10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ClipConverter που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το 2023

Παρόλο που έχετε πολλά εργαλεία για τη λήψη βίντεο από διαδικτυακές πηγές, τι γίνεται αν θέλετε να αποφύγετε την εγκατάσταση οποιουδήποτε λογισμικού; Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε δωρεάν διαδικτυακές εφαρμογές μετατροπής πολυμέσων.

Τα ηλεκτρονικά εργαλεία μετατροπής πολυμέσων όπως το ClipConverter σάς επιτρέπουν να εγγράψετε, να μετατρέψετε και να κατεβάσετε σχεδόν οποιαδήποτε διεύθυνση URL ήχου ή βίντεο στις πιο κοινές μορφές αρχείων. Στο ClipConverter, πρέπει να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL του βίντεο στο πεδίο αναζήτησης, να επιλέξετε τη μορφή μετατροπής και να κάνετε κλικ στο κουμπί Λήψη.

Το εργαλείο ιστού θα ανακτήσει αυτόματα το βίντεο, θα το μετατρέψει και θα σας παρέχει τον σύνδεσμο λήψης. Έτσι, βασικά, το Clipconverter όχι μόνο κατεβάζει τα βίντεο αλλά και τα μετατρέπει. Το ClipConverter είναι ένα από τα πολλά διαδικτυακά εργαλεία μετατροπής πολυμέσων που είναι διαθέσιμα στον Ιστό και έχει πολλές εναλλακτικές.

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ClipConverter

Ορισμένες από τις εναλλακτικές λύσεις Clipconverter προσφέρουν καλύτερες δυνατότητες και περισσότερη υποστήριξη μορφής μετατροπής. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ClipConverter που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Ας αρχίσουμε.

1. Y2Mate

Το Y2Mate πλησιάζει το ClipConverter όσον αφορά τις δυνατότητες και τη λειτουργικότητα. Η διεπαφή χρήστη του Y2Mate είναι πολύ καλύτερη από το ClipConverter, επιτρέποντάς σας να μετατρέψετε βίντεο YouTube .

Κατά τη στιγμή της γραφής, το Y2Mate υποστηρίζει μόνο τη μετατροπή και τη λήψη βίντεο από το YouTube. Πρέπει να ανοίξετε τον ιστότοπο στο πρόγραμμα περιήγησής σας, να επικολλήσετε τον σύνδεσμο βίντεο YouTube και να κάνετε κλικ στο κουμπί Έναρξη.

Το Y2Mate θα ανακτήσει αυτόματα το βίντεο από τη διεύθυνση URL, θα το μετατρέψει στην επιλεγμένη μορφή και θα σας παρέχει την επιλογή λήψης. Η μετατροπή αρχείων με το Y2Mate είναι γρήγορη και είναι ένας από τους καλύτερους διαδικτυακούς ιστότοπους μετατροπής αρχείων που πρέπει να χρησιμοποιείτε σήμερα.

2. SaveTheVideo

Αν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα λήψης βίντεο στο διαδίκτυο με δυνατότητες μετατροπής, μην ψάχνετε άλλο από το SaveTheVideo. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο για λήψη βίντεο από δημοφιλείς τοποθεσίες όπως το Vimeo, το Dailymotion, το Twitter, το TikTok, το Instagram, το Facebook και πολλούς άλλους ιστότοπους.

Το καλό με το SaveTheVideo είναι ότι υποστηρίζει μαζική λήψη βίντεο σε πλήρη υψηλή ποιότητα. Μετά τη λήψη ενός βίντεο, έχετε επίσης την επιλογή να μετατρέψετε το βίντεο πριν το κατεβάσετε.

Ο δωρεάν λογαριασμός σάς επιτρέπει να μετατρέψετε βίντεο σε μορφή MP4, AAC και MP3. Δεδομένου ότι είναι ένα εργαλείο Ιστού, λειτουργεί σε κάθε συσκευή με πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε τον διαδικτυακό μετατροπέα βίντεο στα Windows, macOS, iOS, Android και Linux.

3. Media.io

Το Media.io είναι διαφορετικό από όλα τα άλλα εργαλεία ιστού που αναφέρονται στο άρθρο. Είναι ένας δωρεάν διαδικτυακός μετατροπέας βίντεο που σας επιτρέπει να μετατρέψετε δωρεάν οποιοδήποτε αρχείο βίντεο σε οποιαδήποτε μορφή στο διαδίκτυο.

Το βασικό πράγμα για το Media.io είναι η καθαρή και όμορφα οργανωμένη διεπαφή του. Επίσης, η μετατροπή βίντεο στο διαδίκτυο είναι αρκετά εύκολη με το Media.io.

Πρέπει να ανοίξετε τον ιστότοπο, να ανεβάσετε τα αρχεία βίντεο, να επιλέξετε τη μορφή μετατροπής και να περιμένετε έως ότου το εργαλείο ιστού μετατρέψει το βίντεό σας.

Μετά τη μετατροπή, μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου που μετατράπηκε με ένα μόνο κλικ. Αν μιλάμε για συμβατότητα μορφής αρχείου, το Media.io μπορεί να μετατρέψει τα βίντεό σας σε διάφορες μορφές όπως MOV, MP4, AVI, 3GP, FLV, M4V, MKV κ.λπ.

4. Διαδικτυακός μετατροπέας βίντεο

Ο Onlinevideoconverter είναι λιγότερο δημοφιλής από τις άλλες επιλογές που αναφέρονται στο άρθρο. εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο βολικά εργαλεία ιστού για μετατροπή και λήψη βίντεο YouTube .

Είναι βασικά μια δωρεάν διαδικτυακή εφαρμογή μετατροπής πολυμέσων που σας επιτρέπει να μετατρέψετε οποιοδήποτε σύνδεσμο βίντεο ή αρχείο σε διάφορες μορφές. Δεδομένου ότι είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή ιστού, δεν απαιτεί εγκατάσταση λογισμικού στον υπολογιστή σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο Onlinevideoconverter από οποιαδήποτε συσκευή με σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης ιστού όπως Google Chrome, Microsoft Edge κ.λπ. Αν μιλάμε για τις επιλογές μετατροπής βίντεο, το Onlinevideoconverter σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη του αγαπημένου σας βίντεο YouTube σε MP4, AVI, MPG, MOV, Μορφή FLV, WEBM, MKV και 3GP.

5. Wave.Video

Το wave.video είναι ένας άλλος εξαιρετικός δωρεάν μετατροπέας YouTube σε MP4 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί για το ClipConverter. Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου είναι καθαρή και όμορφα οργανωμένη και μπορεί να μετατρέψει και να κατεβάσει μόνο βίντεο YouTube.

Το Wave.Video είναι ένα πολύ βολικό εργαλείο για τη λήψη και τη μετατροπή βίντεο YouTube. Δεν σας ζητά να εγγραφείτε ή να εγκαταστήσετε λογισμικό σε υπολογιστή για λήψη βίντεο YouTube.

Για να χρησιμοποιήσετε το Wave.Video, πρέπει να αντιγράψετε τη διεύθυνση URL του βίντεο YouTube και να την επικολλήσετε στο πεδίο αναζήτησης Wave.Video και να κάνετε κλικ στο κουμπί Λήψη MP4. Από τώρα, ο δωρεάν λογαριασμός του Wave.Video κατεβάζει βίντεο YouTube μόνο σε μορφή MP4.

6. 2Conv

Το 2Conv είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση μετατροπέα κλιπ στη λίστα. Όπως και το Clipconverter, το 2Conv είναι επίσης ένα εργαλείο που βασίζεται στο web που σας επιτρέπει να μετατρέπετε και να κατεβάζετε βίντεο από το YouTube.

Είναι ένας δωρεάν μετατροπέας και πρόγραμμα λήψης από YouTube σε MP3. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κατεβάσετε τα βίντεό σας στο YouTube. Μετά τη λήψη, μπορείτε να το μετατρέψετε απευθείας σε οποιαδήποτε άλλη μορφή.

Εκτός από την κανονική μετατροπή βίντεο, το 2conv σάς επιτρέπει να μετατρέψετε το YouTube σε MP3. Εάν θέλετε να εξαγάγετε ήχο από το αγαπημένο σας βίντεο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο. Συνολικά, το 2conv είναι ένας εξαιρετικός διαδικτυακός μετατροπέας βίντεο YouTube που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

7. Youtube2MP3

Αν ψάχνετε για έναν εναλλακτικό μετατροπέα κλιπ για να κατεβάσετε και να μετατρέψετε βίντεο YouTube σε μορφή αρχείου MP3, τότε μην ψάχνετε άλλο από το Youtube2MP3.

Με το Youtube2MP3, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε και να κατεβάσετε βίντεο YouTube σε αρχεία MP3 ή MP4 δωρεάν, και αυτό είναι επίσης, χωρίς να εγκαταστήσετε κανένα λογισμικό.

Ενώ το μεγαλύτερο μέρος του μετατροπέα YouTube σε MP3 θέτει ορισμένους περιορισμούς στη μετατροπή βίντεο, το Youtube2MP3 δεν έχει τέτοιους περιορισμούς και σας επιτρέπει να κάνετε λήψη και μετατροπή βίντεο έως και 2 ωρών.

8. SaveFrom

Λοιπόν, το SaveFrom είναι ένα διαδικτυακό πρόγραμμα λήψης βίντεο που σας επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο από ένα ευρύ φάσμα τοποθεσιών. Κατά τη στιγμή της γραφής, το SaveFrom υποστηρίζει λήψη από Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Dailymotion, Vimeo, TikTok κ.λπ.

Όχι μόνο βίντεο, το SaveFrom είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που βοηθά στη λήψη μουσικής επίσης. Ο ιστότοπος είναι δωρεάν για χρήση και δεν σας ζητά να δημιουργήσετε λογαριασμό ή να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε λογισμικό τρίτων στον υπολογιστή σας.

Η χρήση του SaveFrom είναι αρκετά εύκολη, επικολλήστε τη διεύθυνση URL του βίντεο στο πεδίο αναζήτησης, επιλέξτε την ποιότητα του βίντεο και κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη. Το αρχείο βίντεο θα ληφθεί αμέσως στον υπολογιστή σας.

9. ListenToYoutube

Το ListenToYoutube μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλές όσο το ClipConverter, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για τη μετατροπή βίντεο YouTube σε MP3 και λήψη. Το περιβάλλον χρήστη του ιστότοπου είναι αρκετά καθαρό, αλλά φαίνεται παλιό.

Εάν η διεπαφή του ιστότοπου δεν είναι η προτεραιότητά σας, το ListenToYoutube θα σας ικανοποιήσει. Η χρήση αυτού του ιστότοπου είναι εύκολη και δωρεάν. Πρέπει να αντιγράψετε τον σύνδεσμο βίντεο από οποιοδήποτε βίντεο YouTube και να τον επικολλήσετε στο πλαίσιο URL.

Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Μετάβαση. Το ListenToYoutube θα ανακτήσει αυτόματα το βίντεο του YouTube, θα το μετατρέψει σε μορφή MP3 και θα σας παρέχει έναν σύνδεσμο λήψης. Συνολικά, το ListenToYoutube είναι ο καλύτερος ιστότοπος όπως το ClipConverter για τη μετατροπή βίντεο YouTube σε MP3.

10. Flvto

Το Flvto είναι για όσους αναζητούν ένα διαδικτυακό εργαλείο για τη μετατροπή βίντεο YouTube σε μορφή MP3 ή MP4. Με τη μετατροπή MP3, το εργαλείο μετατρέπει το βίντεό σας στο YouTube σε μορφή MP3.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μετατροπή MP3 για να εξαγάγετε τον ήχο από ένα βίντεο YouTube. Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου είναι καθαρή και θα εντυπωσιάσει τις μάζες. Ωστόσο, δεν υπάρχει πολύς έλεγχος στη διεπαφή του Flvto.

Λαμβάνετε ένα πεδίο URL όπου πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση URL, επιλέξτε μεταξύ MP3 ή MP4 και κάντε κλικ στο κουμπί Μετατροπή. Το καλό είναι ότι το Flvto μπορεί επίσης να κατεβάσει και να μετατρέψει βίντεο από το Facebook, το Metacafe, το Vimeo και μερικούς άλλους ιστότοπους.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Clipconverter που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Εάν γνωρίζετε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο όπως το Clipconverter, ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε και με τους φίλους σας.

εφαρμογές μετατροπής βίντεο σε MP3

Οι καλύτεροι μετατροπείς YouTube σε MP3

Πώς να μετατρέψετε MP4 σε MKV στα Windows 11

10 καλύτερες εφαρμογές μετατροπέα βίντεο για iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5430

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *