Πώς να αποκλείσετε τις κλήσεις FaceTime σε iPhone και Mac

Το FaceTime είναι η καλύτερη και πιο καινοτόμος υπηρεσία βιντεοκλήσεων για συσκευές Apple. Αποτελεί ήδη ουσιαστικό μέρος του οικοσυστήματος της Apple και περιορίζει τους χρήστες από τη μετάβαση στο Android.

Παρόλο που το Android έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις FaceTime, καμία εφαρμογή δεν μπορεί να ταιριάξει με το επίπεδο απλότητας και την ποιότητα του Apple FaceTime. Εάν είστε νέος στην εφαρμογή, επιτρέψτε μου να σας πω, ότι το FaceTime λειτουργεί με WiFi, δίνοντάς του ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τις κανονικές εφαρμογές τηλεφώνου: μπορεί να λειτουργήσει μέσω του Διαδικτύου.

Η εφαρμογή FaceTime εκτελείται επίσης σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας για κλήσεις βίντεο/ήχου και ανταλλαγή μηνυμάτων. Αλλά το κύριο πρόβλημα με το Facetime ή παρόμοιες εφαρμογές είναι ότι οι χρήστες συχνά αντιμετωπίζουν μηνύματα ή κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

Μερικές φορές, μπορεί να βρείτε κάποιον να σας στέλνει ανεπιθύμητα μηνύματα ή κλήσεις στο FaceTime. Για την αντιμετώπιση τέτοιων ζητημάτων, η Apple σάς επιτρέπει να αποκλείετε άτομα στο FaceTime ενώ χρησιμοποιείτε iPhone, iPad ή Mac.

12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Facetime για Android το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αποκλείσετε τις κλήσεις FaceTime σε iPhone και Mac

Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε το FaceTime, αλλά αναζητάτε τρόπους για να αποτρέψετε τους ανεπιθύμητους χρήστες από το να σας στέλνουν ανεπιθύμητα μηνύματα ή να πραγματοποιούν κλήσεις, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα αποκλεισμός κλήσεων FaceTime σε iPhone και Mac. Ας αρχίσουμε.

Πώς να αποκρύψετε τη φωτογραφία προφίλ &Τελευταία επίσκεψη από συγκεκριμένη επαφή στο WhatsApp(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αποκλείσετε τις κλήσεις στο FaceTime σε iPhone/iPad

Εάν είστε χρήστης iPad ή iPhone, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ρυθμίστε το FaceTime Blocking. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή FaceTime και δείτε το αρχείο καταγραφής Ιστορικού κλήσεων. Βρείτε το άτομο που θέλετε να αποκλείσετε και πατήστε το πράσινος κύκλος με ένα ‘Εγώ’ μέσα σε αυτό.

'Εγώ'

2. Αυτό θα ανοίξει τη σελίδα επικοινωνίας του ατόμου. Τώρα θα έχετε διάφορες επιλογές. απλά πατήστε στο ‘Αποκλεισμός αυτού του καλούντος‘ στο κάτω μέρος της οθόνης.

Αποκλεισμός αυτού του καλούντος

3. Τώρα, θα δείτε μια προτροπή επιβεβαίωσης. Πατήστε στο Αποκλεισμός επαφής για να αποκλείσετε το άτομο από το να σας καλεί ή να σας στέλνει μηνύματα.

Αποκλεισμός επαφής

Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Facetime;

Θα πρέπει να επαναλάβετε τα ίδια βήματα εάν χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση iOS ή iPadOS. Επαναλάβετε τα βήματα και πατήστε την επιλογή «Κατάργηση αποκλεισμού αυτού του καλούντος» στο Βήμα 2.

Και αν χρησιμοποιείτε iOS 14 ή iPadOS 14, ανοίξτε Ρυθμίσεις > FaceTime > Αποκλεισμένες επαφές. Τώρα θα δείτε μια λίστα με όλες τις Αποκλεισμένες επαφές. σύρετε προς τα αριστερά στην επαφή και πατήστε ‘Ξεβουλώνω‘.

Αυτό είναι! Αυτό θα ξεμπλοκάρει αμέσως την επαφή στο iOS 14 και το iPadOS 14.

Πώς να διαγράψετε μια επαφή WhatsApp στη συσκευή σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αποκλείσετε κλήσεις στο FaceTime σε Mac

Μπορείτε επίσης να αποκλείσετε και να ξεμπλοκάρετε άτομα στο FaceTime στο Mac σας. Τα βήματα είναι λίγο διαφορετικά από το iPhone και το iPad, αλλά η ρύθμιση του αποκλεισμού FaceTime σε Mac είναι δυνατή. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το FaceTime και επιλέξτε FaceTime > Ρυθμίσεις.


Προτιμήσεις” width=”700″ height=”410″ />

2. Τώρα μεταβείτε στο Αποκλεισμένος Καρτέλα στο επάνω μέρος του παραθύρου.

Αποκλεισμένος

3. Κάντε κλικ στο (+) εικονίδιο στο κάτω μέρος της οθόνης.

(+)

4. Τώρα επιλέξτε το άτομο που θέλετε να αποκλείσετε από το βιβλίο επαφών σας.

Αυτό είναι! Αυτό θα προσθέσει αμέσως την επιλεγμένη επαφή σας στη λίστα αποκλεισμένων. Αυτό θα αποτρέψει ανεπιθύμητες κλήσεις από την επιλεγμένη επαφή στο FaceTime.

10 καλύτερες εφαρμογές VoIP για iPhone το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να ξεμπλοκάρετε τις κλήσεις στο FaceTime στο Mac;

Το κομμάτι ξεμπλοκαρίσματος είναι μάλλον εύκολο. Για αυτό, ανοίξτε το FaceTime και κατευθυνθείτε στο FaceTime > Ρυθμίσεις.

Στη συνέχεια, στις Προτιμήσεις, επιλέξτε το άτομο που θέλετε να ξεμπλοκάρετε και κάντε κλικ στο (-) εικονίδιο στο κάτω μέρος της οθόνης. Αυτό θα ξεμπλοκάρει το άτομο.

Διαβάστε επίσης: 12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Facetime για Android

Ο αποκλεισμός των καλούντων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποτρέψετε ανεπιθύμητες κλήσεις και μηνύματα. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα κοινά μας βήματα για να αποκλείσετε ανεπιθύμητους καλούντες στο FaceTime σε iPhone και Mac. Στη συνέχεια, κάθε φορά που θέλετε να λαμβάνετε ξανά κλήσεις από την αποκλεισμένη επαφή, απλώς ξεμπλοκάρετε. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τον αποκλεισμό ή την απεμπλοκή κλήσεων FaceTime, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *