Πώς να διαγράψετε μια επαφή WhatsApp στη συσκευή σας

Όσον αφορά την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, συνήθως επιλέγουμε το WhatsApp, παρόλο που έχουμε πολλές επιλογές στις μέρες μας. Το WhatsApp είναι πράγματι μια εξαιρετική εφαρμογή που μας βοηθά να κρατάμε επαφή με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς μας.

Εάν είστε ενεργός χρήστης του WhatsApp, πιθανότατα έχετε πολλές επαφές που σας στέλνουν μηνύματα στην πλατφόρμα. Στην πραγματικότητα, το WhatsApp χρησιμοποιεί την ίδια λίστα επαφών που είναι αποθηκευμένη στον τηλεφωνικό σας κατάλογο και σας δείχνει τις επαφές των οποίων οι αριθμοί είναι συνδεδεμένοι στο WhatsApp.

Εάν η λίστα επαφών του τηλεφώνου σας είναι γεμάτη με επαφές που δεν έχετε ποτέ καλέσει ή στείλει μήνυμα, θα βρείτε αυτές τις επαφές ακόμη και στο WhatsApp. Εάν είστε κάποιος που του αρέσει να διατηρεί τα πράγματα τακτοποιημένα και απλά, ίσως θελήσετε να διαγράψετε τις επαφές WhatsApp που δεν στέλνετε ποτέ μηνύματα ή καλείτε.

Βήματα για να διαγράψετε μια επαφή WhatsApp στο τηλέφωνό σας

Έτσι, αν πιστεύετε ότι ο λογαριασμός σας στο WhatsApp έχει γεμίσει με επαφές που δεν χρειάζεστε πλέον, καλό είναι να τις διαγράψετε. Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο θα μοιραστεί τους δύο καλύτερους τρόπους διαγραφής επαφών WhatsApp σε Android ή iOS. Ας τσεκάρουμε.

Πώς να αφαιρέσετε μια επαφή WhatsApp;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν υπάρχει τρόπος να αφαιρέσετε μια επαφή από τον λογαριασμό σας στο WhatsApp χωρίς να την αφαιρέσετε από το smartphone σας. Αυτό σημαίνει απλά ότι πρέπει να αφαιρέσετε την επαφή από τον τηλεφωνικό σας κατάλογο για να την αφαιρέσετε από το WhatsApp.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp στη συσκευή σας Android/iOS. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην καρτέλα Συνομιλίες , όπως φαίνεται παρακάτω.

2. Τώρα, πρέπει να βρείτε την επαφή που θέλετε να αφαιρέσετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο αναζήτησης για να βρείτε την επαφή.

3. Μόλις τελειώσετε, ανοίξτε την επαφή και πατήστε στην εικόνα προφίλ όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Στη συνέχεια, πατήστε στις τρεις τελείες στη σελίδα προφίλ της επαφής.

5. Από τη λίστα επιλογών, πατήστε Προβολή στο βιβλίο διευθύνσεων .

6. Τώρα, στην επάνω δεξιά γωνία, πατήστε στις τρεις τελείες και επιλέξτε την επιλογή Διαγραφή.

7. Στην προτροπή επιβεβαίωσης, πατήστε ξανά το κουμπί Διαγραφή .

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διαγράψετε την επαφή WhatsApp. Λάβετε υπόψη ότι μόλις διαγράψετε την επαφή από τον τηλεφωνικό σας κατάλογο, δεν θα έχετε καμία επιλογή να την επαναφέρετε.

2. Πώς να αποκλείσετε τις επαφές WhatsApp

Εάν δεν θέλετε να διαγράψετε τις επαφές, μπορείτε να επιλέξετε να τις αποκλείσετε. Ο αποκλεισμός δεν θα αφαιρέσει την επαφή από το WhatsApp, αλλά θα επιτύχει ένα παρόμοιο αποτέλεσμα. Δείτε πώς μπορείτε να αποκλείσετε την επαφή WhatsApp σε Android ή iOS.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το WhatsApp και ανοίξτε την επαφή που θέλετε να αποκλείσετε.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στις τρεις τελείες όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης.

3. Από τη λίστα επιλογών, πατήστε στο Αποκλεισμός .

4. Στην προτροπή επιβεβαίωσης, πατήστε ξανά την επιλογή Αποκλεισμός .

Αυτό είναι! Τελείωσες. Έτσι μπορείτε να αποκλείσετε κάποιον στο WhatsApp. Μπορείτε επίσης να ξεμπλοκάρετε τις επαφές από τις Ρυθμίσεις > Απόρρητο > Μηνύματα.

Είναι αρκετά εύκολο να διαγράψετε μια επαφή WhatsApp σε Android/iOS. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. 

Πώς να αποκλείσετε μια επαφή στο WhatsApp

Τι σημαίνει το X στο Snapchat;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *