δημιουργία μικρογραφιών YouTube

13 καλύτεροι δημιουργοί μικρογραφιών YouTube για το 2023 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο διαδίκτυο

Τα βίντεο του YouTube, εάν μεταφορτωθούν χωρίς μικρογραφίες, μπορούν να μειώσουν την επίδραση των χρηστών και να επηρεάσουν ακόμη και τον αριθμό των προβολών. Σκεφτείτε οποιοδήποτε βίντεο με ακανόνιστη μικρογραφία εικόνας. θα το παρακολουθούσε κανείς; Δεδομένου ότι ήταν η μικρογραφία του βίντεο που παρατηρούσαν πρώτα οι χρήστες, έγινε απαραίτητη.

Όχι μόνο στα βίντεο του YouTube, αλλά και οι μικρογραφίες βίντεο ήταν εξίσου σημαντικές και σε άλλους ιστότοπους κοινής χρήσης βίντεο. Ωστόσο, η δημιουργία μιας καλής μικρογραφίας βίντεο θα μπορούσε να είναι δύσκολη, ειδικά αν δεν έχετε δεξιότητες Photoshop. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας μεταφοράς και απόθεσης για να διευκολύνετε τη διαδικασία δημιουργίας μικρογραφιών.

Διαβάστε επίσης: καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο YouTube

13 καλύτεροι δημιουργοί μικρογραφιών YouTube που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο διαδίκτυο

Από τώρα, υπάρχουν εκατοντάδες διαδικτυακά εργαλεία εκεί έξω που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μοναδικές και ελκυστικές μικρογραφίες YouTube. Οι περισσότεροι από τους ιστότοπους ήταν δωρεάν, αλλά προσθέτουν ένα υδατογράφημα. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικούς καλύτερους ιστότοπους δημιουργήστε μικρογραφίες YouTube.

1. Pixelied

Pixelied

Το Pixelied είναι ένας δωρεάν διαδικτυακός δημιουργός μικρογραφιών YouTube που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εκπληκτικές μικρογραφίες γρήγορα. Αυτό είναι ένα νέο εργαλείο που βασίζεται στον ιστό, αλλά σας προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες που θα μπορούσαν να επιταχύνουν τη διαδικασία επεξεργασίας.

Για να ξεκινήσετε, το Pixelied σάς προσφέρει πολλά μοναδικά αναγνωσμένα πρότυπα που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μικρογραφίες υψηλού επιπέδου σε δευτερόλεπτα.

2. PhotoadKing

PhotoadKing

Αν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, το PhotoadKing εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δημιουργήστε μικρογραφία YouTube. Με έναν δωρεάν λογαριασμό, λαμβάνετε πολλά πρότυπα μικρογραφιών που μπορείτε να επιλέξετε και να επεξεργαστείτε αμέσως.

Ωστόσο, εάν θέλετε να ξεκλειδώσετε όλα τα στοιχεία του PhotoadKing, πρέπει να αγοράσετε έναν premium λογαριασμό. Η premium έκδοση του PhotoadKing σας προσφέρει πολλά πρότυπα υψηλής ποιότητας, εργαλεία επεξεργασίας και πολλά άλλα.

3. Renderforest

Renderforest

Το Renderforest είναι ένας τέτοιος ιστότοπος που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια μικρογραφία YouTube που αξίζει να κάνετε κλικ σε λίγα μόνο λεπτά. Ο ιστότοπος προσφέρει πολλά υψηλής ποιότητας, έτοιμα προς χρήση πρότυπα που φαίνονται επαγγελματικά και εύκολα στην επεξεργασία.

Ο δημιουργός μικρογραφιών του Renderforest είναι δωρεάν για χρήση, αλλά πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να κάνετε λήψη των μικρογραφιών. Συνολικά, το Renderforest είναι ένας εξαιρετικός δημιουργός μικρογραφιών YouTube που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

4. Canva

Canva

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα διαδικτυακά εργαλεία σχεδίασης και επεξεργασίας εικόνας. Είναι δωρεάν και μπορεί να δημιουργήσει σχεδόν κάθε τύπο banner, ανάρτησης και μικρογραφίας.

Όσον αφορά τον δημιουργό μικρογραφιών YouTube, το Canva σάς επιτρέπει να επιλέξετε από εκατοντάδες πρότυπα. Τα πρότυπα ήταν μοναδικά και μπορούσαν να τα επεξεργαστούν για να δημιουργήσουν μια μικρογραφία βίντεο μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

5. Fotojet

Fotojet

Με περισσότερα από 500 πρότυπα κατασκευής κολάζ και πολλά επαγγελματικά εργαλεία για τη δημιουργία σχεδίων και έργων τέχνης, είναι ένα από τα καλύτερα διαδικτυακά εργαλεία.

Αυτό το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για τη δημιουργία φανταστικών μικρογραφιών YouTube. Δοκιμάστε το μία φορά για τη δημιουργία μικρογραφιών στο YouTube και θα καταλάβετε ότι θα μπορούσε να δημιουργήσει εκπληκτικά σχέδια.

6. Snappa

Snappa

Αν ψάχνετε για έναν ιστότοπο που προσφέρει εκατοντάδες εντυπωσιακά πρότυπα μικρογραφιών YouTubeπολλές εικόνες υψηλής ανάλυσης και πολλά άλλα, τότε το Snappa μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Σε σύγκριση με όλους τους άλλους διαδικτυακούς επεξεργαστές φωτογραφιών, το Snappa είναι αρκετά εύκολο στη χρήση. Μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους δεν έχουν καμία προηγούμενη γνώση επεξεργασίας φωτογραφιών. Ωστόσο, η δωρεάν έκδοση του Snappa έχει ορισμένους περιορισμούς.

7. Επεξεργασία.Οργ

Επεξεργασία.Οργ

Το Edit.org είναι ένας άλλος υπέροχος ιστότοπος στη λίστα που σας παρέχει δωρεάν πρότυπα μικρογραφιών YouTube. Βασικά, έχετε έναν ολοκληρωμένο δημιουργό μικρογραφιών με πολλά στοιχεία επεξεργασίας.

Για να ξεκινήσετε, πρέπει να επιλέξετε τα πρότυπα μικρογραφιών του YouTube και να αρχίσετε να επεξεργάζεστε το επεξεργάσιμο περιεχόμενο. Έχετε ακόμη και την επιλογή να αλλάξετε την εικόνα φόντου, να προσαρμόσετε το κείμενο, να προσθέσετε αντικείμενα, να εφαρμόσετε φίλτρα κ.λπ.

Ο ιστότοπος είναι δωρεάν για χρήση και δεν υπάρχει καμία απαίτηση για την αγορά ενός προγράμματος premium. Ωστόσο, εξακολουθείτε να σας ζητείται να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για τη λήψη των μικρογραφιών του YouTube.

8. Fotor

Fotor

Το Fotor είναι ένα άλλο από τα καλύτερα εργαλεία δημιουργίας μικρογραφιών YouTube για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μοντέρνες μικρογραφίες YouTube. Το Fotor προσφέρει περισσότερα στοιχεία κειμένου και σχεδίασης από όλους τους άλλους κατασκευαστές μικρογραφιών YouTube.

Η διεπαφή χρήστη του Fotor είναι επίσης αρκετά καλή και είναι απλή στη χρήση. Με τον premium λογαριασμό, μπορείτε να ξεκλειδώσετε εκατοντάδες πρότυπα διαφημιστικών αφισών για να δημιουργήσετε εντυπωσιακές μικρογραφίες YouTube.

9. PicMaker

PicMaker

Είναι άλλο ένα υπέροχο online Δημιουργός μικρογραφιών YouTube που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Το υπέροχο με το PicMaker είναι ότι προσφέρει στους χρήστες πάνω από 1000 φωτογραφίες στοκ και πολλά υπόβαθρα.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια πλήρως προσαρμοσμένη μικρογραφία YouTube για το βίντεό σας με το PicMaker. Έτσι, το PicMaker είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος που μπορείτε να επισκεφτείτε αυτήν τη στιγμή.

10. Visme

Visme

Αν θέλετε έναν εύχρηστο και εύχρηστο δημιουργό μικρογραφιών YouTube, το Visme μπορεί να είναι ο ιστότοπος.

Το υπέροχο με το Visme είναι ότι προσφέρει στους χρήστες πολλά πρότυπα για να επιλέξουν. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να προσθέσετε τα γραφικά σας και να επιλέξετε τις γραμματοσειρές σας στο Visme.

11. Renderforest YouTube Thumbnail Maker

Renderforest YouTube Thumbnail Maker

Αυτό το διαδικτυακό εργαλείο είναι αρκετά ικανό να μετατρέψει τις ιδέες σας σε εντυπωσιακά γραφικά. Ουσιαστικά είναι ένας διαδικτυακός κατασκευαστής μικρογραφιών που σας επιτρέπει να δημιουργείτε ελκυστικές μικρογραφίες για τα βίντεό σας.

Ενώ ο ιστότοπος διαφημίζεται ως κατασκευαστής μικρογραφιών YouTube, μπορείτε επίσης να τον χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μικρογραφίες βίντεο για άλλες πλατφόρμες.

Για να ξεκινήσετε, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να επιλέξετε ένα πρότυπο μικρογραφίας YouTube. Υπάρχουν διάφορα πρότυπα διαθέσιμα στον ιστότοπο, τα οποία μπορείτε να αρχίσετε να επεξεργάζεστε αμέσως.

12. Kapwing YouTube Thumbnail Maker

Kapwing YouTube Thumbnail Maker

Το Kapwing YouTube Thumbnail Maker δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο οι άλλες επιλογές. εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο ιστού για τη δημιουργία τέλειων μικρογραφιών YouTube για τα βίντεό σας.

Όπως κάθε άλλος ιστότοπος στη λίστα, το Kapwing YouTube Thumbnail Maker μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μικρογραφίες YouTube που αξίζουν κλικ με λίγα μόνο κλικ.

Το YouTube Thumbnail maker του Kapwing είναι δωρεάν στη χρήση και δεν εμφανίζει διαφημίσεις. Συνολικά, το Kapwing YouTube Thumbnail Maker είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη δημιουργία εκπληκτικών μικρογραφιών βίντεο YouTube.

13. PicsArt Thumbnail Maker

PicsArt Thumbnail Maker

Το PicsArt Thumbnail Maker είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη δημιουργία εκπληκτικών, εντυπωσιακών μικρογραφιών για βίντεο YouTube.

Είναι ένα πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που παρέχει εύκολα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών σε όλους. Για να ξεκινήσετε την επεξεργασία των βίντεο, επιλέξτε τα πρότυπα μικρογραφιών και ξεκινήστε να επεξεργάζεστε τα στοιχεία τους.

Επίσης, πρόσφατα, διαθέτει μια λειτουργία AI που επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή με τα εργαλεία AI. Το μόνο μειονέκτημα του PicsArt Thumbnail Maker είναι ότι η δωρεάν έκδοσή του έχει πολλούς περιορισμούς.

Διαβάστε επίσης: 10 καλύτεροι μετατροπείς YouTube σε MP3 (λογισμικό και ιστότοποι)

Εάν δεν έχετε κανένα εργαλείο επεξεργασίας βίντεο ή θέλετε να εγκαταστήσετε ένα, μπορείτε να βασιστείτε σε αυτούς τους δωρεάν διαδικτυακούς κατασκευαστές μικρογραφιών YouTube για να δημιουργήσετε εκπληκτικές μικρογραφίες βίντεο. Οι κοινόχρηστοι ιστότοποι μπορούν επίσης να δημιουργήσουν μικρογραφίες βίντεο για άλλους ιστότοπους.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες εφαρμογές Android Thumbnail Maker

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *