Είναι το G2A ασφαλές και νόμιμο για την αγορά παιχνιδιών και κωδικών;

Σε ποιον δεν αρέσει να παίζει παιχνίδια; Φυσικά, όλοι. Αλλά αυτό που εμποδίζει τους παίκτες να εξερευνήσουν τον κόσμο του gaming είναι οι τιμές. Δεν μπορούν όλοι να αντέξουν οικονομικά παιχνίδια premium και μπορεί να αναζητήσουν δωρεάν εναλλακτικές λύσεις.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να αποκτήσετε τα πιο πρόσφατα παιχνίδια σε προσιτές τιμές. Μπορείτε είτε να βασιστείτε σε ιστότοπους που παρέχουν παιχνίδια σε χαμηλές τιμές είτε να χρησιμοποιήσετε torrents.

Δεδομένου ότι το Torrenting δεν συνιστάται πλέον, είναι καλύτερο να παραμείνετε με τον ιστότοπο που παρέχει παιχνίδια σε προσιτές τιμές. Επίσης, οι προγραμματιστές παιχνιδιών κυκλοφορούν περιοδικά τα παιχνίδια τους σε μειωμένες τιμές. Ως εκ τούτου, μπορείτε να πιάσετε τη συμφωνία όταν είναι διαθέσιμη.

Αυτό το άρθρο θα συζητήσει μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για να αγοράσετε παιχνίδια για υπολογιστή σε χαμηλές τιμές. Το site που θα συζητήσουμε είναι G2A η οποία παρέχει προϊόντα όπως skins, ψηφιακά παιχνίδια, κωδικούς ενεργοποίησης κ.λπ., σε προσιτές τιμές.

Τι είναι το G2A και πώς λειτουργεί;

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το G2A ως διαδικτυακή αγορά για να αγοράσετε διάφορα ψηφιακά αντικείμενα. Μπορείτε να αγοράσετε κωδικούς ενεργοποίησης προϊόντων, skins παιχνιδιών, είδη παιχνιδιών, ψηφιακά παιχνίδια και DLC σε χαμηλές τιμές.

Το ίδιο το G2A είναι πολύ καινοτόμο και λειτουργεί με μια μοναδική ιδέα. Απλώς παρέχει μια αγορά τόσο στους πωλητές όσο και στους αγοραστές. Οι έμποροι μπορούν ακόμη και να συμμετέχουν στην πλατφόρμα για να κλείσουν κέρδη.

Ας υποθέσουμε ότι αγοράσατε μια μητρική πλακέτα που συνοδεύεται από ένα δωρεάν κλειδί παιχνιδιού. Δεν χρειάζεστε το κλειδί παιχνιδιού επειδή δεν έχετε GPU. μπορείτε να πουλήσετε αυτό το κλειδί παιχνιδιού στο G2A.

Έτσι λειτουργεί ο ιστότοπος. Είναι μια πλατφόρμα όπου ο καθένας μπορεί να πουλήσει τα ψηφιακά του αντικείμενα. Οι πωλητές ανεβάζουν τα πάντα στον ιστότοπο και ο ιστότοπος λειτουργεί ως ενδιάμεσος μεταξύ του αγοραστή και του πωλητή.

Είναι το G2A νόμιμο; Είναι ασφαλές να αγοράζω κωδικούς από το G2A;

 

Είναι φυσιολογικό ένας χρήστης σαν εμένα και εσύ να σκέφτεσαι όπως “Είναι το G2A ασφαλές” ή “Είναι το G2A Legit” πριν αγοράσετε οτιδήποτε από την αγορά. Δεδομένου ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να εξαπατήσουμε τα χρήματά μας με κόπο, τέτοιες ερωτήσεις είναι λογικές.

Αν πρέπει να απαντήσουμε στην ερώτηση, η αγορά έχει 19 εκατομμύρια πελάτες. Οπότε, σίγουρα, είναι ένας νόμιμος ιστότοπος για την αγορά κωδικών ενεργοποίησης παιχνιδιών. Διαφορετικά, δεν θα έχει επιτύχει αυτό το ορόσημο.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειώσετε ότι η αγορά είναι νόμιμη. αλλά οι πωλητές μπορούν μερικές φορές να σας εξαπατήσουν. το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες παρόμοιες αγορές όπως το Amazon, το Etsy κ.λπ.

Για να αποφύγετε απάτες, συνιστάται να ελέγξετε προσεκτικά την καταχώριση και να αγοράσετε από γνωστούς και δημοφιλείς πωλητές. Οι χρήστες του G2A σε φόρουμ όπως το Quora και το Reddit ισχυρίστηκαν ότι εξαπατήθηκαν από τους πωλητές στην αγορά.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι στο G2A;

 

Όπως κάθε άλλη ηλεκτρονική αγορά, υπάρχει κάποιος κίνδυνος κατά τη χρήση του G2A. Ο πιο σημαντικός κίνδυνος είναι η απάτη από τους πωλητές.

Οι πωλητές μπορούν να σας δώσουν έναν κωδικό που έχει λήξει και αρνηθείτε να επιστρέψετε τα χρήματά σας. Ωστόσο, ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι επαληθεύει όλους τους πωλητές, αλλά η διαδικασία επαλήθευσης μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο.

Έτσι, οι πιθανότητες να βρείτε έναν απατεώνα στην πλατφόρμα είναι σπάνιες, αλλά εξακολουθεί να είναι σημαντικό να διαβάζετε τις κριτικές από τους αγοραστές για να φιλτράρετε τους εξαιρετικούς πωλητές.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Playstation Plus(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Γιατί τα κλειδιά στο G2A είναι τόσο φθηνά;

Τα κλειδιά διατίθενται σε προσιτή τιμή επειδή αγοράστηκαν σε τεράστιες ποσότητες. Όταν ο πωλητής αγοράζει κλειδιά σε τεράστιες ποσότητες ταυτόχρονα, τα αγοράζει σε χαμηλότερες τιμές.

Αυτό επιτρέπει στους πωλητές να μεταπωλούν τα κλειδιά τους σε μεγάλες εκπτώσεις και ελκυστικές τιμές. Επίσης, ορισμένοι από τους πωλητές στο Αγορά G2A αγοράστε κλειδιά παιχνιδιού απευθείας από τον εκδότη ή τους προγραμματιστές μαζικά.

Τι γίνεται με την Εγγύηση επιστροφής χρημάτων G2A;

Ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων, αλλά είναι αρκετά παραπλανητικός, σύμφωνα με αναφορές από μερικούς ενεργούς χρήστες του G2A.

Οι πιθανότητες να λάβετε πίσω τα χρήματά σας εξαρτώνται από παράγοντες όπως τι ακριβώς συνέβη, πώς στάλθηκαν τα χρήματα και πότε στάλθηκαν τα χρήματα.

Για παράδειγμα, μπορείτε να εγείρετε μια διαφωνία εάν έχετε χρησιμοποιήσει το Paypal για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή. Ωστόσο, εάν έχετε αγοράσει λάθος προϊόν ή ο κωδικός δεν λειτουργεί, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με τον πωλητή και να συζητήσετε μια πιθανή επιστροφή χρημάτων για την αγορά σας.

Μπορείτε να μειώσετε σημαντικά τον κίνδυνο απάτης από τον πωλητή περιορίζοντας τις αγορές σας μόνο σε Εξαιρετικούς πωλητές.

Νέες δυνατότητες του iPhone. Οι αλλαγές που έρχονται iOS 16.3(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αγοράσετε παιχνίδια από το G2A;

Η αγορά παιχνιδιών ή άλλων ψηφιακών αντικειμένων από την αγορά G2A είναι εξαιρετικά εύκολη. Για αυτό, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στον ιστότοπο και να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα.

 

Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του G2A.
Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας G2A και επιλέξτε το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε.
Στη συνέχεια, ανοίξτε τη σελίδα καταχώρισης προϊόντων, επιβεβαιώστε την αγορά σας και πληρώστε το ποσό.
Μπορείτε να πληρώσετε το ποσό μέσω Paypal, Πιστωτικής Κάρτας, Bitcoin κ.λπ.
Εάν έχετε μια σελίδα έκπτωσης G2A, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στη σελίδα πληρωμής.

Μόλις τελειώσετε, θα πρέπει να περιμένετε για το email επαλήθευσης από το G2A. Συνεχίστε να ελέγχετε τη διεύθυνση email σας για επαλήθευση.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να αγοράσετε παιχνίδια από το G2A. Όχι μόνο παιχνίδια, αλλά μπορείτε να αγοράσετε λογισμικό, δωροκάρτες, συνδρομές, κωδικούς κουπονιών κ.λπ., από την αγορά.

Πώς να επιστρέψετε τα παιχνίδια PS4 και PS5 στο Playstation Store για επιστροφή χρημάτων(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να λάβετε επιστροφή χρημάτων από το G2A;

Λάβατε λάθος προϊόν ή ο κωδικός του παιχνιδιού δεν λειτουργεί πλέον; Μπορείτε να λάβετε εύκολα την επιστροφή χρημάτων σας από το G2A. Εάν έχετε αγοράσει το προϊόν από έναν αξιόπιστο και κορυφαίο πωλητή, μπορείτε να λάβετε επιστροφές χρημάτων εύκολα. Για αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Αρχικά, συνδεθείτε με τον λογαριασμό G2A που κάνατε την αγορά.
Στη συνέχεια, ενημερώστε τον πωλητή για το πρόβλημα.
Ο πωλητής θα διερευνήσει το πρόβλημά σας και θα ελέγξει εάν ισχύει η επιστροφή χρημάτων.

Εάν ο πωλητής δεν αποδέχεται την αξίωσή σας για επιστροφή χρημάτων και πιστεύετε ότι κάνει απάτη, μπορείτε να υποβάλετε αξίωση στον ιστότοπο της G2A.

Αυτό είναι! Η ομάδα υποστήριξης του G2A θα διερευνήσει το ζήτημα μόλις υποβάλετε μια αξίωση. Μετά από όλους τους ελέγχους, θα λάβετε την επιστροφή χρημάτων εντός λίγων ημερών εάν αξίζετε την επιστροφή χρημάτων.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Zoom(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Κριτικές πελατών G2A

 

Οι κριτικές πελατών για τον ιστότοπο G2A θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερες. Το G2A σημείωσε μόλις 2,8 στα 5 στο Trustpilot. Αν δεν γνωρίζετε, το Trustpilot είναι ένας ιστότοπος που βαθμολογεί ιστότοπους με βάση τις κριτικές χρηστών.

Το G2A ελέγχεται από περισσότερους από 281.000 χρήστες στο Πιλότος εμπιστοσύνης. Αν και η βαθμολογία 2,8 είναι ανησυχητική, σχεδόν το 80% των κριτικών έχουν δώσει στον ιστότοπο 5 αστέρια, κάτι που είναι αποδεκτό.

Έτσι, οι συνολικές κριτικές πελατών για το G2A είναι κάτω του μέσου όρου και θα πρέπει να προσέξετε σωστά πριν επιλέξετε πωλητές στην αγορά. Για να παραμείνετε ασφαλείς, θα πρέπει να περιορίσετε αυστηρά τον εαυτό σας από το να κάνετε μικρές αγορές.

Αποφύγετε τις αποτυχίες κρυπτογράφησης – Το σχέδιο διαφυγής(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μπορεί το Steam να σας απαγορεύσει τη χρήση του G2A;

Η ερώτηση σε αυτήν την απάντηση εξαρτάται από το τι αγοράζετε από το G2A. Για παράδειγμα, εάν αγοράσετε έναν λογαριασμό από το G2A, το steam θα σας αποκλείσει μόλις το καταλάβει.

Ωστόσο, εάν αγοράσετε ένα κλειδί παιχνιδιού από το G2A, το Steam δεν θα σας απαγορεύσει. Αυτό συμβαίνει επειδή θα λάβετε ένα κανονικό κλειδί ενεργοποίησης και τα κλειδιά δεν φέρουν την ετικέτα ότι έχουν αγοραστεί από το G2A.

Επομένως, δεν υπάρχει τρόπος για το Steam να προσδιορίσει εάν έχετε αγοράσει το κλειδί ενεργοποίησης ή κάποιος σας έχει χαρίσει.

Λοιπόν, όλα αυτά αφορούν αν το G2A είναι ασφαλές και αν είναι ασφαλές να το αγοράσεις από το G2A. Προσπαθήσαμε να ξεκαθαρίσουμε όλες τις αμφιβολίες σας σχετικά με την αγορά G2A. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να κατανοήσετε πώς λειτουργεί η πλατφόρμα, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5253

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *