Copilot για το Telegram

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Copilot στο Telegram, αλλά μην σας αρέσει το ψεύτικο

Η Telegram έκανε ένα βήμα προς την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης με την άφιξη του Microsoft Copilot. Δείτε πώς λειτουργεί και πώς μπορείτε, ως χρήστης του Telegram, να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες του Copilot.

Τι είναι το Copilot για το Telegram;

Ο βοηθός της Microsoft με τεχνητή νοημοσύνη, Copilot, είναι πλέον διαθέσιμος ως δωρεάν chatbot στην εφαρμογή Telegram για χρήστες κινητών και επιτραπέζιων υπολογιστών. Αυτήν τη στιγμή είναι σε έκδοση beta και μπορεί να χειριστεί μόνο αιτήματα που βασίζονται σε κείμενο.

Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με το Copilot στο Telegram ένας προς έναν, όπως θα κάνατε με έναν φίλο. Με την υποστήριξη του μοντέλου GPT και της Αναζήτησης Bing, το Copilot for Telegram μπορεί να πραγματοποιήσει αναζήτηση στον ιστό, να παρέχει συμβουλές για παιχνίδια, να προτείνει προπονήσεις και να κάνει σχεδόν οτιδήποτε θα περίμενε κανείς να κάνει ένα chatbot AI.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να κατεβάσετε την εφαρμογή Copilot στο Android

Πώς να ενεργοποιήσετε το Copilot στα Windows

Copilot for Telegram Description στον ιστότοπο της Microsoft
Πίστωση: Microsoft

Πώς να βρείτε τον Επίσημο Copilot στο Telegram Εν μέσω των Fakes

Το να ξεκινήσετε με το Copilot στο Telegram είναι εύκολο, αλλά πρέπει να προσέχετε να μην πέσετε σε ψεύτικα όμοια και ρομπότ απάτης στο Telegram.

Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο επίσημο chatbot Copilot στο Telegram:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Telegram και πληκτρολογήστε Microsoft Copilot στο πλαίσιο αναζήτησης.
  2. Επίλεξε το Microsoft Copilot ρομπότ με @CopilotOfficialBot όνομα χρήστη και ένα μπλε σημάδι ελέγχου επαλήθευσης δίπλα του.
  3. Παρακέντηση Αρχή για να ζητήσετε πρόσβαση στο bot Copilot και στη συνέχεια Αποδέχομαι να συμφωνήσετε με τους όρους χρήσης και τη δήλωση απορρήτου.
  4. Πατήστε το Στείλε τον αριθμό του κινητού μου επιλογή στο κάτω μέρος για να επιτρέψετε στη Microsoft να χρησιμοποιεί τον αριθμό τηλεφώνου σας για εφάπαξ επαλήθευση.

Εάν δεν βλέπετε το Στείλε τον αριθμό του κινητού μου επιλογή, πατήστε το εικονίδιο των τεσσάρων τετραγώνων στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου συνομιλίας.

Μην προσθέτετε bots που απλώς μιμούνται το chatbot της Microsoft.

Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης μίας χρήσης, το Copilot είναι έτοιμο για τις εντολές σας. Μπορείτε να του κάνετε ερωτήσεις, να ζητήσετε βοήθεια για να φτιάξετε ένα πρόγραμμα διατροφής, να ελέγξετε τις βαθμολογίες των παιχνιδιών ή απλά να πείτε “βαριέμαι” για να σας διασκεδάσει το Copilot με διασκεδαστικά γεγονότα, εγκεφαλικά πειράγματα και ιδιόρρυθμες προκλήσεις.

Είναι καλό το Copilot στο Telegram;

Το Copilot για το Telegram εξαλείφει την ανάγκη εναλλαγής μεταξύ εφαρμογών για να κάνετε ερωτήσεις, να λαμβάνετε συστάσεις ή να βρείτε ψυχαγωγία. Είναι ιδανικό για όποιον αναζητά έναν χρήσιμο και ενημερωτικό σύντροφο τεχνητής νοημοσύνης στην εφαρμογή Telegram. Ωστόσο, μην περιμένετε η εμπειρία να είναι τόσο καλή όσο το Copilot στα Windows ή η αυτόνομη εφαρμογή Copilot στο Android ή το iPhone σας.

Για παράδειγμα, το Copilot για Telegram δεν μπορεί να δημιουργήσει εικόνες ή βίντεο. Επιπλέον, το Copilot είναι προσβάσιμο μόνο σε ξεχωριστή συνομιλία στο Telegram, που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στις υπάρχουσες συνομιλίες σας με φίλους ή οικογένεια. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι επί του παρόντος υπάρχει ένα όριο αλληλεπίδρασης 30 ανά ημέρα, το οποίο μπορεί να μην είναι αρκετό εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το chatbot AI για κάθε είδους ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ωστόσο, μπορούμε να περιμένουμε ότι αυτά τα μειονεκτήματα θα αντιμετωπιστούν μόλις το Copilot για το Telegram βγει από την έκδοση beta. Στο μεταξύ, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις δυνατότητες του Microsoft Copilot στο Telegram.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *