εφαρμογές αριθμομηχανής Android

Kαλύτερες εφαρμογές αριθμομηχανής Android το 2023

Τα περισσότερα smartphone διαθέτουν πλέον ενσωματωμένη εφαρμογή αριθμομηχανής. Αν μιλάμε για την αριθμομηχανή αποθεμάτων του Android, η εφαρμογή αριθμομηχανής επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τα smartphone τους για όλους τους υπολογισμούς εν κινήσει. Η εφαρμογή αριθμομηχανής μετοχών λειτουργεί καλά στον χειρισμό σύνθετων εξισώσεων, αλλά εάν χρειάζεστε μια εφαρμογή αριθμομηχανής για την επίλυση σύνθετων μαθηματικών προβλημάτων, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή αριθμομηχανής τρίτου κατασκευαστή.

Σε σύγκριση με τις εφαρμογές αριθμομηχανής τρίτων, η αριθμομηχανή του Android φαίνεται βαρετή και στερείται ελάχιστων σημαντικών λειτουργιών. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να στρογγυλοποιήσουμε μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές αριθμομηχανής Android για την επίλυση σύνθετων προβλημάτων.

12 καλύτερες εφαρμογές αριθμομηχανής Android

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί από τις εφαρμογές αριθμομηχανής για Android είναι διαθέσιμες στο Google Play Store, αλλά δεν αξίζουν όλες το χρόνο και την προσοχή σας. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, έχουμε απαριθμήσει αυτά που είναι δημοφιλή και χρησιμοποιούνται από πολλούς.

1. Αριθμομηχανή Όλα σε Ένα

Αριθμομηχανή Όλα σε Ένα

Όπως υποδηλώνει το όνομα της εφαρμογής, αυτή η εφαρμογή φέρνει διάφορους τύπους αριθμομηχανών στο smartphone Android σας. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απλότητα και είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση.

Δεν θα το πιστέψετε, αλλά η εφαρμογή παρέχει πάνω από 75 διαφορετικές αριθμομηχανές και μετατροπείς. Παίρνετε αριθμομηχανές ποσοστού, αριθμομηχανές αναλογιών, αριθμομηχανές σχήματος, μετατροπείς μονάδων, μετατροπείς χρηματοδότησης και ούτω καθεξής.

2. Αριθμομηχανή

Αριθμομηχανή

Το Calculator from R.Apps είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή αριθμομηχανής Android που διατίθεται στο Google Play Store. Με την Αριθμομηχανή, μπορείτε να λύσετε εύκολα απλά και σύνθετα μαθηματικά προβλήματα.

Η εφαρμογή έχει μια ευχάριστη διεπαφή χρήστη, επιτρέποντας στους χρήστες να αλλάξουν το χρωματικό θέμα. Εκτός από αυτό, η Αριθμομηχανή ειδικεύεται επίσης σε επιστημονικές πράξεις όπως λογαριθμικές, τριγωνομετρικές κ.λπ.

3. Κομψή αριθμομηχανή

Κομψή αριθμομηχανή

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Stylish Calculator είναι μια από τις καλύτερες και πιο κομψές εφαρμογές αριθμομηχανής που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει στο Android.

Η εφαρμογή έχει σχεδιασμό υλικού και έλεγχο που βασίζεται σε χειρονομίες. Αν μιλάμε για τις δυνατότητες του Stylish Calculator, η εφαρμογή ειδικεύεται στον επιστημονικό υπολογισμό και στους βασικούς υπολογισμούς.

4. Quickey αριθμομηχανή

Quickey αριθμομηχανή

Αν ψάχνετε για μια απλή στη χρήση και ελαφριά εφαρμογή αριθμομηχανής για το Android smartphone σας, πρέπει να δοκιμάσετε το Quickey Calculator.

Μάντεψε? Το Quickey Calculator διαθέτει ένα κλειδί ποσοστού, κλειδί μνήμης και όλα τα άλλα πράγματα που χρειάζεστε για εύκολο υπολογισμό. Αυτή είναι επίσης μια επιστημονική αριθμομηχανή που εμφανίζει όλους τους υπολογισμούς σε μία γραμμή.

5. Αριθμομηχανή++

Αριθμομηχανή++

Εάν αναζητούσατε μια εφαρμογή αντικατάστασης αριθμομηχανής για το Android smartphone σας, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Calculator++. Μάντεψε? Το Calculator++ έχει παρόμοια διεπαφή με το Google Calculator, φέρνοντας πολλές δυνατότητες.

Η εφαρμογή αυτή τη στιγμή έχει δύο βασικές διατάξεις αριθμομηχανής – Standard και engineer. Στην Τυπική λειτουργία, μπορείτε να περιμένετε λειτουργίες όπως υποστήριξη πολλών ψηφίων, αντιγραφή/επικόλληση κ.λπ. Ωστόσο, στη λειτουργία Μηχανικός, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προηγμένες λειτουργίες για την επίλυση σύνθετων προβλημάτων όπως τριγωνομετρία, λογάριθμους κ.λπ.

6. Βαθμωτό μέγεθος

Βαθμωτό μέγεθος

Το Scalar είναι μια σχετικά νέα αριθμομηχανή Android και εφαρμογή σεναρίων μαθηματικών που διατίθεται στο Google Play Store. Αυτή η εφαρμογή είναι για προχωρημένους χρήστες που αναζητούν μια αριθμομηχανή για να δημιουργήσουν σενάρια για να απλοποιήσουν την εργασία τους. Δεν είναι ότι η εφαρμογή δεν έχει κάποια βασική δυνατότητα αριθμομηχανής, αλλά εστιάζει περισσότερο στον επιστημονικό υπολογισμό.

7. Desmos Graphing Calculator

Desmos Graphing Calculator

Εάν αναζητούσατε μια εφαρμογή αριθμομηχανής Android για την αντιμετώπιση γραφημάτων, πινάκων, στατιστικών στοιχείων και πολλά άλλα, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε το Desmos Graphing Calculator.

Μάντεψε? Το Desmos Graphing Calculator είναι μία από τις δημοφιλείς εφαρμογές αριθμομηχανής γραφημάτων που διατίθενται στο Google Play Store. Έχει επίσης πολλές βασικές δυνατότητες όπως οι περισσότερες εφαρμογές αριθμομηχανής.

8. Οικονομικοί Υπολογιστές

Οικονομικοί Υπολογιστές

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, οι Financial Calculators φέρνουν μια σειρά από αριθμομηχανές που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας πιο αποτελεσματικά.

Με τους Financial Calculators, μπορείτε εύκολα να υπολογίσετε την αποπληρωμή του δανείου σας, τους τόκους, τους φόρους κ.λπ. Εάν ανήκετε στον χρηματοοικονομικό κλάδο, οι Financial Calculators είναι μια εφαρμογή που πρέπει να έχετε.

9. Αριθμομηχανή Plus

Αριθμομηχανή Plus

Λοιπόν, αν ψάχνετε για μια εφαρμογή αριθμομηχανής Android που θα μπορούσε να σας δώσει την αίσθηση μιας φορητής ψηφιακής αριθμομηχανής, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Calculator Plus.

Είναι μια βασική εφαρμογή αριθμομηχανής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γρήγορους υπολογισμούς. Δεν διαθέτει επιστημονική αριθμομηχανή, αλλά διατηρεί αρχείο όλων των προηγούμενων υπολογισμών σας.

10. Φωτομαθηματικά

Φωτομαθηματικά

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή αριθμομηχανής που μπορεί να λύσει σύνθετες μαθηματικές εξισώσεις, το Photomath μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Η Photomath μπορεί να λύσει χειρόγραφες εξισώσεις στρέφοντας την κάμερα της συσκευής σε αυτήν. Το πιο χρήσιμο είναι ότι το Photomath αναλύει κάθε μαθηματικό πρόβλημα σε απλά, εύκολα κατανοητά βήματα.

11. Απλή ΑριθμομηχανήΑπλή Αριθμομηχανή

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Simple Calculator είναι μια εύχρηστη εφαρμογή αριθμομηχανής για Android για να καλύψει τις καθημερινές σας ανάγκες υπολογισμού.

Δεν είναι μια επιστημονική εφαρμογή αριθμομηχανής, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επίλυση των περισσότερων βασικών μαθηματικών πράξεων. Εκτός από αυτό, η σκοτεινή διεπαφή του Simple Calculator φαίνεται ευχάριστη στο μάτι.

12. ClevCalc

ClevCalc

Το ClevCalc είναι μια από τις πιο προηγμένες εφαρμογές αριθμομηχανής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android σας. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να χειρίζεστε όλους τους απαραίτητους υπολογισμούς για την καθημερινή ζωή.

Διαθέτει γενική αριθμομηχανή, μετατροπέα μονάδων, μετατροπέα νομισμάτων, αριθμομηχανή έκπτωσης, αριθμομηχανή ΣΔΣ, Αριθμομηχανή ωορρηξίας κ.λπ.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές αριθμομηχανής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές αριθμομηχανής για Android, ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ελέγξετε το ιστορικό της αριθμομηχανής στο Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *