AstrillVPN – Αξίζει την τιμή;

Το AstrillVPN είναι ένα δημοφιλές VPN παγκοσμίως και προσφέρει μια ποικιλία από άλλες χρήσιμες λειτουργίες. Το AstrillVPN εδρεύει στις Σεϋχέλλες, η οποία είναι μια χώρα πολύ φιλική προς το απόρρητο. Θα προχωρήσουμε σε μια εις βάθος ανασκόπηση του AstrillVPN και πώς είναι γεμάτο με ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών που θα ωφελήσουν τους χρήστες που ανησυχούν για το απόρρητο και την ασφάλειά τους.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις AstrillVPN για να σερφάρετε ανώνυμα και να περιηγηθείτε στον Ιστό με ασφάλεια, προστατεύοντας τα δεδομένα σας από χάκερ. Το AstrillVPN φιλοξενεί επίσης ένα δίκτυο ισχυρών διακομιστών και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε σε 5 συσκευές ταυτόχρονα.

Το AstrillVPN υπερηφανεύεται που δεν χρησιμοποιεί βαριά προγράμματα μάρκετινγκ για την προώθηση του. Θέλουν να προσφέρουν τις πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες επενδύοντας στο υλικό, το λογισμικό και το ανθρώπινο δυναμικό τους.

Έτσι, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ας μπούμε στις δυνατότητες και τις ιδιαιτερότητες και τι κάνει το AstrillVPN να ξεχωρίζει από την αγορά.

γρήγορη επισκόπηση

  • Τιμή: Ξεκινώντας από 15,00 $
  • Λειτουργικά συστήματα: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
  • Πρωτόκολλα VPN: OpenVPN, Wireguard, StealthVPN
  • Επιλογές Torrenting: uTorrent, BitTorrent
  • Επιλογές πληρωμής: Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα, PayPal
  • Διακομιστές: 3000+ διακομιστές σε 50+ χώρες
  • Δικαιοδοσία: Σεϋχέλλες

Λειτουργίες AstrillVPN

Το AstrillVPN προσφέρει ένα σωρό δροσερά χαρακτηριστικά που βελτιώνουν πραγματικά την εμπειρία του χρήστη. Έχετε σχεδόν όλα όσα θα μπορούσατε να χρειαστείτε για να καλύψετε τις ανάγκες που έχετε από έναν πάροχο VPN. Ας δούμε όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν το AstrillVPN να λάμπει.

Kill Switch

Το AstrillVPN είναι εξαιρετικά αξιόπιστο, αλλά ακόμα και τότε, υπάρχουν ορισμένα ζητήματα που είναι πέρα ​​από τον έλεγχο όλων και μπορεί να προκαλέσουν πτώση ή αποσύνδεση του VPN. Σε μια τέτοια περίπτωση, το AstrillVPN αποτρέπει αυτόματα την είσοδο και από τη συσκευή σας κίνηση. Η διεύθυνση IP σας και άλλες εμπιστευτικές πληροφορίες παραμένουν ιδιωτικές ακόμα και αν αποσυνδεθεί το VPN. Καταλήγετε να διατηρείτε την ανωνυμία σας.

Έξυπνη λειτουργία

Όταν χρησιμοποιείτε VPN, ο πάροχος σας εκχωρεί μια ξένη διεύθυνση IP, ώστε να έχετε πρόσβαση σε λογοκριμένο περιεχόμενο, μεταξύ άλλων. Αυτό επιβραδύνει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Οι κυβερνήσεις και άλλα ιδρύματα έχουν γίνει έξυπνα στο να καταλάβουν ότι χρησιμοποιείτε VPN και μπορούν να κλείσουν αυτές τις διευθύνσεις IP.

Η Έξυπνη λειτουργία σάς δίνει τη δυνατότητα να αποφύγετε όλα αυτά και να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο χωρίς να ανησυχείτε για το ότι η κυβέρνηση είναι στην πλάτη σας. Το AstrillVPN διατηρεί την ταχύτητα στο βέλτιστο επίπεδο ενώ βρίσκεται σε Έξυπνη λειτουργία. Η έξυπνη λειτουργία είναι διαθέσιμη σε όλες σχεδόν τις συσκευές (Windows, Mac, iOS, Android, Linux).

App Guard

Η λειτουργία App Guard του AstrillVPN λειτουργεί ως μαλακό διακόπτης kill για εφαρμογές που δεν θέλετε να παραμείνετε ενεργοποιημένες όταν αποσυνδέεται το VPN. Για να επωφεληθείτε από αυτήν τη δυνατότητα, πρέπει να μεταβείτε στη ρύθμιση App Guard και να προσθέσετε την εφαρμογή που θέλετε να απενεργοποιήσετε εάν το VPN έχει πέσει.

Κοινή χρήση VPN

Η δυνατότητα κοινής χρήσης VPN σάς επιτρέπει να κάνετε κοινή χρήση του VPN από τον υπολογιστή σας σε όλες τις άλλες συσκευές που έχετε στην κατοχή σας. Αυτό βοηθά στην προστασία όλων των άλλων συσκευών σας, που περιλαμβάνουν τους άλλους φορητούς υπολογιστές, τον υπολογιστή, τα smartphone, τα tablet και τις κονσόλες παιχνιδιών. Ανεξάρτητα από τη συσκευή στην οποία βρίσκεστε, το AstrillVPN διατηρεί τα δεδομένα σας ασφαλή και αποκρύπτει τις διευθύνσεις IP σας.

Φίλτρο εφαρμογής

Ορισμένοι χρήστες προτιμούν να χρησιμοποιούν VPN μόνο για συγκεκριμένες εφαρμογές και όχι για περιήγηση. Άλλοι προτιμούν να διοχετεύουν τα πάντα και μπορεί να θέλουν να αποκλείσουν ορισμένες εφαρμογές από το VPN. Αυτό ονομάζει η AstrillVPN τη δυνατότητα διαίρεσης σήραγγας. Η λειτουργία φίλτρου εφαρμογής είναι διαθέσιμη μόνο σε Android, Windows, Mac και Linux.

Ταχύτητα – Πόσο γρήγορο είναι το AstrillVPN;

Οι ταχύτητες VPN είναι ένα δύσκολο cookie, καθώς εξαρτώνται από ένα ευρύ φάσμα παραγόντων. Η χρήση ενός VPN μειώνει ελαφρώς τη σύνδεση, αλλά δεν θα πρέπει να είναι σε σημείο που αρχίζει να παρεμβαίνει στη δραστηριότητα περιήγησής σας. Αν μιλάμε για ταχύτητα, τότε το AstrillVPN χτυπά το σημάδι. Στην ταχύτερη του, η ταχύτητα λήψης μπορεί να φτάσει τα 80 Mbps.

Το AstrillVPN έχει επίσης εξαιρετική ταχύτητα όταν πρόκειται για διακομιστές μεγάλων αποστάσεων. Όταν χρησιμοποιείτε το πρωτόκολλο Wireguard, το AstrillVPN διατηρεί μια πραγματικά γρήγορη ταχύτητα όταν είναι συνδεδεμένο σε τοπικούς διακομιστές. Η ταχύτητα επίσης δεν κυμαίνεται τυχαία και απρόβλεπτα.

Πώς να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σε υπολογιστή, Android και iPhone(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Διακομιστές & Τοποθεσίες

Το AstrillVPN διαθέτει ένα ποικίλο δίκτυο διακομιστών από όλο τον κόσμο. Οι διακομιστές τους εκτείνονται σε 56 χώρες, με κύρια έμφαση στις ασιατικές χώρες. Το AstrillVPN μπορεί να έχει μέτριο αριθμό διακομιστών, αλλά το αντισταθμίζει με την εξαιρετική του κάλυψη και το γεγονός ότι διαθέτει διακομιστές σε χώρες με πραγματικά υψηλή λογοκρισία.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι, σε αντίθεση με άλλα VPN, έχει πολλούς διακομιστές στην Ασία. Το AstrillVPN καλύπτει 13 χώρες στην Ασία και πάνω από 34 χώρες στην Ευρώπη. Έχει περιορισμένη διαθεσιμότητα στην Αφρική.

Εργαλεία απορρήτου

Το AstrillVPN έχει μερικά επιπλέον χρήσιμα εργαλεία διαθέσιμα για την προστασία του απορρήτου σας. Ας τους ρίξουμε μια ματιά.

Δοκιμή διαρροής DNS

Το AstrillVPN σάς βοηθά να αποτρέψετε μια διαρροή διεύθυνσης DNS ή IP. Με τη χρήση του Εργαλείο δοκιμής διαρροών DNS, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε εάν η διεύθυνση IP σας έχει διαρρεύσει ή όχι. Το Astrill παρέχει έναν εύκολο τρόπο για να αποτρέψετε μια διαρροή DNS και να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας. Η επικοινωνία μεταξύ της συσκευής σας και του DNS παραμένει κρυπτογραφημένη και διατηρούν αρχείο με τις δραστηριότητες περιήγησής σας, διασφαλίζοντας ότι έχετε την καλύτερη προστασία;

E-Commerce,Βασικές Ποιότητες και Πρακτικές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Δοκιμή διαρροής κωδικού πρόσβασης

Χιλιάδες ιστότοποι παραβιάζονται σε καθημερινή βάση και τα εμπιστευτικά δεδομένα πελατών κλέβονται. Οι κωδικοί πρόσβασης κλέβονται επίσης επειδή πολλές εταιρείες τοποθετούν κρυπτογράφηση στους κωδικούς πρόσβασης των πελατών τους. Το AstrillVPN διαθέτει μια βάση δεδομένων με πάνω από 500 εκατομμύρια κωδικούς πρόσβασης που διέρρευσαν μέσω των οποίων μπορείτε να ελέγξετε αν ο κωδικός πρόσβασής σας έχει διαρρεύσει ποτέ ή όχι.

Δοκιμή διαρροής IPv6

Επειδή το IPv6 έχει περιορισμένη διαθεσιμότητα, οι περισσότεροι πάροχοι VPN δεν μπορούν να κατευθύνουν την κίνηση IPv6 μέσω μιας σήραγγας VPN. Οι διαρροές IPv6 δεν σας επιτρέπουν να παραμείνετε ανώνυμοι και μπορούν να δώσουν στους χάκερ και σε άλλα τρίτα μέρη τη δυνατότητα να παρακολουθούν όλες τις δραστηριότητες περιήγησής σας.

Το AstrillVPN διαθέτει μια λειτουργία προστασίας από διαρροές IPv6 που απενεργοποιεί την κυκλοφορία IPv6 όταν είστε συνδεδεμένοι στο VPN, η οποία διασφαλίζει ότι η κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο δεν θα διαρρέει μέσω της κανονικής σύνδεσής σας ενώ είστε συνδεδεμένοι στο VPN. Αυτή είναι μια προαιρετική δυνατότητα και μπορεί να απενεργοποιηθεί εάν χρειαστεί.

Σάρωση θύρας

Το AstrillVPN παρέχει ένα απλό εργαλείο μέσω του οποίου μπορείτε να ελέγξετε εάν κάποια δεδομένη θύρα είναι ανοιχτή ή κλειστή στην IP σας.

Πώς το Bing AI Chatbot της Microsoft φέρνει επανάσταση στην εξυπηρέτηση πελατών(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πρωτόκολλα

Το AstrillVPN προσφέρει εντυπωσιακά πακέτα ασφαλείας. Χρησιμοποιεί την κρυπτογράφηση AES-256 με την επιλογή χρήσης τεσσάρων διαφορετικών πρωτοκόλλων σήραγγας, τα πιο γνωστά είναι το OpenVPN και το Wireguard.

Το OpenVPN είναι το βιομηχανικό πρότυπο πρωτόκολλο VPN που συνιστάται από όλους τους παρόχους VPN. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρωτόκολλα εκεί έξω, και δικαίως. Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από υπέροχα χαρακτηριστικά. Έρχεται γεμάτο με ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία, καθιστώντας το βασικό πρωτόκολλο για τους περισσότερους χρήστες VPN.

Το Wireguard έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο γρήγορα πρωτόκολλα VPN. Είναι ανοιχτού κώδικα, εξαιρετικά γρήγορο και έχει περιορισμένη κατανάλωση δεδομένων. Τα πρωτόκολλα σήραγγας του AstrillVPN καλύπτουν τις περισσότερες περιπτώσεις χρήσης και προσφέρουν μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη.

Επαλήθευση της ασφάλειας ενός παρόχου VPN(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σχέδια & Τιμολόγηση

Το AstrillVPN έχει τρία προγράμματα πληρωμής, τα οποία περιλαμβάνουν επίσης ένα πρόγραμμα VIP γεμάτο με πρόσθετες δυνατότητες. Έχουν σχέδια που κυμαίνονται από ένα μήνα έως ένα έτος και μετά δύο χρόνια. Έχετε επίσης διαθέσιμες διάφορες επιλογές πληρωμής: πιστωτική/χρεωστική κάρτα, PayPal, Union Pay, AliPay, καθώς και κρυπτονομίσματα.

Το AstrillVPN παρέχει τις ίδιες δυνατότητες σε όλα τα προγράμματα πληρωμών του και χρεώνει μια πρόσθετη χρέωση εάν θέλετε τη δική σας αποκλειστική διεύθυνση IP. Το πρόγραμμα VIP προσφέρει πρόσθετες προηγμένες λειτουργίες για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Αυτά είναι τα τρέχοντα τρία μεγάλα σχέδια τιμολόγησης:

Πρόγραμμα 1 μηνός: 30,00 $ το μήνα

Πρόγραμμα 1 έτους: 15,00 $ το μήνα

2ετές πρόγραμμα: 12,50 $ το μήνα

Εξυπηρέτηση πελατών

Το AstrillVPN έχει απίστευτη εξυπηρέτηση πελατών. Είναι ενημερωμένοι και απαντούν σε ερωτήματα πελατών εγκαίρως. Έχουν πολλαπλούς διαδικτυακούς πόρους όπως σεμινάρια και ακόμη και ένα Astrill Wiki με χρήσιμες πληροφορίες για να βοηθήσει τους πελάτες σε περίπτωση που χρειαστούν οποιαδήποτε βοήθεια. Έχουν διάφορες λειτουργίες μέσω των οποίων μπορείτε να αναζητήσετε βοήθεια, και αυτές περιλαμβάνουν ζωντανή συνομιλία και email 24/7.

Έχουν επίσης συχνές ερωτήσεις που απαντούν στα βασικά ερωτήματα του πελάτη. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε έναν αναλυτικό οδηγό, τότε θα πρέπει να απευθυνθείτε στην ομάδα υποστήριξης πελατών, ώστε να σας βοηθήσουν περαιτέρω.

Συμπέρασμα – Αξίζει το AstrillVPN;

Το AstrillVPN είναι ένα από τα καλύτερα VPN εκεί έξω, αν θέλετε να παρακάμψετε χώρες που έχουν πραγματικά βαριά λογοκρισία.

Το AstrillVPN λειτουργεί υπέροχα στην Κίνα, με ποσοστό επιτυχίας πάνω από 100%. Λειτουργεί καλά με torrenting και μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση στο Netflix (Η.Π.Α.), ώστε να μπορείτε να τρώτε όλες τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές.

Διαθέτουν χαρακτηριστικά ασφαλείας βιομηχανικών προτύπων, γρήγορη ταχύτητα και άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Εάν ελέγξετε όλα αυτά τα πράγματα, τότε το AstrillVPN είναι πιθανώς “το ένα” για εσάς.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση, εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *