Πώς να σαρώσετε έγγραφα με το Google Drive στο iPhone

Πώς να σαρώσετε έγγραφα με το Google Drive στο iPhone (iOS 17)

Δεν θα είναι υπέροχο εάν το iPhone παρέχει έναν εγγενή τρόπο σάρωσης εγγράφων σε χαρτί, αποδείξεων και σημειώσεων μέσω της κάμερας και αποστολής του σαρωμένου περιεχομένου απευθείας στο χώρο αποθήκευσης του cloud. Λοιπόν, η εφαρμογή Google Drive για Android κάνει το ίδιο πράγμα.

Η εφαρμογή Google Drive για Android διαθέτει μια λειτουργία που σας επιτρέπει να σαρώνετε έγγραφα απευθείας και να τα αποθηκεύετε ως PDF με δυνατότητα αναζήτησης στο Google Drive σας. Η λειτουργία ήταν αρχικά διαθέσιμη αποκλειστικά σε χρήστες Android αλλά τώρα είναι διαθέσιμη ακόμη και για iOS.

Έτσι, εάν έχετε iPhone και αναζητάτε έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να σαρώσετε τα έγγραφά σας, τις αποδείξεις, τις σημειώσεις και άλλα στο cloud, μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Google Drive από το Apple App Store και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία σάρωσης εγγράφων.

Για να σαρώσετε έγγραφα με την εφαρμογή Google Drive στο iPhone, πρέπει να κάνετε λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης της εφαρμογής Google Drive από το Apple App Store. Μετά τη λήψη, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

Πώς να δείτε ποιος έχει πρόσβαση στο Google Drive

Πώς να προστατέψετε με κωδικό τα αρχεία του Google Drive

Πώς να σαρώσετε έγγραφα με το Google Drive στο iPhone

Η δυνατότητα σάρωσης εγγράφων σε iPhone είναι διαθέσιμη μόνο στην πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Google Drive. Επομένως, φροντίστε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Google Drive από το Apple App Store και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω.

1. Ανοίξτε το Apple App Store στο iPhone σας. Τώρα, αναζητήστε Google Drive και ανοίξτε την επίσημη εφαρμογή.

2. Στη σελίδα Καταχώριση εφαρμογών, πατήστε στο Παίρνω κουμπί. Εάν η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη, πατήστε Εκσυγχρονίζω.

Παίρνω

3. Αφού εγκαταστήσετε/ενημερώσετε την εφαρμογή Google Drive, ανοίξτε την στο iPhone σας.

4. Στην κύρια οθόνη του Google Drive, πατήστε το εικονίδιο κάμερας. Το εικονίδιο της κάμερας εμφανίζεται στην κάτω δεξιά γωνία.

εικονίδιο κάμερας

5. Τώρα, θα σας ζητηθεί να χορηγήσετε μερικά δικαιώματα. Εκχωρήστε όλα τα δικαιώματα που ζητά η εφαρμογή.

6. Η χορήγηση άδειας θα ανοίξει αμέσως την κάμερα. Τοποθετήστε το έγγραφο που θέλετε να σαρώσετε σε μια επίπεδη επιφάνεια. Βεβαιωθείτε ότι οι συνθήκες φωτισμού είναι καλές και δεν υπάρχουν σκιές.

7. Η εφαρμογή Google Drive θα σας εμφανίσει ένα θολό πλαίσιο. προσπαθήστε να τοποθετήσετε το έγγραφο μέσα σε αυτό το μπλε πλαίσιο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ευθυγραμμίστε το έγγραφο εντός του πλαισίου.

ευθυγραμμίστε το έγγραφο εντός του πλαισίου

8. Μόλις το έγγραφο ευθυγραμμιστεί εντός του πλαισίου, η κάμερα Google θα πραγματοποιήσει αυτόματα μια σάρωση.

9. Μπορείτε να μεταβείτε στο χειροκίνητη λειτουργία και πατήστε το Παραθυρόφυλλο κουμπί κάθε φορά που νομίζετε ότι το μπλε πλαίσιο είναι ευθυγραμμισμένο με το έγγραφο.

10. Μόλις το Google Drive σαρώσει το έγγραφο, μπορείτε να πατήσετε το μικρογραφία προεπισκόπησης στην κάτω αριστερή γωνία.

μικρογραφία προεπισκόπησης

11. Στην επόμενη οθόνη, μπορείτε κάντε κάποιες προσαρμογέςόπως η προσαρμογή των άκρων, η εφαρμογή φίλτρων, η περιστροφή της σάρωσης ή η επανάληψη της σάρωσης.

κάντε κάποιες προσαρμογές

11. Εάν είστε ικανοποιημένοι με τη σάρωση, πατήστε το Αποθηκεύσετε κουμπί στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

ευθυγραμμίστε το έγγραφο εντός του πλαισίου

12. Στη συνέχεια, επιλέξτε πού θέλετε να αποθηκεύσετε το σαρωμένο έγγραφο ως αρχείο PDF και πατήστε Αποθηκεύσετε κουμπί ξανά.

Αποθηκεύσετε

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να σαρώσετε έγγραφα με την εφαρμογή Google Drive στο iPhone σας.

Η δυνατότητα σάρωσης εγγράφων με την εφαρμογή Google Drive δεν είναι κάτι νέο. Οι χρήστες Android το απολαμβάνουν εδώ και καιρό. Τώρα που η λειτουργία είναι διαθέσιμη στο Google Drive για iOS, οι χρήστες iPhone μπορούν επίσης να απολαμβάνουν την ίδια λειτουργία. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη σάρωση εγγράφων με το Google Drive στο iPhone σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του Google Drive

Πώς να κρύψετε αρχεία στο Google Drive

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *