Δεν λειτουργεί το τηλεχειριστήριο Apple TV;

Δεν λειτουργεί το τηλεχειριστήριο Apple TV; [Όλες οι πιθανές διορθώσεις]

Το τηλεχειριστήριο Apple TV δίνει στους χρήστες τον απόλυτο έλεγχο του Apple TV. Αλλά αν το τηλεχειριστήριο δεν λειτουργεί σωστά, τότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε την μπαταρία του τηλεχειριστηρίου. Βεβαιωθείτε ότι οι μπαταρίες δεν έχουν αδειάσει. Εάν οι μπαταρίες είναι καλές, τότε πρέπει να επαναφέρετε το τηλεχειριστήριο. Υπάρχουν επίσης άλλες πιθανές επιδιορθώσεις για το τηλεχειριστήριο της Apple TV . Έτσι, μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω για να βρείτε όλες τις πιθανές επιδιορθώσεις για το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το τηλεχειριστήριο της Apple TV.

10 καλύτερες εφαρμογές Android για έλεγχο υπολογιστή το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τρόποι για να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το τηλεχειριστήριο Apple TV

Υπάρχουν πέντε πιθανοί τρόποι για να διορθώσετε το τηλεχειριστήριο της Apple TV, εάν δεν λειτουργεί. Αυτοί είναι:

Αποσυνδέστε το Apple TV σας

Φορτίστε το τηλεχειριστήριο της Apple TV / Αντικαταστήστε την μπαταρία

Προστατέψτε το τηλεχειριστήριό σας

Αντικαταστήστε το τηλεχειριστήριο Apple TV

Επαναφέρετε το τηλεχειριστήριο Apple TV

Αυτές είναι οι πιθανές ημερομηνίες κυκλοφορίας των RTX 3070 Ti και RTX 3080 Ti(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αποσυνδέστε το Apple TV σας

Εάν υπάρχουν προβλήματα συνδεσιμότητας, το τηλεχειριστήριο της Apple TV δεν θα λειτουργήσει σωστά. Σε αυτό το στάδιο, θα είναι αδύνατο να ελέγξετε το Apple TV σας. Έτσι, ο ευκολότερος τρόπος για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα είναι αποσυνδέοντας το Apple TV σας. Στη συνέχεια, περιμένετε τουλάχιστον έξι δευτερόλεπτα και συνδέστε ξανά τη συσκευή Apple TV στην τηλεόρασή σας. Τώρα, μπορείτε να προσπαθήσετε να συνδέσετε ξανά το τηλεχειριστήριο της Apple TV.

Σημείωση: Μπορείτε να επαναφέρετε το Apple TV για να διορθώσετε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε όταν η τηλεόραση δεν αποκρίνεται ή δεν λειτουργεί.

10 καλύτερες εφαρμογές Android για έλεγχο υπολογιστή το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Φορτίστε το Apple TV σας

Ένας άλλος πιθανός λόγος που δεν λειτουργεί το τηλεχειριστήριο της Apple TV είναι ότι μπορεί να μην έχει φόρτιση ή ρεύμα. Επομένως, πρέπει να αλλάξετε την μπαταρία του τηλεχειριστηρίου της Apple TV, εάν πρόκειται για παλαιότερη έκδοση. Εάν χρησιμοποιείτε τηλεχειριστήριο Siri ή νεότερο τηλεχειριστήριο Apple TV, πρέπει να φορτίσετε το τηλεχειριστήριο Apple TV για τουλάχιστον 30 λεπτά με το καλώδιο φωτισμού. Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε το επίπεδο μπαταρίας του τηλεχειριστηρίου Apple TV σας στις Ρυθμίσεις > Τηλεχειριστήρια και συσκευές . Στη συνέχεια, επιλέξτε το τηλεχειριστήριο και ελέγξτε το επίπεδο της μπαταρίας.

Προστατέψτε το τηλεχειριστήριό σας

Θα πρέπει να αγοράσετε μια στιβαρή θήκη που προστατεύει το τηλεχειριστήριό σας από σωματικές βλάβες. Επίσης, κρατήστε το τηλεχειριστήριο μακριά από νερό γιατί δεν είναι αδιάβροχο. Εάν κανένα από τα μέτρα δεν επιλύσει το πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την Υποστήριξη της Apple και να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε ένα νέο τηλεχειριστήριο.

Αντικαταστήστε το τηλεχειριστήριο Apple TV

Τα παλαιότερα μοντέλα Apple TV συνήθως συνοδεύονται από ένα βασικό τηλεχειριστήριο Apple TV χωρίς θύρα lightning για φόρτιση. Για το τηλεχειριστήριο Apple από αλουμίνιο, υπάρχει πρόβλεψη για τοποθέτηση της μπαταρίας στο πίσω μέρος του. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα νόμισμα και να το γυρίσετε αριστερόστροφα για να αφαιρέσετε την μπαταρία.

Σε περίπτωση που έχετε ένα λευκό τηλεχειριστήριο Apple, μπορείτε να δείτε τη θήκη της μπαταρίας στο κάτω μέρος. Απλώς πατήστε το κουμπί απελευθέρωσης για να σύρετε έξω τη θήκη της μπαταρίας. Από προεπιλογή, συνοδεύεται από μπαταρία CR2032. Μπορεί όμως να αντικατασταθεί με μπαταρία λιθίου 3V CR2032 ή BR2032.

13 Διορθώσεις όταν τα Windows 11 Wi-Fi δεν εμφανίζονται(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επαναφέρετε το τηλεχειριστήριο Apple TV

Για την αναφορά σας, υπάρχουν διαφορετικοί τύποι τηλεχειριστηρίων Apple TV. Επομένως, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να επαναφέρετε το τηλεχειριστήριο Apple TV με βάση την έκδοση του τηλεχειριστηρίου Apple TV που χρησιμοποιείτε.

Επαναφορά Apple TV Siri Remote (τέταρτη γενιά)

Αποσυνδέστε και συνδέστε το Apple TV σας και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να επανασυνδέσετε το τηλεχειριστήριο Siri με το Apple TV σας.

[1] Πρώτα, πατήστε παρατεταμένα τα κουμπιά Μενού και Αύξηση έντασης του τηλεχειριστηρίου για πέντε δευτερόλεπτα.

[2] Στη συνέχεια, τοποθετήστε το τηλεχειριστήριο στο επάνω μέρος του Apple TV για να ολοκληρώσετε τη σύζευξη.

Τώρα, το τηλεχειριστήριο Siri θα αντιστοιχιστεί επιτυχώς με το Apple TV.

 

Επαναφορά τηλεχειριστηρίου Apple TV (Γενιά 1 έως 3)

Τα παρακάτω βήματα θα σας καθοδηγήσουν να αντιστοιχίσετε ξανά το τηλεχειριστήριο αλουμινίου ή λευκού με την Apple TV σας.

[1] Αφαιρέστε την μπαταρία από το τηλεχειριστήριο της Apple TV.

[2] Στη συνέχεια, τοποθετήστε την μπαταρία στο τηλεχειριστήριο της Apple TV μετά από μερικά δευτερόλεπτα.

[3] Πατήστε το κουμπί Μενού και Δεξιά μία φορά στο τηλεχειριστήριο της Apple TV.

[4] Πρέπει να λάβετε μια ειδοποίηση μέχρι τώρα ότι το τηλεχειριστήριο Apple TV έχει αντιστοιχιστεί.

Σχετικά – Πώς να επανεκκινήσετε το Apple TV

Τυλίγοντας

Οι παραπάνω μέθοδοι θα πρέπει να λειτουργούν καλά για να διορθώσετε τα προβλήματα στο τηλεχειριστήριο της Apple TV. Εάν η επιδιόρθωση δεν λειτούργησε για εσάς, πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη της Apple . Δεν είναι διασκεδαστικό εάν το τηλεχειριστήριο της Apple TV αρνείται να απαντήσει. Επομένως, διορθώστε αυτό το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό ή ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ένα νέο τηλεχειριστήριο Apple TV.

 

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *