δημιουργία κινουμένων σχεδίων

Τα 10 Καλύτερα Λογισμικά για τη δημιουργία κινουμένων σχεδίων ή σκίτσων για υπολογιστή (Windows & MAC)

Η λήψη φωτογραφιών έχει γίνει πλέον συνηθισμένο πράγμα. Μπορεί να έχετε δει πολλούς εθισμένους στις φωτογραφίες να βγάζουν και να μοιράζονται φωτογραφίες σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Μερικές φορές, τραβάμε φωτογραφίες που απαιτούν λίγη επεξεργασία φωτογραφιών.

Μπορεί να θέλετε να αλλάξετε πολλά πράγματα στη φωτογραφία σας, όπως το φόντο, να τροποποιήσετε τα χρώματα, να προσθέσετε μακιγιάζ ή οτιδήποτε άλλο. Επίσης, με ένα καλό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών, μπορείτε να γελοιοποιήσετε τη φωτογραφία σας, μια νέα τάση στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις εκπληκτικές εφαρμογές εάν θέλετε επίσης να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε κινούμενα σχέδια. Ακολουθεί η λίστα των εφαρμογών υπολογιστή που μπορούν να μετατρέψουν τις φωτογραφίες σας σε κινούμενα σχέδια. Με αυτά τα προγράμματα, μπορείτε να γελοιοποιήσετε τη φωτογραφία σας σε ελάχιστο χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε Windows, Mac, Android & iPhone

Τα 10 καλύτερα Λογισμικά δημιουργίας κινουμένων σχεδίων ή σκίτσων για υπολογιστή

Ας δούμε τις εφαρμογές με τις οποίες θα μοιάζετε με κινούμενα σχέδια. Χρησιμοποιήστε αυτές τις εφαρμογές και ξαναζήστε τις παιδικές σας αναμνήσεις. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε.

1. Paint.Net (Windows)

Paint.net

Το Paint.net είναι ένα απλό λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών με το οποίο μπορείτε να μετατρέψετε γρήγορα τη φωτογραφία σας σε καρτούν. Αυτό το λογισμικό είναι απλό στη χρήση και είναι συμβατό με υπολογιστή Windows. Για να το χρησιμοποιήσετε, εισαγάγετε το στο πρόγραμμα επεξεργασίας και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο μενού Εφέ.

Θα δείτε το υπομενού Artistic. από εκεί, επιλέξτε την επιλογή Ink Sketch και προσαρμόστε το χρώμα. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να προσθέσετε Noise στη φωτογραφία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή εικόνα για επεξεργασία.

2. FotoSketcher (Windows, macOS)Φωτοσκεπαστής

Η χρήση της εφαρμογής FotoSketcher είναι διασκεδαστική καθώς μπορείτε να εφαρμόσετε ή να συνδυάσετε δύο ακόμη εφέ στην εικόνα σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε κινούμενα σχέδια. Επιπλέον, υπάρχουν δύο εφέ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν κάνετε κλικ στο μενού παραμέτρων Σχέδιο.

Από αυτό το μενού, επιλέξτε το υπομενού Stylized Effects. Στη συνέχεια, θα δείτε τα εφέ Cartoon, θα επιλέξετε οποιαδήποτε από τις επιλογές σας και θα προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις. Υποστηρίζει μορφές αρχείων όπως JPEG, PNG ή BMP.

3. Σκίτσο με (Windows, Mobile)

SketchMe

Όλοι οι χρήστες των Windows 10 μπορούν να μετατρέψουν τις φωτογραφίες τους σε κινούμενα σχέδια δωρεάν με αυτό το λογισμικό. Καθώς το λογισμικό Sketch Me είναι της Microsoft, είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες των Windows 10. Επιπλέον, απαιτούνται όλα τα διαθέσιμα εργαλεία εδώ για να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε κινούμενα σχέδια.

Εφέ όπως το Comic, το Neon και άλλα σάς βοηθούν να δημιουργήσετε μια εικόνα του εαυτού σας. Επιπλέον, σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την ένταση του εφέ κινουμένων σχεδίων και τις ρυθμίσεις Αντίθεσης και Φωτεινότητας. Ωστόσο, μπορείτε να επεξεργαστείτε ή να αποθηκεύσετε φωτογραφίες μόνο σε μορφή JPEG.

4. Λογισμικό Adobe 2D Animation (Windows, macOS)

Λογισμικό Adobe 2D Animation

Το Adobe 2D Animation Software σάς επιτρέπει να δημιουργείτε κινούμενα σχέδια από φωτογραφίες. Ωστόσο, είναι μια εφαρμογή anime, επομένως θα είναι δύσκολο για αρχάριους να τη χρησιμοποιήσουν, αλλά δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος.

Πριν εισαγάγετε τις φωτογραφίες σας στο Adobe 2D Animation, πρέπει να τις μετατρέψετε σε διανυσματικά σχέδια και να τις μετατρέψετε σε κινούμενα σχέδια. Μετά από αυτό, όλα τα κινούμενα σχέδια μπορούν να αποθηκευτούν σε αρχεία HTML5, Canvas, WebGL και GIF ή MOV. Ωστόσο, αυτό το λογισμικό δεν είναι δωρεάν. προσφέρει δωρεάν δοκιμή.

5. Pixelmator Pro (macOS)

Pixelmator Pro

Το λογισμικό Pixelmator Pro δεν είναι δωρεάν για χρήση από όλους τους χρήστες macOS. Αυτό το λογισμικό δεν έχει εφέ κινουμένων σχεδίων, τα οποία μπορείτε εύκολα να εφαρμόσετε σε μια φωτογραφία.

Έτσι, εάν θέλετε να μετατρέψετε μια φωτογραφία σε κινούμενα σχέδια, πρέπει να βάλετε τη φωτογραφία σε ένα κενό στρώμα και στη συνέχεια να περιγράψετε το σχήμα στην εικόνα. Χρειάζεται πολύς χρόνος για να επεξεργαστείτε φωτογραφίες με αυτήν την εφαρμογή.

6. Γελοιογράφος εικόνας (Windows)

Γελοιογράφος εικόνας

Επιτρέψτε μου να σας πω πρώτα ότι αυτό το λογισμικό δεν είναι δωρεάν στη χρήση. πρέπει να πληρώσετε 5,99 $/μήνα. Όλοι οι χρήστες υπολογιστών μπορούν εύκολα να το χρησιμοποιήσουν για να κάνουν τις φωτογραφίες τους να μοιάζουν με κινούμενα σχέδια.

Έχει τόσα πολλά εφέ από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε. Επιπλέον, σας επιτρέπει να προσαρμόζετε εύκολα κάθε εφέ, ώστε οι φωτογραφίες σας να φαίνονται μοναδικές.

7. Σειρήτι (Windows, macOS, Linux)

Σειρήτι

Το Gimp είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών ανοιχτού κώδικα με τόσες πολλές επιλογές επεξεργασίας φωτογραφιών. Υπάρχει μια τεράστια συλλογή φωτογραφικών εφέ, η οποία έχει επίσης εφέ Cartoon.

Παρόλο που αυτό το λογισμικό είναι απλό, πρέπει να το ανοίξετε, να μεταβείτε στο Filters Effect, να ανοίξετε το υπομενού Artistic και να επιλέξετε την επιλογή Cartoon. Στη συνέχεια, προσαρμόστε τις ρυθμίσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

8. XnSketch (Windows, macOS, Linux)

XnSketch

Το XnSketch έχει έκδοση για κινητά και PC και είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Επιπλέον, η εφαρμογή είναι δωρεάν για χρήση.

Αυτή η εφαρμογή δεν προσφέρει πολλά εκτός από οπτικά εφέ, τα οποία μπορείτε να προσθέσετε στις φωτογραφίες σας. Ωστόσο, υποστηρίζει πολλά αρχεία εικόνας, τα οποία σας επιτρέπουν να επεξεργάζεστε και να αποθηκεύετε φωτογραφίες σε οποιαδήποτε μορφή.

9. iToon (Windows, iOS)

iToon

Το iToon είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε κινούμενα σχέδια. Εγκαταστήστε το στον υπολογιστή σας, εισαγάγετε τις φωτογραφίες που θέλετε να επεξεργαστείτε και επιλέξτε το εφέ που θέλετε να εφαρμόσετε. Έχει περισσότερα από 50 εφέ κινουμένων σχεδίων για εφαρμογή.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε κάθε εφέ για να κάνετε την εικόνα σας να φαίνεται καλύτερη. Μόλις ολοκληρωθεί, κάντε κλικ στο Apply και αποθηκεύστε τη φωτογραφία κινουμένων σχεδίων σας. Ωστόσο, για να το χρησιμοποιήσετε, πρέπει να πληρώσετε ένα τέλος, αλλά πριν από αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

10. Adobe Photoshop (Windows, macOS)

Adobe Photoshop

Ίσως έχετε ακούσει για αυτό το λογισμικό, καθώς οι περισσότεροι το χρησιμοποιούν για την επεξεργασία φωτογραφιών. Αλλά ξέρατε ότι σας βοηθά επίσης να κάνετε κινούμενα σχέδια από τις φωτογραφίες σας; Έχει τόσα πολλά εφέ κινουμένων σχεδίων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στις φωτογραφίες.

Μπορείτε να δημιουργήσετε επίπεδα, να αλλάξετε λειτουργίες και να δημιουργήσετε μάσκες. Όμως, η εφαρμογή δεν είναι δωρεάν. πρέπει να αγοράσετε μια μηνιαία συνδρομή για 20,99 $.

Photo to Cartoon Online Δωρεάν

Όπως το παραπάνω λογισμικό γελοιογραφίας, έχετε μερικούς καλύτερους τρόπους για να μετατρέψετε φωτογραφίες σε δωρεάν ηλεκτρονικά κινούμενα σχέδια.

Για να μετατρέψετε τη φωτογραφία σας σε κινούμενα σχέδια στο διαδίκτυο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε διαδικτυακούς κατασκευαστές κινουμένων σχεδίων. Αυτά είναι εργαλεία ιστού που μετατρέπουν αμέσως τις μεταφορτωμένες εικόνες σας σε κινούμενα σχέδια.

Τα περισσότερα από αυτά τα εργαλεία ιστού είναι δωρεάν, αλλά ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για ορισμένα. Αν θέλετε να γνωρίσετε τους καλύτερους κατασκευαστές κινουμένων σχεδίων avatar στο διαδίκτυο, ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας – Πώς να δημιουργήσετε Avatar Cartoons Online.

Έτσι, αυτά είναι το καλύτερο λογισμικό υπολογιστή που μπορεί να μετατρέψει οποιαδήποτε φωτογραφία σε καρτούν. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :13 καλύτεροι ιστότοποι για να παρακολουθήσετε δωρεάν κινούμενα σχέδια

Πώς να κάνετε τη συσκευή σας Android να εκκινεί πιο γρήγορα

Πώς να δημιουργήσετε μια εταιρεία παραγωγής βίντεο κινουμένων σχεδίων για να προσελκύσετε πελάτες

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *