Πώς να δείτε τα διαγραμμένα μηνύματα στο Telegram

Πώς να δείτε τα διαγραμμένα μηνύματα στο Telegram

Έχετε την επιλογή να στείλετε μηνύματα αυτοκαταστροφής στο Telegram. Όμως, η γκάφα που κάνουμε συχνά όταν χρησιμοποιούμε εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων είναι ότι διαγράφουμε βιαστικά τις συνομιλίες.

Κάθε φορά που πιστεύουμε ότι ορισμένες συνομιλίες πρέπει να παραμένουν κρυφές από τα αδιάκριτα βλέμματα, αντί να ψάχνουμε τρόπους για να τις κρύψουμε από την οθόνη συνομιλίας, τις διαγράφουμε.

Ωστόσο, μετά τη διαγραφή τους, συνειδητοποιούμε ότι αυτές οι συνομιλίες ήταν σημαντικές και αναζητούμε τρόπους για να τις ανακτήσουμε. Λοιπόν, είναι δυνατή η ανάκτηση των διαγραμμένων μηνυμάτων στο Telegram;

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT στο Telegram

Πώς να κρύψετε μια συνομιλία μέσω Telegram σε iPhone και Android;

Μπορούμε να ανακτήσουμε τα διαγραμμένα μηνύματα στο Telegram;

Ναι, μπορείτε να ανακτήσετε τις συνομιλίες που έχετε διαγράψει κατά λάθος. Το Telegram παρέχει μια επιλογή για να αναιρέσετε τη διαγραφή εντός 5 δευτερόλεπτα.

Ανάκτηση διαγραμμένων μηνυμάτων στο Telegram

Έτσι, εάν μόλις διαγράψατε μια συνομιλία από την οθόνη συνομιλίας, θα έχετε 5 δευτερόλεπτα για να αναιρέσετε τη διαδικασία. Αυτό θα ανακτήσει τη συνομιλία που διαγράψατε πριν από λίγα δευτερόλεπτα.

Εκτός από αυτό, υπάρχουν μερικοί άλλοι τρόποι για να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα στο Telegram, αλλά όλοι απαιτούν τη χρήση μιας εφαρμογής τρίτου μέρους.

Πώς να δείτε τα διαγραμμένα μηνύματα στο Telegram;

Εάν διαγράψατε ένα μήνυμα στο Telegram πριν από λίγο, δεν έχετε πολλές επιλογές για να το επαναφέρετε. Η μόνη επιλογή είναι να εξαγάγετε τα δεδομένα σας χρησιμοποιώντας την έκδοση του Telegram για υπολογιστές.

Ωστόσο, η εξαγωγή δεδομένων σε προβολή διαγραμμένων μηνυμάτων Telegram δεν είναι μια σίγουρη λύση. Μερικές φορές, η διαδικασία μπορεί να αποτύχει να ανακτήσει τα διαγραμμένα μηνύματα. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της επιτραπέζιας έκδοσης του Telegram στον υπολογιστή/φορητό υπολογιστή σας.

2. Μετά τη λήψη, ανοίξτε το Εφαρμογή Telegram και συνδεθείτε με τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Εφαρμογή Telegram

3. Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στο Μενού στην επάνω αριστερή γωνία.

Μενού χάμπουργκερ

4. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

5. Στη συνέχεια, στη γραμμή εντολών Ρυθμίσεις, επιλέξτε Προχωρημένος.

Προχωρημένος

6. Στο Advanced Prompt, κάντε κλικ στο Εξαγωγή δεδομένων Telegram.

Εξαγωγή δεδομένων Telegram

7. Στις Ρυθμίσεις εξαγωγής συνομιλίας, επιλέξτε Personal Chats, Bot Chats και Private Groups και κάντε κλικ στο Εξαγωγή.

Εξαγωγή

8. Τώρα περιμένετε μέχρι το Telegram να δημιουργήσει το αρχείο δεδομένων σας.

Το Telegram δημιουργεί το αρχείο δεδομένων σας

9. Μόλις δημιουργηθεί, κάντε κλικ στο Εμφάνιση των δεδομένων μου .

Εμφάνιση των δεδομένων μου

10. Τώρα, θα βρείτε τα εξαγόμενα δεδομένα σε έναν φάκελο. Σε αυτόν τον φάκελο, κάντε διπλό κλικ στο εξαγωγή_αποτελέσματα.

εξαγωγή_αποτελέσματα

11. Τώρα, μπορείτε να δείτε το δικό σας ολόκληρα τα δεδομένα του Telegram. Μεταβείτε στην ιστοσελίδα και επιλέξτε την επαφή της οποίας τα μηνύματα θέλετε να προβάλετε.

ολόκληρα τα δεδομένα του Telegram

Ανάκτηση εικόνων και βίντεο Telegram στο Android

Εάν έχετε ήδη ενεργοποιήσει τη δυνατότητα αυτόματης λήψης πολυμέσων στην εφαρμογή Telegram, η εφαρμογή θα αποθηκεύσει όλες τις εικόνες που έχετε ανοίξει στη συλλογή του τηλεφώνου σας.

Ακόμα κι αν η συνομιλία διαγραφεί, θα βρείτε τις εικόνες που ανταλλάσσονται στην εφαρμογή στην εφαρμογή συλλογής. Εάν οι εικόνες δεν εμφανίζονται στη Συλλογή, ανοίξτε την εφαρμογή Διαχείριση αρχείων και βρείτε το φάκελο Telegram.

Ανάκτηση εικόνων και βίντεο Telegram στο Android

Στη Διαχείριση αρχείων σας, μεταβείτε στο Android > Media > com.telegram.messenger > Telegram. Θα βρείτε δύο νέους φακέλους: Telegram Images και Telegram Videos. Ανοίξτε αυτούς τους φακέλους για να ανακτήσετε χαμένες εικόνες και βίντεο του Telegram.

Άλλοι τρόποι προβολής και ανάκτησης διαγραμμένων μηνυμάτων στο Telegram;

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να δείτε τα Διαγραμμένα μηνύματα εκτός από αυτούς τους δύο. Παρακάτω, παραθέτουμε μερικές εναλλακτικές μεθόδους για να δείτε τα Διαγραμμένα Μηνύματα Telegram.

  • Αρκετές εφαρμογές ανάκτησης δεδομένων τρίτων μπορούν να ανακτήσουν τα διαγραμμένα μηνύματα κειμένου από το Telegram. Αυτές οι εφαρμογές ανάκτησης δεδομένων είναι διαθέσιμες για υπολογιστές και Android.
  • Μπορείτε να ελέγξετε το ιστορικό ειδοποιήσεων για να δείτε τα διαγραμμένα μηνύματα.
  • Ένας άλλος εύκολος τρόπος είναι να επικοινωνήσετε με τον φίλο που στέλνατε μήνυμα. Ακόμα κι αν έχετε διαγράψει το ιστορικό συνομιλιών σας, μπορεί να το έχουν και να το μοιραστούν μαζί σας.
  • Μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από την ομάδα υποστήριξης του Telegram εάν τα διαγραμμένα μηνύματα είναι πολύ σημαντικά για εσάς.

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορούν οι άνθρωποι να δουν τα διαγραμμένα μηνύματα στο Telegram;

Το Telegram σας δίνει την επιλογή να διαγράψετε τα απεσταλμένα μηνύματα. Εάν χρησιμοποιήσετε το “Διαγραφή για μένα”, το μήνυμα θα διαγραφεί από τον λογαριασμό σας, αλλά ο άλλος θα μπορεί να το δει. Επιλέγοντας το Delete For (Όνομα) θα διαγραφεί το μήνυμα για το άλλο άτομο.

Αποθηκεύονται τα διαγραμμένα μηνύματα Telegram;

Οχι! Μόλις διαγραφούν τα μηνύματα Telegram από το τηλέφωνό σας, αφαιρούνται οριστικά. Οι συνομιλίες δεν αποθηκεύονται τοπικά στη συσκευή σας.

Το Telegram αποθηκεύει τις διαγραμμένες συνομιλίες;

Οχι! Το Telegram έχει καταστήσει διαφανές ότι δεν αποθηκεύει τις μυστικές συνομιλίες σας στους διακομιστές του. Η εφαρμογή επίσης δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής για μηνύματα σε μυστικές συνομιλίες.

Είναι το Telegram πιο ασφαλές από το WhatsApp;

Και οι δύο είναι εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που σας επιτρέπουν να συνδεθείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας. Ωστόσο, στο μέτωπο της ασφάλειας, το WhatsApp τα πήγε καλύτερα. Το Telegram δεν διαθέτει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο σε κανονικές συνομιλίες. Ωστόσο, τα αυτοκαταστροφικά μηνύματα και οι μυστικές συνομιλίες είναι κρυπτογραφημένες από άκρο σε άκρο.

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του Telegram

Τούτου λεχθέντος, η ανάκτηση των διαγραμμένων μηνυμάτων Telegram είναι δυνατή, αλλά είναι μια περίπλοκη εργασία. Έχουμε μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες και λειτουργικές μεθόδους για την προβολή διαγραμμένων μηνυμάτων κειμένου στο Telegram. Επίσης, έχουμε μοιραστεί μια λύση για την ανάκτηση εικόνων και βίντεο που διαγράφηκαν από τη συνομιλία.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *