10 καλύτερα προγράμματα περιήγησης ιστού με επίκεντρο το απόρρητο για iPhone το 2023

Ας παραδεχτούμε ότι τίποτα δεν είναι ιδιωτικό σε αυτόν τον ψηφιακό κόσμο. Δεν έχει σημασία πόσο σκληρά προσπαθείτε να προστατεύσετε το απόρρητό σας. Οι Trackers είναι υποχρεωμένοι να σας ακολουθούν από ιστότοπο σε ιστότοπο. Λίγοι θα το γνωρίζουν, αλλά οι μηχανές αναζήτησης όπως το Yahoo, το Google, το Bing κ.λπ., παρακολουθούν επίσης τις δραστηριότητες περιήγησής μας για να προωθήσουν στοχευμένες διαφημίσεις.

Ομοίως, τα στοιχεία περιήγησής μας παρακολουθήθηκαν από άλλες εταιρείες με κάποιο τρόπο. Για να παρακάμψετε τους ιχνηλάτες ιστού, οι ειδικοί συχνά συνιστούν τη χρήση VPN και Proxies. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι ένα VPN από μόνο του δεν μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την πλήρη ανωνυμία. Για να προστατεύσετε το απόρρητο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού με επίκεντρο το απόρρητο.

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτεροι ιστότοποι για δωρεάν λήψη λογισμικού Windows

Browser με επίκεντρο το απόρρητο για iPhone

Έχουμε ήδη μοιραστεί μια λίστα με τα πιο ασφαλή προγράμματα περιήγησης ιστού για Android. Σήμερα, θα συζητήσουμε τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης που εστιάζουν στο απόρρητο για το iPhone. Αυτά τα προγράμματα περιήγησης ιστού για το iPhone παρέχουν καλύτερες δυνατότητες απορρήτου σε σύγκριση με άλλα.

1. Epic Privacy Browser

Epic Privacy Browser

Εάν θέλετε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού που προσφέρει ταχύτητα, ασφάλεια και απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής, μην ψάχνετε άλλο από το Epic Privacy Browser.

Το Epic Privacy Browser δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλες εφαρμογές. προσφέρει καλύτερες δυνατότητες από τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ιστού. Το Epic Privacy Browser προσφέρει δωρεάν VPN, Ad Blocker, πρόγραμμα λήψης βίντεο, θησαυροφυλάκιο αρχείων και μερικά άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού.

Το VPN του προγράμματος περιήγησης Epic Privacy χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς λόγω της αυστηρής πολιτικής μη καταγραφής. Συνολικά, το Epic Privacy Browser είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα περιήγησης ιστού για iPhone που δεν πρέπει να χάσετε.

2. Ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησης CyberGhost

Ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησης CyberGhost

Το CyberGhost Private Browser δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο τα άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού. εξακολουθεί να προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού δημιουργήθηκε λαμβάνοντας υπόψη το απόρρητο και την ασφάλεια.

Το CyberGhost Private Browser σταματά από προεπιλογή όλους τους τύπους διαδικτυακής παρακολούθησης και παρακολούθησης. Προσφέρει επίσης χρήσιμες επιλογές ασφαλείας, όπως προστασία σελιδοδεικτών με βιομετρικά στοιχεία. Συνολικά, το CyberGhost Private Browser είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα περιήγησης ιστού που εστιάζει στο απόρρητο στο iPhone σας.

3. Onion Browser

Onion Browser

Αν και δεν υπάρχει Tor Browser για iOS, το Tor Project συνιστά επίσημα το πρόγραμμα περιήγησης Onion ως τη μέγιστη επιλογή απορρήτου στο iOS. Το Onion Browser είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού ανοιχτού κώδικα με πολλές δυνατότητες ασφάλειας, ασφάλειας και απορρήτου.

Το καλό είναι ότι το Onion Browser κρυπτογραφεί την επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο και την ανακατευθύνει σε τρεις διαφορετικές περιοχές για να κρύψει την πραγματική σας IP. Εφόσον το Onion Browser χρησιμοποιεί το δίκτυο Tor, οι ISP δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τις δραστηριότητες περιήγησής σας.

4. Firefox Focus

Firefox Focus

Το Firefox Focus είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα προγράμματα περιήγησης ιστού, το οποίο αποκλείει ένα ευρύ φάσμα διαδικτυακών ανιχνευτών. Διαθέτει λειτουργία Ιδιωτικής περιήγησης που αποκλείει ένα ευρύ φάσμα κοινών ανιχνευτών ιστού χωρίς ρυθμίσεις.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Firefox Focus διαγράφει επίσης το ιστορικό, τους κωδικούς πρόσβασης, τα cookies και τους ιχνηλάτες μόλις κλείσετε την εφαρμογή.

5. Πρόγραμμα περιήγησης απορρήτου DuckDuckGo

Πρόγραμμα περιήγησης απορρήτου DuckDuckGo

Αυτό είναι σχεδόν παρόμοιο με το πρόγραμμα περιήγησης Firefox Focus που αναφέρεται παραπάνω. Προσφέρει μια χούφτα επιλογές απορρήτου που χρειάζεστε για να έχετε τον έλεγχο των προσωπικών σας πληροφοριών απρόσκοπτα. Από προεπιλογή, αποκλείει όλους τους κρυφούς ιχνηλάτες και διαφημίσεις τρίτων.

6. Brave Browser

Brave Browser

Είναι μια δημοφιλής εφαρμογή προγράμματος περιήγησης ιστού για συσκευές Windows, Android και iOS. Όσον αφορά το πρόγραμμα περιήγησης Brave για iOS, το πρόγραμμα περιήγησης ιστού αποκλείει αυτόματα διαφημίσεις, προγράμματα παρακολούθησης, κακόβουλα σενάρια και δακτυλικά αποτυπώματα.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Brave Browser διαθέτει επίσης ενσωματωμένο διαχειριστή σελιδοδεικτών, διαχείριση λήψης κ.λπ.

7. Ghostery Privacy Browser

Ghostery Privacy Browser

Αν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού που προσφέρει μια γρήγορη, ιδιωτική εμπειρία περιήγησης χωρίς παρακολούθηση και χωρίς διαφημίσεις στο iPhone, τότε το Ghostery Privacy Browser μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Το πρόγραμμα περιήγησης μπορεί να φαίνεται ξεπερασμένο, αλλά σας επιτρέπει να βλέπετε ποιος παρακολουθεί τα δεδομένα σας στον ιστότοπο. Όχι μόνο αυτό, αλλά το πρόγραμμα περιήγησης ιστού διαθέτει επίσης ενσωματωμένο πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, ιδιωτική μηχανή αναζήτησης, λειτουργία φαντασμάτων κ.λπ.

8. Ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης Avast

Ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης Avast

Το Avast Secure Browser είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού που εστιάζει στο απόρρητο για iPhone, σχεδιασμένο από την ομάδα και πάνω για απαράμιλλο απόρρητο και ασφάλεια.

Μάντεψε? Το Avast Secure Browser διαθέτει ενσωματωμένο VPN, Adblocker και λειτουργίες που παρέχουν πλήρη προστασία δεδομένων.

Οι αυτόματες επιλογές απορρήτου του προγράμματος περιήγησης Avast Secure σας κρατούν επίσης κρυμμένους από τα αδιάκριτα βλέμματα των χάκερ, των ιχνηλατών και των ISP.

9. Snowbunny Private Web Browser

Snowbunny Private Web Browser

Το Snowbunny Private Web Browser είναι ένα από τα πιο γρήγορα και ελαφριά προγράμματα περιήγησης ιστού που είναι διαθέσιμα στο κατάστημα εφαρμογών iOS. Είναι επίσης ένα από τα πρώτα προγράμματα περιήγησης ιστού iOS που εισήγαγαν τη λειτουργία περιήγησης σε πλήρη οθόνη.

Το Snowbunny Private Web Browser μπορεί να εμφανίσει 35% περισσότερη ορατή περιοχή με τη λειτουργία πλήρους οθόνης. Διαθέτει επίσης μια ιδιωτική λειτουργία που δεν αποθηκεύει το ιστορικό περιήγησής σας, τα cookie ή οτιδήποτε άλλο.

10. Πρόγραμμα περιήγησης Aloha

Πρόγραμμα περιήγησης Aloha

Αν ψάχνετε για ένα γρήγορο, δωρεάν και πλήρες πρόγραμμα περιήγησης ιστού για το iPhone σας, τότε το Aloha Browser μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν πλέον το πρόγραμμα περιήγησης ιστού, γνωστό για την καθαρή διεπαφή, την ευκολία χρήσης και τις εξαιρετικές δυνατότητες του. Το Aloha Browser προσφέρει στους χρήστες λειτουργίες όπως πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, δωρεάν VPN, ιδιωτικές καρτέλες, πρόγραμμα ανάγνωσης κώδικα QR κ.λπ.

Αυτά είναι τα λίγα καλύτερα προγράμματα περιήγησης με επίκεντρο το απόρρητο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας iOS. Εάν ενδιαφέρεστε για το απόρρητό σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτά τα προγράμματα περιήγησης ιστού στο iPhone σας. Εάν γνωρίζετε άλλα ιδιωτικά προγράμματα περιήγησης ιστού για iOS, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Dark Web με το Tor

Κατεβάστε το Epic Privacy Browser

Οι καλύτεροι και πιο γρήγοροι browser για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5434

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *