εφαρμογές αποκλεισμού SMS για Android

15 καλύτερες εφαρμογές αποκλεισμού SMS για Android το 2024

Αν κοιτάξουμε πίσω, θα διαπιστώσουμε ότι τα γραπτά μηνύματα έχουν φέρει επανάσταση στην επικοινωνία. Σήμερα, μπορούμε να επικοινωνούμε με τους φίλους και την οικογένειά μας μέσω μηνυμάτων κειμένου. Ωστόσο, αυτά τα κείμενα μπορούν επίσης να μας αποσπάσουν την προσοχή από τις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Ας το παραδεχτούμε. Όλοι έχουμε αντιμετωπίσει ανεπιθύμητα μηνύματα κειμένου και ανεπιθύμητες κλήσεις στα smartphone μας. Είναι δύσκολο να αποφύγετε τα περιττά μηνύματα κειμένου και τις κλήσεις.

Ευτυχώς, υπάρχουν εφαρμογές αποκλεισμού SMS για την πρόληψη των ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Πολλές εφαρμογές αποκλεισμού SMS είναι διαθέσιμες στο Google Play Store, βοηθώντας σας να διαχειριστείτε τις συνομιλίες και να αποκλείσετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα SMS.

Διαβάστε επίσης: Οι 10 καλύτεροι ιστότοποι για λήψη SMS στο Διαδίκτυο χωρίς πραγματικό αριθμό τηλεφώνου

15 καλύτερες εφαρμογές αποκλεισμού SMS για Android

Αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει τις καλύτερες εφαρμογές αποκλεισμού SMS για Android. Αυτές οι εφαρμογές αποκλεισμού SMS θα σας επιτρέψουν να προσθέσετε επαφές στη λίστα αποκλεισμού. Μετά την προσθήκη, δεν θα λαμβάνετε SMS από αυτές τις επαφές.

1. SMS Organizer

Οργάνωση SMS

Το SMS Organizer από τη Microsoft Corporation είναι μια πλήρης εφαρμογή SMS διαθέσιμη για Android. Η εφαρμογή οργανώνει αυτόματα τα εισερχόμενά σας, επιτρέποντάς σας να ορίζετε υπενθυμίσεις και να παρακολουθείτε όλα τα έξοδά σας.

Διαθέτει μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να αποκλείετε χειροκίνητα τους αποστολείς ανεπιθύμητων SMS. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη λίστα αποκλεισμού και να προσθέσετε αριθμούς για να αποτρέψετε την είσοδο SMS στα εισερχόμενά σας.

2. Chomp SMS

Chomp SMS

Το Chomp SMS είναι μια εφαρμογή αντικατάστασης SMS/MMS για το smartphone Android σας. Αν και το Chomp SMS μπορεί να μην είναι μια εφαρμογή με κορυφαία βαθμολογία, εξακολουθεί να προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες, όπως κλείδωμα κωδικού πρόσβασης, πολλές επιλογές απορρήτου, προγραμματισμό SMS, αποκλεισμό SMS και πολλά άλλα.

Μπορείτε να δημιουργήσετε την προσαρμοσμένη λίστα αποκλεισμού στο Chomp SMS για να αποτρέψετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα SMS. Προσφέρει επίσης μερικές άλλες δυνατότητες ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου, όπως τη ρύθμιση γρήγορων απαντήσεων, την προσθήκη υπογραφών στο SMS και άλλα.

3. Μαύρη λίστα κλήσεων

Μαύρη λίστα κλήσεων

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android που μπορεί να σας βοηθήσει να αποκλείσετε κλήσεις και SMS, η μαύρη λίστα κλήσεων μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Η εφαρμογή μπορεί να αποκλείσει κλήσεις και μηνύματα από άγνωστους ή ιδιωτικούς αριθμούς.

Το υπέροχο με τη μαύρη λίστα κλήσεων είναι ότι παρέχει στους χρήστες ένα SMS Messenger για αποστολή και λήψη SMS. Προσθέστε την επαφή στη λίστα αποκλεισμού του messenger για να αποκλείσετε μια επαφή και δεν θα λάβετε SMS από την αποκλεισμένη επαφή.

4. Key Messages

Μηνύματα-κλειδιά

Το Key Messages είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Με τα βασικά μηνύματα, μπορείτε εύκολα να αποκλείσετε μηνύματα κειμένου με βάση διαφορετικά φίλτρα.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε φίλτρα για να μπλοκάρουν αριθμούς ξεκινώντας από προκαθορισμένους αριθμούς, να μπλοκάρουν αριθμούς ανά τίτλο αποστολέα, λέξη-κλειδί περιεχομένου και άλλα. Επιπλέον, αποκλείει αυτόματα τα ανεπιθύμητα μηνύματα κειμένου από άγνωστους αποστολείς και μη αριθμούς.

5. Call Control

Έλεγχος κλήσεων

Το Call Control είναι μια εφαρμογή αποκλεισμού κλήσεων και αποκλεισμού SMS που διατίθεται στο Google Play Store. Η εφαρμογή είναι πολύ δημοφιλής στο Google Play Store και είναι διαθέσιμη δωρεάν. Μάντεψε? Ο Έλεγχος κλήσεων αναγνωρίζει αυτόματα και αποκλείει τις ανεπιθύμητες κλήσεις και τα SMS.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ο Έλεγχος κλήσεων προσφέρει επίσης μια λειτουργία Μην ενοχλείτε, η οποία αποκρύπτει αυτόματα όλες τις κλήσεις και τις ειδοποιήσεις SMS.

6. Hiya – Το Caller ID & Block

Hiya Αναγνώριση και Αποκλεισμός καλούντος

Hiya – Το Caller ID & Block είναι ίσως το καλύτερο και κορυφαίο αναγνωριστικό αναγνώρισης κλήσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android σας. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης ένα πλήρες πρόγραμμα αποκλεισμού κλήσεων και SMS που επιτρέπει στους χρήστες να αποκλείουν κλήσεις και SMS από άγνωστους αριθμούς, αποστολείς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας κ.λπ.

Το υπέροχο με το Hiya είναι ότι τροφοδοτείται από μια βάση δεδομένων με εκατοντάδες εκατομμύρια τηλεφωνικούς αριθμούς. Παίρνει τις πληροφορίες του καλούντος από τη βάση δεδομένων των αριθμών τηλεφώνου για να αναγνωρίζει και να αποκλείει ανεπιθύμητα μηνύματα και κλήσεις.

7. Google Messages

Μηνύματα Google

Το Google Messages είναι μια πλήρης εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για Android. Η εφαρμογή είναι ενσωματωμένη στα περισσότερα smartphone Android. Επί του παρόντος, το Google Messages είναι η μόνη εφαρμογή Android που υποστηρίζει τη δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων RCS.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το RCS σε αυτό το άρθρο. Για παράδειγμα, αν μιλάμε για αποκλεισμό SMS, πρέπει να πατήσετε παρατεταμένα τον αριθμό εισερχομένων και να κάνετε κλικ στο εικονίδιο «Αποκλεισμός» για να τον αποκλείσετε.

8. Truecaller

Truecaller

Το Truecaller είναι μια από τις καλύτερες και πιο μοναδικές εφαρμογές αναγνώρισης κλήσεων στο Google Play Store. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά 25 εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν τώρα το Truecaller.

Η εφαρμογή έχει σχεδόν τα πάντα για να καλύψει τις ανάγκες επικοινωνίας σας, είτε για αναγνώριση κλήσης είτε για αποκλεισμό ανεπιθύμητων κλήσεων και SMS. Το Truecaller προσφέρει επίσης μερικές λειτουργίες έξυπνων μηνυμάτων.

9. Αναγνωριστικό καλούντος – Το Phone Dialer, το Call Blocker

Αναγνωριστικό κλήσης - Τηλεφωνική κλήση, Αποκλεισμός κλήσεων

Αναγνωριστικό καλούντος – Το Phone Dialer, το Call Blocker είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή Android στη λίστα, παρόμοια με το Truecaller. Το Caller ID – Phone Dialer, Call Blocker Android μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως η προεπιλεγμένη εφαρμογή SMS για τον αποκλεισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων και SMS τηλεμάρκετινγκ.

Εκτός από το SMS Blocker, το Caller ID – Phone Dialer, το Call Blocker προσφέρει στους χρήστες έναν αποκλεισμό κλήσεων, ένα έξυπνο αρχείο καταγραφής κλήσεων κ.λπ.

10. Call & SMS Blocker – Μαύρη λίστα

Call & SMS Blocker - Blacklist

Αν ψάχνετε για μια εύχρηστη εφαρμογή αποκλεισμού κλήσεων και αποκλεισμού SMS για το smartphone Android σας, μην ψάχνετε άλλο από το Call & SMS Blocker – Blacklist. Με το Call & SMS Blocker – Blacklist, μπορείτε να αποκλείσετε εισερχόμενες κλήσεις και SMS χρησιμοποιώντας τη λίστα αποκλεισμού.

Μπορείτε ακόμη να αποκλείσετε ιδιωτικούς αριθμούς, να αποκλείσετε κάθε κλήση εκτός από επιλεγμένες επαφές, να αποκλείσετε αριθμούς που περιέχουν συγκεκριμένα κείμενα και πολλά άλλα.

11. Key Messages – Spam Blocker, Text Blocker

Βασικά μηνύματα - Αποκλεισμός ανεπιθύμητων μηνυμάτων, Αποκλεισμός κειμένου

Key Messages – Spam Blocker, Text Blocker είναι μια εφαρμογή διαχείρισης SMS για Android που σας βοηθά να ανακτήσετε το απόρρητό σας και την ηρεμία σας.

Σε αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να ορίσετε φίλτρα για τον αποκλεισμό μηνυμάτων κειμένου. Προσφέρει τις πιο ισχυρές επιλογές για τον αποκλεισμό μηνυμάτων κειμένου με βάση τον αριθμό, τον τίτλο του αποστολέα, τη λέξη-κλειδί περιεχομένου, το μήνυμα κειμένου email και τους κανόνες μπαλαντέρ.

Η εφαρμογή είναι ακόμη σε θέση να αναγνωρίζει και να αποκλείει αυτόματα τα ανεπιθύμητα μηνύματα κειμένου. Συνολικά, τα Key Messages – Spam Blocker, Text Blocker είναι μια εξαιρετική εφαρμογή αποκλεισμού SMS που δεν πρέπει να χάσετε.

12. Οργάνωση SMS

Οργάνωση SMS

Το SMS Organizer μπορεί να μην είναι η μοναδική εφαρμογή αποκλεισμού SMS, αλλά σας επιτρέπει να αποκλείετε τους αποστολείς SMS με ανεπιθύμητο περιεχόμενο. Η εφαρμογή SMS για Android είναι πλούσια σε λειτουργίες. λαμβάνετε τη ζωντανή κατάσταση των τρένων, τις προσφορές από τα SMS σας κ.λπ.

Επίσης, υπάρχουν αυτόματες υπενθυμίσεις που σας δίνουν αυτόματες υπενθυμίσεις για επερχόμενα τρένα, πτήσεις, λεωφορεία, ταινίες, κρατήσεις ξενοδοχείων, πληρωμές λογαριασμών κ.λπ.

Η δυνατότητα αποκλεισμού SMS συζητείται λιγότερο, αλλά η εφαρμογή την έχει. Πρέπει να βρείτε και να αποκλείσετε τους αποστολείς ανεπιθύμητων SMS με μη αυτόματο τρόπο.

SMS SMS

Το Textra SMS είναι μια εφαρμογή αντικατάστασης εφαρμογής SMS για Android. Σε σύγκριση με την εφαρμογή αποθεμάτων SMS του τηλεφώνου σας, το Textra SMS σάς παρέχει καλύτερες δυνατότητες.

Αποκτάτε ταχύτερη εμπειρία, καλύτερες επιλογές προσαρμογής, περισσότερα χρώματα, προγραμματισμό κειμένων κ.λπ. Το Textra SMS διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα αποκλεισμού μηνυμάτων που σας επιτρέπει να αποκλείετε αριθμούς μαζικά.

14. Wize SMS

Σοφό SMS

Το Wize SMS είναι μια εφαρμογή αντικατάστασης SMS για Android που είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμη και σας προσφέρει μοναδικές δυνατότητες.

Η εφαρμογή αντικατάστασης SMS για Android έρχεται με καθαρό, διαισθητικό σχεδιασμό που βελτιώνει την εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων.

Το Wize SMS έχει μια ιδιωτική λειτουργία που σας επιτρέπει να αποκλείσετε τα SMS. Η ιδιωτική λειτουργία φιλτράρει επίσης αυτόματα τα ανεπιθύμητα μηνύματα με τη λειτουργία «Πρέπει να απαντήσω».

15. Handcent Next SMS Messenger

Handcent Next SMS Messenger

Το Handcent Next SMS Messenger είναι παρόμοιο με την εφαρμογή Wize SMS που αναφέρεται παραπάνω. Θα μπορούσε να είναι η καλύτερη εφαρμογή αντικατάστασης SMS, καθώς φέρνει πολλές χρήσιμες λειτουργίες προστασίας απορρήτου.

Η ίδια η εφαρμογή είναι πολύ ελαφριά και εύκολη στη χρήση, παρέχοντας κρυπτογραφημένες επιλογές συνομιλίας. Επίσης, λαμβάνετε υποστήριξη ChatGPT με αυτήν την εφαρμογή, επιτρέποντάς σας να συνθέτετε ή να στέλνετε απαντήσεις με επαγγελματικό τρόπο.

Η εφαρμογή SMS για Android παρέχει επίσης τη ρύθμιση προσαρμοσμένων φίλτρων για τον αποκλεισμό SMS. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη λίστα αποκλεισμού σας για να αποκλείσετε τα SMS σε Android με αυτήν την εφαρμογή.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές αποκλεισμού SMS στη συσκευή σας Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις εφαρμογές που αναφέρονται για να αποτρέψετε ανεπιθύμητα SMS στο smartphone Android. Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές όπως αυτές, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Διαβάστε επίσης : εφαρμογές επαλήθευσης SMS για iPhone

εφαρμογές για τον αποκλεισμό κλήσεων στο Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *