Πώς να ανοίγετε πάντα τα Windows στο ίδιο σημείο στα Windows 10

Εάν είστε κάποιος που έχει συχνά ανοιχτά πολλά παράθυρα εφαρμογών στο παρασκήνιο, ίσως γνωρίζετε πόσο δύσκολο είναι να τα διαχειριστείτε όλα. Για τη διαχείριση όλων των ανοιχτών παραθύρων εφαρμογών, τα Windows 10 της Microsoft προσφέρουν μια δυνατότητα που ονομάζεται “Cascade windows ” που οργανώνει αυτόματα τα ανοιχτά σας Windows.

Εκτός από τα παράθυρα καταρράκτη, δεν έχετε καμία επιλογή να ευθυγραμμίσετε ή να οργανώσετε τα παράθυρα των εφαρμογών σας στα Windows 10. Αν και η λειτουργία καταρράκτη παραθύρων είναι χρήσιμη, μερικές φορές δεν είναι αρκετή και θέλουμε να έχουμε περισσότερες δυνατότητες διαχείρισης παραθύρων .

Πώς να εξαγάγετε κείμενο από εικόνες στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Για να έχετε περισσότερες δυνατότητες διαχείρισης παραθύρων στα Windows 10, πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τα PowerToys. Το PowerToys έχει μια δυνατότητα που μπορεί να αναγκάσει ένα συγκεκριμένο παράθυρο να ανοίγει πάντα στο ίδιο σημείο. Χωρίς το PowerToys, τα παράθυρα εφαρμογών μπορούν να αλλάξουν την τελευταία γνωστή θέση τους, εάν αντιστοιχίσετε ένα άλλο παράθυρο σε αυτό το μέρος.

PowerToys FancyZones

Λοιπόν, το PowerToys είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα που φέρνει σετ εργαλείων για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του υπολογιστή σας με Windows 10. Μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε περισσότερες λειτουργίες στο σύστημά σας, να επιλέξετε χρώματα, να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων, να διαχειριστείτε τις διατάξεις πληκτρολογίου και πολλά άλλα.

Εάν θέλετε τα Windows 10 να ανοίγουν πάντα τα παράθυρα στο ίδιο μέρος, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο FancyZones του PowerToys .

Εάν δεν χρησιμοποιείτε το PowerToys στα Windows 10, πρέπει να ακολουθήσετε τον οδηγό μας  Λήψη & Εγκατάσταση PowerToys στα Windows 10 για να εγκαταστήσετε το PowerToys στον υπολογιστή σας με Windows 10.

Notebook Lenovo SSD Intel i5 Quad Core Display FULL HD 1920×1080 Led da 15,6″ Ram 12 Gb DDR4, SSD 1256 Gb, wifi, webcam, Bt, 3 usb, Win 11 Pro, pronto All’uso, Garanzia Italia(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για να ανοίγετε πάντα τα Windows στο ίδιο σημείο

Μετά την εγκατάσταση του βοηθητικού προγράμματος PowerToys στα Windows 10, διαβάζετε για να επιβάλετε στα Windows 10 να ανοίγουν πάντα τα παράθυρα εφαρμογών στο τελευταίο γνωστό σημείο . Για αυτό, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Αφού εγκαταστήσετε το PowerToys στα Windows 10, ανοίξτε το εργαλείο από τη θήκη συστήματος .

 

2. Στο αριστερό παράθυρο, επιλέξτε την επιλογή “FancyZones”

 

3. Τώρα χρησιμοποιήστε το κουμπί εναλλαγής για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα “Ενεργοποίηση Fancy Zone”

Έξυπνη Σίτα Με Μαγνήτες για πόρτες και παράθυρα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα Συμπεριφορά παραθύρου .

5. Ενεργοποιήστε την επιλογή “Μετακίνηση των Windows που δημιουργήθηκαν πρόσφατα στην τελευταία γνωστή ζώνη τους”

 

Σημείωση: Η λειτουργία θα λειτουργεί επίσης με τις εφαρμογές εκκίνησης. Μόλις εκκινηθεί ο υπολογιστής σας, τα Windows θα αντιστοιχιστούν στα ίδια σημεία όπου βρίσκονταν προηγουμένως.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε πάντα να κάνετε τα Windows ανοιχτά στο ίδιο σημείο στον υπολογιστή σας με Windows 10.

Έτσι, αυτό το άρθρο έχει να κάνει με το πώς να κάνετε τα Windows πάντα ανοιχτά στο ίδιο σημείο. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πολύ εύχρηστο χαρακτηριστικό. ειδικά για όσους έχουν πρόβλημα να οργανώσουν τα παράθυρα εφαρμογών. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *