δεν υπάρχει ήχος στο Google Chrome

Πώς να διορθώσετε τον ήχο στο Google Chrome για Android (9 Μέθοδοι)

Ο ήχος είναι ουσιαστικό μέρος της εμπειρίας πολυμέσων. Όσον αφορά τα smartphone, χρησιμοποιούμε διάφορες εφαρμογές για παρακολούθηση μουσικών βίντεο, ακρόαση μουσικής, αλληλεπίδραση με διαδικτυακό περιεχόμενο πολυμέσων κ.λπ.

Οι περισσότεροι χρήστες προτιμούν το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome για να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους σε διαδικτυακά μέσα. το πρόγραμμα περιήγησης χειρίζεται τα αρχεία πολυμέσων αρκετά καλά. Ωστόσο, πρόσφατα, πολλοί χρήστες του Chrome για Android βρέθηκαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον ήχο.

Οι χρήστες ισχυρίστηκαν ότι δεν υπάρχει ήχος στο Google Chrome για Android. Το βίντεο αναπαράγεται σε ιστότοπους, αλλά δεν υπάρχει ήχος. Εάν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό.

Διαβάστε επίσης :Πως να διορθώσετε το πρόβλημα ήχου στα Windows 11

Πώς να διορθώσετε το No Sound στο Google Chrome για Android

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν σε κανένα πρόβλημα ήχου στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Πρέπει να ελέγξετε τις ρυθμίσεις ήχου του smartphone και του προγράμματος περιήγησης για να επιλύσετε το πρόβλημα. Ακολουθούν οι καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε τον ήχο στο Google Chrome για Android.

1. Ελέγξτε το επίπεδο έντασης του τηλεφώνου σας

Το Android σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το επίπεδο έντασης για ειδοποιήσεις, πολυμέσα, ήχους κλήσης και ξυπνητήρια. Ωστόσο, στον έλεγχο έντασης ήχου, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η ένταση του μέσου δεν έχει ρυθμιστεί σε σίγαση.

Δεν θα ακούσετε ποτέ κανέναν ήχο εάν η Ένταση του Media είναι σε σίγαση. Δείτε πώς μπορείτε να ελέγξετε τα επίπεδα έντασης στο τηλέφωνό σας.

1. Ανοίξτε το συρτάρι της εφαρμογής Android και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Ήχος & Δόνηση.

Ήχος & Δόνηση

3. Στην οθόνη Ήχος και δόνηση, θα δείτε τέσσερις διαφορετικούς τύπους χειριστηρίων έντασης.

τέσσερις διαφορετικούς τύπους χειριστηρίων έντασης

4. Χρησιμοποιήστε το ολισθητής κάτω από το Media για να αυξήσετε το επίπεδο έντασης.

ολισθητής

Αυτό είναι! Μπορείτε επίσης να πατήσετε απευθείας το κουμπί Έντασης και να προσαρμόσετε το ρυθμιστικό πολυμέσων στο smartphone Android.

2. Βεβαιωθείτε ότι το βίντεο που παίζετε έχει τον ήχο

Είναι σημαντικό να ελέγξετε αν το βίντεο που βλέπετε έχει τον ήχο.

Εάν δεν υπάρχει ήχος στο βίντεο, όλα όσα κάνετε θα αποτύχουν. Επομένως, παίξτε 2 ή 3 βίντεο στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome πριν ακολουθήσετε τις επόμενες μεθόδους.

Αυτό θα σας βοηθήσει να επιβεβαιώσετε εάν το Chrome σας έχει πρόβλημα ή αν το βίντεο δεν έχει ήχο.

3. Διακόψτε αναγκαστικά το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome και ανοίξτε το ξανά

Εάν το επίπεδο έντασης του μέσου έχει ρυθμιστεί στο μέγιστο, εξακολουθεί να μην μπορείτε να ακούσετε ήχο στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. μπορείτε να δοκιμάσετε να κλείσετε αναγκαστικά το πρόγραμμα περιήγησης και να το ανοίξετε ξανά.

Η αναγκαστική διακοπή θα απελευθερώσει το Google Chrome από τη μνήμη του Android σας, πιθανώς να επιλύσει κανένα πρόβλημα ήχου. Δείτε πώς μπορείτε να διακόψετε αναγκαστικά το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Google Chrome στο Android.

1. Αρχικά, πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή Google Chrome και επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής.

Πληροφορίες εφαρμογής

2. Πατήστε το ‘Force Stop‘ στην οθόνη πληροφοριών εφαρμογής.

Force Stop

Αυτό είναι! Αυτό θα αναγκάσει να σταματήσει την εφαρμογή Google Chrome. Μόλις σταματήσει, πατήστε ξανά στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome για να το ανοίξετε.

Διαβάστε επίσης:13 καλύτερες επεκτάσεις λήψης εικόνων για το Google Chrome

4. Βεβαιωθείτε ότι η άδεια μουσικής και ήχου είναι ενεργοποιημένη

Εάν η άδεια Μουσική και Ήχος είναι απενεργοποιημένη για το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome, όσο σκληρά και αν προσπαθήσετε, ο ήχος δεν θα αναπαραχθεί. Θα συνεχίσετε να λαμβάνετε ζητήματα που σχετίζονται με την απουσία ήχου στο Google Chrome Android.

Ως εκ τούτου, σε αυτήν τη μέθοδο, θα τροποποιήσουμε τα δικαιώματα για το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome και θα επιτρέψουμε την πρόσβαση σε μουσική και ήχο. Λοιπόν, ορίστε τι πρέπει να κάνετε.

1. Πατήστε παρατεταμένα το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome και επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής.

Πληροφορίες εφαρμογής

2. Στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής, επιλέξτε Άδειες.

Άδειες

3. Στα δικαιώματα, πατήστε Μουσική και Ήχος.

Μουσική και Ήχος

4. Στην άδεια Μουσική και ήχος, επιλέξτε Επιτρέπω

Επιτρέπω

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επιτρέψετε την πρόσβαση μουσικής και ήχου για το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Google Chrome του Android.

5. Να επιτρέπεται στους ιστότοπους στο Chrome να αναπαράγουν ήχο

Τόσο η έκδοση για υπολογιστές όσο και η εφαρμογή για κινητά του Google Chrome σάς επιτρέπουν να διαχειρίζεστε τα δικαιώματα για κάθε ιστότοπο ξεχωριστά. Επομένως, εάν δεν μπορείτε να ακούσετε τον ήχο του βίντεο μόνο σε έναν επιλεγμένο ιστότοπο, το πιθανότερο είναι ότι έχετε απενεργοποιήσει κατά λάθος την άδεια ήχου για αυτόν τον ιστότοπο.

Επομένως, πρέπει να ανοίξετε αυτόν τον ιστότοπο στο Google Chrome για Android και να ακολουθήσετε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί για να επιτρέψετε την αναπαραγωγή του ήχου.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome και πατήστε το τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

τρεις τελείες

2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις στο μενού που εμφανίζεται.

Ρυθμίσεις

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Ρυθμίσεις τοποθεσίας

Ρυθμίσεις τοποθεσίας

4. Στις Ρυθμίσεις τοποθεσίας, πατήστε στο Ήχος.

Ήχος

5. Τώρα, στην οθόνη Ήχος, ενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα στο «Ήχος».

6. Οι ιστότοποι που δεν έχουν δικαιώματα ήχου θα εμφανίζονται στην ενότητα Σίγαση.

ενεργοποιήστε την εναλλαγή

7. Για να αφαιρέσετε την τοποθεσία από την ενότητα Σίγαση και να ανακτήσετε τον ήχο, πατήστε στο URL ιστότοπου και επιλέξτε Αφαιρώ

Αφαιρώ

Αυτό είναι! Αυτό θα επιτρέψει στον αγαπημένο σας ιστότοπο να αναπαράγει ήχο στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Google Chrome.

Διαβάστε επίσης:Τα καλύτερα VPN για το Google Chrome για πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους

6. Επαναφέρετε τις σημαίες του Google Chrome

Εάν είστε τακτικός χρήστης του Chrome, ίσως γνωρίζετε ότι από την ιστοσελίδα του Chrome://flags, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις πειραματικές λειτουργίες.

Ορισμένες πειραματικές λειτουργίες ενδέχεται να εμποδίσουν την αναπαραγωγή ήχου στο πρόγραμμα περιήγησης. Δεδομένου ότι είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποιες σημαίες Chrome έχουν το πρόβλημα, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επαναφέρετε όλες τις σημαίες Chrome στο Android. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome στο Android σας και στη γραμμή διευθύνσεων, πληκτρολογήστε chrome://flags/

chrome://flags/

2. Τώρα κοιτάξτε στην κορυφή της ιστοσελίδας. δίπλα στο πεδίο αναζήτησης, θα βρείτε ένα Επαναφορά όλων κουμπί.

Επαναφορά όλων

3. Κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά όλων για να επαναφέρετε όλες τις σημαίες του Chrome.

Μετά την επαναφορά, θα σας ζητηθεί να επανεκκινήσετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Πατήστε στο κουμπί Επανεκκίνηση για επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης Chrome για Android.

7. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του Google Chrome

Τα κατεστραμμένα αρχεία προσωρινής μνήμης όχι μόνο επιβραδύνουν την απόδοση των ιστοσελίδων αλλά επίσης οδηγούν σε διάφορα άλλα προβλήματα, όπως η διακοπή λειτουργίας του ήχου. Ως εκ τούτου, μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης εάν δεν υπάρχει ήχος στο Google Chrome για Android. Δείτε πώς να το κάνετε.

1. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο του προγράμματος περιήγησης Google Chrome και επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής.

Πληροφορίες εφαρμογής

2. Πατήστε Χρήση αποθήκευσης στην οθόνη πληροφοριών εφαρμογής.

Χρήση αποθήκευσης

3. Στη χρήση αποθήκευσης, πατήστε στο Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

4. Εάν ο ήχος εξακολουθεί να μην αναπαράγεται, πατήστε Διαχείριση χώρου και επιλέξτε Εκκαθάριση όλων των δεδομένων.

Διαχείριση χώρου

Εάν έχετε διαγράψει όλα τα δεδομένα του Google Chrome, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε με τον Λογαριασμό σας Google.

8. Επανεγκαταστήστε το Google Chrome στο Android

Εάν τίποτα δεν λειτούργησε για την επίλυση προβλημάτων ήχου στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome, η επανεγκατάσταση είναι η τελευταία σας λύση.

Ίσως ορισμένα αρχεία του προγράμματος περιήγησης Google Chrome είναι κατεστραμμένα. Ως εκ τούτου, αντιμετωπίζετε το πρόβλημα χωρίς ήχο. Εφόσον δεν γνωρίζετε τον πραγματικό λόγο, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε ξανά το πρόγραμμα περιήγησης.

Απεγκατάσταση

Απλώς πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Google Chrome στην αρχική σας οθόνη και επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης. Διαφορετικά, μπορείτε να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή απευθείας από το Play Store. Αφού απεγκατασταθεί, αναζητήστε το Chrome στο Google Play Store και εγκαταστήστε το ξανά.

Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google για να λάβετε πίσω τους σελιδοδείκτες, το ιστορικό του προγράμματος περιήγησης και άλλα δεδομένα.

9. Μερικά άλλα πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε

Οι παραπάνω μέθοδοι θα είχαν διορθώσει τον ήχο στο πρόβλημα του Google Chrome, αλλά αν το πρόβλημα επιμένει, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά βασικά πράγματα. Εδώ έχουμε παραθέσει μερικά από αυτά.

  • Ενημερώστε το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Google Chrome.
  • Βεβαιωθείτε ότι το βίντεο που παίζετε έχει πάντα ήχο.
  • Υποβαθμίστε την έκδοση του Google Chrome.
  • Μεταβείτε σε μια εναλλακτική λύση του Google Chrome.

Κανένας ήχος στο Google Chrome για Android δεν μπορεί να είναι προβληματικός, αλλά μπορεί να διορθωθεί ακολουθώντας αυτές τις μεθόδους. Είμαστε βέβαιοι ότι μία από τις λύσεις σε αυτό το άρθρο έχει λειτουργήσει για εσάς. Επίσης, εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, συζητήστε το μαζί μας στα σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Πώς να αποκλείσετε τα κουμπιά έντασης ήχου στο τηλέφωνο Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *