Surviving The Ring: Key Tactics For Battle Royale των Apex Legends

Το Apex Legends είναι ένα βιντεοπαιχνίδι battle royale που αναπτύχθηκε από την Respawn Entertainment και εκδόθηκε από την Electronic Arts. Έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια battle royale τα τελευταία χρόνια, με εκατομμύρια παίκτες να το παίζουν σε όλο τον κόσμο.

SURVIVING RING FOR APEX LEGENDS BATTLE

Για να επιβιώσουν σε έναν αγώνα Apex Legends και να κερδίσουν τον γύρο, οι παίκτες πρέπει να εφαρμόσουν ορισμένες τακτικές που είναι μοναδικές σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό το άρθρο θα επικεντρωθεί σε πέντε βασικές τακτικές που μπορούν να βοηθήσουν τους παίκτες να βελτιώσουν τις πιθανότητές τους να επιβιώσουν από το ρινγκ και τελικά να κερδίσουν το παιχνίδι:

 • Διαχείριση αποθεμάτων
 • Επιλέγοντας τη σωστή ζώνη προσγείωσης
 • Έλεγχος του δαχτυλιδιού
 • Γνωρίζοντας τα όπλα σας
 • Αξιοποιώντας τον χάρτη

Το Apex Legends διαθέτει πολλά στοιχεία που απαιτούν τακτική εξέταση από τους παίκτες, εάν θέλουν να κερδίσουν έναν γύρο. Η χρήση συγκεκριμένων αντικειμένων ή όπλων, καθώς και η επιλογή της κατάλληλης ζώνης προσγείωσης, μπορεί να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας.

Το να μπορείς να ελέγχεις το ρινγκ είναι επίσης απαραίτητο για την επιβίωση, καθώς περιορίζει σε πόση περιοχή έχει πρόσβαση κάθε ομάδα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Το να γνωρίζετε ποια όπλα ταιριάζουν καλύτερα σε διαφορετικά σενάρια είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας για την εξασφάλιση της επιτυχίας κατά τη διάρκεια ενός αγώνα Apex Legends. Τέλος, η σωστή πλοήγηση και η χρήση όλων των διαθέσιμων πόρων στον χάρτη είναι κρίσιμης σημασίας για να παραμείνετε ζωντανοί ενώ είστε υπό πίεση από τους αντιπάλους. Η χρήση του Πωλούνται απατεώνες Apex μπορεί να σας δώσει ένα πρόσθετο πλεονέκτημα χρησιμοποιώντας ένα ESP ή ακόμα και ένα Aibot.

Εφαρμόζοντας αυτές τις στρατηγικές αποτελεσματικά, οι παίκτες μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να επιβιώσουν μέχρι να μείνει μόνο μία ομάδα για να διεκδικήσει τη νίκη σε έναν αγώνα.

Διαχείριση αποθεμάτων

Η σωστή διαχείριση του αποθέματος είναι απαραίτητη για την επιτυχημένη πλοήγηση στο battle royale του Apex Legends, καθώς επιτρέπει στους παίκτες να βελτιστοποιήσουν τους πόρους τους και να επωφεληθούν από ευνοϊκές ευκαιρίες. Το να γνωρίζετε ποια είδη είναι διαθέσιμα σε κάθε τοποθεσία είναι ένα κρίσιμο μέρος αυτής της διαδικασίας. Η παρακολούθηση των προμηθειών πυρομαχικών, των όπλων και άλλων εργαλείων παρέχει στους παίκτες τη δυνατότητα να αντιδρούν γρήγορα σε μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα. Επιπλέον, η κατανόηση των αντικειμένων που είναι πιο πολύτιμα μπορεί να καθοδηγήσει περαιτέρω τις αποφάσεις σχετικά με το πότε και πώς πρέπει να χρησιμοποιηθούν.

SURVIVING RING FOR APEX LEGENDS BATTLE

Για παράδειγμα, ορισμένα όπλα μπορεί να έχουν μεγαλύτερη απόδοση ζημιάς ή μεγαλύτερη χωρητικότητα γεμιστήρα από άλλα, αλλά με κόστος αυξημένου βάρους που θα μπορούσε να επιβραδύνει την ταχύτητα κίνησης. Το να γνωρίζετε πώς να αναγνωρίζετε γρήγορα τα λάφυρα υψηλής αξίας είναι μια άλλη σημαντική πτυχή της διαχείρισης αποθέματος που διαχωρίζει τους έμπειρους παίκτες από τους αρχάριους. Η χρήση ηχητικών ενδείξεων, όπως μουσικά κουτιά ή κάδοι τροφοδοσίας, μπορεί να ειδοποιήσει τους παίκτες για τις κοντινές κρυφές μνήμες χωρίς να χάνεται χρόνος για μη αυτόματη αναζήτηση τοποθεσιών. Επιπλέον, η αναγνώριση των διάφορων τύπων όπλων και των αντίστοιχων χαρακτηριστικών τους θα σας κάνει καλύτερο παίκτη ενώ θα συμμετέχετε σε μάχες με αντιπάλους που μπορεί να έχουν καλύτερο εξοπλισμό από αυτούς.

Η κατανόηση αυτών των βασικών αρχών βοηθά τους παίκτες να διατηρήσουν ένα πλεονέκτημα κατά τη διάρκεια της μάχης, επιτρέποντάς τους να ανταποκρίνονται ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά όταν οι καταστάσεις αλλάζουν σε κάθε αγώνα. Επιπλέον, η σωστή διαχείριση του αποθέματος μειώνει επίσης τις πιθανότητες να παρασυρθείτε από τους εχθρούς ή να αποδυναμωθείτε λόγω έλλειψης πόρων σε κρίσιμες στιγμές.

Επιλέγοντας τη σωστή ζώνη προσγείωσης

Η επιλογή της κατάλληλης ζώνης προσγείωσης είναι απαραίτητη για την επιτυχία σε έναν διαγωνισμό Battle Royale. Η απόφαση πρέπει να ληφθεί προσεκτικά, καθώς μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις πιθανότητες επιβίωσης και νίκης. Οι ζώνες προσγείωσης που παρέχουν αντικείμενα που μπορούν να λεηλατηθούν είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες, καθώς επιτρέπουν στους παίκτες να οπλιστούν γρήγορα για μάχη. Επιπλέον, ορισμένες περιοχές προσφέρουν περισσότερη κάλυψη από άλλες και έχουν καλύτερες επιλογές διαφυγής, αν χρειαστεί.

SURVIVING RING FOR APEX LEGENDS BATTLE

Ακολουθούν πέντε συμβουλές που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε τη σωστή ζώνη προσγείωσης:

 • Βρείτε τοποθεσίες με πολλά καλύμματα και γρήγορες διαδρομές διαφυγής – Είναι σημαντικό να βρείτε περιοχές με πολλές κρυψώνες για ασφάλεια και καλή προσβασιμότητα όταν έρθει η ώρα να υποχωρήσετε.
 • Αναζητήστε κτίρια ή άλλες κατασκευές που περιέχουν αντικείμενα που μπορούν να λεηλατηθούν – Τα σημεία με μεγάλη επισκεψιμότητα συχνά περιέχουν όπλα και εξοπλισμό υψηλής αξίας, τα οποία μπορούν να δώσουν στους παίκτες ένα πλεονέκτημα στη μάχη.
 • Επιλέξτε ένα σημείο μακριά από άλλους παίκτες – Εάν πολλοί παίκτες προσγειωθούν στην ίδια περιοχή, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να συναντήσετε εχθρικούς εχθρούς ή να πιαστούν στα διασταυρούμενα πυρά κατά τη διάρκεια μιας πυρομαχίας.
 • Αποφύγετε ανοιχτούς χώρους χωρίς κάλυψη – Χωρίς κανένα είδος κάλυψης, οι αντίπαλοι μπορούν εύκολα να διαλέξουν ανυποψίαστους παίκτες που βγαίνουν στο ύπαιθρο απροστάτευτοι.
 • Επιλέξτε μια περιοχή που επιτρέπει την πρόσβαση σε οχήματα – Η πρόσβαση στα οχήματα θα διευκολύνει τη γρήγορη και ασφαλή διέλευση μεγάλων αποστάσεων.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις σκέψεις, η επιλογή της σωστής ζώνης προσγείωσης απαιτεί προσεκτική σκέψη, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να αποκτήσουν πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους, ενώ παραμένουν ασφαλείς από το κακό. Οι παίκτες πρέπει να σταθμίσουν όλες τις διαθέσιμες επιλογές πριν αποφασίσουν για την καταλληλότερη τοποθεσία με βάση τις τρέχουσες ανάγκες τους και την κατάσταση.

Έλεγχος του δαχτυλιδιού

Η επιτυχής πλοήγηση στον συρρικνούμενο κύκλο ενός διαγωνισμού battle royale απαιτεί προσεκτική εξέταση των βασικών στρατηγικών. Οι παίκτες του Apex Legends πρέπει να είναι σε θέση να μετρούν και να προσαρμόζουν με ακρίβεια τις ενέργειές τους στο παιχνίδι στη συνεχώς μεταβαλλόμενη κατάσταση καθώς το ρινγκ συσπάται, καθιστώντας απαραίτητο για αυτούς να κατανοήσουν πώς να ελέγχουν την κίνησή του.

Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι πρώτα να μάθετε τα βασικά – όπως η επιλογή όπλων και ο συντονισμός της ομάδας – ενώ χρησιμοποιείτε επίσης πιο προηγμένες τακτικές, όπως η τοποθέτηση χάρτη και η χρήση αντικειμένων.

Η τοποθέτηση του χάρτη παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο κατά την προσπάθεια ελέγχου του δακτυλίου. Η αποτελεσματική χρήση του εδάφους μπορεί να προσφέρει κάλυψη από εχθρικά πυρά, να προσφέρει στρατηγικά πλεονεκτήματα ή ακόμα και να δημιουργήσει σημεία πνιγμού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως παγίδες για ανυποψίαστους αντιπάλους. Επιπλέον, η παραμονή μπροστά από το δαχτυλίδι είναι απαραίτητη προκειμένου να αποφευχθεί η εξάλειψη πριν κλείσει. δίνοντας προσοχή στη θέση του σε σχέση με τη δική σας θα σας επιτρέψει να παραμείνετε ένα βήμα μπροστά όταν σχεδιάζετε τις κινήσεις σας.

Τέλος, η αποτελεσματική χρήση αντικειμένων είναι επίσης απαραίτητη όταν προσπαθείτε να επιβιώσετε από τον δακτύλιο κλεισίματος. αντικείμενα όπως τα κιτ θεραπείας και τα προστατευτικά κύτταρα μπορούν να προσφέρουν ζωτικής σημασίας ώθηση όταν προσπαθείτε να το ξεπεράσετε ή να κάνετε επίθεση εναντίον άλλων ομάδων. Γνωρίζοντας πού βρίσκονται αυτά τα στοιχεία σε κάθε χάρτη μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε καλύτερες αποφάσεις σχετικά με το πώς και πότε θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν, δίνοντάς σας έτσι μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας κατά τη διάρκεια αγώνων battle royale.

Γνωρίζοντας τα όπλα σας

Η γνώση των χαρακτηριστικών των διαφορετικών όπλων και των χρήσεών τους είναι απαραίτητη για να ανταγωνιστείτε αποτελεσματικά σε διαγωνισμούς Battle Royale.

Τα όπλα που είναι διαθέσιμα στο Apex Legends χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες:

 • Κυνηγετικά όπλα
 • Ελαφρά πολυβόλα
 • Υποπολυβόλα
 • Τυφέκια ελεύθερου σκοπευτή
 • Πιστόλια
 • Τυφέκια εφόδου
 • Ενεργειακά όπλα

Κάθε τύπος όπλου έχει τις δικές του μοναδικές ιδιότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στρατηγικά κατά τη διάρκεια της μάχης.

Για παράδειγμα, τα πιστόλια είναι μια εξαιρετική επιλογή για κοντινές συναντήσεις, επειδή έχουν υψηλό ρυθμό πυρκαγιάς και μπορούν να καταρρίψουν γρήγορα έναν εχθρό εάν στοχεύουν με ακρίβεια.

Από την άλλη πλευρά, τα τουφέκια ελεύθερου σκοπευτή έχουν ακρίβεια μεγάλης εμβέλειας, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για να απομακρύνουν εχθρούς από μακρινές τοποθεσίες. Επιπλέον, τα ενεργειακά όπλα είναι ισχυρά, αλλά απαιτούν περισσότερο χρόνο για να επαναφορτωθούν από τα περισσότερα άλλα είδη όπλων και θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με φειδώ για τη διατήρηση των πυρομαχικών.

Η επιλογή του σωστού όπλου για κάθε κατάσταση είναι επίσης σημαντική για την επιβίωση των αγώνων του battle royale. Οι παίκτες θα πρέπει να λάβουν υπόψη το στυλ παιχνιδιού τους όταν επιλέγουν ένα όπλο, καθώς κάποιοι μπορεί να προτιμούν να χρησιμοποιούν κυνηγετικά όπλα ενώ άλλοι μπορεί να θέλουν να παραμείνουν σε μεσαία εμβέλεια με τουφέκια επίθεσης ή τουφέκια ελεύθερου σκοπευτή.

Επιπλέον, οι παίκτες θα πρέπει να δώσουν προσοχή στον τύπο πυρομαχικών που σχετίζεται με κάθε όπλο, καθώς μερικοί μπορεί να απαιτούν ειδικά πυρομαχικά που πρέπει να βρεθούν γύρω από τον χάρτη, ενώ άλλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τυπικές σφαίρες που βρίσκονται σε σημεία respawn ή πέφτουν από εξολοθρευμένους εχθρούς.

Τέλος, το να έχετε πολλές διαθέσιμες επιλογές είναι το κλειδί, καθώς οι παίκτες πρέπει συχνά να αλλάζουν μεταξύ διαφορετικών όπλων ανάλογα με το πόσο μακριά βρίσκονται οι αντίπαλοί τους ή το είδος του εδάφους στο οποίο αγωνίζονται.

Οι παίκτες που καταλαβαίνουν πώς λειτουργεί κάθε τύπος όπλου και πότε χρησιμοποιείται καλύτερα, θα δώσουν στους εαυτούς τους ένα πλεονέκτημα έναντι εκείνων που δεν ξέρουν πώς να χρησιμοποιήσουν σωστά το οπλοστάσιό τους σε διαγωνισμούς battle royale όπως το Apex Legends.

Η γνώση των δυνατοτήτων κάθε όπλου θα τους επιτρέψει να δώσουν προτεραιότητα σε ορισμένα όπλα έναντι άλλων ανάλογα με την κατάσταση και να τους δώσει περισσότερο έλεγχο στις μάχες τους εναντίον των αντίπαλων ομάδων.

Χρησιμοποιώντας τον Χάρτη

Η αποτελεσματική χρήση του χάρτη είναι ένα κρίσιμο συστατικό για την επιτυχία σε αγώνες Battle Royale. Όχι μόνο παρέχει μια επισκόπηση ολόκληρου του πεδίου μάχης, αλλά μπορεί επίσης να παρέχει πολύτιμες πληροφορίες για εχθρικές τοποθεσίες και πιθανά hot spots. Για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας κάποιου, υπάρχουν αρκετές συμβουλές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ανταγωνιστές όταν χρησιμοποιούν τον χάρτη:

 1. Απομνημονεύστε βασικά ορόσημα – Η γνώση βασικών γεωγραφικών χαρακτηριστικών, όπως κτίρια ή οροσειρές, θα σας βοηθήσει να προσανατολιστείτε γρήγορα και να εντοπίσετε πού μπορεί να κρύβονται οι εχθροί.
 2. Σημειώστε επικίνδυνες περιοχές – Ακόμα κι αν δεν παίζετε ενεργά, η παρακολούθηση του ρινγκ με δείκτες στον χάρτη μπορεί να επιτρέψει στους παίκτες να δουν πόσο κοντά πλησιάζουν οι εχθροί και να προετοιμαστούν ανάλογα.
 3. Κοιτάξτε τις περιοχές έξω από το ρινγκ – Οι περιοχές εκτός της τρέχουσας περιοχής με δυνατότητα αναπαραγωγής μπορεί να έχουν κρυφές λάφυρες ή κατασκηνώσεις εχθρών που θα μπορούσαν να δώσουν πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους, εάν επιλέξουν να κινηθούν προς αυτές.

Έχοντας επίγνωση αυτών των στρατηγικών και επωφελούμενοι από αυτά που προσφέρει ο χάρτης, οι ανταγωνιστές μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για επιβίωση στη λειτουργία Battle Royale του Apex Legends και να βγουν νικητές έναντι των αντιπάλων τους.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *