Πώς να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα AI στο WhatsApp

Πώς να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα AI στο WhatsApp

Ας το παραδεχτούμε: Το WhatsApp ήταν πάντα η καλύτερη εφαρμογή για επικοινωνία. Είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που διευκολύνει λειτουργίες όπως μηνύματα κειμένου, κοινή χρήση αρχείων, μεταφορτώσεις πολυμέσων κ.λπ.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της χρήσης του WhatsApp για ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων είναι τα χαρακτηριστικά του. Η εταιρεία προσθέτει τακτικά νέες δυνατότητες για να κρατά τους χρήστες της αφοσιωμένους στην εφαρμογή.

Πρόσφατα, το WhatsApp απέκτησε μια λειτουργία που ονομάζεται Κανάλια που επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν σημαντικές ενημερώσεις από άτομα και οργανισμούς σε έναν ξεχωριστό και ασφαλή χώρο. Τώρα, φαίνεται ότι το WhatsApp κυκλοφορεί μια λειτουργία AI.

Η νέα λειτουργία του WhatsApp που υποστηρίζεται από AI είναι τα αυτοκόλλητα AI και έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την επικοινωνία. Αυτοκόλλητα AI WhatsApp είναι νέα και καμία παρόμοια εφαρμογή δεν προσφέρει τέτοιες δυνατότητες.

Τι είναι τα αυτοκόλλητα AI WhatsApp;

Τι είναι τα αυτοκόλλητα AI WhatsApp;

Το WhatsApp AI Sticker είναι βασικά μια νέα δυνατότητα του WhatsApp που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη (AI) για να δημιουργήσει αυτοκόλλητα για εσάς. Όπως κάθε άλλη λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης που βρίσκεται στις Εφαρμογές, τα αυτοκόλλητα τεχνητής νοημοσύνης στο WhatsApp δημιουργούν αυτοκόλλητα με βάση την εισαγωγή κειμένου σας.

Η Meta, στην επίσημη ανάρτησή της στο ιστολόγιο, είπε: «Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία από το Llama 2 και το θεμελιώδες μοντέλο μας για τη δημιουργία εικόνων που ονομάζεται Emu, το εργαλείο μας AI μετατρέπει τα μηνύματα κειμένου σας σε πολλαπλά μοναδικά αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα».

Η λειτουργία βρίσκεται υπό δοκιμή beta για λίγο και τώρα κυκλοφορεί σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως. Αυτοκόλλητα AI WhatsApp διαφέρουν από τους κατασκευαστές αυτοκόλλητων τρίτων, καθώς η νέα δυνατότητα δημιουργεί εξατομικευμένα και μοναδικά αυτοκόλλητα επί τόπου από ένα μοντέλο AI.

Πώς να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα AI στο WhatsApp;

Ενώ η εταιρεία κυκλοφορεί παγκοσμίως τα αυτοκόλλητα AI, δεν είναι ακόμα διαθέσιμα για όλους. Αυτή η λειτουργία είναι πλέον διαθέσιμη σε περιορισμένες χώρες και ίσως χρειαστεί να περιμένετε μερικές ακόμη εβδομάδες για να τη λάβετε.

Ωστόσο, εάν είστε τυχεροί, μπορείτε να ενημερώσετε την εφαρμογή WhatsApp για Android/iOS και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αυτή τη στιγμή. Ακολουθούν μερικά απλά βήματα για να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα AI στο WhatsApp.

Τι είναι το αυτοκόλλητο AI του WhatsApp;

 • Πρώτα, ενημερώστε το εφαρμογή WhatsApp από το Google Play Store ή το Apple App Store.
 • Μόλις ενημερωθεί, ανοίξτε την εφαρμογή και επιλέξτε α κουβέντα.
 • Τώρα κάντε κλικ στο χαμογελαστός εικονίδιο στο κάτω αριστερό μέρος του πεδίου συνομιλίας.
 • Στο μενού που εμφανίζεται, μεταβείτε στο Αυτοκόλλητα αυτί.
 • Στη συνέχεια, θα δείτε μια οθόνη Δημιουργία αυτοκόλλητων AI. Πατήστε στο Δημιουργώ.
 • Τώρα, εισάγετε μια περιγραφή του αυτοκόλλητου θέλετε να δημιουργήσετε.
 • Το WhatsApp θα το κάνει τώρα δημιουργήστε τέσσερα αυτοκόλλητα με βάση την εισαγωγή κειμένου σας.
 • Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την έξοδο, επεξεργαστείτε την περιγραφή σας και δοκιμάστε ξανά.
 • Πατήστε στο αυτοκόλλητο που δημιουργήθηκε για να το στείλετε στη συνομιλία.

Αυτό είναι! Τα αυτοκόλλητα που δημιουργούνται θα παραμείνουν στο δίσκο αυτοκόλλητων του WhatsApp. Μπορείτε να δείτε τα αυτοκόλλητα που δημιουργήσατε πρόσφατα πατώντας στο εικονίδιο του χρονοδιακόπτη.

Πώς να αγαπήσετε ένα αυτοκόλλητο AI

Το WhatsApp σάς παρέχει επίσης την επιλογή να επισημάνετε ορισμένα αυτοκόλλητα AI ως αγαπημένα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση και να μοιραστείτε το αυτοκόλλητο σε συνομιλίες.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp. Τώρα ανοίξτε οποιαδήποτε συνομιλία.
 • Ανοίξτε το δίσκο αυτοκόλλητων και πατήστε και κρατήστε πατημένο το αυτοκόλλητο.
 • Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Προσθήκη στα αγαπημένα.
 • Μπορείτε επίσης να πατήστε παρατεταμένα το αυτοκόλλητο στη συνομιλία σας για να τα επισημάνετε ως αγαπημένα.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να επισημάνετε ένα αυτοκόλλητο AI ως αγαπημένο στην εφαρμογή WhatsApp.

Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε το αυτοκόλλητο AI WhatsApp;

Εάν δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αυτοκόλλητο AI στο WhatsApp για Android ή iPhone, η εφαρμογή σας δεν έχει λάβει ακόμη τη λειτουργία.

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη στην πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής WhatsApp για Android και iOS. Επομένως, ενημερώστε την εφαρμογή WhatsApp από το Google Play Store ή το Apple App Store.

Τα αυτοκόλλητα AI WhatsApp είναι προς το παρόν διαθέσιμα μόνο σε περιορισμένες χώρες και ενδέχεται να μην είναι ακόμα διαθέσιμα σε εσάς. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι περιμένετε αρκετές εβδομάδες μέχρι να ολοκληρωθεί η παγκόσμια διάθεση.

Έτσι, αυτό το άρθρο αφορά τη δημιουργία αυτοκόλλητων AI στην εφαρμογή WhatsApp για Android και iPhone. Τα αυτοκόλλητα AI είναι μια εξαιρετική έκδοση, καθώς σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα για τις συνομιλίες και τις ιστορίες σας. Λοιπόν, ποια είναι η άποψή σας για τα νέα αυτοκόλλητα AI του WhatsApp; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Το WhatsApp δοκιμάζει νέα αυτοκόλλητα AI σε Beta

Πώς να διορθώσετε τη μουσική του Instagram που δεν λειτουργεί

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *