Αξίζει το Canva Pro το κόστος;

Η Canva είναι μια δημοφιλής διαδικτυακή πλατφόρμα για γραφιστική. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς σκοπούς, όπως για αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργία αφισών, σχεδιασμό προτύπων εγγράφων και πολλά άλλα. Για γενικούς σκοπούς, η Canva είναι δωρεάν στη χρήση και παρέχει πολλά εργαλεία επεξεργασίας χωρίς να υποχρεώνει τους χρήστες να πληρώνουν για αυτά. Τα σχέδιά σας μπορούν επίσης να ληφθούν, να εξαχθούν και να αποθηκευτούν χωρίς η Canva να τοποθετήσει υδατογράφημα στο τελικό προϊόν.

Η Canva προσφέρει επίσης μια έκδοση της υπηρεσίας της που ονομάζεται Canva Pro. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες του Canva να έχουν πρόσβαση σε λειτουργίες premium, όπως περισσότερα στοιχεία, πρότυπα και εργαλεία. Εάν χρησιμοποιείτε συχνά την Canva, πιθανότατα έχετε δει αυτήν την προσφορά να διαφημίζεται στον ιστότοπό της. Λοιπόν, αξίζει να χρησιμοποιήσετε το Canva Pro για την τιμή;

Τιμές συνδρομής Canva Pro

Οι συνδρομές Canva Pro, εκτός από το δωρεάν πρόγραμμα, διατίθενται σε μερικές διαφορετικές εκδόσεις και η τιμή εξαρτάται από το αν το χρησιμοποιεί ένα άτομο ή μια ομάδα. Για μεμονωμένους χρήστες Canva, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ μηνιαίας ή ετήσιας συνδρομής. Η μηνιαία τιμή είναι 12,99 $, ενώ ετησίως, μπορείτε να περιμένετε να πληρώνετε 119,99 $. Όπως διαφημίζει η Canva, η ετήσια τιμή σας εξοικονομεί 23%.

Αν θέλετε να αγοράσετε το Canva Pro για μια ομάδα, το ποσό που πληρώνετε εξαρτάται από το πόσα άτομα θα το χρησιμοποιήσουν. Για 2-5 άτομα, το κόστος είναι 149,90 $ ετησίως. Για 10 άτομα, η τιμή είναι 847,90 $ το χρόνο, 25 είναι 3049,90 $ και 50 είναι 6424,90 $. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν προσαρμοσμένο αριθμό χρηστών και η τιμή ανά άτομο αυξάνεται όσο περισσότερα άτομα χρησιμοποιούν την υπηρεσία.

Τα μεμονωμένα Canva Pro και Canva Teams διαφέρουν επειδή η έκδοση Teams περιλαμβάνει περισσότερες δυνατότητες συνεργασίας.

Ποιες λειτουργίες περιλαμβάνονται στο Canva Pro;

Αρχικά, θα εξετάσουμε τα πλεονεκτήματα του Canva Pro που μπορείτε να περιμένετε όταν χρησιμοποιείτε τη μεμονωμένη έκδοση. Η Canva περιγράφει αυτές τις δυνατότητες στον ιστότοπό της και μόλις εγγραφείτε είτε στη μηνιαία είτε στην ετήσια έκδοση του Pro, θα λάβετε πρόσβαση σε όλες.

Με τις δυνατότητες του Canva Pro, θα έχετε πρόσβαση σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη στοιχείων και σχεδιαστικών στοιχείων που είναι διαθέσιμα στο Canva, η οποία περιλαμβάνει στοκ εικόνες, έργα τέχνης, βίντεο, πρότυπα, γραμματοσειρές, κινούμενα σχέδια και πολλά άλλα. Θα μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα κιτ επωνυμίας με ειδικά εργαλεία. Η Canva θα σας παρέχει 1TB αποθηκευτικού χώρου στο cloud για τα έργα σας και θα αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα πρόγραμμα σχεδιασμού περιεχομένου για να προγραμματίσετε αναρτήσεις σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Θα μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε την έκδοση Canva Pro με μια σειρά από πλατφόρμες, όπως το Facebook, το YouTube, το Instagram και άλλες. Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση στην υποστήριξη Canva 24/7.

Όσον αφορά τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες για την έκδοση Team του Canva Pro, θα λάβετε όλες τις premium λειτουργίες που αναφέρονται παραπάνω καθώς και ορισμένα πρόσθετα προσαρμοσμένα στη συνεργασία. Θα έχετε πρόσβαση σε εργαλεία διαχείρισης επωνυμίας, επιτρέποντάς σας να οργανώνετε τα στοιχεία της επωνυμίας όλα σε ένα μέρος. Τα μέλη της συνδρομής Canva Pro for Teams θα μπορούν όλα να συνεργάζονται σε σχέδια μαζί και με το Pro θα λάβετε ενσωματωμένα εργαλεία ροής εργασιών και έγκρισης για να κάνετε τη διαδικασία πιο αποτελεσματική.

Ορισμένα άλλα διαφημιζόμενα εργαλεία Canva Pro, που περιλαμβάνονται τόσο σε ατομικές όσο και σε ομαδικές εκδόσεις, περιλαμβάνουν ένα εργαλείο αφαίρεσης φόντου και το μαγικό εργαλείο αλλαγής μεγέθους, το οποίο σας επιτρέπει να αλλάξετε το μέγεθος οποιουδήποτε σχεδίου γρήγορα και εύκολα.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Canva (κινητό και Web)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αξίζει το Canva Pro το κόστος;

Η δωρεάν έκδοση του Canva έχει ήδη πολλά εξαιρετικά εργαλεία, αλλά αν τη χρησιμοποιείτε συχνά και κάνετε πολλά από τα σχέδιά σας στην πλατφόρμα, μπορεί τελικά να διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε περισσότερα από τις δωρεάν λειτουργίες. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε premium στοιχεία ή χρειάζεστε περισσότερο χώρο αποθήκευσης για τα σχέδιά σας. Επίσης, αν διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε περισσότερα εργαλεία οργάνωσης για την επωνυμία σας, η Canva Pro μπορεί να σας το παρέχει.

Για να δείτε αν το Canva Pro αξίζει το κόστος, η εξέταση άλλων παρόμοιων προγραμμάτων είναι ένα καλό στοίχημα. Τα προγράμματα της Adobe που παρέχουν παρόμοια εργαλεία με το Canva, όπως το Photoshop ή το Illustrator, θα σας κοστίζουν 20,99 $ το μήνα το καθένα ή θα μπορούσατε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές της Adobe με 54,99 $ το μήνα. Οι εφαρμογές της Adobe είναι σίγουρα πιο σε βάθος προγράμματα για γραφικό σχεδιασμό, οπότε αν δεν χρειάζεστε πολύ εξειδικευμένα εργαλεία ή έχετε ήδη χρησιμοποιήσει το Canva για λίγο για να δημιουργήσετε, το Canva Pro είναι μια εναλλακτική λύση χαμηλού κόστους για την Adobe.

10 καλύτερες εφαρμογές Android για το 2022 που δεν πρέπει να χάσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό δεν σημαίνει ότι τα εργαλεία του Canva δεν μπορούν να είναι ισχυρά και το πρόγραμμα έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με άλλα, όπως η τεράστια βιβλιοθήκη περιουσιακών στοιχείων και η εύκολη ενσωμάτωση με πολλές άλλες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης. Το Canva είναι επίσης πολύ προσανατολισμένο στην επωνυμία, παρέχοντας πολλά εργαλεία για τη διαχείριση επωνυμίας σε συνδυασμό με τις σχεδιαστικές του δυνατότητες που είναι δύσκολο να βρεθούν αλλού.

Έτσι, αν βρίσκετε το Canva χρήσιμο για την επωνυμία και τη δημιουργία γραφικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το Canva Pro θα ήταν σίγουρα μια καλή επένδυση για εσάς. Εάν εστιάσετε περισσότερο στην πτυχή του γραφικού σχεδιασμού και θέλετε πιο ισχυρά εργαλεία για αυτό, θα θέλετε να εξετάσετε πιο εξειδικευμένα προγράμματα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε πάντα τη μηνιαία έκδοση του Canva Pro, και διαγραφείτε αν βρεις ότι δεν είναι για σένα.

Οι καλύτεροι δωρεάν τρόποι για να βρείτε ιδέες(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Χρησιμοποιώντας το Canva Pro για τις ανάγκες σχεδίασής σας

Το Canva Pro είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο γραφικού σχεδιασμού για τη δημιουργία περιεχομένου και για να σας βοηθήσει να ανεβείτε την επωνυμία σας στο επόμενο επίπεδο. Με μια τεράστια γκάμα εργαλείων για αυτούς τους σκοπούς, είτε σε ατομικό επίπεδο είτε σε ομάδα, το κόστος είναι αρκετά καλό σε σύγκριση με παρόμοια προγράμματα. Είτε χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή το Canva είτε όχι, αξίζει να ψάξετε να αγοράσετε το πρόγραμμα για τις προσπάθειές σας.

5 καλύτερες εφαρμογές για να βάλετε δύο εικόνες δίπλα δίπλα στο Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Χρησιμοποιείτε μόνοι σας το Canva για σχεδιασμό ή branding; Πείτε μας για την εμπειρία σας στα σχόλια.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5252

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *