15 καλύτερες εφαρμογές Photo Vault για iPhone το 2024

Όλοι αποθηκεύουμε πολλές φωτογραφίες και βίντεο στα iPhone μας. ορισμένες φωτογραφίες είναι ιδιωτικές που δεν θέλουμε να βλέπουν οι άλλοι. Αν και το iOS 14 εισάγει μια νέα δυνατότητα για την απόκρυψη του κρυφού άλμπουμ, εξακολουθεί να στερείται ισχυρής ασπίδας.

Καθώς δεν υπάρχει προστασία με κωδικό πρόσβασης για το κρυφό άλμπουμ στο iOS, οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στο iPhone σας μπορεί να ελέγξει το ιδιωτικό σας άλμπουμ. Έτσι, αν θέλετε να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα και να αναζητήσετε τους καλύτερους τρόπους για να προστατεύσετε τις φωτογραφίες σας, διαβάζετε τον σωστό οδηγό.

Διαβάστε επίσης: Πώς να σαρώσετε έγγραφα με το Google Drive στο iPhone (iOS 17)

Πώς να απενεργοποιήσετε τις Υπηρεσίες τοποθεσίας στο iPhone (iOS 17)

15 καλύτερες εφαρμογές Photo Vault για iPhone

Αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει τις λίγες καλύτερες εφαρμογές αποθήκευσης φωτογραφιών για iPhone. Με αυτές τις εφαρμογές Photo Vault, μπορείτε να προστατεύσετε τις φωτογραφίες σας με προστασία PIN ή κωδικό πρόσβασης. Ας δούμε λοιπόν τις εφαρμογές.

1. Pic Safe

Pic Safe

Το Pic Safe είναι μια εφαρμογή διαχείρισης φωτογραφιών για το iPhone που σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών. Με το Pic Safe, μπορείτε να δημιουργήσετε άλμπουμ στην εφαρμογή, να κάνετε εισαγωγή/εξαγωγή από την εφαρμογή φωτογραφιών και να μεταφέρετε φωτογραφίες ασύρματα.

Διαθέτει επίσης μια λειτουργία που προστατεύει τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Προσφέρει ένα θησαυροφυλάκιο που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης για την αποθήκευση των φωτογραφιών και των βίντεό σας.

2. Secret Photo Album

Μυστικό άλμπουμ φωτογραφιών

Το Secret Photo Album είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή iOS στη λίστα που σας επιτρέπει να ορίσετε τόσο το PIN όσο και το Face ID ως ασφάλεια. Επιπλέον, σας φέρνει ένα θησαυροφυλάκιο που προστατεύεται είτε με PIN είτε με Face ID.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σας στο θησαυροφυλάκιο. Ωστόσο, αν κάποιος προσπαθήσει να εισβάλει στο θησαυροφυλάκιό σας με λάθος PIN, κλειδώνει αυτόματα την οθόνη.

3. Safe Lock

Κλειδαριά ασφαλείας

Μπορείτε να αποθηκεύσετε φωτογραφίες και βίντεο χρησιμοποιώντας το Safe Lock, μια ιδιωτική εφαρμογή αποθήκευσης για συσκευές iOS. Μπορείτε να ασφαλίσετε το θησαυροφυλάκιο με PIN, Touch ID, Face ID, Dot Lock και Αριθμητικούς ή αλφαβητικούς κωδικούς πρόσβασης.

Η εφαρμογή διαθέτει λειτουργίες όπως μεταφορά αρχείων WiFi, εξαγωγή φωτογραφιών από πλατφόρμες cloud, ειδοποιήσεις για διάρρηξη, υποστήριξη PDF και πολλά άλλα.

4. Locker

Ερμάριο

Το Locker είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές ασφαλείας που πρέπει να χρησιμοποιεί κάθε χρήστης iOS. Μάντεψε? Όχι μόνο φωτογραφίες, αλλά το Locker σάς επιτρέπει επίσης να ασφαλίζετε βίντεο, σημειώσεις, εφαρμογές και άλλους σημαντικούς τύπους αρχείων.

Για να προστατεύσετε τα αρχεία σας, μπορείτε να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης, ένα αναγνωριστικό προσώπου ή ένα αναγνωριστικό αφής. Η δωρεάν έκδοση του Locker σάς επιτρέπει επίσης να αποκρύψετε εφαρμογές, αλλά μπορείτε να αποκρύψετε μόνο τρεις εφαρμογές στη δωρεάν έκδοση.

5. Secret photos Το KYMS

Μυστικές φωτογραφίες KYMS

Secret photos Το KYMS είναι μια από τις πιο ασφαλείς εφαρμογές θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο iPhone σας. Μάντεψε? Μυστικές φωτογραφίες Το KYMS σάς επιτρέπει να προσθέσετε έναν κωδικό πρόσβασης στον κωδικό πρόσβασής σας.

Αυτό σημαίνει ότι όποιος θέλει να εισέλθει στο θησαυροφυλάκιό σας πρέπει να εισάγει δύο κωδικούς πρόσβασης για να αποκτήσει πρόσβαση στο περιεχόμενο του θησαυροφυλακίου. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να προστατεύει με κωδικό πρόσβασης τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τις επαφές, τα έγγραφα και τις εργασίες σας.

6. Άλμπουμ Secret Key Lock

Άλμπουμ Secret Key Lock

Το Secret Key Lock Album είναι για όσους αναζητούν μια εύχρηστη και ελαφριά εφαρμογή iOS για την προστασία με κωδικό πρόσβασης στις φωτογραφίες και τα βίντεό τους.

Μάντεψε? Το Secret Key Lock Album σάς επιτρέπει να προστατεύετε τις εικόνες και τα βίντεο του iPhone σας με κωδικό πρόσβασης, Face ID ή Touch ID.

Η εφαρμογή σάς προσφέρει επίσης μερικές λειτουργίες κοινής χρήσης φωτογραφιών/βίντεο. Δυστυχώς, η εφαρμογή είναι ελαφριά σε πόρους και εμφανίζει μόνο μερικές διαφημίσεις.

7. Keepsafe

Κρατήσει ασφαλή

Το Keepsafe είναι ίσως η καλύτερη και πιο δημοφιλής εφαρμογή αποθήκευσης φωτογραφιών και βίντεο που διατίθεται για iPhone. Η εφαρμογή αποθήκευσης φωτογραφιών και βίντεο για iOS προστατεύει τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας κλειδώνοντάς τα με προστασία PIN ή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Keepsafe διαθέτει επίσης μια επιλογή cloud που συμπιέζει αυτόματα τις φωτογραφίες και τις αποθηκεύει στο cloud. Προσφέρει επίσης μια δυνατότητα ανάκτησης αρχείων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επαναφορά εικόνων που έχουν διαγραφεί κατά λάθος.

8. HiddenVault

HiddenVault

Με το HiddenVault για iPhone, μπορείτε να αποθηκεύσετε απεριόριστες φωτογραφίες, βίντεο και κωδικούς πρόσβασης, να αποκτήσετε πρόσβαση σε κρυφές εφαρμογές και πολλά άλλα. Το HiddenVault διαφέρει από άλλες εφαρμογές αποθήκευσης iPhone επειδή δεν αποθηκεύει, δεν αποθηκεύει ή δεν έχει πρόσβαση στα αρχεία σας.

Η εφαρμογή αποθηκεύει τα αρχεία σας στους ενσωματωμένους φακέλους Apple του τηλεφώνου σας. Σας προσφέρει επίσης ένα ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησης ιστού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανώνυμη περιήγηση στο διαδίκτυο.

9. PrivacyVault

PrivacyVault

Το Safe Privacy Vault ή SPV είναι μια υποτιμημένη εφαρμογή που λειτουργεί καλά. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το ξεκλείδωμα Face/Touch ID για να ασφαλίσετε τις φωτογραφίες σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε όσους φακέλους θέλετε στο PrivacyVault για να διατηρήσετε τα αρχεία σας οργανωμένα. Προσφέρει επίσης ένα συναγερμό διάρρηξης που καταγράφει αυτόματα τις φωτογραφίες των εισβολέων που εισάγουν λάθος κωδικό πρόσβασης.

10. Απόκρυψη Pro

Απόκρυψη Pro

Αν ψάχνετε για εξαιρετικά προσαρμόσιμη διαχείριση φωτογραφιών και μια εφαρμογή θησαυροφυλακίου για το iPhone σας, μην ψάχνετε άλλο από το Hide it Pro. Όπως το PrivacyVault, το Hide it Pro σάς επιτρέπει να δημιουργείτε απεριόριστα άλμπουμ φωτογραφιών και βίντεο.

Το θησαυροφυλάκιο του Hide it Pro προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του Hide it Pro είναι η οθόνη Disguise, η οποία σας επιτρέπει να αποκρύψετε την εφαρμογή για να αποτρέψετε οποιονδήποτε να μπει στο θησαυροφυλάκιό σας.

11. Ασφαλής Χώρος

Ασφαλής Χώρος

Εάν θέλετε να έχετε περισσότερο απόρρητο με τις φωτογραφίες σας, πρέπει να δοκιμάσετε το Safe Space. Το Safe Space στοχεύει να παρέχει μια προσωπική και ασφαλή λύση αποθήκευσης για τις ιδιωτικές φωτογραφίες και τα έγγραφά σας.

Το Safe Space λειτουργεί με τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα έγγραφά σας. Χρησιμοποιεί ένα προηγμένο σύστημα κρυπτογράφησης για την ασφάλεια των αρχείων σας τοπικά στη συσκευή σας και τα αποθηκεύει στο iCloud. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία σας με κωδικό πρόσβασης.

Η εφαρμογή είναι πολύ δημοφιλής στο Apple App Store και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε ένα αντίγραφο των σημαντικών εγγράφων σας, όπως κωδικούς πρόσβασης, τραπεζικές κάρτες και προσωπικές φωτογραφίες.

12. Secret Photo Vault – SPV

Secret Photo Vault - SPV

Secret Photo Vault – Το SPV δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο οι άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο, αλλά εξακολουθεί να είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές απορρήτου φωτογραφιών για iPhone που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Secret Photo Vault – SPV φέρνει ένα μυστικό θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τις ιδιωτικές σας φωτογραφίες. Στο θησαυροφυλάκιο, μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Εκτός από το θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών, το Secret Photo Vault – SPV φέρνει επίσης ένα ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησης που σας επιτρέπει να περιηγείστε στον Ιστό ιδιωτικά χωρίς να αφήνετε κανένα ίχνος.

13. Υπολογιστής# Απόκρυψη φωτογραφιών βίντεοΥπολογιστής# Απόκρυψη φωτογραφιών βίντεο

Το Calculator# Hide Photos Videos είναι μία από τις μοναδικές εφαρμογές αποθήκευσης φωτογραφιών και βίντεο για iPhone που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ποτέ.

Στο επάνω μέρος, είναι μια πλήρης εφαρμογή αριθμομηχανής, αλλά κάτω από την κουκούλα, κρύβει ένα θησαυροφυλάκιο όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τις ιδιωτικές σας φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα, κωδικούς πρόσβασης και άλλους τύπους αρχείων.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών, εισαγάγετε τον αριθμητικό PIN που θα σας ζητηθεί να ορίσετε κατά την αρχική ρύθμιση. Μόλις προσθέσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο στο θησαυροφυλάκιο, κρύβονται από τη Συλλογή.

14. SmartSafe

SmartSafe

Το SmartSafe είναι ακριβώς όπως όλες οι άλλες εφαρμογές θησαυροφυλακίου που αναφέρονται στο άρθρο. Το SmartSafe στοχεύει να κρατήσει τις ιδιωτικές σας φωτογραφίες και βίντεο κρυμμένα με ασφάλεια από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Με το SmartSafe, έχετε ένα θησαυροφυλάκιο που μπορεί να προστατευτεί με το Touch ID, το Face ID, το PIN ή το Dotlock του iPhone σας. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης διάφορες επιλογές εισαγωγής και εξαγωγής για φωτογραφίες 7 βίντεο. μπορείτε να επιλέξετε να εισάγετε τα αρχεία πολυμέσων απευθείας από το ρολό της κάμερας, να αποθηκεύσετε φωτογραφίες απευθείας στο SmartSafe κ.λπ.

Διαθέτει επίσης μερικές δυνατότητες παρακολούθησης παραβίασης, ένα πλήρες πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών και βίντεο κ.λπ.

15. SV – Private Photo Vault PRO

SV - Private Photo Vault PRO

SV – Το Private Photo Vault PRO είναι παρόμοιο με την εφαρμογή SamartSafe που αναφέρεται παραπάνω. Είναι μια ιδιωτική εφαρμογή θησαυροφυλάκιο για iPhone που σας επιτρέπει να αποκρύψετε φωτογραφίες και βίντεο με απλά βήματα.

Μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε την ιδιωτική σας φωτογραφία στο SV – Private Photo Vault PRO και να προστατέψετε το θησαυροφυλάκιο με κωδικό πρόσβασης, PIN και κλείδωμα μοτίβου.

Εκτός από το ιδιωτικό θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών, το SV – Private Photo Vault PRO προσφέρει μερικές άλλες χρήσιμες λειτουργίες για διαχείριση φωτογραφιών, προβολή και ιδιωτική περιήγηση στο web.

Εάν ενδιαφέρεστε για τις φωτογραφίες σας και θέλετε να εμποδίσετε άλλους να τις δουν, είναι καλύτερο να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις εφαρμογές θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν θέλετε να προτείνετε άλλες εφαρμογές θησαυροφυλάκιο για iPhone, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :15 καλύτερες εφαρμογές γονικού ελέγχου για iPhone

Πώς να χρησιμοποιήσετε τους ήχους φόντου iPhone (iOS 17)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *