εφαρμογές εγγραφής βιντεοκλήσεων WhatsApp

8 καλύτερες εφαρμογές εγγραφής βιντεοκλήσεων WhatsApp για Android

Το WhatsApp, που ξεκίνησε αρχικά ως εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, έγινε απαραίτητο για πολλούς. Η εφαρμογή παρέχει πλέον πολλές μορφές επικοινωνίας, όπως βιντεο/φωνητικές κλήσεις, αποστολή γραπτών μηνυμάτων και πολλά άλλα.

Εάν χρησιμοποιείτε συχνά το WhatsApp για να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις με φίλους, μέλη της οικογένειας ή συναδέλφους σας, μπορεί να έχετε νιώσει την ανάγκη να καταγράψετε τις βιντεοκλήσεις κάποια στιγμή. Δυστυχώς, το WhatsApp δεν επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν φωνητικές κλήσεις για αυθεντικούς λόγους.

Εφόσον το WhatsApp δεν σας επιτρέπει να καταγράφετε κλήσεις φωνής/βίντεο, πρέπει να βασίζεστε σε εφαρμογές τρίτων για την εγγραφή των βιντεοκλήσεων που πραγματοποιούνται από τον λογαριασμό σας. Ως εκ τούτου, εάν σας ενδιαφέρει η εγγραφή βιντεοκλήσεων στο WhatsApp, μπορεί να βρείτε αυτόν τον οδηγό πολύ χρήσιμο.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα |
Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης :Πώς να ανακτήσετε μπλοκαρισμένα μηνύματα στο WhatsApp

8 καλύτερες εφαρμογές εγγραφής βιντεοκλήσεων WhatsApp για Android

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή εγγραφής οθόνης για την εγγραφή βιντεοκλήσεων WhatsApp. Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές εγγραφής οθόνης στο Google Play Store που λειτουργούν με το WhatsApp και μπορούν να καταγράφουν βιντεοκλήσεις με φωνή. Εδώ είναι οι καλύτερες εφαρμογές εγγραφής βιντεοκλήσεων WhatsApp.

1. Βιντεοκλήση, Εγγραφή οθόνης

Βιντεοκλήση, Εγγραφή οθόνης

Το Video Call, Screen Recorder είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να καταγράφετε βιντεοκλήσεις. Είναι μια συσκευή εγγραφής οθόνης που μπορεί να καταγράψει οτιδήποτε εμφανίζεται στο τηλέφωνό σας.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εγγραφή βιντεοκλήσεων WhatsApp και αποθηκεύστε τα απευθείας στην κάρτα SD σας. Το καλό με μια συσκευή εγγραφής οθόνης κλήσης βίντεο είναι ότι μπορεί επίσης να εγγράψει την εσωτερική φωνή ήχου.

Ενώ το Video Call, Screen Recorder είναι μια χρήσιμη εφαρμογή, έχει μερικά μειονεκτήματα. Μερικές φορές, η εφαρμογή αποτυγχάνει να ξεκινήσει κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης και μερικές φορές, η εσωτερική φωνή ήχου αποτυγχάνει να ηχογραφήσει.

2. AZ Screen Recorder

AZ Screen Recorder

Αν ψάχνετε για μια σταθερή, υψηλής ποιότητας, δωρεάν συσκευή εγγραφής οθόνης για Android για την εγγραφή βιντεοκλήσεων WhatsApp, πρέπει να δοκιμάσετε το AZ Screen Recorder. Είναι μια εφαρμογή εγγραφής οθόνης με κορυφαία βαθμολογία για Android που μπορεί να καταγράφει βιντεοκλήσεις από διάφορες εφαρμογές.

Μόλις εγκατασταθεί, το AZ Screen Recorder προσθέτει ένα αιωρούμενο κουμπί στην οθόνη του τηλεφώνου σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αιωρούμενο κουμπί για να καταγράψετε την οθόνη σας Android.

Εάν θέλετε να καταγράψετε τις βιντεοκλήσεις WhatsApp, πρέπει να πραγματοποιήσετε την κλήση και να ξεκινήσετε την εγγραφή της οθόνης σας. Το AZ Screen Recorder μπορεί να καταγράψει ολόκληρη τη συνομιλία βιντεοκλήσης μαζί με τον ήχο.

3. Εγγραφή βίντεο για το Whatsapp Vi

Εγγραφή βίντεο για το Whatsapp Vi

Το Video Recorder For Whatsapp Vi είναι μια εφαρμογή εγγραφής οθόνης Android που μπορεί να καταγράφει εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις υψηλής ποιότητας.

Το καλό με το Video Recorder For Whatsapp Vi είναι ότι λειτουργεί με κάθε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης και ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που υποστηρίζει βιντεοκλήσεις.

Για να καταγράψετε βιντεοκλήσεις WhatsApp, πρέπει να ενεργοποιήσετε την εγγραφή οθόνης της εφαρμογής πριν ξεκινήσει η κλήση σας. Το Video Recorder For WhatsApp Vi αποθήκευσε κάθε εγγραφή βιντεοκλήσης στο φάκελο App του Video Recorder For Whatsapp Vi.

4. Εγγραφή οθόνης προβολής βίντεο

Εγγραφή οθόνης προβολής βίντεο

Το Videoshow Screen Recorder είναι μια εφαρμογή εγγραφής οθόνης με κορυφαία βαθμολογία στο Google Play Store. Η εφαρμογή καταγράφει κυρίως το παιχνίδι ενώ παίζει, καταγράφει την οθόνη και πολλά άλλα.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να καταγράψετε και τις βιντεοκλήσεις σας στο WhatsApp. Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές εγγραφής βίντεο οθόνης, το Videoshow Screen Recorder έχει μια πιο καθαρή διεπαφή και είναι απλή στη χρήση.

Εκτός από τις βιντεοκλήσεις WhatsApp, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Videoshow Screen Recorder για εγγραφή ζωντανών εκπομπών, λήψη στιγμιότυπων οθόνης και βίντεο εκμάθησης οθόνης. Η premium έκδοση της εφαρμογής σάς προσφέρει δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο.

5. XRecorder

XRecorder

Το XRecorder, ή το Inshot Screen Recorder, είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να τραβάτε ομαλά και καθαρά βίντεο και στιγμιότυπα οθόνης. Όπως η συσκευή εγγραφής οθόνης Videoshow, το XRecorder καταγράφει κυρίως βίντεο παιχνιδιού.

Οι χρήστες του YouTube χρησιμοποιούν επίσης την εφαρμογή για την εγγραφή και την κοινή χρήση εκπαιδευτικών βίντεο HD για smartphone. Αν μιλάμε για εγγραφή βιντεοκλήσεων, το XRecorder μπορεί να καταγράφει βιντεοκλήσεις WhatsApp, αλλά ο ήχος μπορεί μερικές φορές να μην λειτουργεί.

Εκτός από τις βιντεοκλήσεις WhatsApp, το XRecorder μπορεί επίσης να εγγράψει βίντεο από το Messenger, το Instagram, το Telegram, το Signal και μερικές άλλες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων.

6. Κλήση βίντεο WA, συσκευή εγγραφής οθόνης

Κλήση βίντεο WA, συσκευή εγγραφής οθόνης

Το WA Video Call, Screen Recorder δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλες εφαρμογές της λίστας, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για την εγγραφή βιντεοκλήσεων. Αυτή είναι μια εφαρμογή εγγραφής οθόνης για Android που λειτουργεί επίσης σε οθόνες βιντεοκλήσεων.

Η εφαρμογή μπορεί να καταγράφει βιντεοκλήσεις από δημοφιλείς εφαρμογές όπως συσκέψεις Zoom, Messenger και WhatsApp. Η ποιότητα εγγραφής βιντεοκλήσης είναι επίσης καλή.

Αυτό που μας άρεσε περισσότερο στην εφαρμογή είναι ότι μπορεί να εγγράψει βίντεο με ήχο και μπορείτε να διακόψετε την εγγραφή και να τη συνεχίσετε ανά πάσα στιγμή.

7. Εγγραφή οθόνης – Επεξεργαστής βίντεο

Screen Recorder - Video Editor

Screen Recorder – Το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, παλαιότερα γνωστό ως Screencast-O-Matic, είναι μια εφαρμογή εγγραφής οθόνης με κορυφαία βαθμολογία για Android που μπορεί επίσης να καταγράφει κλήσεις WhatsApp.

Αυτή η εφαρμογή χωρίς διαφημίσεις σάς επιτρέπει να εγγράφετε βίντεο με ήχο και κάμερα προσώπου. Μάντεψε? Παρά το γεγονός ότι είναι μια δωρεάν εφαρμογή, το Screen Recorder – Video Editor δεν βάζει υδατογράφημα στα εγγεγραμμένα βίντεό σας.

8. Εγγραφή οθόνης Εγγραφή βίντεο

Εγγραφή οθόνης Εγγραφή βίντεο

Αν θέλετε μια εύχρηστη εφαρμογή εγγραφής βίντεο οθόνης για Android, μην ψάχνετε άλλο από το Screen Recorder Video Recorder. Το Screen Recorder Video Recorder είναι μια ισχυρή αλλά εύχρηστη εφαρμογή εγγραφής οθόνης που προσφέρει ποιοτική λήψη βίντεο και στιγμιότυπα οθόνης.

Από βίντεο παιχνιδιών έως βιντεοκλήσεις, μπορείτε να κάνετε εγγραφή για τα πάντα με αυτήν την εφαρμογή. Επίσης, μπορείτε να περικόψετε, να περικόψετε και να περιστρέψετε τα βίντεό σας μετά την εγγραφή.

Συνολικά, το Screen Recorder Video Recorder είναι μια εξαιρετική εφαρμογή εγγραφής βίντεο οθόνης για Android που δεν πρέπει να χάσετε.

Διαβάστε επίσης: 10 καλύτερες εφαρμογές εγγραφής κλήσεων για Android

Όλες οι εφαρμογές του άρθρου ήταν διαθέσιμες στο Google Play Store και μπορείτε να τις κατεβάσετε δωρεάν. Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Android για την εγγραφή βιντεοκλήσεων WhatsApp. Εάν γνωρίζετε άλλους τρόπους εγγραφής βιντεοκλήσεων στο WhatsApp, ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Οι καλύτερες εφαρμογές βιντεοκλήσεων για υπολογιστές με Windows

καλύτερες εφαρμογές για εγγραφή οθόνης σε Android

Πώς να εκτελέσετε πολλούς λογαριασμούς WhatsApp (Επίσημη μέθοδος)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4900

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *