εφαρμογές ανάγνωσης PDF για iPhone

17 καλύτερες εφαρμογές ανάγνωσης PDF για iPhone το 2024

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι αναγνώστες PDF ήταν πάντα μια εξαιρετικά περίπλοκη θέση. Χρειαζόμαστε προγράμματα ανάγνωσης PDF κατά τη δημιουργία ή τη συμπλήρωση φορμών, την ανάγνωση ορισμένων ηλεκτρονικών βιβλίων κ.λπ. Στο διαδίκτυο θα βρείτε τόνους εφαρμογών ανάγνωσης PDF για το λειτουργικό σύστημα Windows 10. Ωστόσο, υπάρχουν περιορισμένες διαθέσιμες επιλογές όσον αφορά τις κινητές συσκευές.

Ειδικά για τα iPhone, ο αριθμός των PDF Readers που διατίθενται για την πλατφόρμα είναι ελάχιστος σε σύγκριση με το Android. Επομένως, έχουμε παραθέσει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές ανάγνωσης PDF που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο iPhone σας. Αυτά τα προγράμματα ανάγνωσης PDF μπορούν να σας βοηθήσουν να προβάλετε και να επεξεργαστείτε τα έγγραφά σας PDF.

Διαβάστε επίσης: 12 καλύτερες εφαρμογές επαλήθευσης SMS για iPhone

17 καλύτερες εφαρμογές ανάγνωσης PDF για iPhone

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι κάθε πρόγραμμα ανάγνωσης PDF για iOS που αναφέρεται στο άρθρο συνοδεύεται από τη μοναδική του δυνατότητα. Πρέπει να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να γνωρίζετε τις δυνατότητες. Ας δούμε λοιπόν τις καλύτερες εφαρμογές ανάγνωσης PDF για iPhone και iPad.

1. PDF Reader Pro

PDF Reader Pro

Το PDF Reader Pro είναι μια υποτιμημένη εφαρμογή iOS που σας βοηθά να προβάλετε, να αναζητήσετε και να σχολιάσετε εύκολα έγγραφα PDF. Αυτή η πλήρης εφαρμογή PDF για iOS σάς επιτρέπει να διαβάζετε, να επισημαίνετε, να μετατρέπετε και να προστατεύετε τα αρχεία PDF σας.

Το PDF Reader Pro προσφέρει επίσης μερικές χρήσιμες λειτουργίες, όπως υποστήριξη μετατροπής κειμένου σε ομιλία που διαβάζει το επιλεγμένο κείμενο σε PDF. Εκτός από αυτό, μπορείτε να συγχωνεύσετε και να συνδυάσετε πολλά έγγραφα, να χωρίσετε τα PDF σας, να εισαγάγετε σελίδες από άλλο PDF και να κάνετε πολλά περισσότερα με το PDF Reader Pro

2. PDF Expert

PDF Expert

Το PDF Expert είναι ίσως η πιο δημοφιλής εφαρμογή ανάγνωσης PDF στη λίστα. Μάντεψε? Το PDF Expert είναι γρήγορο, διαισθητικό και αρκετά ισχυρό για να σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα αρχεία PDF στο iPhone σας.

Με το PDF Expert, μπορείτε να διαβάσετε έγγραφα PDF που κοινοποιούνται μέσω email, του ιστού ή οποιασδήποτε εφαρμογής που υποστηρίζει τη λειτουργία “Άνοιγμα σε…”. Μπορείτε επίσης να επισημάνετε/σχολιάστε αρχεία PDF, να εργαστείτε στο cloud, να δημιουργήσετε σημειώσεις και να προσθέσετε σελιδοδείκτες σε αρχεία PDF με το PDF Expert.

3. Adobe Acrobat Reader

Adobe Acrobat ReaderΌχι μόνο σε συσκευές iOS, αλλά το Adobe Acrobat Reader είναι διαθέσιμο σχεδόν σε κάθε μεγάλη πλατφόρμα. Το Adobe Acrobat Reader είναι μια από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανάγνωσης PDF που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο iPhone σας.

Το υπέροχο με το Adobe Acrobat Reader είναι ότι υποστηρίζει πολλαπλές μορφές PDF όπως χαρτοφυλάκια PDF, φόρμες με δυνατότητα συμπλήρωσης, κρυπτογραφημένα αρχεία PDF κ.λπ.

4. Έγγραφα από την Readdle

Έγγραφα από την Readdle

Αν ψάχνετε για μια ολοκληρωμένη εφαρμογή ανάγνωσης PDF με ορισμένες δυνατότητες διαχείρισης αρχείων, τότε το Documents by Readdle μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Το Documents by Readdle επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν αρχεία PDF από το cloud, τον τοπικό χώρο αποθήκευσης ή τις διευθύνσεις URL ιστού. Ωστόσο, μπορείτε να διαβάσετε μόνο PDF με Documents by Readdle.

5. PDFElement

PDFElement

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή ανάγνωσης PDF για iPhone με υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών, το PDFElement μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Μάντεψε? Το PDFElement είναι ένα πλήρες πρόγραμμα ανάγνωσης PDF που υποστηρίζει συγχρονισμό μεταξύ πλατφορμών.

Ένα άλλο καλύτερο πράγμα για το PDFElement είναι ότι μπορεί να επεξεργαστεί αρχεία PDF. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, γραμματόσημα, σχέδια, υπογραμμίσεις κ.λπ.

6. Βιβλία Google Play

Βιβλία Google Play

Τα Βιβλία Google Play είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές ανάγνωσης PDF στο Google Play Store του Android. Ωστόσο, η εφαρμογή είναι επίσης διαθέσιμη για συσκευές iOS και παρέχει τις ίδιες δυνατότητες.

Στα Βιβλία Google Play, πρέπει να ανεβάσετε τα αρχεία PDF και η εφαρμογή θα συγχρονίσει αυτόματα το μεταφορτωμένο αρχείο σε όλες τις συσκευές.

7. Apple Books

iBooks

Τα Apple Books είναι μια δωρεάν εφαρμογή από την Apple που σας επιτρέπει να βρείτε βιβλία και ηχητικά βιβλία. Με τα Apple Books, μπορείτε να εξερευνήσετε εκατομμύρια βιβλία και ηχητικά βιβλία από κάθε κατηγορία.

Αν μιλάμε για τις δυνατότητες PDF, τα Apple Books σάς επιτρέπουν να ανοίγετε και να προβάλλετε αρχεία PDF. Ωστόσο, δεν ήταν κάθε έγγραφο PDF συμβατό με την εφαρμογή. Επιπλέον, δεν σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε αρχεία PDF.

8. Αναγνώστης PDF Foxit

Αναγνώστης PDF Foxit

Το Foxit PDF Reader Mobile είναι μια διαδεδομένη εφαρμογή ανάγνωσης PDF για συσκευές iOS. Είναι μια δωρεάν και εύχρηστη εφαρμογή ανάγνωσης PDF που σας επιτρέπει να προβάλλετε και να σχολιάζετε αρχεία PDF σε συσκευές iOS εν κινήσει.

Εκτός από την προβολή και τον σχολιασμό αρχείων PDF, το Foxit PDF Reader Mobile μπορεί επίσης να εξάγει, να επεξεργαστεί και να προστατεύει με κωδικό πρόσβασης ένα αρχείο PDF. Η διεπαφή χρήστη της εφαρμογής είναι ελαφριά και δεν επιβραδύνει τη λειτουργία της συσκευής σας.

9. PDF Reader & Annotator από την Xodo

Xodo PDF Pro

Αν και δεν είναι διάσημο, το PDF Reader & Annotator της Xodo εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές iPhone για έγγραφα PDF. Με το PDF Reader & Annotator της Xodo, μπορείτε να πλοηγηθείτε και να προβάλετε αρχεία PDF, να σχολιάσετε σχόλια σε αρχεία PDF κ.λπ.

Εκτός από αυτό, το PDF Reader & Annotator της Xodcan μετατρέπει ακόμη και τα έγγραφα Microsoft Word, τα αρχεία PowerPoint και Excel σε μορφή PDF. Συνολικά, το PDF Reader & Annotator by Xodo είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα ανάγνωσης PDF για iPhone.

10. KyBook 2 Ebook Reader

KyBook 2 Ebook Reader

Λοιπόν, το KyBook 2 Ebook Reader είναι μια άλλη συναρπαστική εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαβάσετε αρχεία PDF και eBook. Το υπέροχο είναι ότι το KyBook 2 Ebook Reader υποστηρίζει σχεδόν όλες τις μορφές ηλεκτρονικών βιβλίων, συμπεριλαμβανομένων των PDF, RTF, FB2, EPUB, M4A, M4B, CBZ κ.λπ.

Εκτός από αυτό, το KyBook 2 Ebook Reader επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αποθηκεύουν eBook σε υπηρεσίες cloud όπως το DropBox, το Google Drive, το iCloud κ.λπ.

PDF Extra

Το PDF Extra είναι μια εφαρμογή PDF πολλαπλών χρήσεων για iPhone που σας επιτρέπει να προβάλετε, να σαρώσετε, να επεξεργαστείτε και να υπογράψετε έγγραφα PDF. Αν μιλάμε μόνο για το πρόγραμμα ανάγνωσης PDF, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να απολαύσετε προηγμένη ανάγνωση και να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών διατάξεων.

Εκτός από την ανάγνωση αρχείων PDF, μπορείτε επίσης να σχολιάσετε αρχεία PDF χρησιμοποιώντας τα εργαλεία σχεδίασης. Μπορείτε επίσης να περιμένετε μερικές επιλογές επισήμανσης και σήμανσης.

12. iLovePDF

iLovePDF

Το iLovePDF μοιάζει πολύ με την εφαρμογή PDF Extra που αναφέρεται ακριβώς παραπάνω. Είναι ένα εργαλείο PDF all-in-one για iPhone που σας επιτρέπει να διαβάζετε, να μετατρέπετε, να σχολιάζετε και να υπογράφετε αρχεία PDF μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Το πρόγραμμα ανάγνωσης PDF του iLovePDF σάς επιτρέπει να προβάλετε, να επεξεργαστείτε και να τροποποιήσετε το περιεχόμενο του αρχείου PDF που είναι αποθηκευμένο στη συσκευή σας ή στο Cloud.

13. GoodReader

GoodReader

Το GoodReader είναι μια εφαρμογή ανάγνωσης εγγράφων με αρκετές εκπληκτικές δυνατότητες διαχείρισης αρχείων. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για κάθε είδους ανάγνωση αρχείων, καθώς υποστηρίζει όλες τις μορφές εγγράφων όπως PDF, TXT, MS Office, iWork, HTML κ.λπ.

Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε ακόμη και να αναπαράγετε βίντεο, μουσική και ηχητικά βιβλία με αυτήν την εφαρμογή. Ενώ η εφαρμογή διαπρέπει σε πολλές ενότητες, το βασικό της χαρακτηριστικό είναι το πρόγραμμα ανάγνωσης PDF, το οποίο έλαβε πολλές θετικές αξιολογήσεις από τους χρήστες.

14. Xodo PDF Reader & Scanner

Xodo PDF Reader & Scanner

Το Xodo PDF Reader & Scanner είναι μια ελαφριά εφαρμογή ανάγνωσης και σαρωτή PDF για iPhone. Το πρόγραμμα ανάγνωσης PDF για iPhone μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και να ενισχύσετε την παραγωγικότητα παρέχοντας εύχρηστες λειτουργίες διαχείρισης PDF.

Το Xodo PDF Reader & Scanner έχει μια έκδοση premium που σας προσφέρει μετατροπή και περισσότερες δυνατότητες επεξεργασίας PDF, αλλά η πληρωμένη έκδοση είναι προαιρετική. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν έκδοση για να διαβάσετε αρχεία PDF, αρχεία MS Office, HTML, μορφή XPS και έγγραφα κειμένου.

15. PDF Pro

PDF Pro

Το PDF Pro είναι ένα από τα καλύτερα και πλούσια σε χαρακτηριστικά προγράμματα ανάγνωσης PDF για iPhone που θα χρησιμοποιήσετε ποτέ. Η εφαρμογή σάς παρέχει όλα τα είδη των δυνατοτήτων ανάγνωσης PDF που θα περιμένατε.

Το PDF Pro σάς επιτρέπει να διαβάζετε, να σχολιάζετε και να επεξεργάζεστε αρχεία PDF με απλά βήματα. Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή σάς προσφέρει επίσης μερικές λειτουργίες διαχείρισης αρχείων PDF, όπως ομαδοποίηση αρχείων PDF σε ένα φάκελο, προσθήκη ετικετών σε αυτά με ετικέτες, εισαγωγή αρχείων PDF από υπηρεσίες αποθήκευσης cloud κ.λπ.

16. Flexcil Note & Good Reader PDF

Flexcil Note & Good Reader PDF

Το Flexcil Note & Good PDF Reader είναι βασικά μια εφαρμογή λήψης σημειώσεων iOS που διατίθεται στο Apple App Store. Με το Flexcil Note & Good PDF Reader, μπορείτε εύκολα να ανοίξετε και να διαβάσετε οποιοδήποτε αρχείο PDF, να επεξεργαστείτε τις σελίδες PDF, να οργανώσετε και να διαχειριστείτε τα βιβλία σας κ.λπ.

Το περιβάλλον χρήστη του Flexcil Note & Good PDF Reader είναι πολύ εύκολο στη χρήση και διαισθητικό. Διαθέτει επίσης χρήσιμες λειτουργίες πολλαπλών εργασιών, όπως επεξεργασία 2 PDF ταυτόχρονα, προηγμένη λειτουργία προβολής κ.λπ.

17. Αναγνώστης PDF – Επεξεργασία και σάρωση PDF

Αναγνώστης PDF - Επεξεργασία & Σάρωση PDF

PDF Reader – Επεξεργασία και σάρωση PDF είναι μια εφαρμογή διαχείρισης PDF all-in-one για Android που είναι πολύ χρήσιμη. Ενώ η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη από το Google Play Store, μπορείτε να έχετε δωρεάν πρόσβαση στις λειτουργίες μόνο για τις πρώτες 14 ημέρες.

Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για την προβολή αρχείων PDF, τη μετατροπή και την ασφάλιση, την επεξεργασία, τον σχολιασμό και την αναθεώρηση αρχείων PDF. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία PDF που είναι αποθηκευμένα σε υπηρεσίες cloud όπως iCloud Drive, Dropbox, OneDrive, Google Drive, Evernote, FTP κ.λπ.

Αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές ανάγνωσης PDF για iPhone που αξίζει να δοκιμάσετε. Μερικές άλλες εφαρμογές PDF Reader είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο, αλλά έχουμε παραθέσει μόνο τις καλύτερες. Όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο είναι δωρεάν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάγνωση αρχείων PDF σε ένα iPhone.

Διαβάστε επίσης :5 καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης σκύλων για iPhone

Πώς να συνδέσετε το χειριστήριο PS5 σε iPhone, iPad, Mac και Apple TV

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *