10 καλύτερα δωρεάν πακέτα εικονιδίων για Windows 10 & Πώς να το εγκαταστήσετε

10 καλύτερα δωρεάν πακέτα εικονιδίων για Windows 10 & Πώς να το εγκαταστήσετε

Λοιπόν, τα Windows 10 είναι μοναδικά με τον δικό τους τρόπο. Σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις των Windows, τα Windows 10 προσφέρουν καλύτερες επιλογές προσαρμογής. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Ζωντανές ταπετσαρίες, πακέτα δέρματος κ.λπ., για να αλλάξετε την εμφάνιση της επιφάνειας εργασίας σας.

Πώς να αλλάξετε τα εικονίδια εφαρμογών στο smartphone Android σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις Ζωντανές ταπετσαρίες ή τα πακέτα δέρματος, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τα πακέτα εικονιδίων. Μέχρι στιγμής, υπάρχουν εκατοντάδες πακέτα εικονιδίων διαθέσιμα για τα Windows 10. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά για να εξατομικεύσετε την εμπειρία σας στα Windows.

Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μια λίστα με τα καλύτερα πακέτα εικονιδίων των Windows 10 . Όλα αυτά τα πακέτα εικονιδίων ήταν δωρεάν για λήψη και χρήση. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

Πώς να αλλάξετε το διάστημα εικονιδίων επιφάνειας εργασίας στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

10 καλύτερα δωρεάν πακέτα εικονιδίων για Windows 10

1. Απλό

 

Λοιπόν, αν ψάχνετε για το καλύτερο πακέτο εικονιδίων για τα Windows 10 για να αλλάξετε την εμφάνιση των φακέλων της επιφάνειας εργασίας σας, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Simplus. Είναι μακράν το καλύτερο και απλό πακέτο εικονιδίων φακέλων που διατίθεται για τα Windows 10. Το υπέροχο με το Simplus είναι ότι διαθέτει και φωτεινά και σκοτεινά εικονίδια που ταιριάζουν με το τρέχον θέμα της επιφάνειας εργασίας σας.

2. Φάκελοι Aurora

 

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το πακέτο εικονιδίων Simplus, πρέπει να δοκιμάσετε τους φακέλους Aurora. Το Aurora Folders είναι για όσους δεν θέλουν να συμβιβαστούν με κάτι που φαίνεται απλό και καθαρό. Είναι ένα πακέτο εικονιδίων φακέλων που φέρνει φρέσκια νέα εμφάνιση στους φακέλους.

3. Lumicons

 

Είναι ένα από τα καλύτερα και πολύχρωμα πακέτα εικονιδίων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας με Windows 10. Το υπέροχο με το Lumicons είναι ότι φέρνει μια μεγάλη ποικιλία εικονιδίων για εφαρμογές, φακέλους κ.λπ. Το πακέτο εικονιδίων έχει έγχρωμα εικονίδια για δημοφιλείς εφαρμογές όπως Chrome, Firefox, Photoshop, Twitch, Spotify κ.λπ.

4. OS X Minimalism IPack

 

Εάν θέλετε τα Windows 10 σας να μοιάζουν με macOS, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το OS X Minimalism IPack. Είναι ένα πακέτο εικονιδίων που φέρνει τα ευρέως αναγνωρισμένα εικονίδια macOS στα Windows. Σε αντίθεση με κάθε άλλο πακέτο εικονιδίων που απαιτεί χειροκίνητη αλλαγή ενός εικονιδίου, το OS X Minimalism IPack απαιτεί εγκατάσταση. Μόλις εγκατασταθεί, διορθώνει αυτόματα τα εικονίδια δημοφιλών εφαρμογών όπως Chrome, Firefox, RegEDit, Command Prompt κ.λπ.

5. Εικόνες Καμέλεων

 

Λοιπόν, το Kameleon Icons είναι ένα από τα καλύτερα και σύγχρονα πακέτα εικονιδίων των Windows 10 που μπορείτε να κατεβάσετε σήμερα. Το πακέτο εικονιδίων φέρνει 120 εικονίδια για δημοφιλείς εφαρμογές. Μαζί με αυτό, το Kameleon Icons φέρνει και εικονίδια για φακέλους. Όλα τα εικονίδια σχεδιάστηκαν μοναδικά και φαίνονται καλά.

6. Numix Circle

 

Εάν θέλετε να αποκτήσετε κυκλικά εικονίδια τύπου Android στα Windows 10, πρέπει να δοκιμάσετε το Numix Circle. Το Numix Circle προσφέρει μια μεγάλη γκάμα κύκλων με μοναδικό στυλ και υπέροχη ατμόσφαιρα. Το καλό με το Numix Circle είναι ότι καταφέρνει να ξεχωρίζει χωρίς να σπάει τη συνολική αισθητική του προεπιλεγμένου θέματος συστήματος.

7. Σκιά 135

 

Λοιπόν, το Shadow 135 φέρνει 46 φακέλους συστήματος και οδηγεί εικονίδια. Όλα τα εικονίδια ήταν διαθέσιμα σε μορφή .png. Τα εικονίδια του Shadow 135 φαίνονται δυναμικά και έχει εικονίδια για σχεδόν κάθε σκοπό. Επίσης, όλα τα εικονίδια έχουν σκιές, γεγονός που προσθέτει περισσότερο βάθος στις εικόνες.

8. Εικονίδια τόξου

 

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ λειτουργικό σύστημα Linux, ίσως γνωρίζετε καλά το Arc. Το Arc είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα θέματα για Linux. Πριν από μερικά χρόνια, το Linux απέκτησε ένα επίσημο θέμα Arc Icon που προσέφερε επίπεδα εικονίδια. Έτσι, τα Arc Icons βασίζονται στο επίσημο θέμα Arc Icon και φέρνουν εικονίδια επίπεδης σχεδίασης τύπου Linux στον υπολογιστή σας με Windows.

9. Θέμα εικονιδίου Insignia

 

Λοιπόν, το Insignia Icon Theme είναι μακράν το καλύτερο πακέτο εικονιδίων που έχουμε δει ποτέ. Μάντεψε? Το Insignia Icon Theme φέρνει εικονίδια για εφαρμογές, εφαρμογές ιστού, φακέλους κ.λπ. Σε αντίθεση με όλα τα άλλα πακέτα εικονιδίων που έχουν επίπεδη σχεδίαση, τα εικονίδια του Insignia έχουν μια τρισδιάστατη αφή. Επίσης, κάθε ένα από τα εικονίδια έχει μια λεπτή ανοιχτόχρωμη απόχρωση που δίνει βάθος στα χρώματα.

10. Εικονίδια ζώων

 

Τα εικονίδια Animals της IcoJam είναι για όσους προτιμούν μια χαριτωμένη επιφάνεια εργασίας. Το πακέτο εικονιδίων περιλαμβάνει εικονογραφήσεις 32 διαφορετικών ζώων. Όλα τα εικονίδια κατασκευάστηκαν χρησιμοποιώντας απαλά χρώματα. Το πακέτο εικονιδίων είναι εντελώς δωρεάν για μη εμπορική χρήση και είναι σίγουρα το καλύτερο πακέτο εικονιδίων Windows 10 για παιδιά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Πώς να αλλάξετε το μέγεθος των εικονιδίων στο Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να εγκαταστήσετε/αλλάξετε εικονίδια στα Windows 10;

Λίγα πακέτα εικονιδίων συνοδεύονται από το δικό τους πρόγραμμα εγκατάστασης. ορισμένα χρειάζονται εγκατάσταση εφαρμογών τρίτων. Ωστόσο, τα πακέτα εικονιδίων που έχουμε μοιραστεί δεν απαιτούν εγκατάσταση εφαρμογών τρίτου μέρους. Θα ήταν καλύτερο να αλλάζατε χειροκίνητα τα εικονίδια για εφαρμογές, αρχεία και φακέλους.

 

Πρώτα απ ‘όλα, κάντε δεξί κλικ στο Αρχείο ή στο φάκελο και επιλέξτε “Ιδιότητες”.
Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα «Προσαρμογή» .
Στην περιοχή Προσαρμογή, κάντε κλικ στο κουμπί “Αλλαγή εικονιδίου “.
Τώρα μεταβείτε στη διαδρομή όπου έχετε αποθηκεύσει τα εικονίδια.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια διαδικασία για να αλλάξετε τα εικονίδια εφαρμογής και αρχείων.

Αυτά είναι λοιπόν μερικά από τα καλύτερα πακέτα εικονιδίων για υπολογιστές με Windows 10. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

10 καλύτερα πακέτα εικονιδίων για Windows 11 και πώς να το εγκαταστήσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *