10 καλύτερες εφαρμογές αυτόματης αλλαγής ταπετσαρίας για Android

Εάν χρησιμοποιείτε το Android για λίγο, ίσως γνωρίζετε ότι το λειτουργικό σύστημα προσφέρει πολλές επιλογές προσαρμογής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε wallpapers, εφαρμογές εκκίνησης, πακέτα εικονιδίων κ.λπ., για να προσαρμόσετε τη διεπαφή χρήστη στο Android. Από όλα αυτά, η αλλαγή της ταπετσαρίας για προσαρμογή φαίνεται να είναι η εύκολη επιλογή.

Επί του παρόντος, εκατοντάδες εφαρμογές ταπετσαρίας Android είναι διαθέσιμες για Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές ταπετσαρίας για λήψη ταπετσαριών αρχικής/οθόνης κλειδώματος. Ωστόσο, δεν θα ήταν ωραίο αν μπορούσατε να ρυθμίσετε τις ταπετσαρίες να αλλάζουν αυτόματα; Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να κάνετε λήψη και να αλλάζετε την ταπετσαρία κάθε δεύτερη μέρα με μη αυτόματο τρόπο.

Διαβάστε επίσης:  καλύτερες εφαρμογές ταπετσαρίας κλειδώματος οθόνης

12 καλύτερες εφαρμογές αλλαγής DNS για Android

10 καλύτερες εφαρμογές αυτόματης αλλαγής ταπετσαρίας για Android

Υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες εφαρμογές για Android που αλλάζουν αυτόματα τις ταπετσαρίες. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες αλλαγές ταπετσαρίας Android. Ας τσεκάρουμε.

1. Ταπετσαρίες Google

Ταπετσαρίες Google

Οι ταπετσαρίες από την Google είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές ταπετσαρίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android. Η εφαρμογή είναι μικρή, αλλά έχει μια αξιοπρεπή επιλογή ταπετσαριών.

Το καλό με το Google Wallpapers είναι ότι σας επιτρέπει να ορίσετε διαφορετικές ταπετσαρίες για την κλειδαριά και την αρχική οθόνη. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το Google Wallpapers να αλλάζει αυτόματα τις ταπετσαρίες της συσκευής.

2. Zedge

Zedge

Το Zedge δεν είναι μια εφαρμογή ταπετσαρίας. Είναι ένα κατάστημα εφαρμογών όπου μπορείτε να κατεβάσετε wallpapers, ζωντανές ταπετσαρίες, ήχους κλήσης, ειδοποιήσεις, παιχνίδια κ.λπ. Αν μιλάμε για ταπετσαρίες, το Zedge προσφέρει εκατομμύρια wallpapers δωρεάν.

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια δυνατότητα που αλλάζει αυτόματα τις ταπετσαρίες. Μπορείτε να ρυθμίσετε την εφαρμογή να αλλάζει την ταπετσαρία κάθε ώρα, κάθε 12 ώρες ή καθημερινά.

3. Everyday Wallpaper Changer

Καθημερινή αλλαγή ταπετσαρίας

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Everyday Wallpaper Changer είναι μια άλλη καλύτερη αυτόματη εφαρμογή αλλαγής ταπετσαρίας που είναι διαθέσιμη στο Play Store. Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές ταπετσαρίας, το Everyday Wallpaper Changer είναι αρκετά γρήγορο και απλό στη χρήση.

Προσφέρει πολλές όμορφες ταπετσαρίες HD και υπόβαθρα. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε την εφαρμογή να αλλάζει ταπετσαρίες κάθε δεύτερη μέρα.

4. Ζωντανή ταπετσαρία Muzei

Ζωντανή ταπετσαρία Muzei

Το Muzei Live Wallpaper ανανεώνει την αρχική σας οθόνη καθημερινά με διάσημα έργα τέχνης. Το υπέροχο με το Muzei Live Wallpaper είναι ότι κάνει τη ζωντανή ταπετσαρία να υποχωρεί στο παρασκήνιο, θολώνοντας και θολώνοντας το έργο τέχνης για να κρατήσετε τα εικονίδια και τα γραφικά στοιχεία σας στο προσκήνιο. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το Muzei Live Wallpaper να χρησιμοποιεί ταπετσαρίες που είναι αποθηκευμένες στη συλλογή του τηλεφώνου σας.

5. Αλλαγή ταπετσαριών

Αλλαγή ταπετσαριών

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αλλάξετε τις ταπετσαρίες με ένα μόνο πάτημα. Η εφαρμογή αλλαγής ταπετσαρίας διαθέτει μια αξιοπρεπή συλλογή από ταπετσαρίες και σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ένα χρονόμετρο για να αλλάζει αυτόματα την ταπετσαρία σας σε μια καθορισμένη ώρα.

Η εφαρμογή είναι επίσης βελτιστοποιημένη για διάρκεια ζωής και απόδοση μπαταρίας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τις ταπετσαρίες σας στην εφαρμογή για αλλαγή σε μια καθορισμένη ώρα. Προσφέρει επίσης άλλες δυνατότητες ταπετσαρίας, όπως ρύθμιση θέσης, μεγέθους εικόνας κ.λπ.

6. Auto Change Wallpaper

Αυτόματη αλλαγή ταπετσαρίας

Αν και δεν είναι διάσημο, το Auto Change Wallpaper εξακολουθεί να είναι το καλύτερη εφαρμογή αλλαγής ταπετσαρίας που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει στο Android. Το Auto Change Wallpaper είναι παρόμοιο με το Wallpaper Changer από τη Sociu που αναφέρεται παραπάνω. Δεν φιλοξενεί καμία ταπετσαρία από μόνη της.

Αντίθετα, σας επιτρέπει να προσθέτετε απεριόριστες εικόνες από τη συλλογή του τηλεφώνου σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε αυτήν την εφαρμογή ώστε να αλλάζει αυτόματα την ταπετσαρία κάθε φορά που κλειδώνετε/ξεκλειδώνετε την οθόνη του τηλεφώνου σας, να ενεργοποιείτε το διπλό πάτημα για αλλαγή της λειτουργίας ταπετσαρίας και πολλά άλλα.

7. Αυτόματη αλλαγή ταπετσαρίας – Καθημερινή αλλαγή φόντου

Αυτόματη αλλαγή ταπετσαρίας - Καθημερινή αλλαγή φόντου

Αυτόματη αλλαγή ταπετσαρίας – Η καθημερινή αλλαγή φόντου σας προσφέρει πολλές μοναδικές και όμορφες ταπετσαρίες.

Η εφαρμογή σάς παρέχει ταπετσαρίες και σας επιτρέπει να ορίσετε τη χρονική συχνότητα αλλαγής των ταπετσαριών. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε την ταπετσαρία της εφαρμογής είτε να προσθέσετε τις εικόνες σας από τη Συλλογή.

8. Changer – Διαχείριση ταπετσαριών

Changer - Διαχειριστής ταπετσαριών

Λοιπόν, το Changer είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Διαθέτει κατάστημα εφαρμογών από όπου μπορείτε να κατεβάσετε δυναμικές ταπετσαρίες. Οι ταπετσαρίες προορίζονταν να αλλάζουν αυτόματα με βάση τον καιρό, την τοποθεσία, την ώρα ή το WiFi.

Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τις εικόνες της Γκαλερί σας με αυτήν την εφαρμογή. Μπορεί ακόμη και να τραβήξει ταπετσαρίες από δημοφιλείς ιστότοπους εικόνων στοκ, όπως το Pixabay και το Unsplash.

9. Ταπετσαρίες 4K

Ταπετσαρίες 4K

Το 4K Wallpapers είναι μια εφαρμογή ταπετσαρίας για Android που φέρνει δωρεάν πολλές στατικές και ζωντανές ταπετσαρίες υψηλής ποιότητας. Η εφαρμογή είναι 100% δωρεάν για λήψη και χρήση και διαθέτει μια τεράστια ποικιλία από ταπετσαρίες 4K.

Η πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Wallpapers 4K διαθέτει μια λειτουργία Auto Wallpaper Changer που αλλάζει αυτόματα τις ταπετσαρίες της αρχικής σας οθόνης και της οθόνης κλειδώματος με βάση την επιλεγμένη συχνότητα ώρας.

Η εφαρμογή σάς προσφέρει επίσης μια εύκολη δυνατότητα κοινής χρήσης ταπετσαρίας. μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε τα φόντα HD με οποιονδήποτε με λίγα μόνο αγγίγματα.

10. Ταπετσαρίες ταπετσαρίας

Ταπετσαρίες ταπετσαρίας

Το Tapet Wallpapers είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή ταπετσαρίας για Android που είναι διαθέσιμη στο Google Play Store. Το καλό με το Tapet Wallpapers είναι ότι δημιουργεί αυτόματα ταπετσαρίες υψηλής ποιότητας για το smartphone σας.

Από προεπιλογή, το Tapet Wallpapers αλλάζει καθημερινά τις ταπετσαρίες του σπιτιού και της οθόνης κλειδώματος. Και μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε την εφαρμογή να αλλάζει ταπετσαρίες ανά ώρα ή σε συγκεκριμένη ώρα. Συνολικά, το Tapet Wallpapers είναι μια εξαιρετική αυτόματη αλλαγή ταπετσαρίας που δεν πρέπει να χάσετε.

Αυτόματη αλλαγή οθόνης κλειδώματος ταπετσαρίας;

Σχεδόν όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο λειτουργούν με την οθόνη κλειδώματος του Android. Ωστόσο, για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε το Google Wallpaper ή την εφαρμογή Muzei Live Wallpaper.

Αυτές οι δύο εφαρμογές έχουν λιγότερα σφάλματα και περισσότερες ταπετσαρίες. Το Tapet είναι μια άλλη καλύτερη επιλογή, αλλά δεν κατεβάζει τις ταπετσαρίες. τα δημιουργεί στο smartphone σας.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές αυτόματης αλλαγής ταπετσαρίας για Android. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το smartphone Android με αυτές τις εφαρμογές ταπετσαρίας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για iPhone

καλύτερες εφαρμογές αλλαγής DNS για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *