αναζήτηση σχολίων YouTube

Πώς να αναζητήσετε σχόλια YouTube (2 Μέθοδοι)

Όντας ο πιο δημοφιλής και δωρεάν ιστότοπος ροής βίντεο, το YouTube χρησιμοποιείται αυτήν τη στιγμή σχεδόν από όλους. Όλοι όσοι έχουν λογαριασμό Google μπορούν να έχουν πρόσβαση στο YouTube δωρεάν και να προβάλλουν βίντεο. Το YouTube είναι επίσης ένα σπίτι για τους δημιουργούς περιεχομένου για να επιδείξουν τα δημιουργικά τους ταλέντα.

Αν και η διεπαφή χρήστη του YouTube είναι πολύ εύκολη στη χρήση, εξακολουθεί να στερείται ορισμένες χρήσιμες λειτουργίες. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει εγγενής τρόπος αναζήτησης σχολίων στο YouTube για υπολογιστές και κινητά.

Μπορεί να έχετε τους λόγους σας για να κάνετε αναζήτηση μέσω των σχολίων σε ένα βίντεο YouTube, αλλά το ερώτημα είναι, “Σας επιτρέπει το YouTube να κάνετε αναζήτηση σχολίων”;

Ναι, δεν υπάρχει εγγενής τρόπος στο YouTube για αναζήτηση σχολίων βίντεο. Μπορείτε να βρείτε εύκολα τα σχόλιά σας στην πλατφόρμα, αλλά δεν υπάρχει επιλογή για αναζήτηση σχολίων από άλλους χρήστες σε βίντεο.

Στην πραγματικότητα, αν ανοίξετε ένα βίντεο στο YouTube και δείτε την ενότητα σχολίων, θα βρείτε μόνο τις επιλογές ταξινόμησης. Η επιλογή ταξινόμησης παρέχει μόνο δύο επιλογές: Κορυφαία σχόλια & Πρώτα τα νεότερα.

Ένα κορυφαίο σχόλιο είναι ένα σχόλιο που έχει λάβει τα περισσότερα likes. Από την άλλη πλευρά, η επιλογή “Πρώτα τα νεότερα” εμφανίζει τα νέα σχόλια στην κορυφή.

Έτσι, εκτός από αυτές τις δύο επιλογές ταξινόμησης, δεν υπάρχουν άλλες επιλογές στην ενότητα σχολίων.

Παρόλο που δεν υπάρχει εγγενής τρόπος αναζήτησης σχολίων YouTube, μερικές λύσεις εξακολουθούν να σας οδηγούν στο σχόλιο που αναζητάτε.

Αγορά Likes στο YouTube και ενισχύστε τα βίντεό σας!

Χρησιμοποιήστε τη συνάρτηση CTRL + F

Η λειτουργία CTRL + F σάς επιτρέπει να βρείτε τα αγαπημένα σας σχόλια στο YouTube. Μπορείτε να ανοίξετε τη σελίδα του βίντεο και να πατήσετε το πλήκτρο CTRL + F για να ανοίξετε τη λειτουργία αναζήτησης του προγράμματος περιήγησης.

Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τη λέξη-κλειδί ή το κείμενο που θυμάστε από τα σχόλια και το πρόγραμμα περιήγησης θα επισημάνει αυτόματα όλες τις εμφανίσεις της στην τρέχουσα σελίδα.

Χρησιμοποιήστε τη συνάρτηση CTRL + F

Ωστόσο, για να λειτουργήσει αυτό, πρέπει να κάνετε κύλιση στο κάτω μέρος της ενότητας σχολίων, επειδή το YouTube δεν φορτώνει όλα τα σχόλια που λαμβάνονται σε ένα βίντεο από προεπιλογή.

Εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Google Chrome για να παρακολουθήσετε βίντεο YouTube, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επέκταση αναζήτησης σχολίων YCS – YouTube για να βρείτε τα σχόλια που αναζητάτε. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επέκταση αναζήτησης σχολίων YCS – YouTube για να βρείτε συγκεκριμένα σχόλια.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome στον υπολογιστή σας. Μόλις ανοίξει, επισκεφθείτε το YCS – Αναζήτηση σχολίων YouTube σελίδα επέκτασης.

2. Όταν ανοίξει η σελίδα επέκτασης, κάντε κλικ στο Προσθήκη στο Chrome κουμπί.

Προσθήκη στο Chrome

3. Στη γραμμή εντολών επιβεβαίωσης, κάντε κλικ στο Προσθήκη επέκτασης.

Προσθήκη επέκτασης

4. Τώρα ανοίξτε το YouTube.com και βρείτε το βίντεο με σχόλια θέλετε να ψάξετε.

5. Τώρα μετακινηθείτε λίγο προς τα κάτω. θα βρείτε την επέκταση φορτωμένη ανάμεσα στις ενότητες περιγραφής και σχολίων. Κάνε κλικ στο Φόρτωση όλων κουμπί.

Φόρτωση όλων

6. Τώρα, στη γραμμή αναζήτησης, πληκτρολογήστε τη λέξη-κλειδί θέλετε να αναζητήσετε και κάντε κλικ Αναζήτηση.

πληκτρολογήστε τη λέξη-κλειδί

7. Στη συνέχεια, η επέκταση θα βρει και δείξτε τα σχόλια χρησιμοποιώντας τη λέξη-κλειδί που έχετε εισαγάγει.

Σχόλια

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια επέκταση Chrome για να αναζητήσετε σχόλια YouTube σε έναν υπολογιστή.

Μπορείτε εύκολα να βρείτε τα σχόλια που έχετε κάνει σε βίντεο του YouTube. Για αυτό, δεν χρειάζεται να λάβετε βοήθεια από μια επέκταση. Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε τα σχόλια που κάνατε στο YouTube.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το YouTube.com.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google. Στην αριστερή πλευρά, κάντε κλικ στο Ιστορία.

Ιστορία

3. Στη δεξιά πλευρά, επιλέξτε Σχόλια.

Σχόλια

Αυτό είναι! Τώρα μπορείς δείτε όλα τα σχόλια έχετε κάνει βίντεο στο YouTube.

δείτε όλα τα σχόλια

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με την αναζήτηση σχολίων σε βίντεο YouTube. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την εύρεση συγκεκριμένων σχολίων σε ένα βίντεο YouTube. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να στείλετε DM (άμεσο μήνυμα) στο YouTube

Πώς να αποθηκεύσετε βίντεο YouTube στο κινητό σας

Γιατί το YouTube ορίζεται ως προεπιλογή σε 360p; (και πώς να το διορθώσετε)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *