Είναι το Scribie ΝΟΜΙΜΟ ή Απάτη;  (Η αλήθεια αποκαλύφθηκε)

Είναι το Scribie ΝΟΜΙΜΟ ή Απάτη; (Η αλήθεια αποκαλύφθηκε)

Αναζητώντας εύχρηστες εργασίες μεταγραφής Ή θέλετε να μεταγράψετε τα αρχεία σας σε προσιτές τιμές, η Scribie μπορεί να έχει τραβήξει την προσοχή σας.

Αλλά αφού περάσετε από τις μικτές κριτικές των πελατών και των μεταγραφέων του, είστε πρόθυμοι να μάθετε πρώτα πριν το χρησιμοποιήσετε:

Είναι το Scribie πραγματικά νόμιμο και ασφαλές και ποια είναι τα πιθανά προβλήματα που σχετίζονται με αυτό;

Οπότε, χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση, ας το εμβαθύνουμε.

Είναι το Skyscanner νόμιμο;

Είναι ο Scribie Legit;

Το Scribie είναι αναμφίβολα νόμιμο όπως ήταν στην επιχείρηση τα τελευταία 13 χρόνια και είναι δημιούργημα μεγάλων μυαλών, Rajiv Poddar, Rahul Singh Kushawahaκαι Sanjiv Jha.

Επιπλέον, έχει προταθεί από το περιοδικό PC, ένα Αμερικανικό περιοδικό υπολογιστώνόπως το καλύτερη υπηρεσία μεταγραφής για το 2023 με α Καλή βαθμολογία 3,5.

Άλλωστε έχει γίνει παρουσιάζεται από το Upworkένας διάσημος Αμερικανός πλατφόρμα ελεύθερου επαγγελματία ως μία από τις 15 καλύτερες πλατφόρμες για εργασίες μεταγραφής.

Επομένως, μπορεί να ισχυριστεί με βεβαιότητα ότι το Scribie είναι μια νόμιμη πλατφόρμα.

Το Scribie είναι πράγματι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους ανθρώπους να μεταγράφουν εύκολα τα αρχεία ήχου/βίντεό τους σε προσιτές τιμές, καθώς και μια καλή πλατφόρμα για όσους αναζητούν εργασίες μεταγραφής.

Υπομονή όμως!

Το να είσαι νόμιμη πλατφόρμα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα που σχετίζονται με τη χρήση του Scribie.

Ορίστε λοιπόν μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου πριν δοκιμάσετε το Scribie τόσο ως πελάτη όσο και ως μεταγραφέας:

Α. Ως πελάτης

Ως πελάτης του Scribie, θα πρέπει να γνωρίζετε αυτά τα 2 πράγματα:

1. Η προεπιλεγμένη μορφοποίηση ενδέχεται να μην ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις σας

Ενώ το Scribie προσπαθεί για υψηλή ακρίβεια και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να καλύψει τις απαιτήσεις των πελατών του, η προεπιλεγμένη μορφοποίησή του ενδέχεται να μην είναι εντελώς απαλλαγμένη από σφάλματα ή να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

Επομένως, ενδέχεται να σας ζητηθεί να κάνετε περαιτέρω επεξεργασία και μορφοποίηση στη μεταγραφή που έγινε από το Scribie για να διορθώσετε τυχόν ανακρίβειες ή να την παραγγείλετε ξανά σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

Οι μικρές ανακρίβειες που εμφανίζονται είναι γνήσιες, καθώς υπάρχουν ομοφωνικές λέξεις (π.χ. επιτρέπονται-φωναχτά, σκηνή-βλέπονται κ.λπ.) που δεν μπορούν να αναγνωριστούν εύκολα και μερικές φορές η φωνή του ομιλητή δεν είναι καθαρή.

Επιπλέον, πρέπει να επεξεργαστείτε και να παραγγείλετε ξανά τη μεταγραφή σας μόνοι σας σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, καθώς ο μεταγραφέας μεταγράφει μόνο το αρχείο σας στην προεπιλεγμένη μορφοποίηση.

2. Επιπλέον χρεώσεις για προσαρμοσμένα και περίπλοκα αρχεία

Εάν θέλετε να προσαρμόσετε περαιτέρω τη μεταγραφή σας έτσι ώστε να μην χρειάζεται περισσότερη επεξεργασία και μορφοποίηση και να ευθυγραμμίζεται τέλεια με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας, θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για πρόσθετη προσαρμογή (προσαρμοσμένη μορφή).

Για πρόσθετη προσαρμογή, πρέπει να επικοινωνήσετε με τη Scribie υποστήριξη πελατών και παρέχετε τις οδηγίες σας ώστε να προσαρμόσουν τη μεταγραφή σας σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνετε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Scribie χρεώνει επιπλέον για περίπλοκα αρχεία με ηχεία μη αμερικανικής προφοράς, κακό ήχο και θορυβώδες φόντο, υψηλό επίπεδο δυσκολίας, το οποίο θα μπορούσε να συζητηθεί.

Ως πελάτης, λοιπόν, πρέπει να γνωρίζετε ότι η προεπιλεγμένη μορφοποίηση απαιτεί συχνά περισσότερη επεξεργασία και μορφοποίηση. Και αν θέλετε τη μεταγραφή σας σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας, θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για πρόσθετη προσαρμογή.

Β. Ως μεταγραφέας

Πριν γίνετε μέλος του Scribie ως μεταγραφέας, πρέπει να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα 2 πράγματα:

1. Χαμηλό ποσοστό αμοιβής

Μία από τις κύριες ανησυχίες που εκφράστηκαν από τους μεταγραφείς σχετικά με τον Scribie είναι ότι δεν είναι ικανοποιημένοι με τις τιμές που πληρώνονται για την προσπάθεια που καταβάλλουν.

Ενώ το ποσοστό πληρωμής ποικίλλει ανάλογα με την πολυπλοκότητα των αρχείων και την εμπειρία του μεταγραφέα, η Scribie πληρώνει γενικά $5 έως $20 για έναν στρατηγό Αρχείο 1 ώρας ή $0,5 έως $2 για ένα 6 λεπτά ήχου.

πληρωμές scribie

Αν και εξαρτάται από τις δεξιότητές σας στη μεταγραφή, κατά μέσο όρο 6 λεπτά ο ήχος γενικά παίρνει 45 λεπτά. Ετσι, ένα 1 ώρα αρχείο θα πάρει 7,5 ώρες.

χρόνος μεταγραφής scribie

Εν ολίγοις, ο Scribie πληρώνει στο εύρος των $5 προς την $20 για ένα 7,5 ώρες εργασία την οποία οι μεταγραφείς θεωρούν μη εύλογη για τον όγκο της εργασίας που κάνουν.

Αλλά αυτό που τους καταλαβαίνει ακόμη περισσότερο είναι ότι μερικές φορές βρίσκουν κανονικά αρχεία που απαιτούν περισσότερη προσπάθεια από τα άλλα κανονικά αρχεία, αλλά πληρώνονται όπως αυτά των κανονικών μεταγραφών.

Αυτό συμβαίνει επειδή το Scribie πληρώνει τους μεταγραφείς του σύμφωνα με το μήκος του αρχείου, όχι σύμφωνα με την ποσότητα εργασίας ή τον αριθμό των λέξεων που πληκτρολογήθηκαν.

2. Προσοχή στις αυστηρές προθεσμίες του Scribie και στις ασαφείς οδηγίες των πελατών

Θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι το Scribie μπορεί να προσθέσει ένα περίπλοκο αρχείο, όπως με θορυβώδες φόντο, κακό ήχο και διαφορετική ή δύσκολη προφορά του ομιλητή, το οποίο ενδέχεται να μην μπορείτε να υποβάλετε εντός της αυστηρής προθεσμίας του.

Υπάρχουν επίσης προσαρμοσμένα αρχεία στο Scribie που οι πελάτες θέλουν να μεταγραφούν σύμφωνα με τις οδηγίες τους, αλλά οι οδηγίες τους μερικές φορές είναι ασαφείς.

Επομένως, εάν επιλέξετε τέτοια αρχεία και στη συνέχεια δεν τα υποβάλετε εντός της καθορισμένης προθεσμίας ή η μεταγραφή σας δεν πληροί τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του πελάτη λόγω ασαφών οδηγιών, αυτό θα βλάψει τις προσφορές και τις βαθμολογίες σας.

Υπόδειξη: Ελέγξτε πρώτα το αρχείο πριν επιλέξετε για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τις οδηγίες του πελάτη και ότι μπορείτε να το ολοκληρώσετε εντός της προθεσμίας (περισσότερα για αυτό στις παρακάτω συμβουλές).

Ορίστε το!

Αυτά είναι λοιπόν τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν χρησιμοποιήσετε το Scribie τόσο ως πελάτη όσο και ως μεταγραφέα.

Συνοψίζοντας, Το Scribie είναι νόμιμο, αλλά έρχεται με ορισμένα πιθανά προβλήματα τόσο για πελάτες όσο και για μεταγραφείς.

Λοιπόν, πρέπει να δοκιμάσετε το Scribie;

Σε τελική ανάλυση, εξαρτάται κυρίως από τις ανέσεις και τις προτιμήσεις σας είτε χρησιμοποιείτε το Scribie ως πελάτη είτε ως μεταγραφέα.

Ωστόσο, ως πελάτης, εάν έχετε αρκετό προϋπολογισμό αλλά δεν έχετε αρκετό χρόνο για να μεταγράψετε τις συνεντεύξεις, τα ντοκιμαντέρ κ.λπ., το Scribie μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για να απαλύνετε το βάρος σας, επειδή μεταγράφει αρχεία σε πολύ προσιτές τιμές.

Σχετικά με τη χρήση του ως μεταγραφέαεάν είστε αρχάριος και το Scribie σας δώσει μια ευκαιρία, συνιστάται να συνεργαστείτε μαζί του για όποιες τιμές προσφέρει για να αποκτήσετε εμπειρία μεταγραφής για ανταγωνιστικές ή υψηλά αμειβόμενες εργασίες μεταγραφής.

Επιπλέον, καθώς πληρώνει σχετικά χαμηλότερες τιμές και επίσης, η διαθεσιμότητα εργασιών μεταγραφής σε αυτό μπορεί να κυμαίνεται ανά πάσα στιγμή, δεν συνιστώ να βασίζεστε πλήρως στο Scribie ως τη μόνη πηγή εισοδήματος.

Επίσης, προσεγγίστε άλλες πλατφόρμες μεταγραφής και μην θεωρείτε τη συνεργασία με τον Scribie ως καριέρα πλήρους απασχόλησης, αλλά μάλλον ως πηγή παράπλευρου εισοδήματος.

Το ερώτημα όμως είναι: Πώς να λάβετε πιστοποίηση με το Scribie και αφού πιστοποιηθείτε, τι πρέπει να κάνετε για να λάβετε υψηλές αξιολογήσεις για εργασίες μεταγραφής με υψηλή πληρωμή σε αυτό ή σε άλλες πλατφόρμες;

Ακολουθούν λοιπόν οι 8 συμβουλές για να πιστοποιηθείτε εύκολα με το Scribie και να γίνετε επιτυχημένος μεταγραφέας:

8 Συμβουλές για μεταγραφείς

1. Γυαλίστε πρώτα τις δεξιότητές σας

Η μεταγραφή απαιτεί ακρίβεια και ακρίβεια που είναι αδύνατη χωρίς εξειδίκευση στις απαιτούμενες δεξιότητες.

Επομένως, προτού σκεφτείτε τη μεταγραφή με το Scribie, βεβαιωθείτε ότι οι δεξιότητές σας μεταγραφής, όπως η πληκτρολόγηση, η ακρόαση, η ορθογραφία και η εξοικείωση με διαφορετικές προφορές, κ.λπ., έχουν τελειοποιηθεί ώστε να πληρούν τα πρότυπα του Scribie.

2. Διαβάστε τα ιστολόγια του Scribie

Υπάρχουν πολλά ιστολόγια γραμμένο από τους συγγραφείς του Scribie παρέχοντας σημαντικές συμβουλές, οδηγίες και ενημερώσεις στους μεταγραφείς.

Είτε είστε πιστοποιημένος μεταγραφέας είτε θέλετε να εγγραφείτε τώρα, θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τα ιστολόγια του Scribie που σχετίζονται με τις μεταγραφές.

3. Εξοικειωθείτε με τις κατευθυντήριες γραμμές μεταγραφής

Ο Scribie σας παρέχει Κατευθυντήριες γραμμές που πρέπει να ακολουθήσετε κατά τη μεταγραφή ενός δοκιμαστικού αρχείου ή πραγματικών εργασιών μεταγραφής, διαφορετικά, η μεταγραφή σας θα απορριφθεί εάν παραβιάσετε οποιονδήποτε κανόνα.

Επομένως, είναι απαραίτητο να εξοικειωθείτε με τις δεδομένες οδηγίες, όπως σημεία στίξης, παρακολούθηση ομιλητών, κατά λέξη, κωδικοποίηση χρόνου και πολλά άλλα.

4. Διαβάστε προσεκτικά και ακούστε το δείγμα μεταγραφής

Για να μάθετε πώς να μεταγράψετε ένα αρχείο για να ακολουθήσετε τις δεδομένες οδηγίες, ο Scribie έδωσε ένα δείγμα μεταγραφής.

δείγμα μεταγραφής scribie

Ακούστε προσεκτικά τον ομιλητή με το κείμενο αντιστοιχίας του δείγματος μεταγραφής και σημειώστε πώς να τηρείτε τις οδηγίες που δίνονται.

Εκτός αυτού, πηγαίνετε επίσης στο δείγματα αρχείων μεταγραφής του Scribie για να γνωρίζουν πώς μεταγράφουν αρχεία.

5. Εξασκηθείτε καλά στις δειγματοληπτικές δοκιμές

Ο Scribie σας παρέχει δειγματοληπτικά τεστ για να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για τα πραγματικά αρχεία δοκιμής καθώς και για περαιτέρω εργασίες μεταγραφής.

τεστ μεταγραφής scribie

Θα πρέπει πρώτα να προσδιορίσετε τα πλήκτρα λειτουργίας για μεταγραφή (F10, F7, F12) και στη συνέχεια να αποκτήσετε επάρκεια ασκώντας διάφορες προφορές διαφορετικών επιπέδων δυσκολίας.

Μόλις υποβάλετε το δείγμα δοκιμής, συγκρίνετε το με την έκδοση του Scribie για να αναγνωρίσετε τυχόν διαφορές και επίπεδα ακρίβειας.

Αυτό θα σας επιτρέψει να αξιολογήσετε τις δεξιότητές σας και να εντοπίσετε τομείς προς βελτίωση πριν επιχειρήσετε το πρώτο τεστ.

Μόλις πιστοποιηθεί με Scribie, έπειτα:

6. Να είστε γρήγοροι και προσεκτικοί στην επιλογή αρχείων

Το Scribie εκχωρεί αρχεία με σειρά προτεραιότητας, που σημαίνει ότι τα αρχεία θα εκχωρηθούν στο άτομο που θα τα επιλέξει πρώτα.

Επομένως, αναζητήστε αρχεία με συνέπεια και να είστε γρήγοροι στην επιλογή ενός αρχείου, διαφορετικά, άλλοι μεταγραφείς θα το αφαιρέσουν από εσάς.

Αλλά προτού επιλέξετε ένα αρχείο, ελέγξτε το προσεκτικά για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να το μεταγράψετε εντός της καθορισμένης προθεσμίας, ελέγχοντας την ποιότητα ήχου, την προφορά του ηχείου και το επίπεδο δυσκολίας του.

7. Ακολουθήστε τις οδηγίες του πελάτη

Μερικοί πελάτες παραπονιούνται ότι οι μεταγραφείς στο Scribie δεν τηρούν τις οδηγίες που τους δίνονται, ακόμη και πληρώνουν επιπλέον για προσαρμοσμένη μορφοποίηση.

Επομένως, εάν έχετε οποιαδήποτε σύγχυση, ξεκαθαρίστε την επικοινωνώντας με τον Scribie και ακολουθήστε τις οδηγίες όπως δίνονται.

Συνιστάται να μην μεταγράψετε ένα αρχείο εάν δεν κατανοείτε τις οδηγίες του πελάτη, καθώς θα δώσουν αρνητικά σχόλια για την εργασία σας που θα επηρεάσει τη βαθμολογία και το κύρος σας.

8. Ολοκληρώστε τη μεταγραφή πολύ πριν από τη δεδομένη προθεσμία

Είναι πολύ σημαντικό να ολοκληρώσετε την εργασία σας πολύ πριν από τη δεδομένη προθεσμία, ώστε να έχετε αρκετό χρόνο για να ελέγξετε τη μεταγραφή σας για να διορθώσετε τυχόν σφάλματα.

Επιπλέον, το να είσαι ακριβής στη δουλειά σου καθορίζει τη δέσμευσή σου, την πειθαρχία και το ενδιαφέρον σου και έχει πολύ θετικό αντίκτυπο σε ολόκληρη την καριέρα σου.

Επομένως, προσπαθήστε να υποβάλλετε πάντα την εργασία σας εντός της καθορισμένης προθεσμίας, καθώς δεν έχει σημασία πόση προσπάθεια έχετε καταβάλει εάν υποβάλετε την εργασία σας καθυστερημένα.

Αυτό είναι όλο!

Αυτές είναι λοιπόν οι 8 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε ως μεταγραφέας με τον Scribie.

συμπέρασμα

Επομένως, είναι ξεκάθαρο ότι το Scribie είναι νόμιμο, όπως δραστηριοποιείται τα τελευταία 13 χρόνια και προτείνεται από το περιοδικό PC και το Upwork ως την καλύτερη πλατφόρμα μεταγραφής.

Ωστόσο, πριν το χρησιμοποιήσετε για τη μεταγραφή της εργασίας σας, πρέπει να γνωρίζετε ότι:

  • Η προεπιλεγμένη μορφοποίησή του μπορεί να μην ανταποκρίνεται καθόλου στις απαιτήσεις σας, Γι’ αυτό το αρχείο σας μπορεί να χρειάζεται περισσότερη επεξεργασία και μορφοποίηση.
  • Και πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για προσαρμοσμένη μορφοποίηση και περίπλοκα αρχεία.

Και ως μεταγραφέας, να έχετε κατά νου ότι:

  • Το Scribie πληρώνει σχετικά χαμηλότερες χρεώσεις ακόμη και μερικές φορές για δύσκολα αρχεία.
  • Και ορισμένα πολύπλοκα αρχεία στο Scribie μπορεί να έχουν αυστηρές προθεσμίες και τα αρχεία προσαρμοσμένης μορφοποίησης μπορεί μερικές φορές να έχουν ασαφείς οδηγίες πελατών.

Επιπλέον, για να πιστοποιηθείτε με τη Scribie και να είστε επιτυχημένος μεταγραφέας, θα πρέπει να ακολουθήσετε πάνω από 8 συμβουλές.

Ελπίζω να βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο.

Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις ή θέλετε να προσθέσετε κάτι, μη διστάσετε να με ενημερώσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Revolut ειναι απάτη? Αποκαλύπτοντας την αλήθεια

Είναι η Stylevana Legit;

Είναι το Fruugo Legit;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *