Λήψη της τελευταίας έκδοσης του Dropbox για υπολογιστή (Διαδικτυακός και εκτός σύνδεσης προγράμματα εγκατάστασης)

Επί του παρόντος, εκατοντάδες επιλογές αποθήκευσης cloud είναι διαθέσιμες για Windows. Ωστόσο, από όλα αυτά, μόνο μερικά ξεχωρίζουν. Εάν χρησιμοποιείτε Windows 10, έχετε πρόσβαση σε έναν δωρεάν λογαριασμό OneDrive.

Ομοίως, στα Windows 10, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το Google Drive. Σήμερα, θα συζητήσουμε μια άλλη από τις καλύτερες επιλογές αποθήκευσης cloud, Dropbox.’

καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Dropbox

Τι είναι το Dropbox;

Dropbox

Λοιπόν, το Dropbox είναι βασικά μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε αρχεία στο διαδίκτυο. Όπως κάθε άλλη υπηρεσία αποθήκευσης cloud, το Dropbox συγχρονίζει όλο το αποθηκευμένο περιεχόμενό σας σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές.

Μάντεψε? Το Dropbox έχει τις εφαρμογές του διαθέσιμες για κάθε πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων των Windows, macOS, Android, iOS και κάθε άλλο λειτουργικό σύστημα που μπορείτε να σκεφτείτε.

Όπως κάθε άλλη υπηρεσία αποθήκευσης cloud, το Dropbox έχει επίσης πολλά σχέδια. Διαθέτει επίσης ένα δωρεάν πρόγραμμα που προσφέρει 2 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 2 GB ελεύθερου χώρου για να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες, τα έγγραφα και άλλους τύπους αρχείων στο cloud.

Διαφορά μεταξύ κανονικών προγραμμάτων εγκατάστασης Dropbox και προγραμμάτων εγκατάστασης εκτός σύνδεσης

Σε αυτό το άρθρο, θα κοινοποιήσουμε τα αρχεία εγκατάστασης κανονικής και εκτός σύνδεσης του Dropbox. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ των δύο πριν κάνετε λήψη των αρχείων.

  • Τακτικό πρόγραμμα εγκατάστασης Dropbox
  • Πρόγραμμα εγκατάστασης Dropbox εκτός σύνδεσης

Το Dropbox Regular Installer είναι μικρό καθώς πραγματοποιεί λήψη των αρχείων εγκατάστασης online. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κανονικό πρόγραμμα εγκατάστασης του Dropbox για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Δεδομένου ότι το κανονικό πρόγραμμα εγκατάστασης του Dropbox κατεβάζει τα αρχεία από το Διαδίκτυο, η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι απαραίτητη. Από την άλλη, το πρόγραμμα εγκατάστασης εκτός σύνδεσης Dropbox, γνωστό και ως πλήρης εγκατάσταση του Dropbox, έχει όλα τα αρχεία και είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος.

Το πλήρες αρχείο εγκατάστασης του Dropbox δεν απαιτεί ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο κατά την εγκατάσταση, επειδή έχει ήδη όλα τα απαραίτητα αρχεία. Αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα cloud σε οποιονδήποτε υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα εγκατάστασης Dropbox εκτός σύνδεσης.

Λήψη της τελευταίας έκδοσης του Dropbox για υπολογιστή (Διαδικτυακός και εκτός σύνδεσης προγράμματα εγκατάστασης)

Τώρα που γνωρίζετε πλήρως το Dropbox, ίσως θέλετε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή αποθήκευσης cloud στον υπολογιστή σας. Λάβετε υπόψη ότι το Dropbox για επιτραπέζιους υπολογιστές διατίθεται δωρεάν.

Θα έχετε έναν λογαριασμό Dropbox Basic που προσφέρει 2 GB αποθηκευτικού χώρου από προεπιλογή. Μπορείτε να εξετάσετε το πρόγραμμα Plus ή Οικογενειακό πρόγραμμα εάν θέλετε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί το πρόγραμμα εγκατάστασης του Dropbox εκτός σύνδεσης και τακτικής εγκατάστασης (γνωστό και ως πλήρης εγκατάσταση του Dropbox). Το Dropbox Offline Installer σάς επιτρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή για υπολογιστές Dropbox στον υπολογιστή σας χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Το αρχείο που κοινοποιείται παρακάτω είναι απαλλαγμένο από ιούς/κακόβουλα προγράμματα και είναι απολύτως ασφαλές για λήψη.

Πώς να εγκαταστήσετε το Dropbox Offline Installer;

Η εγκατάσταση του Dropbox είναι αρκετά εύκολη, ειδικά σε υπολογιστές με Windows. Εφόσον έχουμε μοιραστεί το αρχείο εγκατάστασης εκτός σύνδεσης του Dropbox, μπορείτε να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας χωρίς να συνδεθείτε στο διαδίκτυο.

Απλώς κατεβάστε το πρόγραμμα εγκατάστασης εκτός σύνδεσης του Dropbox που κοινοποιήθηκε παραπάνω και εκτελέστε το στο σύστημά σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Το Dropbox θα εγκατασταθεί αυτόματα στο σύστημά σας.

Εγκαταστήστε το Dropbox Offline Installer

Μόλις εγκατασταθεί, εκτελέστε το Dropbox στο σύστημά σας και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Dropbox. Εάν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο ή να συνδεθείτε στο Google.

Χαρακτηριστικά του Dropbox

Χαρακτηριστικά του Dropbox

Τώρα που γνωρίζετε το Dropbox, ίσως σας ενδιαφέρουν οι δυνατότητες του. Παρακάτω, έχουμε επισημάνει μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας αποθήκευσης cloud Dropbox.

Ελεύθερος

Μπορείτε να εγγραφείτε με έναν δωρεάν λογαριασμό Dropbox για να αποκτήσετε 2 GB αποθηκευτικού χώρου. Τα 2 GB αποθηκευτικού χώρου είναι εντελώς δωρεάν για χρήση. Μπορείτε να αποθηκεύσετε φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα και άλλα αρχεία από οποιαδήποτε συσκευή εντός αυτού του ορίου αποθήκευσης.

Πρόσβαση σε αρχεία οπουδήποτε

Με το Dropbox Basic, είναι πολύ εύκολο να έχετε πρόσβαση σε όλα τα αποθηκευμένα αρχεία από οπουδήποτε. Επιπλέον, δεδομένου ότι το Dropbox είναι γνωστό για την υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών, μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση σε αρχεία από πολλές συσκευές – υπολογιστές, τηλέφωνα και tablet – δωρεάν.

Ισχυρή ασφάλεια

Η ασφάλεια γίνεται το πιο σημαντικό πράγμα όταν πρόκειται για αποθήκευση στο cloud. Μάντεψε? Το Dropbox είναι εξαιρετικά ασφαλές, χρησιμοποιώντας την ασφάλεια κρυπτογράφησης AES 256-bit για την αποθήκευση των αρχείων σας.

Να είστε οργανωμένοι

Το Dropbox είναι μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud που συνδυάζει παραδοσιακά αρχεία, περιεχόμενο cloud, έγγραφα Dropbox Paper και συντομεύσεις ιστού. Αυτό σημαίνει ότι το Dropbox μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσει να γίνετε πιο οργανωμένοι στη ζωή σας.

Πλήρως συμβατό με αρχεία Microsoft Office

Με το Dropbox, μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε την εργασία σας. Όλα τα αρχεία του Microsoft Office ήταν πλήρως συμβατά με το Dropbox. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε/επεξεργάζεστε αρχεία του Microsoft Office απευθείας στο Dropbox.

Συνδέστε τα εργαλεία σας

Με το Dropbox, δεν χρειάζεται να κάνετε εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών για να συνεχίσετε την εργασία σας. Μπορείτε να συνδέσετε τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε περισσότερο στον λογαριασμό σας στο Dropbox. Το Dropbox είναι συμβατό με δημοφιλή εργαλεία όπως το Zoom, το HelloSign και το Slack.

Αυτά είναι λοιπόν μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Dropbox. Πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Dropbox για να εξερευνήσετε περισσότερες δυνατότητες.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τη λήψη του προγράμματος εγκατάστασης εκτός σύνδεσης Dropbox σε έναν υπολογιστή. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το Dropbox, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για τα Docs Google

Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό Dropbox

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5434

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *