Πώς να ενεργοποιήσετε τη ζωντανή ομιλία στο iPhone σας;

Πώς να πληκτρολογήσετε για να μιλήσετε κατά τη διάρκεια κλήσεων iPhone (iOS 17)

Τα iPhone είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα και πιο premium smartphone που υπάρχουν. τροφοδοτείται από το iOS, το οποίο προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Για να κάνει το iPhone πιο βολικό στη χρήση, η Apple πρόσθεσε επίσης μερικές λειτουργίες Προσβασιμότητας.

Μπορείτε να εξερευνήσετε όλες τις λειτουργίες Προσβασιμότητας του iPhone μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Προσβασιμότητα. Μία από τις λιγότερο συζητημένες δυνατότητες προσβασιμότητας του iPhone είναι η Ζωντανή Ομιλία, η οποία θα είναι το θέμα μας σε αυτό το άρθρο.

Τι είναι η ζωντανή ομιλία στο iPhone;

Η ζωντανή ομιλία είναι βασικά μια δυνατότητα προσβασιμότητας του iPhone που επιτρέπει σε χρήστες με προβλήματα ομιλίας ή που δεν μπορούν να μιλήσουν να πληκτρολογήσουν κείμενο και στη συνέχεια να το εκφωνήσουν δυνατά.

Το Live Speech είναι μοναδικό επειδή λειτουργεί κατά τη διάρκεια FaceTime και τηλεφωνικών κλήσεων. Αυτό σημαίνει απλώς ότι μπορείτε να πληκτρολογήσετε αυτό που θέλετε να πείτε και να το εκφωνήσετε δυνατά στις κλήσεις FaceTime και τηλεφωνικές κλήσεις.

Η δυνατότητα είναι απενεργοποιημένη από προεπιλογή. Ως εκ τούτου, πρέπει να το ενεργοποιήσετε από τις ρυθμίσεις Προσβασιμότητας του iPhone σας.

Πώς να αποκλείσετε τις κλήσεις FaceTime σε iPhone και Mac

Πώς να ενεργοποιήσετε τη ζωντανή ομιλία στο iPhone σας;

Τώρα που ξέρετε τι είναι το Live Speech, ήρθε η ώρα να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα στο iPhone σας. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη ζωντανή ομιλία στο iPhone σας.

1. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε στο Προσιτότητα.

Προσιτότητα

3. Στην οθόνη Προσβασιμότητα, πατήστε στο Ζωντανή Ομιλία.

Ζωντανή Ομιλία

4. Στην επόμενη οθόνη, ενεργοποίηση το διακόπτη δίπλα στο Live Speech. Τώρα, πρέπει να επιλέξετε τη γλώσσα που θέλετε να εκφωνούνται τα μηνύματά σας και να επιλέξετε τη φωνή. Μπορείτε επίσης να κάνετε προεπισκόπηση μιας φωνής πατώντας το κουμπί αναπαραγωγής δίπλα της.

Ζωντανή Ομιλία.

Αυτό είναι! Αυτό θα ενεργοποιήσει τη δυνατότητα προσβασιμότητας Live Speech στο iPhone σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη ζωντανή ομιλία στο iPhone σας;

Τώρα που έχετε ενεργοποιήσει τη Ζωντανή Ομιλία στο iPhone σας, είναι σημαντικό να κατανοήσετε πώς να τη χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια FaceTime ή τηλεφωνικών κλήσεων. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Ζωντανή Ομιλία στις τηλεφωνικές κλήσεις.

1. Πραγματοποιήστε ή λάβετε πρώτα μια τηλεφωνική κλήση.

2. Μόλις συνδεθεί η κλήση, πατήστε το πλευρικό κουμπί του iPhone σας τρεις φορές. Πρέπει να πατήσετε το πλευρικό κουμπί τρεις φορές στη σειρά.

3. Αυτό θα ενεργοποιήσει αμέσως τη Ζωντανή Ομιλία. Πληκτρολογήστε το μήνυμα θα θέλατε να έχετε μιλήσει στο πλαίσιο κειμένου.

Πληκτρολογήστε το μήνυμα

4. Αφού πληκτρολογήσετε, πατήστε το κουμπί Αποστολή. Το Live Speech θα διαβάσει το κείμενο και θα το διαβάσει δυνατά στο τέλος του παραλήπτη.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να πληκτρολογήσετε για να μιλήσετε κατά τη διάρκεια κλήσεων FaceTime και iPhone με τη λειτουργία Live Speech.

Πώς να δημιουργήσετε προσωπική φωνή για πληκτρολόγηση

Ενώ η Apple προσφέρει αρκετές καλές προεπιλογές φωνής, μπορείτε να προσθέσετε τη δική σας προσωπική φωνή εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτές.

Η δημιουργία προσωπικής φωνής είναι ένας καλός τρόπος για να κάνετε την ομιλία σας πιο ρεαλιστική. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσωπική φωνή για πληκτρολόγηση κατά τη διάρκεια των κλήσεων.

1. Ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε στο Προσιτότητα.

Προσιτότητα

3. Στην Προσβασιμότητα, πατήστε Προσωπική φωνή.

Προσωπική φωνή

4. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε Δημιουργήστε μια προσωπική φωνή.

Δημιουργήστε μια προσωπική φωνή

5. Στη συνέχεια, στην οθόνη Create Your Personal Voice, πατήστε Να συνεχίσει.

Να συνεχίσει

Αυτό είναι! Τώρα, θα σας ζητηθεί να εκφωνήσετε τις φράσεις που εμφανίζονται στην οθόνη. Θα υπάρχουν 150 φράσεις που θα πρέπει να πείτε. Μπορείτε να αφιερώσετε τον δικό σας χρόνο για να ολοκληρώσετε αυτήν τη διαδικασία.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να πληκτρολογείτε και να μιλάτε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων σε ένα iPhone. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια χρησιμοποιώντας τη λειτουργία iPhone Live Speech. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης: 20+ Καλύτεροι Κρυφοί Μυστικοί Κώδικες iPhone

Πώς να δείτε μπλοκαρισμένα μηνύματα στο iPhone το 2023

— Ισίδωρος
— Ισίδωρος

΄Ενας Φανταστικός χαρακτήρας με πολύ αγάπη για την τεχνολογία.

Άρθρα: 4641

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *