Πώς να διορθώσετε το σφάλμα «Αυτός ο τίτλος δεν μπορεί να αναπαραχθεί» στο Netflix

Όντας η πιο δημοφιλής υπηρεσία ροής βίντεο, το Netflix σας προσφέρει ατελείωτες ώρες βίντεο. Στο Netflix, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις πιο πρόσφατες και αποκλειστικές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές πληρώνοντας μια ονομαστική συνδρομή.

Εκτός από τις Ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, το Netflix σας προσφέρει επίσης παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε απευθείας από την εφαρμογή για κινητά. Έτσι, το Netflix είναι πράγματι μια εξαιρετική υπηρεσία ροής βίντεο για να παρακολουθείτε Ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε λειτουργικά συστήματα Android, iOS και επιτραπέζιων υπολογιστών.

Εάν είστε ενεργός χρήστης του Netflix, ίσως γνωρίζετε ότι η εφαρμογή για κινητά σάς επιτρέπει να αποκλείετε τους τίτλους βίντεο με μη αυτόματο τρόπο. Ο αποκλεισμός τίτλων βίντεο αποτελεί μέρος του Γονικού Ελέγχου του Netflix και είναι πολύ χρήσιμο. Όταν αποκλείετε έναν τίτλο βίντεο, δεν θα βλέπετε τον τίτλο. Ακόμα κι αν έχετε καταφέρει να βρείτε τον τίτλο στην εφαρμογή Netflix, όταν θα προσπαθήσετε να τα παίξετε, θα δείτε ένα μήνυμα σφάλματος που λέει “Αυτός ο τίτλος δεν μπορεί να αναπαραχθεί”

Έτσι, εάν λαμβάνετε το ίδιο μήνυμα σφάλματος ενώ παρακολουθείτε βίντεο στο Netflix, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για το πώς να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος “Αυτός ο τίτλος δεν μπορεί να αναπαραχθεί” στο Netflix. Ας τσεκάρουμε.

Τι είναι το μήνυμα σφάλματος Αυτός ο τίτλος δεν μπορεί να αναπαραχθεί;

Εάν δείτε ένα μήνυμα που λέει “Αυτός ο τίτλος δεν μπορεί να αναπαραχθεί”, αυτό σημαίνει ότι ο κάτοχος του λογαριασμού έχει περιορίσει την ταινία και την τηλεοπτική εκπομπή που προσπαθείτε να παρακολουθήσετε στο προφίλ σας.

Το σφάλμα εμφανίζεται κυρίως όταν οι χρήστες μοιράζονται τους κωδικούς πρόσβασης του λογαριασμού τους με άλλους. Αυτό το σφάλμα δεν συνεπάγεται καμία απαγόρευση ή περιορισμούς. σημαίνει απλώς ότι πρέπει να ζητήσετε από τον κάτοχο του λογαριασμού να ξεμπλοκάρει τον τίτλο.

Μόλις ξεκλειδωθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία ή την τηλεοπτική εκπομπή χωρίς κανένα μήνυμα σφάλματος. Η βαθμολογία ωριμότητας είναι ένας άλλος λόγος πίσω από το σφάλμα “Αυτός ο τίτλος δεν μπορεί να παιχτεί”. Εάν ο κάτοχος του λογαριασμού έχει ορίσει μια αξιολόγηση ωριμότητας για ένα προφίλ, αυτό το προφίλ θα βλέπει μόνο τις Ταινίες, τις τηλεοπτικές εκπομπές και τα παιχνίδια που ταιριάζουν σε αυτήν την αξιολόγηση.

Βήματα για τη διόρθωση του σφάλματος “Αυτός ο τίτλος δεν μπορεί να αναπαραχθεί” στο Netflix

Επομένως, εάν λαμβάνετε ένα μήνυμα σφάλματος “Αυτός ο τίτλος δεν μπορεί να αναπαραχθεί” ενώ παρακολουθείτε ένα συγκεκριμένο βίντεο στο Netflix, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα.

Ορίστε τα επίπεδα ωριμότητας για ένα προφίλ και ξεμπλοκάρετε τους τίτλους

Όπως αναφέραμε παραπάνω, εάν το προφίλ σας στο Netflix έχει μια καθορισμένη αξιολόγηση ωριμότητας που πρέπει να ακολουθήσετε, δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο που ταιριάζουν με αυτήν την αξιολόγηση. Ως εκ τούτου, πρέπει να ελέγξετε το Επίπεδο ωριμότητας για το προφίλ σας με μη αυτόματο τρόπο. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το Netflix στον υπολογιστή σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε το προφίλ σας στο Netflix.

2. Στην κύρια οθόνη, κάντε κλικ στην εικόνα προφίλ όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω. Από το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε την επιλογή Λογαριασμοί .

3. Στη σελίδα Λογαριασμοί, αναπτύξτε το προφίλ που χρησιμοποιείτε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή πίσω από τους Περιορισμούς προβολής .

4. Στη σελίδα Περιορισμοί προβολής, πρέπει να τροποποιήσετε την αξιολόγηση ωριμότητας .

5. Τώρα, στην ίδια σελίδα, πρέπει να αναζητήσετε τις αποκλεισμένες Ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στο πεδίο Περιορισμοί τίτλου .

6. Εάν το βίντεο που θέλετε να παρακολουθήσετε είναι μπλοκαρισμένο, κάντε κλικ στο κουμπί (x) πίσω από το όνομα του τίτλου. Αυτό θα ξεμπλοκάρει το βίντεο.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διορθώσετε αυτό το μήνυμα σφάλματος δεν μπορεί να αναπαραχθεί στο Netflix.

Για έναν πιο λεπτομερή οδηγό σχετικά με τον τρόπο αποκλεισμού τίτλων στο Netflix, ανατρέξτε στον οδηγό μας – Πώς να ορίσετε αξιολογήσεις ωριμότητας προφίλ και να αποκλείσετε εκπομπές στο Netflix . Το άρθρο θα διαγράψει όλες τις αμφιβολίες σας σχετικά με τις αξιολογήσεις ωριμότητας και τον αποκλεισμό περιεχομένου στο Netflix. 

Είναι πολύ εύκολο να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος “Αυτός ο τίτλος δεν μπορεί να αναπαραχθεί” στο Netflix. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. 

Διαβάστε επίσης : Πώς να εγκαταστήσετε και να παρακολουθήσετε το Netflix στο Chromebook

Πώς να διαχειριστείτε συσκευές χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας Netflix

Πώς να εγκαταστήσετε και να παρακολουθήσετε το Netflix σε LG Smart TV

Πώς να αποσυνδεθείτε από το Netflix στην τηλεόρασή σας

Πώς να εγκαταστήσετε το Netflix Addon στο Stremio

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Netflix

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *