καλύτερες εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων iOS

12 καλύτερες εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων iOS (Call Blockers iPhone)

Το υπέροχο με το iPhone είναι ότι συνοδεύεται από έναν ενσωματωμένο αποκλεισμό κλήσεων. Το προεπιλεγμένο πρόγραμμα αποκλεισμού κλήσεων του iPhone είναι αρκετά ικανό να αποκλείει κλήσεις. Ωστόσο, δεν διαθέτει μερικές δυνατότητες και δεν είναι τόσο προηγμένο σε σύγκριση με ορισμένες εφαρμογές τρίτων όπως το Truecaller και άλλες.

Μια εφαρμογή αποκλεισμού κλήσεων τρίτου μέρους για iOS θα μπορούσε να είναι χρήσιμη, καθώς μπορεί να σας βοηθήσει να εξαλείψετε κλήσεις τηλεμάρκετινγκ, κλήσεις απάτης και ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, να αποκλείσετε άγνωστους καλούντες κ.λπ. Εκατοντάδες εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων είναι διαθέσιμες στο κατάστημα εφαρμογών iOS, κάτι που είναι πολύ καλύτερο από τα προεπιλεγμένα.

12 καλύτερες εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων iOS το 2024 (Call Blockers iPhone)

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης :13 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Truecaller για Android

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

12 καλύτερες εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων iOS για αποκλεισμό ενοχλητικών κλήσεων στο iPhone

Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε να παραθέσουμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων για iPhone που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκλείσετε κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων iPhone.

1. Nomorobo

Νούμερο τέσσερα

Το Nomorobo είναι μια εφαρμογή iOS που σας βοηθά να αποκλείετε όλες τις ενοχλητικές αυτοματοποιημένες κλήσεις, τις κλήσεις τηλεμάρκετινγκ και τα ανεπιθύμητα μηνύματα κειμένου. Η εφαρμογή διατηρεί μια βάση δεδομένων που περιέχει πάνω από 3.200.000 αυτοματοποιημένες κλήσεις, τηλεαγορές και καλούντες ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

Χρησιμοποιεί τη βάση δεδομένων του για τον εντοπισμό και τον αποκλεισμό κλήσεων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στο iPhone σας. Εκτός από τον αποκλεισμό κλήσεων, το Nomorobo μπορεί επίσης να σας προστατεύσει από ανεπιθύμητα μηνύματα κειμένου. Συνολικά, το Nomorobo είναι μια εξαιρετική εφαρμογή αποκλεισμού κλήσεων για iOS.

2. TrapCall

TrapCall

Το TrapCall είναι μια από τις καλύτερες και πιο μοναδικές εφαρμογές που μπορείτε να έχετε σε ένα iPhone. Η εφαρμογή ισχυρίζεται ότι σας προστατεύει από παρενοχλητικές ή απειλητικές κλήσεις. Το κάνει αποκαλύπτοντας την ταυτότητα κλήσης των ατόμων που κρύβουν τον αριθμό τους.

Ενώ είναι μια εφαρμογή αναγνώρισης καλούντων, έχει επίσης έναν αποκλεισμό κλήσεων. Μπορείτε να προσθέσετε μη αυτόματα αριθμούς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στη λίστα αποκλεισμού ή να αφήσετε την εφαρμογή να εντοπίζει και να αποκλείει αυτόματα κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για εσάς.

3. TrueCaller

TrueCallerΤο TrueCaller, η καλύτερη εφαρμογή αναγνώρισης καλούντων για Android, είναι επίσης διαθέσιμη για χρήστες iOS. Σε σύγκριση με όλες τις άλλες εφαρμογές αναγνώρισης καλούντων, το TrueCaller είναι πιο ικανό.

Εκατομμύρια χρήστες το χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή και χρησιμοποιεί τη λίστα ανεπιθύμητων μηνυμάτων που βασίζεται στην κοινότητα για να αναγνωρίζει και να αποκλείει κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και τηλεμάρκετινγκ. Μπορείτε να ρυθμίσετε το TrueCaller ώστε να αποκλείει αυτόματα προκαθορισμένους αριθμούς ή να ρυθμίσετε την εφαρμογή να αποκλείει όλες τις ανεπιθύμητες κλήσεις.

4. RoboKiller

RoboKillerΛοιπόν, το RoboKiller είναι παρόμοιο με την εφαρμογή TrueCaller που αναφέρεται παραπάνω. Χρησιμοποιεί μια παγκόσμια βάση δεδομένων με 1,4 δισεκατομμύρια αναλυμένες κλήσεις για να σας προστατεύσει από γνωστές τηλεφωνικές απάτες. Η πιο πρόσφατη έκδοση του RoboKiller σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τη δυνατότητα αποκλεισμού κλήσεων.

Για παράδειγμα, μπορείτε τώρα να ελέγξετε πόσο επιθετικό θα πρέπει να είναι το RoboKiller όταν αποκλείετε ανεπιθύμητους ή άγνωστους αριθμούς τηλεφώνου. Εκτός από τον αποκλεισμό κλήσεων, το RoboKiller μπορεί να αποκλείσει ακόμη και ανεπιθύμητα μηνύματα.

5. Hiya Αναγνώριση κλήσης και αποκλεισμός

Hiya Αναγνώριση κλήσης και αποκλεισμόςΑν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, το Hiya εξακολουθεί να είναι ένας αποτελεσματικός αποκλεισμός τηλεφωνικών κλήσεων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για το iPhone.

Το καλό είναι ότι το Hiya Caller ID αναγνωρίζει και αποκλείει αυτόματα τις εισερχόμενες κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και τηλεμάρκετινγκ. Εκτός από αυτό, σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη λίστα αποκλεισμού για αυτόματη απόρριψη κλήσεων.

6. Mr. Number Call Block & Lookup

Κύριος Αριθμός Αποκλεισμός & ΑναζήτησηΑν ψάχνετε για μια εφαρμογή που βασίζεται στην κοινότητα, το Mr. Number Call Block & Lookup μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Μάντεψε? Είναι μια από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων iOS.

Η εφαρμογή είναι γνωστή για τη γρήγορη αντίστροφη αναζήτηση και καθοδηγείται από τα ίδια τα μέλη της κοινότητας

7. Whoscall – Αναγνώριση κλήσης και αποκλεισμός

Whoscall - Αναγνώριση κλήσης και αποκλεισμόςΗ εφαρμογή είναι πολύ δημοφιλής στο κατάστημα εφαρμογών iOS και έχει πολλές συναρπαστικές δυνατότητες. Ακριβώς όπως το Truecaller, το Whoscall προσδιορίζει επίσης άγνωστες κλήσεις. Έτσι θα ξέρετε ποιος σας καλεί πριν λάβετε την κλήση.

Εκτός από όλα αυτά, το Whoscall – Caller ID & Block είναι γνωστό για τις δυνατότητες αποκλεισμού κλήσεων. Μπορείτε να προγραμματίσετε τον αποκλεισμό οποιουδήποτε αριθμού και να απολαύσετε αδιάκοπο ποιοτικό χρόνο.

8. YouMail

YouMailΑυτή η εφαρμογή iPhone σάς βοηθά να χειρίζεστε καλύτερα τις τηλεφωνικές σας κλήσεις, ενώ σας προστατεύει από ανεπιθύμητα μηνύματα και αυτοματοποιημένες κλήσεις. Σε σύγκριση με όλες τις άλλες εφαρμογές αναγνώρισης κλήσης, το YouMail είναι λίγο διαφορετικό.

Η εφαρμογή έχει κερδίσει πάνω από εκατό βραβεία για τις μοναδικές δυνατότητες προστασίας του τηλεφωνητή και των ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Το καλύτερο πράγμα για το YouMail είναι ότι αποκλείει αυτόματα τις αυτοματοποιημένες κλήσεις και τους τηλεπωλητές παίζοντας τους με έναν χαιρετισμό “Αριθμός εκτός υπηρεσίας”.

9. Call Control

Έλεγχος κλήσεωνΤο Call Control είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων στο κατάστημα εφαρμογών iOS. Η εφαρμογή διαθέτει τεχνολογία έξυπνου αποκλεισμού για να εντοπίζει και να εμποδίζει τους spammers, τους τηλεπωλητές και τις αυτοματοποιημένες κλήσεις να σας καλούν. Η εφαρμογή έρχεται με μια εξαιρετική διεπαφή, δίνοντας στους χρήστες περισσότερο έλεγχο στις κλήσεις.

10. WideProtect Spam Call Blocker

WideProtect Spam Call Blocker

Το WideProtect Spam Call Blocker είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή για τον αποκλεισμό ενοχλητικών κλήσεων στο iPhone σας.

Εμποδίζει τους spammers να χρησιμοποιούν την τεχνική Spoofing Neighbor ορίζοντας προθέματα αριθμών παρόμοια με τον αριθμό σας.

Το WideProtect Spam Call Blocker σάς επιτρέπει να αποκλείετε όσους καλούν ανεπιθύμητα μηνύματα χρησιμοποιώντας προθέματα αριθμού τηλεφώνου. Εκτός από αυτό, το WideProtect Spam Call Blocker μπορεί να αποκλείσει ακόμη και SMS και MMS.

11. REKK – Το Call Blocker

REKK - Αποκλεισμός

REKK – Το Call Blocker δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλες εφαρμογές στη λίστα. εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο ισχυρές εφαρμογές για τον εντοπισμό και τον αποκλεισμό άγνωστων καλούντων.

Η λειτουργικότητα του REKK – Call Blocker είναι πολύ παρόμοια με το TrueCaller. αναγνωρίζει τον καλούντα και σας ενημερώνει για την τοποθεσία, τη διεύθυνση email και την επιλογή αποκλεισμού κλήσεων.

12. Simple Call Blocker

Απλός αποκλεισμός κλήσεων

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Simple Call Blocker είναι μια απλοϊκή εφαρμογή αποκλεισμού κλήσεων για iPhone που είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Apple App Store.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αποκλείετε ανεπιθύμητες ή ανεπιθύμητες κλήσεις στο iPhone σας με λίγα μόνο αγγίγματα. Εγκαταστήστε το στο iPhone σας και προσθέστε τους αριθμούς τηλεφώνου που θέλετε να αποκλείσετε.

Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των αριθμών τηλεφώνου που μπορείτε να προσθέσετε. Συνολικά, το Simple Call Blocker είναι μια πολύ απλή εφαρμογή αποκλεισμού κλήσεων που πρέπει να εκμεταλλευτείτε.

Συχνές Ερωτήσεις:

Υπάρχει κάποια εφαρμογή για τον αποκλεισμό κλήσεων στο iPhone;

Ναι, όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο σάς επιτρέπουν να αποκλείετε κλήσεις στο iPhone σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις εφαρμογές για να αποκλείσετε ανεπιθύμητους καλούντες και κλήσεις τηλεμάρκετινγκ.

Μπορεί το iPhone να μπλοκάρει κλήσεις χωρίς εφαρμογή τρίτων;

Ναι, υπάρχει τρόπος να αποκλείσετε κλήσεις χωρίς εφαρμογές τρίτων. Ωστόσο, πρέπει να προσθέσετε χειροκίνητα τους αριθμούς επαφών στη λίστα αποκλεισμού.

Μπορείτε να αποκλείσετε αυτόματα τις κλήσεις στο iPhone;

Το iPhone σας διαθέτει μια λειτουργία που ονομάζεται “Σίγαση άγνωστων καλούντων” που χρησιμοποιείται για την αποφυγή λήψης κλήσεων από αριθμούς που δεν έχουν αποθηκευτεί. Ωστόσο, αυτό δεν είναι ακριβώς ένας αποκλεισμός κλήσεων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή αποκλεισμού κλήσεων;

Σχεδόν όλες οι εφαρμογές που κοινοποιούνται στο άρθρο εξυπηρετούν καλά αυτόν τον σκοπό, αλλά αν πρέπει να διαλέξουμε μία, θα επιλέξουμε το TrueCaller. Το TrueCaller είναι μια εφαρμογή αναγνώρισης καλούντων με λειτουργίες αποκλεισμού κλήσεων.

Αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων για iPhone που θα θέλατε να έχετε. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το με τους φίλους σας. Εάν η λίστα λείπει κάποια βασική εφαρμογή, αφήστε το όνομα στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

Διαβάστε επίσης :Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για τον αποκλεισμό κλήσεων στο Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *