προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα στο WhatsApp για iPhone

Πώς να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα στο WhatsApp για iPhone

Το WhatsApp είναι πράγματι η πιο υπέροχη εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που έχει κατασκευαστεί ποτέ για Android και iPhone. Αν και η εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων είναι διαθέσιμη για επιτραπέζιους υπολογιστές, είναι πιο δημοφιλής σε smartphone.

Εάν χρησιμοποιείτε το WhatsApp για λίγο, ίσως γνωρίζετε ότι η εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων υποστηρίζει την προσθήκη και την αποστολή αυτοκόλλητων στη συνομιλία. Η εφαρμογή προσφέρει μια χούφτα αυτοκόλλητα από προεπιλογή. Οι εφαρμογές τρίτων προσφέρουν τρόπους για να προσθέσετε περισσότερα.

Η έκδοση ιστού WhatsApp έχει ήδη μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να δημιουργείτε τα δικά σας αυτοκόλλητα από εικόνες για χρήση στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Τώρα, φαίνεται ότι η ίδια δυνατότητα έχει κυκλοφορήσει στην εφαρμογή WhatsApp για iOS.

Ναι, το WhatsApp για iPhone έχει τώρα μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας αυτοκόλλητα για χρήση στις συνομιλίες. Έτσι, αν είστε χρήστης iPhone που αναζητά έναν εύχρηστο τρόπο για να δημιουργήσετε το δικό σας αυτοκόλλητο WhatsApp, μπορείτε να το κάνετε τώρα με απλά βήματα.

Πώς να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα AI στο WhatsApp

15 καλύτερες εφαρμογές μετατροπέα βίντεο για iPhone

Πώς να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα στο WhatsApp για iPhone

Για να δημιουργήσετε τα αυτοκόλλητα σας στο WhatsApp, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής WhatsApp για iPhone. Ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω για να δημιουργήσετε τα δικά σας αυτοκόλλητα στο WhatsApp για iPhone. Ας αρχίσουμε.

Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας αυτοκόλλητο WhatsApp

Για να δημιουργήσετε το δικό σας αυτοκόλλητο WhatsApp, πρέπει πρώτα να ενημερώσετε την εφαρμογή WhatsApp από το Apple App Store. Απλώς ενημερώστε την εφαρμογή WhatsApp για iPhone και ακολουθήστε τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp στο iPhone σας.

2. Στη συνέχεια, ανοίξτε τη συνομιλία όπου θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο αυτοκόλλητο.

3. Στο πεδίο συνομιλίας, πατήστε στο αυτοκόλλητη ετικέτα εικόνισμα.

αυτοκόλλητη ετικέτα

4. Στο μενού αυτοκόλλητων, πατήστε το κουμπί (+). για να δημιουργήσετε το δικό σας αυτοκόλλητο.

κουμπί (+).

5. Στη διεπαφή δημιουργίας αυτοκόλλητων, επιλέξτε την εικόνα θέλετε να μετατρέψετε σε αυτοκόλλητο.

6. Με την επιλογή μιας εικόνας, το WhatsApp θα επιλέξει αυτόματα το θέμα και αφαιρέστε το φόντο.

αφαιρέστε το φόντο

7. Τώρα, αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε κάποιες τροποποιήσεις στο Αυτοκόλλητο. Μπορείτε να κόψετε και να προσθέσετε κείμενο, emoji κ.λπ. στο αυτοκόλλητο.κόψτε, προσθέστε κείμενο, emojis

8. Αφού κάνετε την προσαρμογή, πατήστε το Στείλετε κουμπί για να στείλετε το αυτοκόλλητο στη συνομιλία.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο αυτοκόλλητο στο WhatsApp για iPhone. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ξανά το αυτοκόλλητο, πατήστε το αυτοκόλλητο που στάλθηκε στη συνομιλία και επιλέξτε Προσθήκη στα αγαπημένα.

Πώς να επεξεργαστείτε τα υπάρχοντα αυτοκόλλητα στο WhatsApp για iOS;

Ενώ η δημιουργία του δικού σας προσαρμοσμένου αυτοκόλλητου WhatsApp είναι εύκολη, τι γίνεται αν θέλετε να επεξεργαστείτε αυτό που έχει ήδη δημιουργηθεί;

Λοιπόν, η εφαρμογή WhatsApp για iPhone σάς επιτρέπει να επεξεργάζεστε υπάρχοντα αυτοκόλλητα με απλά βήματα. Επομένως, εάν θέλετε να επεξεργαστείτε τα υπάρχοντα αυτοκόλλητα στο WhatsApp, ακολουθήστε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp για Android και επιλέξτε τη συνομιλία όπου έχετε ήδη στείλει το προσαρμοσμένο αυτοκόλλητο.

2. Τώρα, ανοίξτε τη βιβλιοθήκη αυτοκόλλητων και βρείτε όλα τα προσαρμοσμένα αυτοκόλλητά σας.

βρείτε όλα τα προσαρμοσμένα αυτοκόλλητά σας

3. Παρατεταμένο πάτημα σε οποιοδήποτε αυτοκόλλητο που δημιουργήθηκε από τη βιβλιοθήκη αυτοκόλλητων και επιλέξτε το Επεξεργασία αυτοκόλλητου επιλογή.

Επεξεργασία αυτοκόλλητου

4. Τώρα, μπορείς προσαρμόστε το αυτοκόλλητο σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Αφού προσαρμόσετε το αυτοκόλλητο, στείλτε το στη συνομιλία.

προσαρμόστε το αυτοκόλλητο

Άλλοι τρόποι δημιουργίας αυτοκόλλητων WhatsApp;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές WhatsApp Sticker τρίτων για να προσθέσετε αυτοκόλλητα στην εφαρμογή WhatsApp. Εκατοντάδες πακέτα αυτοκόλλητων είναι διαθέσιμα για το WhatsApp. μπορείτε να κατεβάσετε οποιοδήποτε από αυτά και επιπλέον αυτοκόλλητα στον λογαριασμό σας WhatsApp.

Έχουμε ήδη μοιραστεί μια λίστα με καλύτερες εφαρμογές WhatsApp Sticker για αντρόιντ. Απλώς περάστε από τη δημοσίευση και εγκαταστήστε την εφαρμογή που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να φτιάξετε προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα στο WhatsApp για iPhone. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη δημιουργία προσαρμοσμένων αυτοκόλλητων WhatsApp. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες εφαρμογές βιντεοκλήσεων για iPhone

καλύτερες εφαρμογές Photo Vault για iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *