8 δημιουργικές «Χρόνια Πολλά» Ιδέες για Ιστορίες Instagram που πρέπει να δοκιμάσετε

8 δημιουργικές «Χρόνια Πολλά» Ιδέες για Ιστορίες Instagram που πρέπει να δοκιμάσετε

Το Instagram είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να μοιράζεστε αναμνήσεις, να γιορτάζετε αξιόλογες στιγμές της ζωής σας και, φυσικά, να δημοσιεύετε selfies . Το Instagram είναι επίσης ιδανικό για να ευχηθείς σε κάποιον χρόνια πολλά.

Από όλες τις λειτουργίες του Instagram, οι ιστορίες του Instagram είναι οι καλύτερες για την κοινή χρήση ειδήσεων γενεθλίων. Προσφέρουν πολλά εργαλεία για να προσφέρουν ευχές για χαρούμενα γενέθλια σε κάποιον με δημιουργικό τρόπο. Σε αυτό το σεμινάριο, θα μοιραστούμε μερικές διασκεδαστικές και συναρπαστικές ιδέες για χαρούμενα γενέθλια Instagram για την έμπνευσή σας.

Μπορείτε να δείτε ποιος είδε την ιστορία σας στο Instagram;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1. Ειδοποίηση γενεθλίων

Το Instagram δεν στέλνει στους χρήστες ειδοποίηση για τα γενέθλιά τους, οπότε γιατί δεν το κάνετε; Μια ειδοποίηση γενεθλίων όχι μόνο ενημερώνει τον φίλο ή το αγαπημένο σας πρόσωπο ότι θυμάστε τα γενέθλιά του, αλλά ειδοποιεί επίσης τους κοινούς φίλους και τους ακόλουθούς σας ότι ήρθε η ώρα να γιορτάσετε.

Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια ιστορία IG με μια ειδοποίηση γενεθλίων με μερικά απλά βήματα:

Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και δημιουργήστε μια νέα ιστορία Instagram.
Για μια απλή ειδοποίηση κειμένου, επιλέξτε Δημιουργία στην αριστερή πλευρά της οθόνης και επιλέξτε το χρώμα φόντου για την ιστορία σας.

Επιλέξτε Επόμενο για να μεταβείτε στην επόμενη οθόνη.
Στην επόμενη οθόνη, χρησιμοποιήστε το εργαλείο κειμένου και το εργαλείο πινέλου για να δημιουργήσετε ένα πλαίσιο ειδοποίησης με το μήνυμα γενεθλίων. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε το όνομα χρήστη Instagram (ξεκινώντας με @) του ατόμου, ώστε να λάβει μια ειδοποίηση ότι τον αναφέρατε σε μια ιστορία.

Μπορείτε να προσαρμόσετε την ιστορία ειδοποιήσεων γενεθλίων σας αλλάζοντας τις γραμματοσειρές της λεζάντας γενεθλίων, προσθέτοντας emoji, αυτοκόλλητα, gif και άλλα. Αντί για έγχρωμο φόντο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια φωτογραφία (ή φωτογραφίες) του ατόμου γενεθλίων ή μια φωτογραφία σας μαζί του. Είναι πάντα ωραίο να λαμβάνετε μια ειδοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας ότι οι άλλοι θυμούνται τα γενέθλιά σας.

2. Αντίστροφη μέτρηση γενεθλίων

Ένα από τα πιο δημιουργικά χαρακτηριστικά της ιστορίας του Insta είναι η αντίστροφη μέτρηση γενεθλίων. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τους ακόλουθούς σας να γιορτάσουν τα γενέθλια της κουμπάρας σας μαζί σας, καθώς και να ενημερώσετε τους ακολούθους σας για το δικό σας πάρτι γενεθλίων εκ των προτέρων.

Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αντίστροφη μέτρηση γενεθλίων για να υπενθυμίσετε στους ακόλουθούς σας να πουν χρόνια πολλά σε εσάς ή σε έναν από τους καλύτερους φίλους σας.

Ανοίξτε μια νέα ιστορία στο Instagram.
Επιλέξτε ένα έγχρωμο φόντο, τραβήξτε μια ζωντανή φωτογραφία ή ένα σύντομο βίντεο ή επιλέξτε μια φωτογραφία από τη συλλογή σας για να τη χρησιμοποιήσετε ως φόντο για την αντίστροφη μέτρηση γενεθλίων.
Στην επάνω δεξιά γωνία, επιλέξτε το τετράγωνο χαμογελαστό πρόσωπο για να ανοίξετε το μενού αυτοκόλλητων.
Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε το αυτοκόλλητο αντίστροφης μέτρησης.

Αλλάξτε το όνομα της αντίστροφης μέτρησης στο μήνυμα γενεθλίων.
Επιλέξτε Ορισμός ημερομηνίας και ώρας λήξης για να ορίσετε την ώρα και την ημερομηνία της γιορτής γενεθλίων.

Επιλέξτε το έγχρωμο εικονίδιο κύκλου στο επάνω μέρος της οθόνης για να αλλάξετε το χρώμα της αντίστροφης μέτρησης των γενεθλίων σας.

Επιλέξτε Τέλος για επιβεβαίωση.

Στη συνέχεια, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος και να μετακινήσετε την αντίστροφη μέτρηση για να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο για φωτογραφίες, αυτοκόλλητα, τοποθεσία, gif και άλλες λεζάντες Instagram. Μόλις δημοσιεύσετε την αντίστροφη μέτρηση, το Instagram θα την αποθηκεύσει και θα σας επιτρέψει να τη χρησιμοποιήσετε ξανά αργότερα.

3. Αποκάλυψη γενεθλίων

Μια άλλη δημιουργική ιδέα ιστορίας Instagram για μια κάρτα γενεθλίων είναι μια αποκάλυψη γενεθλίων. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια εικόνα του ατόμου γενεθλίων και τη δυνατότητα χρήσης ενός εργαλείου μαρκαδόρου. Μπορείτε να το κάνετε αυτό όσο απλό ή περίπλοκο θέλετε. Για να δημιουργήσετε μια ιστορία αποκάλυψης γενεθλίων στο Instagram, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Ανοίξτε μια νέα ιστορία Instagram και επιλέξτε την εικόνα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε από τη συλλογή σας.
Από τα εργαλεία σχεδίασης, επιλέξτε το εργαλείο Marker.

Επιλέξτε το χρώμα στο κάτω μέρος της οθόνης και, στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα την οθόνη σας μέχρι το χρώμα να γεμίσει το φόντο.
Τώρα επιλέξτε το εργαλείο Γόμα και αρχίστε να αποκαλύπτετε το θέμα της ιστορίας σας. Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος του εργαλείου και να γίνετε δημιουργικοί σχεδιάζοντας διαφορετικά σχήματα, όπως αστέρια ή καρδιές.

Μόλις είστε ευχαριστημένοι με το σχέδιο, δημοσιεύστε την ιστορία σας.

Μπορείτε να προσθέσετε όσες λεπτομέρειες θέλετε στην ιστορία αποκάλυψης γενεθλίων σας. Συμπεριλάβετε ένα μήνυμα γενεθλίων, χρησιμοποιήστε το εργαλείο επισήμανσης για να υπογραμμίσετε το θέμα σας, να κάνετε τόνους με gif ή αυτοκόλλητα και πολλά άλλα.

4. Κολάζ γενεθλίων

Εάν είστε κοντά με το άτομο που γιορτάζει τα γενέθλια και έχετε πολλές αξέχαστες στιγμές μαζί, ο καλύτερος τρόπος για να τις μοιραστείτε είναι μέσω του κολάζ γενεθλίων.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας και να δημιουργήσετε ένα κολάζ φωτογραφιών χρησιμοποιώντας το εργαλείο κολάζ ιστοριών του Instagram ή να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους όπως το Canva . Στο Canva, θα βρείτε χιλιάδες πρότυπα ιστορίας Instagram για κάθε στυλ και περίσταση. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα προτύπων, ανοίξτε το Canva, εγγραφείτε για λογαριασμό (ή συνδεθείτε στον λογαριασμό σας) και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τη διαδρομή Πρότυπα > Μέσα κοινωνικής δικτύωσης > Ιστορία Instagram.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος της οθόνης και να πληκτρολογήσετε Happy Birthday. Αυτό θα σας δώσει μια λίστα με σχετικά πρότυπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε το κολάζ φωτογραφιών γενεθλίων σας στο Instagram.

5. Memes γενεθλίων

Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το άτομο γενεθλίων θα έχει ένα καλό γέλιο την ιδιαίτερη ημέρα του; Στη συνέχεια, εισάγετε ένα μιμίδιο γενεθλίων στην ιστορία γενεθλίων τους στο Instagram. Μπορείτε να φτάσετε στο να δημιουργήσετε το δικό σας μιμίδιο με ένα εσωτερικό αστείο χρησιμοποιώντας ένα από τα δωρεάν εργαλεία για τη δημιουργία μιμιδίων .

Το πιο εύκολο εργαλείο στη χρήση είναι το Meme Generator . Η συλλογή τους σάς δίνει πρόσβαση στα πιο δημοφιλή μιμίδια και μπορεί να σας βοηθήσει να τοποθετήσετε αυτόματα το κείμενο σε οποιοδήποτε πρότυπο.

6. Έκπληξη γενεθλίων

Δεν μπορείτε να παρευρεθείτε στο πάρτι έκπληξη του ατόμου γενεθλίων; Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τις ιστορίες σας στο Instagram για να τους εκπλήξετε με ένα δώρο ή μια διασκεδαστική ανάμνηση.

Πώς να δείτε παλιές ιστορίες στο Facebook [Απλός οδηγός](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε μια σειρά από ιστορίες και να βάλετε τη λεζάντα Πατήστε για μια έκπληξη γενεθλίων στην πρώτη διαφάνεια. Στο τέλος της σειράς, δημοσιεύστε μια ιστορία έκπληξη. Θα μπορούσε να είναι μια φωτογραφία με την πρώτη ανάμνηση που έχετε από το άτομο των γενεθλίων, μια ντροπιαστική φωτογραφία των δυο σας μαζί ή απλά μια φωτογραφία ή ένα στιγμιότυπο οθόνης του δώρου σας προς αυτούς.

7. Τούρτα γενεθλίων

Αν δεν μπορείτε να τους δώσετε μια πραγματική τούρτα, η εικονική τούρτα Instagram είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα. Επιλέξτε ένα gif για να παραδώσετε μια τούρτα με κινούμενα σχέδια απευθείας στα DM τους, χρησιμοποιήστε μια στοκ εικόνα μιας λαχταριστής τούρτας γενεθλίων ή σχεδιάστε τη δική σας προσαρμοσμένη τούρτα χρησιμοποιώντας τα χρώματα και τα πράγματα που τους αρέσουν.

Για να κάνετε τις ιστορίες της τούρτας γενεθλίων σας πιο διαδραστικές, προσθέστε μια λεζάντα λέγοντας κάτι όπως “πατήστε για να σβήσετε κεριά” ή “κάντε μια ευχή” και, στη συνέχεια, προσθέστε μια δεύτερη ιστορία με τα κεριά σβησμένα.

8. Μπίνγκο γενεθλίων

Εσείς και το άτομο γενεθλίων έχετε πολλούς κοινούς φίλους στο Instagram; Οργανώστε ένα μπίνγκο γενεθλίων και συμμετάσχετε όλους στη γιορτή.

Πώς να κάνετε μια δωρεάν αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου με όνομα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Συγκεντρώστε διασκεδαστικά/ενδιαφέροντα/ ενοχλητικά γεγονότα και χαρακτηριστικά του ατόμου γενεθλίων και συγκεντρώστε τα σε ένα μεγάλο πρότυπο μπίνγκο για να τα μοιραστείτε στην ιστορία σας στο Instagram. Δημοσιεύστε το πρότυπο στα γενέθλιά τους και ζητήστε από άλλους φίλους να συμμετάσχουν μαζί σας για ένα γύρο μπίνγκο γενεθλίων. Μην ξεχάσετε να τα αναφέρετε στην ιστορία σας, ώστε ο καθένας να μπορεί να την αναδημοσιεύσει με διαγραμμένα τα στοιχεία που γνωρίζει. Μόλις συμπληρώσετε το πρότυπο μπίνγκο, μπορείτε να δημοσιεύσετε μια άλλη εορταστική ιστορία που ανακοινώνει ότι ο γύρος του μπίνγκο γενεθλίων ολοκληρώθηκε.

Περισσότερες ιδέες για χαρούμενα γενέθλια Instagram

Το Instagram είναι η τέλεια πλατφόρμα για να στείλετε τις εικονικές σας ευχές γενεθλίων. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε καμία από τις παραπάνω ιδέες γενεθλίων, μπορείτε απλώς να συμπεριλάβετε στο Google αποσπάσματα γενεθλίων στην ιστορία σας στο Instagram ή σε μια ανάρτηση στο Instagram. Το τελευταίο είναι μια καλή επιλογή εάν θέλετε η ανάρτηση γενεθλίων να εμφανίζεται στη ροή των ακολούθων σας στο Instagram.

Πώς να φτιάξετε ένα κολάζ φωτογραφιών σε μια ιστορία Instagram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *