αναδυόμενα παράθυρα στο Google

Πώς να αποκλείσετε τα αναδυόμενα παράθυρα στο Google Chrome

Το αναδυόμενο παράθυρο δεν είναι παρά ένα παράθυρο που εμφανίζεται ξαφνικά στο προσκήνιο κατά την περιήγηση. Αυτά τα αναδυόμενα παράθυρα είναι ένας τύπος γραφικής διεπαφής χρήστη (GUI) που δημιουργείται από JavaScript. Συνήθως, ένα αναδυόμενο παράθυρο εμφανίζει διαφημίσεις στη διεπαφή χρήστη του προγράμματος περιήγησης. Έτσι, οι περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου δεν θα προτιμούν να έχουν ενεργοποιημένα τα αναδυόμενα παράθυρα στις συσκευές τους. Ωστόσο, σε ορισμένα σενάρια, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα αναδυόμενα παράθυρα στο πρόγραμμα περιήγησής σας Chrome για να ανοίξετε ορισμένους συγκεκριμένους ιστότοπους. Με βάση την προτίμησή σας, μπορείτε να αποκλείσετε ή να ενεργοποιήσετε τα αναδυόμενα παράθυρα στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome.

Διαβάστε επίσης:YouTube χωρίς διαφημίσεις

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Πώς να επιτρέψετε τα αναδυόμενα παράθυρα στο Firefox

Πώς να αποκλείσετε διαφημίσεις [Pop-Ups] στο Opera

Πώς να αποκλείσετε τα αναδυόμενα παράθυρα στο Chrome [Windows ή Mac]

1. Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Chrome στους υπολογιστές σας Windows 11 ή Mac. Βεβαιωθείτε ότι το Chrome σας είναι ενημερωμένο στην πιο πρόσφατη έκδοση.

2. Πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε το μενού Ρυθμίσεις .

Συμβουλή : Πληκτρολογήστε chrome://settings στη γραμμή διευθύνσεων για να εκκινήσετε το μενού Ρυθμίσεις.

3. Τώρα, κάντε κλικ στο Απόρρητο και ασφάλεια και επιλέξτε Ρυθμίσεις τοποθεσίας .

4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Αναδυόμενα παράθυρα και ανακατευθύνσεις στην ενότητα Περιεχόμενο .

5. Τώρα, κάντε κλικ στο Να μην επιτρέπεται στους ιστότοπους να στέλνουν αναδυόμενα παράθυρα ή να χρησιμοποιούν ανακατευθύνσεις για να απενεργοποιήσετε όλα τα αναδυόμενα παράθυρα στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome.

6. Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε τα αναδυόμενα παράθυρα, επιλέξτε την επιλογή Οι ιστότοποι μπορούν να στέλνουν αναδυόμενα παράθυρα και να χρησιμοποιούν ανακατευθύνσεις .

7. Παρόμοια με τον αποκλεισμό ιστότοπων στο Chrome , μπορείτε να προσθέσετε ή να αποκλείσετε αναδυόμενα παράθυρα από έναν συγκεκριμένο ιστότοπο αλλάζοντας την ενότητα Προσαρμοσμένες συμπεριφορές .

Πώς να απενεργοποιήσετε τα αναδυόμενα παράθυρα στο Google Chrome [iPhone / iPad]

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Google Chrome στη συσκευή σας iOS.

2. Πατήστε στις κάθετες κουκκίδες και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις από αυτές.

3. Αναζητήστε τις Ρυθμίσεις περιεχομένου και πατήστε σε αυτό.

4. Τώρα, πατήστε Αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων .

5. Η επιλογή είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή για τον αποκλεισμό ανεπιθύμητων αναδυόμενων παραθύρων. Εάν θέλετε να το ενεργοποιήσετε, ενεργοποιήστε την εναλλαγή.

6. Τώρα, επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome και περιηγηθείτε στο διαδίκτυο χωρίς αναδυόμενα παράθυρα.

Πώς να αποκλείσετε τα αναδυόμενα παράθυρα στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome [Συσκευές Android]

1. Μεταβείτε στην εφαρμογή Google Chrome στη συσκευή σας Android.

2. Πατήστε στο εικονίδιο κάθετης έλλειψης και επιλέξτε Ρυθμίσεις από αυτό.

3. Πλοηγηθείτε προς τα κάτω μέχρι να βρείτε την ενότητα Για προχωρημένους και, στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις τοποθεσίας κάτω από αυτήν.

4. Επιλέξτε Αναδυόμενα παράθυρα και ανακατευθύνσεις .

5. Όπως το iPhone, η επιλογή θα είναι απενεργοποιημένη από προεπιλογή. Εάν θέλετε να το ενεργοποιήσετε, ενεργοποιήστε την εναλλαγή αναδυόμενων παραθύρων και ανακατευθύνσεων.

Η ενεργοποίηση ή η απενεργοποίηση των προγραμμάτων αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων στο Chrome βασίζεται πραγματικά στις ανάγκες του χρήστη. Πρέπει να ενεργοποιήσετε τα αναδυόμενα παράθυρα σε περιπτώσεις όπου θέλετε να χρησιμοποιήσετε μεταφραστές κατά την περιήγηση. Για ορισμένους χρήστες, τα αναδυόμενα παράθυρα θα είναι ενοχλητικά. Λάβετε υπόψη ότι δεν υπάρχει τμήμα προσαρμοσμένης συμπεριφοράς για πλατφόρμες κινητής τηλεφωνίας, όπως φαίνεται στους υπολογιστές.

Οι καλύτερες επεκτάσεις αποκλεισμού διαφημίσεων για το Google Chrome

Προσθέστε οποιαδήποτε από τις επεκτάσεις στο Chrome σας από το Chrome web store και ενεργοποιήστε το να αποκλείει αυτόματα τα αναδυόμενα παράθυρα στο Google Chrome.

Adblock Plus

Το Adblock Plus είναι ένας δωρεάν αποκλεισμός διαφημίσεων ανοιχτού κώδικα για τον αποκλεισμό ενοχλητικών διαφημίσεων. Μπορείτε να απολαμβάνετε περιήγηση χωρίς διακοπές χωρίς βίντεο, αναδυόμενες διαφημίσεις κ.λπ. Βοηθά στην αποφυγή κακόβουλου λογισμικού αποκλείοντας παρεμβατικά και επίσης εταιρείες που παρακολουθούν τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο.

Σύνδεσμος λήψης

AdLock

Το AdLock είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για την αποτροπή της διαφήμισης. Με το AdLock, μπορείτε να αποκλείσετε αναδυόμενα παράθυρα ή banner, διαφημίσεις κ.λπ. και να μεταδώσετε περιεχόμενο χωρίς διακοπή. Προστατεύει το απόρρητο και τα προσωπικά σας στοιχεία παρακολουθώντας και αποκλείοντας απάτες.

Σύνδεσμος λήψης

uBlock Origin

Το uBlock Origin είναι επέκταση πολλαπλών πλατφορμών ανοιχτού κώδικα για τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Επιπλέον, είναι εντελώς δωρεάν, με 10 εκατομμύρια εγκαταστάσεις μόνο στο Chrome. Βοηθά στην αποτροπή διαφημίσεων ή αναδυόμενων παραθύρων σε πραγματικό χρόνο. Αυτή η επέκταση είναι διαθέσιμη για Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Opera κ.λπ.

Σύνδεσμος λήψης

AdBlock

Το AdBlock είναι ένα απλό και ασφαλές πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων για το Chrome για να μείνει μακριά από προωθήσεις βίντεο και διαφημίσεις που αποσπούν την προσοχή. Αποκλείει κακόβουλες διαφημίσεις με κακόβουλο λογισμικό, εξορύκτες κρυπτονομισμάτων, απάτες κ.λπ. Μπορείτε να ρυθμίσετε προσαρμοσμένους κανόνες αποκλεισμού διαφημίσεων στα προφίλ σας στο Chrome.

Σύνδεσμος λήψης

FAQ

1. Ποια είναι η συντόμευση για το άνοιγμα ρυθμίσεων στο Chrome;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση πληκτρολογίου Alt + E για να ανοίξετε την επιλογή Προσαρμογή και έλεγχος του Google Chrome και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις από αυτήν.

2. Το Chrome αποκλείει αυτόματα τα αναδυόμενα παράθυρα;

Ναι, από προεπιλογή, το πρόγραμμα περιήγησης Chrome θα αποκλείσει όλα τα ανεπιθύμητα αναδυόμενα παράθυρα. Εάν θέλετε, μπορείτε να το ενεργοποιήσετε.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *