Πώς να παρακολουθείτε ανώνυμα τις ιστορίες Instagram

Μάθετε πώς να παρακολουθείτε ανώνυμα ιστορίες Instagram χρησιμοποιώντας μια επέκταση chrome που θα σας βοηθήσει να εξερευνήσετε εύκολα ιστορίες ανώνυμα. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Το Instagram είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης εκεί έξω, το στυλ αυτού του δικτύου είναι ότι οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν τα μέσα στις ροές τους. Όλα αυτά είναι παρόμοια με το Facebook, ενώ οι χρήστες εδώ στο Instagram έχουν την ευκαιρία να ανεβάσουν εικόνες ή βίντεο. Μια ακόμη λειτουργία αυτού του μέσου κοινωνικής δικτύωσης είναι ότι οι χρήστες μπορούσαν να δημοσιεύσουν τις ιστορίες τους, δηλαδή οτιδήποτε με τη μορφή βίντεο που θα μπορούσε να είναι ένα selfie βίντεο κ.λπ. Αυτές οι ιστορίες αποτελούν μεγάλο μέρος του Instagram και η ροή των χρηστών συνεχίζεται να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες. Όσοι βλέπουν τις ιστορίες οποιουδήποτε χρήστη προσδιορίζονται ως ο χρήστης της ανάρτησης. Μερικές φορές οι χρήστες μπορεί να μην θέλουν να αποκαλύψουν εάν έχουν δει κάποια από τις ιστορίες για κανέναν, αυτή η επιλογή δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στο Instagram.

Είτε η επιλογή να γίνει ανώνυμος μέσω Instagram δεν είναι διαθέσιμη για τους χρήστες, αυτή η ίδια λειτουργία θα μπορούσε να επιτευχθεί με μια απλή μέθοδο. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε γράψει για τη μέθοδο ή τον τρόπο με τον οποίο οποιοσδήποτε από τους χρήστες θα μπορούσε να παρακολουθεί ανώνυμα τις ιστορίες του Instagram. Αν σας ενδιαφέρει αυτή η μέθοδος, θα πρέπει να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο που δίνεται παρακάτω. Η όλη μέθοδος εξηγείται παρακάτω στο κύριο μέρος αυτού του άρθρου. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το κύριο μέρος του άρθρου!

Παρακολουθήστε ανώνυμα τις ιστορίες Instagram

Η μέθοδος είναι αρκετά απλή, πρέπει να προσθέσετε την επέκταση google chrome “hiddengram” για να παρακολουθείτε ανώνυμα ιστορίες Instagram και, στη συνέχεια, πρέπει να ακολουθήσετε τον απλό οδηγό βήμα προς βήμα που συζητήσαμε ακριβώς παρακάτω.

1. Πρέπει πρώτα να σας ενημερώσουμε ότι για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη μέθοδο, θα χρειαστείτε εγκατεστημένο το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome στη συσκευή του υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, ολόκληρη η διαδικασία θα αναληφθεί εντός αυτού. Αφού λοιπόν εγκαταστήσετε το πρόγραμμα περιήγησης chrome στη συσκευή σας, μπορείτε να ξεκινήσετε με τα άλλα βήματα της μεθόδου.

2. Τώρα ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Chrome στη συσκευή σας. συνδεθείτε στην ενότητα επεκτάσεων για το πρόγραμμα περιήγησης. Εδώ μπορείτε να δείτε ότι υπάρχουν πολλά πρόσθετα για το πρόγραμμα περιήγησης. Όπως αυτά τα πρόσθετα, θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε ένα άλλο πρόσθετο με το όνομα Hiddengram . Μπορείτε να αναζητήσετε αυτήν την επέκταση για το πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο και να την κατεβάσετε όλη από το κατάστημα chrome εκεί.

3. Αφού προσθέσετε αυτήν την επέκταση στο πρόγραμμα περιήγησης, θα δείτε ότι αυτή η επέκταση θα εμφανίζεται στη σελίδα επεκτάσεων του προγράμματος περιήγησης. Εάν υπάρχει, έχετε εγκαταστήσει με επιτυχία την επέκταση εκτός και αν προσπαθήσετε να την αποκτήσετε ξανά. Συνδεθείτε στον λογαριασμό Instagram επισκεπτόμενοι τον επίσημο ιστότοπο στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

 

4. Κατά τη σύνδεση στο λογαριασμό σας, θα δείτε ότι θα υπάρχει ένα εικονίδιο για την επέκταση που μόλις εγκαταστήσατε σε αυτήν τη μέθοδο. Αυτό θα τοποθετηθεί στην επάνω γραμμή εργασιών στη δεξιά πλευρά. Κάντε κλικ στο εικονίδιο και, στη συνέχεια, θα δείτε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις ιστορίες του φίλου σας και να τις παρακολουθήσετε εκτός σύνδεσης. Υπάρχουν αποκλειστικές επιλογές στην επέκταση όπου μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο εικονίδιο και ως εκ τούτου να επωφεληθείτε από τα οφέλη.

Ήταν πολύ εύκολο να περάσετε το ανώνυμο τείχος προστασίας στην κοινωνική πλατφόρμα Instagram και να αρχίσετε να βλέπετε τις ιστορίες χωρίς να σας αναγνωρίζουν ούτως ή άλλως. Όλες οι πιθανές πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο μεταφέρονται σε εσάς και τώρα μπορείτε να γίνετε ανώνυμοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ελπίζω να σας άρεσε να διαβάζετε αυτό το άρθρο και να επωφεληθήκατε από τις πληροφορίες αυτής της ανάρτησης. Απλώς μοιραστείτε τις απόψεις σας σχετικά με το άρθρο και για αυτό, συνδεθείτε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Πώς να περιηγηθείτε ανώνυμα στο Reddit το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Δείτε τις Ιστορίες Instagram ανώνυμα στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να δημοσιεύσετε ανώνυμα σε μια ομάδα Facebook(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να περιηγηθείτε ανώνυμα στο Reddit το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *