Autel Evo Lite+ Drone Κριτική

Autel Evo Lite+ Drone Κριτική

Τα drones έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο καταγράφουμε εναέριες απόψεις και εξερευνούμε τον κόσμο από ψηλά. Το Autel Evo Lite+ είναι ένα τέτοιο drone που υπόσχεται να απογειώσει την εμπειρία πτήσης σας. Σε αυτήν την ανασκόπηση drone, θα εξετάσουμε τις δυνατότητες, την απόδοση και τη συνολική εμπειρία με αυτό το εντυπωσιακό gadget.

Ενώ η DJI εξακολουθεί να είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής σε αυτόν τον τομέα και διαθέτει μερικά από τα καλύτερα drones στην αγορά, ένα drone της Autel μπορεί να είναι μια αξιοπρεπής εναλλακτική λύση εάν αναζητάτε κάποια ποικιλία. Χάρη στον εντυπωσιακό χρόνο πτήσης, τις δυνατότητες εικόνας και βίντεο υψηλής ποιότητας και τους αισθητήρες αποφυγής εμποδίων, το Autel Evo Lite+ είναι ένα εξαιρετικό drone για αρχάριους χρήστες drone καθώς και για λάτρεις με λίγη περισσότερη εμπειρία.

Είναι όμως το Autel Evo Lite+ κατάλληλο για τις ανάγκες σας; Ας ανακαλύψουμε.

Fire Stick Lite vs Fire TV Stick: Ποιο πρέπει να αγοράσετε;

Autel Evo Lite+: First Impressions & Specs

Αν ψάχνετε για ένα drone για καταναλωτές, πιθανότατα έχετε συναντήσει τις πολλές επιλογές DJI, καθώς εξακολουθεί να είναι ο κατασκευαστής που κυριαρχεί στην αγορά. Ακόμη και ο οδηγός αγορών μας για τα καλύτερα drones για κάτω από 500 $ το αποκαλύπτει αυτό, καθώς οι τρεις πρώτες επιλογές είναι όλα τα drones DJI.

Πριν από μερικά χρόνια, η Autel κυκλοφόρησε μερικά διαφορετικά drones στη σειρά Autel Evo (ή Autel Robotics Evo), όλα σχεδιασμένα για να ανταγωνιστούν τα υπάρχοντα μοντέλα DJI και να προσφέρουν κάποια εναλλακτική σε όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό. Τα drones Autel Evo περιλαμβάνουν το Autel Evo Nano+ (ανταγωνιστής του DJI Mini 2), το Autel Evo Lite+ (έναντι DJI Air 2S) και τα drones Autel Evo II που απευθύνονται σε πιο προηγμένους χειριστές drone.

Για αυτήν την κριτική, εξετάζω το drone Autel Evo Lite+, το οποίο προκαλεί το Air 2S της DJI. Η πρώτη μου εντύπωση ήταν ότι το Evo Lite+ είναι μια ανώτερη επιλογή σε αυτή την περίπτωση, σε περισσότερους από έναν τομείς. Προσφέρει μεγαλύτερο χρόνο και απόσταση πτήσης, επιτρέποντάς σας να καλύψετε περισσότερο έδαφος κατά τη λήψη, και έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας και υψηλότερη μέγιστη ισχύ φόρτισης. Τα δύο drones είναι παρόμοια όσον αφορά την κάμερα και τη σταθεροποίηση του αντιζίμου. Το μόνο μεγάλο πλεονέκτημα που έχει το Air 2S εδώ είναι το μέγεθος: 21 oz (595 g) έναντι 29,4 oz (835 g).

Πριν βουτήξετε στην κριτική του Autel Evo Lite+, ακολουθεί η πλήρης λίστα των προδιαγραφών αυτού του drone:

 • Διαστάσεις (διπλωμένο): 8,2 x 4 x 3,3 ίντσες (210 x 104 x 85 mm)
 • Διαστάσεις (ξεδιπλωμένο): 16,9 x 20,3 x 3,3 ίντσες (430 x 517 x 85 mm)
 • Βάρος: 29,4 oz (835 g)
 • Μέγιστος χρόνος πτήσης: 40 λεπτά
 • Μέγιστη απόσταση πτήσης: 24 km
 • Μέγιστο υψόμετρο απογείωσης: 4000μ
 • Κάμερα: 20MP, Τύπος 1 (13,2 x 8,8 mm), ισοδύναμο 29 mm. F2.8-F11
 • Ανάλυση βίντεο: 6K/30p, 4K/60p
 • Ρυθμός bit βίντεο: 120 Mbps
 • Μετάδοση βίντεο: Skylink, 12km, 2,7K/30p
 • Βίντεο καταγραφής: 8-bit A-Log, HDR σε αυτόματη λειτουργία (Pro N/A) (8-bit)
 • Ζουμ: ψηφιακό ζουμ 16X, 4K χωρίς απώλειες, 1.3X 1080p, 3X
 • Σταθεροποίηση: αντίζυγο 3 αξόνων
 • Εμπόδια: σταματά πριν από εμπόδια, αισθητήρες αποφυγής εμποδίων προς τα εμπρός, προς τα πίσω και προς τα κάτω
 • GPS: GNSS
 • Μπαταρία αεροσκάφους: Μπαταρία Li-Po 3S 6175mAh
 • Μπαταρία τηλεχειριστηρίου: Μπαταρία 3930 mAh, μέγιστη διάρκεια ζωής μπαταρίας 3,5 ώρες
 • Χρώμα: κλασικό πορτοκαλί, βαθύ διαστημικό γκρι
 • Τιμή: από 1149 $ στον ιστότοπο της Autel (drone + πακέτο Premium), από 979,99 $ στο Amazon (μόνο drone και από 1399 $ στο Amazon (drone + πακέτο Premium).

Το Autel Evo Lite+ έρχεται με μερικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Η κάμερα με αισθητήρα CMOS 20 megapixel και η δυνατότητα λήψης βίντεο έως και 6K/30 θα τραβήξουν αμέσως την προσοχή σας. Εκτός από τη λήψη βίντεο 6K, ορισμένα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτό το drone να ξεχωρίζει είναι το μεταβλητό διάφραγμα, η ευκρινή εικόνα, η δυνατότητα εγγραφής φωνών και ήχων περιβάλλοντος κατά την πτήση και φυσικά ο εντυπωσιακός χρόνος πτήσης έως και 40 λεπτών.

Όσο η Autel συνεχίζει να παρέχει ενημερώσεις υλικολογισμικού και να αντιμετωπίζει τυχόν καθυστερήσεις που έχουν αναφερθεί, το Evo Lite+ έχει τη δυνατότητα να είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση στα drones DJI τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες χρήστες.

Σχεδιασμός και αποσυσκευασία

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που κάνουν το Lite+ ένα εξαιρετικό drone. Ας ξεκινήσουμε με τα πράγματα που θα συναντήσετε πρώτα – τον ​​σχεδιασμό και τη συνολική κατασκευή του drone.

Είτε αγοράζετε ένα πακέτο Standard είτε Premium, υπάρχουν πολλά να αποσυσκευάσετε εδώ. Αυτήν τη στιγμή, η Autel διαθέτει εξαιρετική προώθηση, οπότε μπορείτε να αποκτήσετε το Lite+ με ένα premium πακέτο στην τιμή ενός μόνο drone.

Τι υπάρχει στο κουτί

Για τους σκοπούς αυτής της κριτικής, έλαβα το πακέτο premium και συνοδεύεται από όλα τα είδη πρώτης ανάγκης. Εδώ είναι όλα όσα θα βρείτε στο κουτί κατά την αποσυσκευασία του Autel Evo Lite+:

 • Το drone κάμερας Autel Evo Lite+
 • Τρεις μπαταρίες πτήσης + 1 φορτιστής μπαταριών
 • 5 ζεύγη έλικα (3 σε κανονική δέσμη)
 • Κόμβος φόρτισης μπαταριών πτήσης για να χωράει και τις τρεις μπαταρίες (πακέτο premium)
 • Τηλεχειριστήριο + φορτιστής τηλεχειριστηρίου USB-C
 • Καλώδια RC (lightning, type-C, micro USB)
 • Φίλτρα ND (ND4/8/16/32) (πακέτο premium)
 • Τσάντα ώμου
 • Οδηγός γρήγορης εκκίνησης και κάρτα εγγύησης

Όταν ανοίξετε για πρώτη φορά το κουτί, θα βρείτε μια ειδική τσάντα μεταφοράς για το drone και όλα τα αξεσουάρ. Ενώ προτιμώ να ταξιδεύω ελαφρά και να παίρνω μόνο το drone και μια μπαταρία μαζί μου, ο σχεδιασμός της τσάντας ώμου είναι πολύ καλά μελετημένος. Η τσάντα έχει πολλές τσέπες, μερικές από αυτές είναι εργονομικά διαμορφωμένες για να ταιριάζουν στα συγκεκριμένα μέρη του drone και κάνει το drone και όλα τα μέρη του να φαίνονται και να αισθάνονται συμπαγή.

Το Lite+ διαθέτει παρόμοια σχεδίαση με τα drones της DJI. Το σώμα του drone και ο τρόπος με τον οποίο διπλώνουν τα φτερά του drone είναι απολύτως το ίδιο. Το drone ζυγίζει 835 g και είναι σημαντική διαφορά αν είχατε ποτέ ένα από τα μίνι drones που μερικές φορές ζυγίζουν κάτω από 300 g. Εάν το συμπαγές μέγεθος σας αποθαρρύνει, τότε το Lite+ μπορεί να μην είναι το κατάλληλο μοντέλο για αγορά. Ωστόσο, ένα πλεονέκτημα αυτού του drone που βρήκα είναι ότι χάρη στο μεγαλύτερο σώμα, είναι πιο ανθεκτικό στον αέρα και είναι ευκολότερο να διατηρηθεί στη θέση του αν ο καιρός είναι κάθε άλλο παρά τέλειος.

Ένα ακόμη πράγμα που μου άρεσε αμέσως στο Lite+ είναι το έντονο πορτοκαλί χρώμα. Σε αντίθεση με τα τυπικά γκρι ή μαύρα drones, αυτό είναι στην πραγματικότητα ελαφρώς πιο εύκολο να εντοπιστεί στον ουρανό, καθώς και στο έδαφος, εάν χρειαστεί να το αναζητήσετε μετά από μια σύγκρουση. Το χρώμα μαζί με ένα κομψό ματ φινίρισμα είναι πολύ ευχάριστο αισθητικά (αν και ο κύριος σκοπός του είναι να ελαχιστοποιεί τις αντανακλάσεις κατά τη διάρκεια των πτήσεων).

Στην μπροστινή πλευρά του drone, θα βρείτε ένα αντίζυμο με κάμερα. Το gimbal έχει λίγο άβολο εξώφυλλο με το οποίο δυσκολεύτηκα στην αρχή.

Αλλά το μεγαλύτερο μειονέκτημα εδώ είναι το πόσο χαμηλά είναι το αντίζυγο με την κάμερα που είναι τοποθετημένη στο drone. Κάθε φορά που απογειώνομαι και προσγειώνομαι, ανησυχώ μήπως γρατσουνιστεί ή καταστραφεί κατά λάθος η κάμερα από τα εμπόδια στο έδαφος.

Μιλώντας για ατυχήματα, η Autel συμπεριέλαβε μερικά επιπλέον σετ προπέλες και αν δεν είστε προσεκτικός/έμπειρος πιλότος drone, θα τους είστε ευγνώμονες. Χρειάστηκε να αντικαταστήσω το πρώτο ζευγάρι μόλις μια εβδομάδα μετά την πρώτη πτήση.

Για να διευθύνετε το drone, έχετε ένα τηλεχειριστήριο που μοιάζει και μοιάζει πολύ με χειριστήριο Xbox. Δεν υπάρχει εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος ή οθόνη LED που σας επιτρέπει να βλέπετε κρίσιμες πληροφορίες πτήσης. Αντίθετα, θα χρειαστεί να συνδέσετε το τηλέφωνό σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στο drone κατά τη διάρκεια της πτήσης μέσω της εφαρμογής Autel Sky.

Εκτός από αυτό, βρήκα το τηλεχειριστήριο άνετο στο κράτημα κατά τη λειτουργία του drone χάρη στον ελαφρύ και εργονομικό σχεδιασμό του.

Μπορείτε επίσης να ξεβιδώσετε τα joystick για ευκολότερη μεταφορά και μετά να τα ξαναβιδώσετε για να πετάξετε το drone.

Εκτέλεση

Όσον αφορά την απόδοση πτήσης, το Autel Evo Lite+ δεν απογοητεύει. Ως λάτρης του drone, εξεπλάγην από το πόσες διαφορετικές λειτουργίες και λειτουργίες πτήσης έχει αυτό το μικρό drone. Η εμπειρία πτήσης είναι σίγουρα εξαιρετική με αυτό.

Θα μου πάρει λίγο χρόνο για να μιλήσω για κάθε πτυχή της απόδοσης αυτού του drone, οπότε εδώ είναι μια σύνοψη των πιο ενδιαφέρων χαρακτηριστικών και ρυθμίσεων που μπορείτε να δοκιμάσετε στο Evo Lite+.

Λειτουργίες πτήσης και δυναμική διαδρομή

Το Lite+ έχει μερικούς διαφορετικούς τρόπους πτήσης που καλύπτουν όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων των πιλότων drone. Όταν παίρνετε το drone σας για την πρώτη πτήση, η εφαρμογή Autel θα σας βάλει στη λειτουργία Novice και θα περιορίσει το μέγιστο ύψος και την απόσταση στην οποία μπορείτε να πετάξετε το drone σας. Είναι καλύτερο να παραμείνετε σε αυτήν τη λειτουργία ενώ εξοικειωθείτε με τα χειριστήρια και με όλες τις δυνατότητες που προσφέρει.

Όταν αισθάνεστε άνετα στη λειτουργία Novice, μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικές λειτουργίες πτήσης από την Autel: ομαλή , τυπική και γελοία .

Ωστόσο, ένα από τα αγαπημένα μου χαρακτηριστικά του Lite+ είναι η λειτουργία Dynamic Track . Σας επιτρέπει να ορίσετε ένα θέμα του βίντεο και το drone θα ακολουθεί αυτόματα τις κινήσεις του, διατηρώντας παράλληλα μια απόσταση ασφαλείας. Διαπίστωσα ότι αυτή η λειτουργία λειτουργεί καλύτερα με ένα μόνο όχημα, ένα άτομο, ακόμη και ένα ζώο (εφόσον δεν είναι μέσα σε πλήθος).

Χρησιμοποιώντας το Dynamic Track, μπόρεσα να βγάλω καταπληκτικά πλάνα ακολουθώντας τον σύζυγό μου σε ένα MTB κάτω από το λόφο, καθώς και να οδηγώ με ένα αυτοκίνητο στη γέφυρα πάνω από μια όμορφη αλπική λίμνη.

Αν αγαπάτε την ταχύτητα, τότε θα απολαμβάνετε να πετάτε στη λειτουργία Ludicrous. Το Autel Evo Lite+ διαθέτει εντυπωσιακή τελική ταχύτητα 42,5 mph (68,4 kmh) που το καθιστά ιδανική επιλογή για δυναμικές λήψεις. Και για όσους αναζητούν έκρηξη αδρεναλίνης, η Ludicrous Mode απελευθερώνει την πλήρη ισχύ του drone, μεταφέροντας τις πτήσεις σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο ενθουσιασμού.

Ταυτόχρονα, συνιστώ να καθαρίσετε τον περιβάλλοντα χώρο εκ των προτέρων για τυχόν εμπόδια που μπορεί να συναντήσει το drone σας, ειδικά στην τελική ταχύτητα. Θυμηθείτε ότι το Lite+ μπορεί να σταματήσει πριν από ένα εμπόδιο, αλλά δεν μπορεί να ελίσσεται γύρω του, επομένως πρέπει να γνωρίζετε τυχόν εμπόδια που μπορεί να συναντήσει το drone σας.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα και το Autel Evo Lite+ διασφαλίζει ότι το drone σας παραμένει εντός καθορισμένων ορίων. Δυστυχώς, δεν υπάρχει τεχνολογία geofencing που να εμποδίζει το drone σας να παρασυρθεί σε απαγορευμένες περιοχές. Επομένως, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα για να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το drone σας σε εξουσιοδοτημένες περιοχές. Ο έλεγχος του ιστότοπου ή της εφαρμογής dagr.hasp.gov.gr είναι ένας τρόπος για να το κάνετε.

Όταν πετάτε σε διεθνές επίπεδο, συνιστώ να ελέγχετε τους τοπικούς κανονισμούς για να διασφαλίσετε τη συμμόρφωση. Επιπλέον, το Lite+ στερείται δέκτη ADS-B, ένα χαρακτηριστικό που ειδοποιεί τους πιλότους για κοντινά επανδρωμένα αεροσκάφη, οπότε αυτό είναι επίσης κάτι που πρέπει να γνωρίζετε.

Η λειτουργία Επιστροφή στο σπίτι λειτουργεί ως μηχανισμός ασφαλείας. Οδηγεί το drone σας πίσω στο σημείο απογείωσης σε περίπτωση απώλειας σήματος ή χαμηλής μπαταρίας, εξασφαλίζοντας ασφαλή και ασφαλή προσγείωση. Και όπως ανέφερα προηγουμένως, μόλις το drone σας προσγειωθεί, θα μπορείτε να το βρείτε εύκολα χάρη στο έντονο πορτοκαλί του χρώμα και τα φώτα στα μπροστινά και πίσω φτερά.

Ποιότητα φωτογραφίας και βίντεο

Όσον αφορά τη λήψη εκπληκτικών εικόνων και βίντεο που κόβουν την ανάσα, το Autel Evo Lite+ δεν κρατιέται. Αυτό το drone προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες που θα βελτιώσουν γρήγορα την οπτική αφήγηση.

Το Autel Evo Lite+ έχει σχεδιαστεί με προηγμένα χαρακτηριστικά που απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε επαγγελματίες πελάτες. Η συμπερίληψη ενός φακού μεταβλητού διαφράγματος προσθέτει ένα επίπεδο ελέγχου, καθώς μπορείτε να επιλέξετε μόνοι σας τις επιθυμητές ταχύτητες κλείστρου για εγγραφή βίντεο. Αυτή η δυνατότητα είναι ένα όφελος για όσους θέλουν να έχουν ακριβή έλεγχο στα πλάνα τους, όπως επαγγελματίες βίντεο ή δημιουργούς περιεχομένου.

Με επιλογές ανάλυσης που περιλαμβάνουν 6K στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο και 4K στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, το Autel Evo Lite+ προσφέρει εντυπωσιακή ποιότητα βίντεο. Μπορείτε να επιλέξετε την ιδανική ανάλυση για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας ευκρινείς και λεπτομερείς εικόνες που πραγματικά ξεχωρίζουν. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Pro για να τροποποιήσετε το ISO, το κλείστρο και το διάφραγμα για να έχετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας.

Εάν έχετε αγοράσει το πακέτο premium, θα λάβετε επίσης ένα σετ φίλτρων ND με το drone σας. Αυτά τα φίλτρα λειτουργούν σαν γυαλιά ηλίου για τον φακό της κάμερας του drone σας. Όταν φωτογραφίζετε σε συνθήκες φωτεινότητας, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να μειώσετε το φως που εισέρχεται στον αισθητήρα της κάμερας για να επιτύχετε το σωστό θάμπωμα κίνησης που έχουν συνηθίσει τα ανθρώπινα μάτια. Όσο πιο φωτεινό είναι έξω, τόσο μεγαλύτερης αντοχής φίλτρο θα πρέπει να επιλέξετε. Από τα τέσσερα φίλτρα ND που περιλαμβάνονται, το ND32 θα ήταν το υψηλότερης αντοχής.

Το πέταγμα ενός drone με κάμερα τη νύχτα δεν επιτρέπεται σε πολλές χώρες. Εάν είστε αρκετά τυχεροί να βρίσκεστε σε μέρος όπου δεν είναι παράνομο, θα απολαύσετε τα γυρίσματα με το Lite+ σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και ακόμη και τη νύχτα. Η εξαιρετική απόδοση του drone σε χαμηλό φωτισμό σάς επιτρέπει να τραβάτε εκπληκτικές λήψεις ακόμα και όταν ο ήλιος βυθίζεται κάτω από τον ορίζοντα. Μπορείτε να εκτελέσετε πτήσεις στο λυκόφως και να απαθανατίσετε μοναδικές νυχτερινές σκηνές με την ίδια ευκρίνεια και λεπτομέρεια.

Λογισμικό

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή AutelSky δωρεάν για iOS και Android. Η εφαρμογή είναι απαραίτητη για τη μαγνητοσκόπηση των εναέριων περιπέτειών σας, αλλά είναι επίσης σαν ένα μαγικό ραβδί που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Autel Evo Lite+ drone σας. Είναι εύκολο στη χρήση και έχει ωραία πράγματα που σας βοηθούν να πετάτε καλύτερα και να κάνετε εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο. Ας δούμε τι μπορεί να κάνει αυτή η εφαρμογή.

1. Όλες οι πληροφορίες πτήσης που χρειάζεστε . Η εφαρμογή σάς δείχνει όλες τις σημαντικές πληροφορίες ενώ το drone σας πετάει. Υπάρχει ένας μικρός χάρτης στην κάτω γωνία, ώστε να γνωρίζετε πού είναι το drone σας και ποια κατεύθυνση είναι στραμμένο. Στην επάνω γωνία, μπορείτε να δείτε πόση μπαταρία έχει απομείνει και πόση ώρα μπορεί να πετάξει το drone σας. Εάν το drone σας πάει πολύ μακριά από το σημείο που ξεκινήσατε, η εφαρμογή θα αλλάξει χρώματα για να σας πει να το επαναφέρετε.

2. Έξυπνο GPS και Επιστροφή στο σπίτι . Η εφαρμογή χρησιμοποιεί GPS για να βοηθήσει το drone σας να γνωρίζει πού βρίσκεται στον κόσμο. Το drone μπορεί επίσης να αιωρείται σε ένα σημείο χωρίς να αγγίζετε τα χειριστήρια. Η βολική επιλογή επιστροφής στο σπίτι είναι μια χρήσιμη λειτουργία ασφαλείας που λέει αυτόματα στο Evo Lite+ να επιστρέψει στη θέση απογείωσης σε περίπτωση απώλειας επικοινωνίας μεταξύ του drone και του τηλεχειριστηρίου.

3. Λειτουργίες λήψης για να αυξήσετε τη δημιουργικότητά σας . Η εφαρμογή AutelSky δεν αφορά μόνο τον έλεγχο πτήσης – έχει επίσης και τη δημιουργικότητα. Το Autel Sky προσφέρει τέσσερις αυτόματες λειτουργίες λήψης που κάνουν τη λήψη επαγγελματικού επιπέδου τόσο απλή όσο το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτές οι λειτουργίες περιλαμβάνουν timelapse, πανοραμικές λήψεις, παρακολούθηση θέματος, πορτρέτο και άλλα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προσθέσετε καλλιτεχνική πινελιά στην αεροφωτογράφηση και βιντεοσκόπηση σας.

4. Η επεξεργασία έγινε εύκολη . Η διασκέδαση δεν σταματά όταν το drone σας προσγειώνεται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες της εφαρμογής για να κάνετε τα βίντεό σας να φαίνονται ακόμα καλύτερα. Η εφαρμογή διαθέτει έτοιμα πρότυπα βίντεο και soundtrack για προσθήκη. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ηχογραφήσετε τη δική σας φωνή ή ήχους περιβάλλοντος κατά τη λήψη των βίντεό σας και αργότερα να τα προσθέσετε στο υλικό.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας

Το Autel Evo Lite+ έρχεται με μια ισχυρή μπαταρία 6157 mAh που διατηρεί το drone σας σε λειτουργία έως και 40 λεπτά τη φορά. Αυτό μπορεί να επεκταθεί χρησιμοποιώντας τις 2 εφεδρικές μπαταρίες. Εάν τα ανταλλάξετε και συνεχίσετε να πετάτε, θα σας επιτρέψει να πετάτε συνεχώς για έως και 2 ώρες με μικρή διακοπή.

Η επαναφόρτιση μιας μπαταρίας διαρκεί περίπου 90 λεπτά. Μπορείτε να το κάνετε ενώ κάνετε διάλειμμα ή ετοιμάζεστε για την επόμενη πτήση σας.

Ωστόσο, ο πιο βολικός τρόπος για να φορτίσετε τις μπαταρίες είναι χρησιμοποιώντας το φορτιστή 3 σε 1 από το premium πακέτο που σας επιτρέπει να φορτίζετε όλες τις μπαταρίες σας drone ταυτόχρονα.

Πρέπει να αγοράσετε το Autel Evo Lite+ Drone;

Το Autel Evo Lite+ Combo είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν θέλετε ένα δροσερό drone με πολλές δυνατότητες, αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε έναν τόνο χρημάτων. Αυτός ο συνδυασμός σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε σε ένα πακέτο – το drone με κάμερα 6K για λήψη επαγγελματικών λήψεων, ένα συμπαγές χειριστήριο για ομαλή εμπειρία λήψης, επιπλέον μπαταρίες για μεγαλύτερες περιόδους λήψης και την εφαρμογή για να μεταφέρετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας στο επόμενο επίπεδο.

Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε είναι το μέγεθος και το βάρος του drone. Ωστόσο, αν δεν σας πειράζει να μεταφέρετε ένα drone που είναι λίγο μεγαλύτερο από άλλα drones καταναλωτικής ποιότητας, το Autel Avo Lite+ έχει τα πάντα για να σας βοηθήσει να διασκεδάσετε και να απαθανατίσετε δροσερές στιγμές από ψηλά στον αέρα.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *