμάτη με λειτουργίες που σας βοηθούν να επιτύχετε τους στόχους σας και να εμπιστευτείτε τη διαδικασία. Πρώτον, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πίνακα όρασης-βίντεο επιλέγοντας εικόνες από την εφαρμογή ή τις δικές σας φωτογραφίες, γράφοντας στόχους και επιβεβαιώσεις και προσθέτοντας μουσική. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια ενότητα επιβεβαιώσεων και παρακινητικών αποσπασμάτων για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να σκεφτεί θετικά . Υπάρχει επίσης ένα τμήμα για ημερολόγιο, με ημερολόγιο ευγνωμοσύνης και διάθεσης. 

Μπορείτε να δημιουργήσετε μόνο ένα βίντεο πίνακα όρασης με τη δωρεάν έκδοση, αλλά μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση με 10,99 $ το μήνα ή 58,99 $ το χρόνο για να δημιουργήσετε απεριόριστους πίνακες όρασης, να αποκτήσετε πρόσβαση σε εκατοντάδες επιβεβαιώσεις και να χρησιμοποιήσετε το ημερολόγιο ευγνωμοσύνης. 

Perfectly Happy για iOS

Perfectly Happy για Android

Τα 10 καλύτερα παιχνίδια χωρίς διαφημίσεις στο Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

6. Ονειροπόλος

Το Dreamer έχει σχεδιαστεί όμορφα για να κάνει τους πίνακες οράματός σας να λειτουργούν για εσάς. Όταν δημιουργείτε ένα, μπορείτε να αποφασίσετε τη διάταξη των εικόνων, να προσθέσετε λεζάντες σε εικόνες και να σημειώσετε τους στόχους που έχετε ολοκληρώσει. Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό της φιλικής προς το χρήστη εφαρμογής Dreamer είναι η δυνατότητα προσθήκης συγκεκριμένων βημάτων που μπορείτε να ακολουθήσετε για να πετύχετε κάθε στόχο και ειδοποιήσεις. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τα μεγάλα όνειρα να αισθάνονται λιγότερο απρόσιτα. 

Στην εφαρμογή περιλαμβάνεται επίσης ένα περιοδικό και ένας δημιουργός επιβεβαιώσεων. Μπορείτε να αποκτήσετε ακόμη περισσότερες δυνατότητες στην εφαρμογή κάνοντας αναβάθμιση σε premium, συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων πλακών όρασης και μιας τεράστιας βιβλιοθήκης εικόνων. Μπορείτε να πληρώσετε μια εφάπαξ χρέωση 15,99 $ για να αποκτήσετε ισόβια πρόσβαση ή να εγγραφείτε για 4,99 $ το μήνα με μια δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών. 

Dreamer για iOS

 

7. Visuapp

Αυτή η εφαρμογή είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε έναν πίνακα όρασης και ένα σύστημα καθορισμού στόχων στο οποίο μπορείτε να ανατρέχετε συχνά. Μπορείτε να προσθέσετε όποιες εικόνες θέλετε, να προσθέσετε ένα φίλτρο αν θέλετε και να γράψετε τη διαβεβαίωσή σας ως λεζάντα στη φωτογραφία. Μπορείτε να πατήσετε στο εικονίδιο του ματιού για να δείτε μια παρουσίαση του πίνακα όρασής σας. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στις ρυθμίσεις για να αλλάξετε τη μουσική που αναπαράγεται, συμπεριλαμβανομένης της μουσικής από το τηλέφωνό σας. 

Δεν είναι όλες οι λειτουργίες της εφαρμογής δωρεάν. Μπορείτε να αγοράσετε κάθε ξεχωριστή λειτουργία ως αγορές εντός εφαρμογής, με το ημερολόγιο ευγνωμοσύνης να είναι 1,99 $ και ο πίνακας Feng-Shui να είναι 2,99 $. Εκτός από αυτό, όλες οι άλλες δυνατότητες είναι δωρεάν για χρήση. 

Visuapp για iOS

Visuapp για Android

 

Πετύχετε τους στόχους σας με αυτές τις εφαρμογές

Οι πίνακες οράματος είναι ισχυρά εργαλεία για τη δημιουργία και την επιδίωξη στόχων , επειδή τα πράγματα που βλέπουμε καθημερινά τείνουν να γίνονται αυτό που σκεφτόμαστε περισσότερο. Και χρησιμοποιώντας ψηφιακούς πίνακες όρασης σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς πίνακες όρασης, θα τους έχετε πάντα πάνω σας για να τους κοιτάτε όποτε θέλετε. Αυτές οι καλύτερες εφαρμογές πλακέτας όρασης είναι ιδανικές για να κάνετε ακριβώς αυτό.

Σας αρέσει να χρησιμοποιείτε πίνακες όρασης για τους στόχους σας; Ενημερώστε μας στα σχόλια. 

Πτυσσόμενο Ξύλινο Γραφείο Τοίχου 50x155x93 InnovaGoods(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *