αυτοκόλλητα Instagram

Πώς να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα αποκοπής στο Instagram

Βασικά Takeaways

 • Η λειτουργία Cutouts του Instagram δημιουργεί αυτοκόλλητα από φωτογραφίες ή βίντεο για συναρπαστικές ιστορίες και τροχούς.
 • Οι αποκοπές λειτουργούν με φωτογραφίες από τη συλλογή σας ή από δημόσιες αναρτήσεις, αλλά τα κινούμενα αυτοκόλλητα από βίντεο ενδέχεται να μην έχουν ποιότητα.
 • Τα αυτοκόλλητα αποκοπής μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν αλλά μπορούν να διαγραφούν εάν είναι απαραίτητο.

Η λειτουργία Cutouts του Instagram σάς επιτρέπει να μετατρέψετε οποιαδήποτε φωτογραφία ή βίντεο, καθώς και αναρτήσεις στο Instagram, σε επαναχρησιμοποιήσιμο αυτοκόλλητο για τις ιστορίες και τους τροχούς σας. Ακολουθούν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη λειτουργία Cutouts στο Instagram, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου λειτουργίας της και του τρόπου χρήσης της.

Ποια είναι η λειτουργία Cutouts του Instagram;

Η λειτουργία Cutouts στο Instagram σάς επιτρέπει να δημιουργείτε μοναδικά αυτοκόλλητα κόβοντας αυτόματα αντικείμενα ή άτομα από φωτογραφίες. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε αυτοκόλλητα από φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στη συλλογή του τηλεφώνου σας καθώς και από αναρτήσεις στο Instagram κάποιου άλλου.

Επιπλέον, αυτή η δυνατότητα λειτουργεί επίσης με βίντεο, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε κινούμενα αυτοκόλλητα κινούμενων αντικειμένων ή ατόμων από βίντεο κλιπ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα στις ιστορίες και τους κυλίνδρους σας στο Instagram για να τα κάνετε πιο ελκυστικά και μοναδικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για το Instagram χωρίς να συνδεθείτε

Πώς να προσθέσετε ένα τραγούδι στο προφίλ σας στο Instagram

Πώς να φτιάξετε ένα αυτοκόλλητο από τις δικές σας φωτογραφίες με αποκοπές

Η λειτουργία Cutouts του Instagram μπορεί να είναι χρήσιμη εάν το Android ή το iPhone σας δεν έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν αυτοκόλλητα από φωτογραφίες. Ίσως χρειαστεί να παραχωρήσετε πρόσβαση στο Instagram στη συλλογή του τηλεφώνου σας, αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Η λειτουργία Cutouts του Instagram είναι πλέον ευρέως διαθέσιμη. Εάν δεν το βλέπετε στο τηλέφωνό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει την εφαρμογή Instagram.

Για να δημιουργήσετε ένα αυτοκόλλητο από μια φωτογραφία στο τηλέφωνό σας:

 1. Στην εφαρμογή Instagram, δημιουργήστε ένα νέο καρούλι ή ιστορία Instagram.
 2. Πατήστε το Αυτοκόλλητα εικονίδιο στην κορυφή.
 3. Επιλέγω Αποκοπές και επιλέξτε μια φωτογραφία από τη συλλογή του τηλεφώνου σας. Για καλύτερα αποτελέσματα, επιλέξτε μια φωτογραφία με καθαρό θέμα.
 4. Περιμένετε μέχρι το Instagram να κόψει το θέμα και να δημιουργήσει ένα αυτοκόλλητο. Χρησιμοποιήστε το Επιλέξτε χειροκίνητα επιλογή στην κάτω αριστερή γωνία εάν δεν είναι το αντικείμενο που θέλετε για το αυτοκόλλητο σας.
 5. Πατήστε το Χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητο επιλογή για συνέχεια.
 6. Μετακινήστε και αλλάξτε το μέγεθος του αυτοκόλλητου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και, στη συνέχεια, δημοσιεύστε την ιστορία ή τον τροχό σας ως συνήθως.

Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Cutouts για να δημιουργήσετε κινούμενα αυτοκόλλητα από ένα βίντεο κλιπ στο τηλέφωνό σας, η ποιότητα αυτών των κινούμενων αυτοκόλλητων ενδέχεται να μην ταιριάζει με εκείνα που δημιουργούνται από φωτογραφίες. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, διαπιστώσαμε ότι η λειτουργία Cutouts συχνά δυσκολευόταν να επιλέξει αυτόματα αντικείμενα και ακόμη και όταν το έκανε, η ποιότητα που προέκυψε δεν ήταν εξαιρετική.

Πώς να φτιάξετε ένα αυτοκόλλητο από την ανάρτηση κάποιου άλλου στο Instagram

Η λειτουργία Cutouts του Instagram λειτουργεί επίσης με φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε δημόσιους λογαριασμούς στο Instagram, εφόσον ο χρήστης δεν έχει απενεργοποιήσει τη δυνατότητα δημιουργίας αποκοπών από τις αναρτήσεις του.

Για να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα από φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε δημόσιους λογαριασμούς Instagram:

 1. Στο Instagram, εντοπίστε τη φωτογραφία από την οποία θέλετε να δημιουργήσετε ένα αυτοκόλλητο.
 2. Πατήστε το εικονίδιο με τρεις κουκκίδες πάνω δεξιά της ανάρτησης.
 3. Επίλεξε το Δημιουργήστε ένα αυτοκόλλητο αποκοπής επιλογή.
 4. Χτύπα το Αποθήκευση αυτοκόλλητου κουμπί.

Αφού δημιουργήσετε το αυτοκόλλητο, θα το βρείτε στην ενότητα “Τα αυτοκόλλητά σας” ενώ δημιουργείτε μια ιστορία ή τροχό. Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι εάν η αρχική αφίσα αφαιρέσει τη θέση από την οποία δημιουργήσατε το αυτοκόλλητο, θα αφαιρεθεί και το αυτοκόλλητο αποκοπής.

Πώς να διαγράψετε παλιά αυτοκόλλητα

Μόλις δημιουργήσετε ένα αυτοκόλλητο χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Cutouts, παραμένει διαθέσιμο για επαναχρησιμοποίηση. Τούτου λεχθέντος, μπορείτε να διαγράψετε αυτοκόλλητα που δεν σκοπεύετε πλέον να χρησιμοποιείτε. Δείτε πώς:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και δημιουργήστε ένα νέο καρούλι ή ιστορία Instagram.
 2. Πατήστε το Αυτοκόλλητα εικονίδιο στην κορυφή.
 3. Στο Τα αυτοκόλλητα σου ενότητα, πατήστε παρατεταμένα ένα αυτοκόλλητο που θέλετε να αφαιρέσετε.
 4. Επιλέγω Διαγράφω για να επιβεβαιώσετε την ενέργεια.

Και αυτό είναι ό,τι πρέπει να κάνετε για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Cutouts του Instagram. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη δυνατότητα προς όφελός σας και κάντε τις αναρτήσεις σας στο Instagram να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *