Απομακρυσμενη προσβαση

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις AnyDesk για Απομακρυσμενη προσβαση σε υπολογιστη

Το δημοφιλές λογισμικό απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας Anydesk υπέστη πρόσφατα μια μαζική κυβερνοεπίθεση που έθεσε σε κίνδυνο τα συστήματα παραγωγής του. Ενώ τα σχέδια αποκατάστασης έχουν εκτελεστεί με επιτυχία, η επίθεση έχει προκαλέσει φόβο σε πολλούς χρήστες του Anydesk.

Ως αποτέλεσμα, πολλοί χρήστες του Anydesk έχουν αρχίσει να αναζητούν εναλλακτικές λύσεις. Λοιπόν, υπάρχουν καλύτερες διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις Anydesk; Λοιπόν, απολύτως, ναι. Δεν υπάρχουν ένα αλλά εκατοντάδες εργαλεία απομακρυσμένης πρόσβασης διαθέσιμα για υπολογιστές. μερικά από αυτά προσφέρουν καλύτερες δυνατότητες από το Anydesk.

12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις TeamViewer για Android

10 καλύτερες εφαρμογές Android για έλεγχο υπολογιστή

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις AnyDesk για απομακρυσμένη πρόσβαση

Επομένως, εάν χρησιμοποιήσατε το Anydesk για πρόσβαση σε απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας, αλλά δεν σκοπεύετε να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε πλέον, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μια λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Anydesk για γρήγορη πρόσβαση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας. Ας αρχίσουμε.

1. DWService

DWService

Το DWService δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το Anydesk. Ωστόσο, είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας. Αυτό είναι ένα δωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα που στοχεύει να απλοποιήσει την ανάγκη σας για απομακρυσμένη πρόσβαση.

Για να χρησιμοποιήσετε το DWService, ο κεντρικός υπολογιστής πρέπει να πραγματοποιήσει λήψη του DWAGent και να το εκτελέσει στο σύστημα. Η πλευρά του πελάτη πρέπει να συνδεθεί μέσω οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης ιστού για να εκτελέσει τις εντολές, να ελέγξει την οθόνη ή να ελέγξει αρχεία και φακέλους.

Η εγκατάσταση και η χρήση του DWService είναι εξαιρετικά εύκολη και μια τέλεια λύση για μια εφάπαξ πρόσβαση.

2. Zoho Assist

Zoho Assist

Το Zoho Assist είναι μια άλλη εξαιρετική εναλλακτική λύση Anydesk στη λίστα που παρέχει απομακρυσμένη υποστήριξη εταιρικού επιπέδου και απομακρυσμένη πρόσβαση χωρίς επίβλεψη.

Το χαρακτηριστικό που κάνει το Zoho Assist πιο ωφέλιμο είναι ότι μπορεί επίσης να σας παρέχει πρόσβαση σε κινητές συσκευές. Το δωρεάν εργαλείο σάς επιτρέπει να δημιουργείτε ασφαλείς, βασισμένες στον ιστό, συνδέσεις κατά παραγγελία με απομακρυσμένους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, φορητές συσκευές και διακομιστές.

Κατά τη διάρκεια μιας απομακρυσμένης συνεδρίας, μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία και πληροφορίες, να εγγράψετε οθόνες και πολλά άλλα.

3. Splashtop

Splashtop

Το Splashtop θα μπορούσε να είναι ένα πολύ ωφέλιμο εργαλείο για τους επαγγελματίες πληροφορικής, καθώς τους επιτρέπει να παρέχουν βοήθεια και να επιλύουν διάφορα ζητήματα από υπολογιστές και συσκευές από απόσταση.

Όπως το Anydesk, το Splashtop είναι ένα αρκετά καλά σχεδιασμένο εργαλείο απομακρυσμένης πρόσβασης. Για να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν, πρέπει να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του Splashtop SOS, που είναι ένα εύχρηστο λογισμικό απομακρυσμένης υποστήριξης που παρέχει υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών.

Από την απόδοση μέχρι τα χαρακτηριστικά, όλα είναι καλά στο Splashtop. Δεν μας αρέσει μόνο ότι το Splashtop είναι λίγο πιο περίπλοκο στη ρύθμιση από τα περισσότερα εργαλεία απομακρυσμένης πρόσβασης στην αγορά. Επίσης, τα σχέδια τιμολόγησης του Splashtop είναι δύσκολο να κατανοηθούν.

4. TeamViewer

Κατεβάστε το TeamViewer Offline Installer

Εάν θέλετε μια εύκολη στη χρήση εναλλακτική λύση Anydesk για πρόσβαση σε υπολογιστές, το TeamViewer θα πρέπει να είναι η κορυφαία επιλογή σας. Όπως και το Anydesk, το TeamViewer σάς επιτρέπει να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση και να ελέγχετε έναν άλλο υπολογιστή.

Προσφέρει επίσης άλλες δυνατότητες όπως κοινή χρήση αρχείων, συνομιλία και πολλά άλλα. Το σύστημα ασφαλείας του TeamViewer απαιτεί επίσης ειδική μνεία γιατί η εταιρεία λέει ότι τα πρωτόκολλα ασφαλείας της διασφαλίζουν ότι όλες οι απομακρυσμένες συνεδρίες και οι μεταφορές αρχείων σας είναι ασφαλείς από διάφορες απειλές.

Ορισμένες άλλες δυνατότητες του TeamViewer περιλαμβάνουν εγγραφή οθόνης και αναφορά δραστηριότητας, εκπληκτική τεχνική υποστήριξη και εντυπωσιακές τιμές για την έκδοση premium.

5. Απομακρυσμένα βοηθητικά προγράμματα

Απομακρυσμένα βοηθητικά προγράμματα

Ενώ άλλα εργαλεία της λίστας προορίζονται τόσο για εμπορική όσο και για προσωπική χρήση, το Remote Utilities είναι αποκλειστικά για προσωπική χρήση. Είναι ένα λογισμικό πολλαπλών χρήσεων που σας παρέχει απομακρυσμένη πρόσβαση σε οποιονδήποτε υπολογιστή σε όλο τον κόσμο.

Με το Remote Utilities, μπορείτε να προβάλετε την απομακρυσμένη οθόνη, να μετακινήσετε τον δείκτη του ποντικιού και να στείλετε πατήματα πλήκτρων, να στείλετε/λάβετε αρχεία προς ή από μια απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας και πολλά άλλα.

Το πιο ενδιαφέρον πράγμα για τα Remote Utilities είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο συνολικά 10 υπολογιστών τη φορά μέσω του ‘Internet ID’.

6. Σύνδεση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας των Windows

Σύνδεση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας των Windows

Στα Windows 10/11, δεν χρειάζεστε στην πραγματικότητα κανένα αποκλειστικό λογισμικό απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας όπως το Anydesk για πρόσβαση σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή. Ένα ενσωματωμένο εργαλείο που ονομάζεται Σύνδεση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας (RDC) παρέχει παρόμοιες δυνατότητες.

Το εργαλείο Windows Remote Desktop Connection σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε πολλούς υπολογιστές Windows μέσω του ίδιου δικτύου, να ανταλλάσσετε ένα αρχείο, να ανοίγετε μια εφαρμογή ή να αντιμετωπίζετε προγράμματα.

Το εργαλείο σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας συνήθως αποστέλλεται με τα Windows 10/11, αλλά αν ο υπολογιστής σας δεν το διαθέτει, μπορείτε να λάβετε την εφαρμογή από το Microsoft Store.

7. LogMeIn

LogMeIn

Το LogMeIn είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα λογισμικά απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Αυτό είναι σχεδιασμένο τόσο για μικρές όσο και για μεσαίες επιχειρήσεις, αν και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για μη εμπορικούς σκοπούς.

Όπως και το Anydesk, το LogMeIn παρέχει απομακρυσμένη πρόσβαση σε οποιοδήποτε μηχάνημα τόσο από επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και από εφαρμογές για κινητά. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε χρήστες για να επεκτείνετε την απομακρυσμένη πρόσβαση.

Το LogMeIn Pro παρέχει περισσότερες δυνατότητες, όπως 1 TB αποθήκευσης στο cloud, τις οποίες μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κατά την κοινή χρήση αρχείων, την απομακρυσμένη εκτύπωση εγγράφων, την προβολή πολλαπλών οθονών και πολλά άλλα.

8. RemotePC

RemotePC

Το RemotePC είναι μια άλλη εξαιρετική εναλλακτική λύση Anydesk στη λίστα, παρέχοντας ασφαλή πρόσβαση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας. Αυτό σας δίνει την ελευθερία να εργάζεστε από οπουδήποτε. είναι απλό στη χρήση και μπορείτε να ξεκινήσετε σε ελάχιστο χρόνο.

Η δυνατότητα πάντα σε απομακρυσμένη πρόσβαση του RemotePC σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε εκ των προτέρων τον υπολογιστή σας για απομακρυσμένη πρόσβαση, ώστε να μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του υπολογιστή σας ανά πάσα στιγμή.

Επίσης, η πιο πρόσφατη έκδοση του RemotePC υποστηρίζει πρόσβαση σε αρχεία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αρχεία σε απομακρυσμένους υπολογιστές από οποιονδήποτε υπολογιστή ή Mac.

Ορισμένες άλλες δυνατότητες του RemotePC περιλαμβάνουν μεταφορά αρχείων, απομακρυσμένη εκτύπωση, απομακρυσμένη επανεκκίνηση, πρόσβαση μέσω του ιστού, πρόσβαση σε συσκευές Android και άλλα.

9. AeroAdmin

AeroAdmin

Το AeroAdmin δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το AnyDesk, αλλά είναι ένα από τα παλαιότερα προγράμματα απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας. Η διαμόρφωση του AeroAdmin για απομακρυσμένη πρόσβαση στην επιφάνεια εργασίας είναι εξαιρετικά απλή και μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Όπως το Anydesk, το AeroAdmin δεν απαιτεί εγκατάσταση. Απλώς ανοίξτε το και πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται στον υπολογιστή στον οποίο θέλετε να αποκτήσετε απομακρυσμένη πρόσβαση.

Επίσης, το AeroAdmin υποστηρίζει παράλληλες συνεδρίες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές απομακρυσμένες συνδέσεις με πολλούς υπολογιστές ταυτόχρονα.

10. Ammyy Admin

Ammyy

Το Ammyy Admin είναι ένα από τα παλαιότερα προγράμματα απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας που διατίθεται για υπολογιστές. Η λειτουργικότητα του Ammyy Admin μοιάζει πολύ με το TeamViewer, αλλά είναι πιο ελαφρύ και έχει λιγότερα χειριστήρια.

Το Ammyy Admin είναι ένα λογισμικό απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας μηδενικής διαμόρφωσης που παρέχει έναν εύκολο τρόπο δημιουργίας σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας.

Το Ammyy Admin διαθέτει ενσωματωμένη υποστήριξη για φωνητική συνομιλία και διαχείριση αρχείων. Ο διαχειριστής αρχείων μπορεί εύκολα να ανακτήσει αρχεία από έναν απομακρυσμένο υπολογιστή.

Έτσι, αυτές είναι οι λίγες καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Anydesk για Απομακρυσμενη προσβαση . Αν θέλετε να προτείνετε άλλες παρόμοιες εφαρμογές όπως το Anydesk, αφήστε το όνομα στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης :AnyDesk εναντίον TeamViewer εναντίον Splashtop εναντίον LogMeIn

12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις TeamViewer για Android

10 καλύτερες εφαρμογές Android για έλεγχο υπολογιστή

Ισίδωρος
Ισίδωρος
Άρθρα: 5420