Πώς να διορθώσετε το μήνυμα λάθους “Δεν υποστηρίζεται τέτοια διεπαφή”.

Τα σφάλματα BSOD είναι πλέον κοινά στο λειτουργικό σύστημα Windows της Microsoft, κάτι που σίγουρα μπορεί να καταστρέψει την εμπειρία σας στην επιφάνεια εργασίας. Εκτός από τα σφάλματα BSOD, οι χρήστες των Windows 10 αντιμετωπίζουν πολλούς άλλους τύπους που σχετίζονται με συστήματα ή εφαρμογές. Ένα τέτοιο σφάλμα εμφανίζει “Δεν υποστηρίζεται τέτοια διεπαφή”.

Πολλοί χρήστες των Windows ανέφεραν πρόσφατα ότι έλαβαν ένα μήνυμα σφάλματος “Δεν υποστηρίζεται τέτοια διεπαφή” κατά το άνοιγμα διαφορετικών εφαρμογών ή υπηρεσιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μήνυμα σφάλματος εμφανίζεται ως επί το πλείστον κατά το άνοιγμα ενσωματωμένων εφαρμογών των Windows όπως η Εξερεύνηση των Windows, τα έγγραφα, ο Υπολογιστής μου, ο Πίνακας Ελέγχου κ.λπ. Ωστόσο, μπορεί να εμφανίζεται και σε εφαρμογές τρίτων.

Πώς να διορθώσετε το μήνυμα λάθους “Δεν υποστηρίζεται τέτοια διεπαφή”.

Επομένως, εάν λαμβάνετε επίσης το μήνυμα σφάλματος “Δεν υποστηρίζεται τέτοια διεπαφή” κατά την εκκίνηση διαφορετικών εφαρμογών, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες μεθόδους για να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα. Λοιπόν, ας δούμε μερικές από τις καλύτερες μεθόδους για να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος «Δεν υποστηρίζεται τέτοια διεπαφή».

Πώς να ρυθμίσετε την εφαρμογή Gemini AI

Τρόπος διόρθωσης του σφάλματος «Ένα άλλο παράδειγμα εκτελείται» στα Windows 10/11

1. Σαρώστε τον υπολογιστή σας

Σάρωση του υπολογιστή σας με Antivirus

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να διορθώσετε το μήνυμα λάθους «Δεν υποστηρίζεται τέτοια διεπαφή». Μερικές φορές, κακόβουλα αρχεία παίζουν με αρχεία συστήματος και δεδομένα εφαρμογών, ενεργοποιώντας το μήνυμα σφάλματος. Έτσι, σε ένα τέτοιο σενάριο, η σάρωση του υπολογιστή σας με ένα ισχυρό εργαλείο ασφαλείας θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική λύση.

Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς Malwarebytes ή Avast για να σαρώσετε το σύστημά σας για ιούς, κακόβουλο λογισμικό ή άλλες απειλές ασφαλείας. Μετά τη σάρωση, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας για να διορθώσετε κανένα τέτοιο μήνυμα σφάλματος που υποστηρίζεται από τη διεπαφή.

2. Εκτελέστε το βοηθητικό πρόγραμμα System File Checker Utility

Το μήνυμα λάθους “Δεν υποστηρίζεται τέτοια διεπαφή” μπορεί επίσης να εμφανιστεί λόγω καταστροφής του αρχείου συστήματος. Για να αποκλείσετε ζητήματα κατεστραμμένων αρχείων συστήματος, εκτελέστε την εντολή SFC στη γραμμή εντολών. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πληκτρολογήστε τη γραμμή εντολών στην Αναζήτηση των Windows.

2. Κάντε δεξί κλικ στη Γραμμή εντολών και επιλέξτε Εκτελέστε ως διαχειριστής.

Εκτελέστε ως διαχειριστής

3. Όταν ανοίξει η γραμμή εντολών, εκτελέστε αυτήν την εντολή:

sfc /scannow

sfc /scannow

4. Εάν η εντολή εμφανίσει σφάλμα, εκτελέστε αυτήν την εντολή:

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Αυτό είναι! Αφού εκτελέσετε και τις δύο εντολές, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows. Αυτό θα πρέπει να διορθώσει το μήνυμα σφάλματος.

3. Εγγράψτε ξανά το actxprxy.dll

Το αρχείο actxprxy.dll συσχετίζεται κατά κάποιο τρόπο με το μήνυμα σφάλματος “Δεν υποστηρίζεται τέτοια διεπαφή”. Μερικοί χρήστες των Windows ανέφεραν ότι επιλύσαν το πρόβλημα προσθέτοντας ξανά το ειδικό DLL. Έτσι, ορίστε πώς μπορείτε να εγγράψετε ξανά το actxprxy.dll για να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος.

1. Αρχικά, ανοίξτε το μενού Έναρξη και αναζητήστε το CMD. Κάντε δεξί κλικ στο CMD και επιλέξτε Εκτέλεση ως Διαχειριστής.

Εκτέλεση ως Διαχειριστής

2. Τώρα, στο CMD, πληκτρολογήστε:

regsvr32 c:\windows\system32\actxprxy.dll

Εκτελέστε την εντολή

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να εγγραφείτε ξανά στο actxprxy.dll για να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος που δεν υποστηρίζεται τέτοια διεπαφή από έναν υπολογιστή με Windows 10.

4. Διορθώστε σφάλματα μητρώου

Το μήνυμα λάθους “Δεν υποστηρίζεται τέτοια διεπαφή” εμφανίζεται επίσης λόγω σφαλμάτων μητρώου. Έτσι, σε αυτήν τη μέθοδο, οι χρήστες πρέπει να χρησιμοποιήσουν το CCleaner για να διορθώσουν σφάλματα μητρώου. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CCleaner για να διορθώσετε σφάλματα μητρώου σε υπολογιστές με Windows 10.

Διορθώστε σφάλματα μητρώου

1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε λήψη και εγκατάσταση CCleaner στον υπολογιστή σου. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή.

2. Τώρα, κάντε κλικ στην καρτέλα «Μητρώο», η οποία θα ανοίξει τον σαρωτή μητρώου.

3. Στο επόμενο βήμα, κάντε κλικ στο «Σάρωση για προβλήματα» και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα έως ότου το CCleaner πραγματοποιήσει σάρωση για τα σφάλματα μητρώου.

4. Στο επόμενο παράθυρο, κάντε κλικ στο «Διόρθωση επιλεγμένων προβλημάτων»

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CCleaner για να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος «δεν υποστηρίζεται τέτοια διεπαφή» από έναν υπολογιστή με Windows.

5. Επαναφορά συστήματος

Λοιπόν, η επαναφορά συστήματος είναι το τελευταίο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος Δεν υποστηρίζεται τέτοια διεπαφή. Ωστόσο, μια επαναφορά συστήματος θα διαγράψει όλα τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στη μονάδα εγκατάστασης των Windows και στην επιφάνεια εργασίας. Επομένως, δημιουργήστε ένα κατάλληλο αντίγραφο ασφαλείας πριν επαναφέρετε το σύστημά σας. Δείτε πώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε επαναφορά συστήματος:

1. Αρχικά, ανοίξτε το πλαίσιο αναζήτησης και πληκτρολογήστε «Επαναφορά συστήματος». Τώρα, κάτω από την επαναφορά συστήματος, κάντε κλικ στο ‘Ξεκίνα

Ξεκίνα

2. Στο επόμενο βήμα, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε δύο επιλογές. Εκεί, πρέπει να επιλέξετε Αφαιρέστε τα πάντα.

Αφαιρέστε τα πάντα

3. Τώρα, περιμένετε μερικά λεπτά μέχρι να ολοκληρωθεί η επαναφορά του συστήματος.

Αυτό είναι! Μόλις ολοκληρωθεί, το μήνυμα λάθους “Δεν υποστηρίζεται τέτοια διεπαφή” θα διορθωθεί.

Επομένως, αυτές είναι οι τέσσερις καλύτερες μέθοδοι για να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος “Δεν υποστηρίζεται τέτοια διεπαφή”. Ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων εάν γνωρίζετε οποιονδήποτε άλλο τρόπο για να διορθώσετε το σφάλμα.

Διαβάστε επίσης :Πώς να διορθώσετε το σφάλμα “Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση των μέσων” στο Google Chrome

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5429

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *