εφαρμογές επαλήθευσης SMS για iPhone

12 καλύτερες εφαρμογές επαλήθευσης SMS για iPhone

Ενώ επισκέπτεστε διαφορετικούς ιστότοπους και υπηρεσίες στο iPhone σας, μπορεί να σας ζητήθηκε να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας για επαλήθευση SMS. Οι περισσότερες εφαρμογές, τοποθεσίες και διαδικτυακές υπηρεσίες σάς ζητούν τώρα να δώσετε έναν αριθμό τηλεφώνου για λόγους επαλήθευσης.

Ναι, μπορείτε να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας για επαλήθευση SMS σε αξιόπιστους ιστότοπους, αλλά τι γίνεται με τους ιστότοπους που δεν είναι αξιόπιστοι; Σε τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει να χρησιμοποιείτε εφαρμογές επαλήθευσης SMS στο iPhone σας.

Οι εφαρμογές επαλήθευσης SMS για iPhone σάς παρέχουν εικονικούς αριθμούς τηλεφώνου για επαλήθευση SMS. Το κόλπο είναι να εισαγάγετε τους εικονικούς αριθμούς τηλεφώνου που δημιουργούνται μέσω εφαρμογών επαλήθευσης SMS στους ιστότοπους που σας ζητούν τον αριθμό τηλεφώνου σας.

5 καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης σκύλων για iPhone

12 καλύτερες εφαρμογές επαλήθευσης SMS για iPhone

Πολλές εφαρμογές επαλήθευσης SMS είναι διαθέσιμες για iPhone, αλλά οι περισσότερες είναι premium. Επομένως, πρέπει να αγοράσετε ένα πακέτο premium με πολλούς εικονικούς αριθμούς τηλεφώνου. Εδώ είναι οι καλύτερες εφαρμογές επαλήθευσης SMS για iPhone.

1. αριθμός eSIM

Αριθμός eSIM iPhone

Η Numero eSIM είναι μια από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές επαλήθευσης SMS για iPhone που σας παρέχει έναν αριθμό τηλεφώνου από τις ΗΠΑ και 80+ χώρες. Ο εικονικός αριθμός τηλεφώνου που προσφέρει η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση/λήψη διεθνών κλήσεων και SMS.

Μπορείτε να αποκτήσετε έναν δωρεάν αριθμό ΗΠΑ συλλέγοντας νομίσματα από το δωρεάν κέντρο κερμάτων στην εφαρμογή. Ωστόσο, εάν θέλετε έναν αριθμό τηλεφώνου για επαλήθευση SMS από οποιαδήποτε άλλη χώρα, πρέπει να τον αγοράσετε.

Εκτός αυτού, η Numero eSIM παρέχει πολλές λειτουργίες που σχετίζονται με κλήσεις, όπως κλήσεις WiFi, προώθηση κλήσεων, ρύθμιση εξατομικευμένων φωνητικών μηνυμάτων και πολλά άλλα.

2. Καυστήρας

Καυστήρας

Το Burner είναι ίσως η πιο δημοφιλής εφαρμογή εικονικού αριθμού τηλεφώνου στο Apple App Store. Με το Burner, λαμβάνετε έναν επιπλέον αριθμό τηλεφώνου για SMS και κλήσεις.

Ο καυστήρας χρησιμοποιείται κυρίως για τη δημιουργία τηλεφωνικών αριθμών μιας χρήσης με τοπικούς κωδικούς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό τηλεφώνου μιας χρήσης για να εγγραφείτε σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, ιστότοπους ηλεκτρονικών αγορών, ιστότοπους γνωριμιών κ.λπ.

Αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία είναι ότι με μία μόνο συνδρομή, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλούς αριθμούς τηλεφώνου μιας χρήσης. Μπορείτε να καταστρέψετε/κάψετε τους αριθμούς τηλεφώνου ανά πάσα στιγμή και να δημιουργήσετε έναν νέο.

3. Paraline

Paraline

Το Paraline είναι μια εφαρμογή iPhone που παρέχει έναν εικονικό αριθμό τηλεφώνου για κλήσεις και SMS. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Paraline εάν δεν θέλετε να πληρώσετε στον πάροχο τηλεπικοινωνιών σας μια επιπλέον χρέωση για μια δεύτερη σύνδεση.

Ωστόσο, η Praline σας παρέχει μόνο αριθμούς τηλεφώνου επιλεγμένων χωρών. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μόνο αριθμούς τηλεφώνου που βασίζονται στις ΗΠΑ/ΗΒ/ΚΑΑ με το Paraline.

Αφού δημιουργήσετε έναν αριθμό τηλεφώνου με το Praline, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για επαλήθευση SMS. Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή επαλήθευσης SMS που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο iPhone σας.

4. Αγορά

Αγορά

Ενώ το Keap έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τις μικρές επιχειρήσεις, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για επαλήθευση SMS. Όπως κάθε άλλη εφαρμογή επαλήθευσης SMS για iPhone στη λίστα, το Keap σάς παρέχει επίσης έναν δεύτερο αριθμό τηλεφώνου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πραγματοποιείτε ή να λαμβάνετε κλήσεις/SMS.

Δεδομένου ότι παρέχει λειτουργίες SMS, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό τηλεφώνου Keap για επαλήθευση SMS στο iOS. Το μόνο μειονέκτημα του Keap είναι ότι προσφέρει μόνο αριθμούς τηλεφώνου ΗΠΑ και Καναδά.

Ορισμένες άλλες δυνατότητες του Keap περιλαμβάνουν την προώθηση κλήσεων/SMS, τη ρύθμιση αυτόματων απαντήσεων για SMS κ.λπ. Συνολικά, το Keap είναι μια εξαιρετική εφαρμογή επαλήθευσης SMS για iOS.

5. Vyke

Vyke

Το Vyke είναι μια δωρεάν εφαρμογή επαλήθευσης SMS με κορυφαία βαθμολογία για iPhone. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές της λίστας, το Vyke παρέχει τέσσερις διαφορετικούς εικονικούς αριθμούς.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εικονικούς αριθμούς τηλεφώνου για να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις/SMS. Μεταξύ όλων των άλλων δυνατοτήτων που παρέχει, η Vyke είναι κυρίως γνωστή για τις χαμηλού κόστους κλήσεις της σε αριθμούς κινητών και σταθερών.

Όσον αφορά την επαλήθευση SMS, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό τηλεφώνου που δημιουργήθηκε μέσω του Vyke για να επαληθεύσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας.

6. 2η Γραμμή

2η Γραμμή

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή επαλήθευσης SMS για το iPhone σας που σας παρέχει έναν αριθμό τηλεφώνου καυστήρα, τότε η 2η γραμμή θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Η 2η Γραμμή σάς παρέχει έναν αριθμό τηλεφώνου καυστήρα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τοπικές κλήσεις και μηνύματα. Το μόνο μειονέκτημα της 2ης γραμμής είναι ότι είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Ως εκ τούτου, έχετε μόνο δύο επιλογές χώρας για να δημιουργήσετε έναν αριθμό τηλεφώνου.

Αφού δημιουργήσετε έναν νέο αριθμό, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για επαλήθευση SMS, επαλήθευση κλήσεων και για κλήσεις και γραπτά μηνύματα.

7. PingMe

PingMe

Το PingMe είναι μια εφαρμογή για iPhone που σας βοηθά να παρακάμψετε τους κωδικούς επαλήθευσης SMS χωρίς να αγοράσετε νέο αριθμό τηλεφώνου. Με το PingMe, μπορείτε να δημιουργήσετε όσους αριθμούς τηλεφώνου θέλετε και να διαχειριστείτε κλήσεις και SMS.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του PingMe διαθέτει μια λειτουργία Βοήθειας κωδικού επαλήθευσης SMS που σας βοηθά να εγγραφείτε σε διαφορετικούς ιστότοπους και εφαρμογές χωρίς να διακυβεύεται το απόρρητό σας.

Μπορείτε να λάβετε έναν αριθμό 2ης SIM με το PingMe για διάφορους σκοπούς, όπως επαλήθευση SMS, επαλήθευση κλήσης κ.λπ.

8. Γραμμή 2

Γραμμή 2

Το Line2 είναι μια εφαρμογή για iPhone που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν αριθμό ματαιοδοξίας, έναν αριθμό γραπτών μηνυμάτων, έναν αριθμό τηλεφώνου για επαλήθευση SMS ή μια δεύτερη γραμμή για όλες τις ανάγκες επικοινωνίας σας.

Ωστόσο, για να δημιουργήσετε έναν δεύτερο αριθμό τηλεφώνου, πρέπει να αγοράσετε ένα μηνιαίο ή ετήσιο πρόγραμμα και τα προγράμματα Line2 ήταν ακριβά σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο.

Με μια premium συνδρομή, θα λάβετε εξαιρετικές δυνατότητες όπως έλεγχος κλήσεων, αποκλεισμός κλήσεων, απεριόριστες κλήσεις VoIP στις ΗΠΑ και τον Καναδά, ηχογράφηση κλήσεων, προώθηση κλήσεων, ομαδικά μηνύματα και πολλά άλλα.

9. Σιωπή

Σιωπή

Το Hushed είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή iPhone στη λίστα που μπορεί να σας βοηθήσει να παρακάμψετε την επαλήθευση SMS. Αυτή η εφαρμογή ιδιωτικού αριθμού τηλεφώνου για iPhone σάς επιτρέπει να λαμβάνετε τοπικούς αριθμούς από περισσότερους από 300 κωδικούς περιοχής στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Αφού λάβετε έναν τοπικό αριθμό, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να λάβετε κωδικούς επαλήθευσης SMS. Οι αριθμοί που δημιουργούνται μέσω του Hushed συνεργάζονται με όλες τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και άμεσων μηνυμάτων. Ως εκ τούτου, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για επαλήθευση SMS ή επαληθεύσεις κατά την κλήση.

Εκτός από αυτό, το Hushed σάς παρέχει επίσης πολλές λειτουργίες κλήσεων και SMS, όπως ρύθμιση αυτόματης απάντησης για μηνύματα κειμένου, προώθηση κλήσεων, δρομολόγηση κλήσεων, ρύθμιση τηλεφωνητή και άλλα.

10. Dingtone

Dingtone

Το Dingtone είναι πιθανώς η κορυφαία εφαρμογή επαλήθευσης SMS για iPhone στη λίστα. Η εφαρμογή σάς παρέχει έναν δωρεάν αριθμό τηλεφώνου στις ΗΠΑ, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καλέσετε και να στείλετε μήνυμα σε οποιονδήποτε αριθμό σταθερού ή κινητού τηλεφώνου σε 230 χώρες.

Με τον δωρεάν λογαριασμό, η εφαρμογή σάς παρέχει έναν αριθμό τηλεφώνου ΗΠΑ. Ωστόσο, εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να αγοράσετε πραγματικό Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο, Ολλανδία, Αυστραλία, Γαλλία, Σουηδία, Μαυρίκιος, Αυστρία, Ινδονησία κ.λπ.

Ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά του Dingtone περιλαμβάνουν αναγνώριση κλήσης, αποκλεισμό κλήσεων, προώθηση κλήσεων, χαιρετισμούς τηλεφωνητή, φορητό ραδιόφωνο κ.λπ.

11. Telegnum

Telegnum

Το Telegnum είναι μια εφαρμογή εικονικού αριθμού τηλεφώνου που στοχεύει να παρακάμψει την επαλήθευση SMS του Telegram. Ενώ η εφαρμογή προορίζεται για την επαλήθευση του λογαριασμού Telegram, ο αριθμός που παρέχει συνεργάζεται και με άλλους ιστότοπους και υπηρεσίες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Telegnum ως εφαρμογή επαλήθευσης SMS, καθώς σας δίνει αριθμούς από περισσότερες από 40 χώρες. Αφού λάβετε έναν αριθμό από την εφαρμογή, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για πραγματοποίηση/λήψη κλήσεων και SMS, επαλήθευση λογαριασμών κ.λπ.

12. Πάρετε τον κωδικό

Πάρετε τον κωδικό

Το GetCode δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλες εφαρμογές στη λίστα. εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για την απόκτηση εικονικών αριθμών τηλεφώνου. Η εφαρμογή προσφέρει υπηρεσίες παροχής εικονικών αριθμών σε ανταγωνιστικές τιμές για τις προσωπικές και επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Αφού λάβετε έναν δευτερεύοντα αριθμό τηλεφώνου, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για επαλήθευση SMS ή με WhatsApp, Telegram κ.λπ. Οι εικονικοί αριθμοί τηλεφώνου που παρέχει το GetCode είναι οικονομικοί και συμβατοί με κάθε σημαντική εφαρμογή και υπηρεσία.

Επί του παρόντος, η εφαρμογή εξυπηρετεί παγκοσμίως και λειτουργεί σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε εύκολα να λάβετε έναν εικονικό αριθμό τηλεφώνου από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Μεξικό, τη Βραζιλία, την Αργεντινή, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Τουρκία κ.λπ., σε προσιτές τιμές.

Επίσης, διαβάστε τις Καλύτερες εφαρμογές επαλήθευσης SMS για Android.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές επαλήθευσης SMS για iPhone. Ενημερώστε μας εάν χρησιμοποιείτε άλλες εφαρμογές iOS για επαλήθευση SMS στα παρακάτω σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :5 αποτελεσματικές λύσεις για την επίλυση ενός iPhone κλειδωμένου σε έναν προηγούμενο κάτοχο

καλύτερες εφαρμογές κοινής χρήσης τοποθεσίας για iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *