Απόκρυψη φωτογραφιών, βίντεο και τοποθεσίας εφαρμογής

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις AppLock το 2024

Το AppLock από την DO Mobile ήταν το καλύτερο ντουλάπι εφαρμογών για Android, αλλά δεν ήταν πλέον διαθέσιμο στο Google Play Store. Εφόσον η εφαρμογή δεν είναι πλέον διαθέσιμη για λήψη, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις εναλλακτικές της.

Με αυτές τις εναλλακτικές λύσεις Κλείδωμα εφαρμογής, μπορείτε να κλειδώσετε εφαρμογές πίσω από ένα PIN, κωδικό πρόσβασης ή βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας. Λοιπόν, ας δούμε τις διαθέσιμες επιλογές.

1. Hide Photos, Video and App Loc

Απόκρυψη φωτογραφιών, βίντεο και τοποθεσίας εφαρμογής

Το Hide Photos, Video and App Loc είναι μια απόλυτη εφαρμογή ασφάλειας και απορρήτου που μπορεί να αποκρύψει τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τις εφαρμογές, τα μηνύματα και τις κλήσεις σας από το τηλέφωνό σας.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : καλύτερες εφαρμογές Locker App για Android

Είναι μια εντελώς δωρεάν εφαρμογή που προσφέρει ένα ασφαλές θησαυροφυλάκιο για την αποθήκευση αρχείων πολυμέσων και εφαρμογών που δεν θέλετε να δει κανείς.

Μόλις αποκρύψετε μια εφαρμογή με Απόκρυψη φωτογραφιών, βίντεο και τοποθεσίας εφαρμογής, η εφαρμογή εξαφανίζεται από τη λίστα πρόσφατων εφαρμογών και το συρτάρι εφαρμογών.

2. HideU

HideU

Το HideU είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές ντουλαπιών εφαρμογών στη λίστα. Το HideU είναι μια εφαρμογή θυρίδας αριθμομηχανής που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλα αντικείμενα.

Μπορείτε να ανοίξετε το θησαυροφυλάκιο μόνο εισάγοντας το σωστό PIN στη διεπαφή της αριθμομηχανής. Εκτός από το θησαυροφυλάκιο, το HideU είναι γνωστό για τη μοναδική του λειτουργία κλειδώματος εφαρμογών.

Η λειτουργία κλειδώματος εφαρμογών του HideU σάς επιτρέπει να κλειδώνετε εφαρμογές με κωδικούς πρόσβασης ή μοτίβα. Αφού κλειδωθεί, πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης/PIN για να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές.

3. App Lock from Inshot

 

Κλείδωμα εφαρμογής από το Inshot

Εάν παίρνετε πολύ σοβαρά το απόρρητο και αναζητάτε πάντα τρόπους για να προστατεύσετε τις εφαρμογές σας από τα αδιάκριτα βλέμματα, το App Lock από το Inshot θα μπορούσε να είναι μια τέλεια επιλογή.

Με το App Lock από το Inshot, μπορείτε εύκολα να κλειδώσετε διαφορετικούς τύπους εφαρμογών, όπως Facebook, κλήσεις, Gmail, Snapchat κ.λπ. Η εφαρμογή παρέχει ακόμη και διάφορους τρόπους για να κλειδώσετε τις εφαρμογές. μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε μοτίβο ή δακτυλικό αποτύπωμα.

Εκτός από το κλείδωμα των εφαρμογών, το App Lock από το Inshot φέρνει επίσης ένα θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών για την απόκρυψη των προσωπικών σας φωτογραφιών και βίντεο.

4. AppLock – Fingerprint

AppLock - Δακτυλικό αποτύπωμα

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να κλειδώσετε και να προστατέψετε εφαρμογές χρησιμοποιώντας έναν κωδικό πρόσβασης, μοτίβο ή προστασία δακτυλικών αποτυπωμάτων. AppLock – Το δακτυλικό αποτύπωμα μπορεί να κλειδώσει όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές όπως Facebook, WhatsApp, Gallery Apps κ.λπ.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Applock – Fingerprint είναι ότι καταγράφει αυτόματα μια φωτογραφία του εισβολέα που προσπαθεί να ξεκλειδώσει το θησαυροφυλάκιό σας με λάθος κωδικό πρόσβασης.

5. Perfect AppLock

Τέλειο AppLock

Το Perfect AppLock είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Εκτός από την προστασία των εφαρμογών σας, προσφέρει μερικές άλλες δυνατότητες.

Για παράδειγμα, ένα κλείδωμα περιστροφής αποτρέπει την ανεπιθύμητη περιστροφή της οθόνης σε κάθε εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να κλειδώσετε WiFi, δεδομένα 3G, Bluetooth κ.λπ.

6. AppLock

AppLock

Εάν αναζητάτε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις AppLock για να κλειδώσετε εφαρμογές, φωτογραφίες, βίντεο και άλλα δεδομένα, τότε το AppLock μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Το AppLock μπορεί εύκολα να αποκλείσει εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, εφαρμογές συστήματος και εφαρμογές πληρωμών. Διαθέτει επίσης μια λειτουργία selfie για εισβολείς που τραβάει φωτογραφίες εισβολέων που προσπαθούν να εισβάλουν στο τηλέφωνό σας με λάθος κωδικό πρόσβασης.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει ακόμη και να αλλάξετε το εικονίδιό της για λόγους απόκρυψης.

7. AppLocker

AppLocker

Το AppLocker από το BGNMobi είναι μια άλλη καλύτερη εναλλακτική λύση App Lock για την προστασία του απορρήτου σας. Μαντέψτε τι; Το AppLocker είναι ένα από τα πρώτα ντουλάπια εφαρμογών Android που προσφέρει υποστήριξη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να αποκλείσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την ανταλλαγή μηνυμάτων και τις εφαρμογές συστήματος. Επιπλέον, η εφαρμογή είναι αρκετά ελαφριά και δεν επιβραδύνει τη συσκευή σας.

8. Avira Security Antivirus & VPN

Avira Security Antivirus & VPN

Το Avira Security Antivirus & VPN είναι μια πλήρης εφαρμογή ασφαλείας Android με πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Προσφέρει κάθε δυνατότητα που χρειάζεστε για να διατηρήσετε το τηλέφωνό σας ασφαλές στον ψηφιακό κόσμο.

Παίρνετε έναν ανιχνευτή ιών, VPN, ντουλάπι εφαρμογών, σύμβουλο απορρήτου κ.λπ. Η λειτουργία κλειδώματος εφαρμογών του Avira Security Antivirus & VPN σάς επιτρέπει να προστατεύετε τις ευαίσθητες εφαρμογές σας με ένα PIN.

Το Avira Security Antivirus & VPN παρέχει επίσης λειτουργίες όπως καθαριστικό συστήματος και σύμβουλο απορρήτου που δείχνει ποιες εφαρμογές ζητούν πρόσβαση σε ευαίσθητα δεδομένα.

9. ESET Mobile Security Antivirus

ESET Mobile Security & Antivirus

Το ESET Mobile Security Antivirus είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή ασφάλειας και προστασίας απορρήτου για Android. Μπορεί να προστατεύσει τη συσκευή σας από απειλές ασφαλείας, όπως ιούς, ransomware, adware, phishing και κάθε άλλο είδος κακόβουλου λογισμικού.

Παίρνετε επίσης ένα App Locker με το ESET Mobile Security Antivirus, αλλά δεν αποτελεί μέρος της δωρεάν ασφάλειας για κινητά. Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία κλειδώματος εφαρμογής, αγοράστε την premium έκδοση του ESET Mobile Security Antivirus.

Το ESET Mobile Security Antivirus Premium παρέχει επίσης χρήσιμες λειτουργίες, όπως προστασία πληρωμών, παρακολούθηση τηλεφώνου, επιθεωρητής δικτύου, θυρίδα εφαρμογών και εργαλεία ελέγχου ασφαλείας.

10. Ultra AppLock

Ultra AppLock

Είναι μια αξιοπρεπής εφαρμογή ντουλαπιών με αρκετές δυνατότητες για να ικανοποιήσει τις ανάγκες απορρήτου σας. Επιπλέον, το ultra AppLock είναι αρκετά απλό στη χρήση.

Για να χρησιμοποιήσετε το Ultra AppLock, ανοίξτε το και επιλέξτε τις εφαρμογές που θέλετε να κλειδώσετε. Αφού ρυθμιστεί, πρέπει να προστατεύσετε τις εφαρμογές με κωδικό πρόσβασης, μοτίβο ή κλείδωμα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες εφαρμογές ασφαλείας Android

Εκτός από το ντουλάπι εφαρμογών, προσφέρει μερικές άλλες δυνατότητες, όπως εξοικονόμηση μπαταρίας, ειδοποιήσεις διάρρηξης και καθαριστικό αποθήκευσης.

Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις AppLock. Με αυτά, μπορείτε να προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης τις βασικές εφαρμογές σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *