Αγορά Likes στο YouTube

Αγορά Likes στο YouTube και ενισχύστε τα βίντεό σας!

Ακόμη και με τόσα πολλά νέα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πλατφόρμες ροής σε άνοδο, το YouTube εξακολουθεί να διατηρεί τη θέση του ως μία από τις πιο χρησιμοποιούμενες πλατφόρμες κοινής χρήσης βίντεο. Τα ιογενή βίντεο εξακολουθούν να κερδίζουν τόσα πολλά χρήματα για τους δημιουργούς τους, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το μάρκετινγκ στο YouTube εξακολουθεί να είναι ισχυρό όσο ποτέ.

Το YouTube μάλλον οφείλει την επιτυχία του στη μοναδικότητά του. Δεν είναι απλώς μια άλλη πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο. είναι επίσης μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Τόσοι άλλοι ιστότοποι και εφαρμογές σάς επιτρέπουν να μοιράζεστε το περιεχόμενο βίντεο, αλλά αυτή η πλατφόρμα έχει δημιουργήσει μια αληθινή κοινότητα με τα χρόνια, και αυτό είναι που την κάνει τόσο δημοφιλή.

Αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα από αυτό, σίγουρα γνωρίζετε ότι το να έχετε πολλούς συνδρομητές, προβολές και likes στα βίντεό σας είναι ζωτικής σημασίας. Ωστόσο, αυτό δεν έρχεται από τη μια μέρα στην άλλη. Γι’ αυτό πολλοί δημιουργοί YouTube αποφασίζουν να αγοράσουν Το YouTube αρέσει και να επιταχύνει τη διαδικασία να γίνει viral.

Πώς να αναζητήσετε σχόλια YouTube (2 Μέθοδοι)

Αν αναρωτιέστε αν η απόφαση να κάνετε το ίδιο θα ήταν σωστή για εσάς, αυτό το άρθρο είναι γραμμένο για εσάς! Εδώ, θα μάθετε επίσης πού μπορείτε να αγοράσετε πραγματικές “μου αρέσει” στο YouTube, ώστε το κανάλι σας να λάβει τη σωστή ώθηση. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα!

Αγοράστε

Η σημασία των “Μου αρέσει” στο YouTube

Εάν διαχειρίζεστε ένα αρκετά επιτυχημένο κανάλι YouTube, πιθανότατα γνωρίζετε ότι τα likes είναι σημαντικά σε όλες τις πλατφόρμες κοινής χρήσης βίντεο και κοινωνικών μέσων, συμπεριλαμβανομένου του YouTube. Αποτελούν σαφή ένδειξη του πόσο ελκυστικό είναι το περιεχόμενό σας και πόσο καλά λαμβάνεται από το κοινό-στόχο σας.

Επίσης δίνουν σήμα στο Αλγόριθμος YouTube ότι το περιεχόμενό σας μπορεί να είναι ενδιαφέρον για νέους πιθανούς συνδρομητές του YouTube. Εξαιτίας αυτού, αυτός ο αλγόριθμος θα προτείνει βίντεο με περισσότερα “μου αρέσει” αντί για βίντεο που δεν έχουν πολλά ή καθόλου.

Με άλλα λόγια, αυτά τα likes είναι ενδεικτικά της απόδοσής σας στο YouTube. Περισσότερα από αυτά σημαίνουν ότι τα πάτε περίφημα, ενώ λιγότερα από αυτά δείχνουν ότι πρέπει να βελτιώσετε την ποιότητα του περιεχομένου σας. Τι γίνεται όμως αν το περιεχόμενό σας είναι υπέροχο, αλλά εξακολουθείτε να μην έχετε αρκετή αφοσίωση; Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να αγοράσετε προβολές και “μου αρέσει” σε βίντεο YouTube που θέλετε να αυξήσετε.

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε “Μου αρέσει” στο YouTube

Ωστόσο, προτού αποφασίσετε να αγοράσετε “μου αρέσει” για το YouTube, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε και να λάβετε υπόψη. Πρώτα απ ‘όλα, χρειάζεστε υψηλής ποιότητας likes. Τι σημαίνει αυτό?

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε “Μου αρέσει” στο YouTube

Ωστόσο, προτού αποφασίσετε να αγοράσετε “μου αρέσει” για το YouTube, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε και να λάβετε υπόψη. Πρώτα απ ‘όλα, χρειάζεστε υψηλής ποιότητας likes. Τι σημαίνει αυτό?

 1. Λοιπόν, αν αγοράσετε “μου αρέσει” βίντεο YouTube που είναι προφανώς ψεύτικα, ο αλγόριθμος του YouTube θα μπορεί να το παρατηρήσει και να αναστείλει ή να αποκλείσει τον λογαριασμό σας. Για να το αποφύγετε, αγοράστε likes που φαίνονται αρκετά αυθεντικά. Αυτό όχι μόνο θα σας προστατεύσει από την επιβολή κυρώσεων από το YouTube, αλλά θα φαίνεται και πιο φυσικό και οργανικό στους συνδρομητές σας. Ανεξάρτητα από το πόσο καλό είναι το περιεχόμενό σας, εάν τα βίντεό σας είναι γεμάτα προφανώς ψεύτικα likes, οι συνδρομητές σας αρχίζουν να αποφεύγουν τα βίντεό σας.
 2. Επιπλέον, τα likes που αγοράζετε δεν πρέπει να προστίθενται ταυτόχρονα. Μπορεί να ακούγεται καλή ιδέα να αγοράσετε άμεσα likes στο YouTube, αλλά θα φαίνεται πολύ ψεύτικο αν ξαφνικά λάβετε δεκάδες ή εκατοντάδες από αυτά από το πουθενά. Αντίθετα, προσπαθήστε να το κάνετε σταδιακά.
 3. Επιπλέον, δεν θα πρέπει να αποτελούν την πλειοψηφία των συνολικών σας “μου αρέσει”. Θα πρέπει να σας τονώσουν Στατιστικά YouTube αλλά με μέτρο. Εάν τα περισσότερα από αυτά αγοράζονται, πώς μπορείτε να παρακολουθείτε τα βίντεό σας και να μάθετε τι λειτουργεί καλύτερα;
 4. Όταν αγοράζετε επισημάνσεις “μου αρέσει” για βίντεο YouTube από συγκεκριμένα μέρη, μπορεί να εξαφανιστούν μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Τα χρειάζεστε για να μείνουν για πάντα, γι’ αυτό φροντίστε να αγοράζετε μόνο από μέρη που το εγγυώνται.
 5. Τέλος, φροντίστε να αγοράσετε likes στο YouTube από αξιόπιστους ιστότοπους. Αυτοί οι ιστότοποι πωλούν likes από πραγματικούς λογαριασμούς YouTube, κάνοντας πραγματική διαφορά στο κανάλι σας στο YouTube. Παρακάτω, παραθέσαμε οκτώ τέτοιους ιστότοπους. Είναι πραγματικά οι καλύτεροι ιστότοποι για να αγοράσετε likes σε βίντεο YouTube.

Οι 8 καλύτεροι ιστότοποι για να αγοράσετε Likes στο YouTube

Έτσι, αν είστε έτοιμοι να κάνετε μια αγορά που θα αλλάξει οριστικά το κανάλι σας, σας καλύψαμε! Ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τους ιστότοπους και σίγουρα θα βρείτε το καλύτερο για εσάς!

1. FollowersOn.com

FollowersOn είναι μακράν ο καλύτερος ιστότοπος που μπορείτε να κάνετε μια τέτοια αγορά. Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει επίσης άλλες υπηρεσίες κοινωνικών μέσων, συμπεριλαμβανομένων προβολών, ακολούθων και σχολίων για το Instagram, το TikTok και άλλα δίκτυα μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθεί η λίστα με τα οφέλη που θα απολαύσετε αν αποφασίσετε να αγοράσετε υπηρεσίες από το FollowersOn:

 • Υψηλής ποιότητας “μου αρέσει” στο YouTube από πραγματικούς χρήστες του YouTube – Μπορείτε να επιλέξετε από πολλά πακέτα, που κυμαίνονται από 20 likes για 2,99 € έως 1000 για 69,99 €.
 • Τα πακέτα προστίθενται σταδιακά – Ανάλογα με το μέγεθος της συσκευασίας, προστίθενται στο βίντεο κατά τη διάρκεια αρκετών ημερών. Με αυτόν τον τρόπο, το βίντεο δεν θα εγείρει καμία υποψία λαμβάνοντας πάρα πολλά νέα likes ταυτόχρονα.
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων – Σε περίπτωση οποιουδήποτε ζητήματος με αγορασμένα πακέτα, το FollowersOn προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων.
 • Εξαιρετική ομάδα υποστήριξης πελατών – Για να διασφαλιστεί η ικανοποίηση των πελατών, το FollowersOn διαθέτει μια ομάδα υποστήριξης πελατών 24/7 έτοιμη να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.
 • Αυξημένη Ασφάλεια – Για να αγοράσετε υπηρεσίες μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης από αυτόν τον ιστότοπο, δεν χρειάζεται να συνδεθείτε με τους λογαριασμούς σας στο YouTube ή άλλους λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το FollowersOn δεν συλλέγει τα δεδομένα σας.
 • Αρκετές επιλογές πληρωμής – Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει πολλαπλές επιλογές πληρωμής, όπως πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες, πορτοφόλια όπως Google Pay και Apple Pay, PayPal, GiroPay, Bitcoin, Ethereum και πολλά άλλα.
FollowersOn.com

2. SocialsGrow.com

Socialsgrow είναι μια άλλη καλή πλατφόρμα για την αγορά σχολίων, προβολών, ακόμη και συνδρομητών στο YouTube. Εδώ, μπορείτε να βρείτε γνήσια likes στο YouTube σε λογική τιμή. Φυσικά, το SocialsGrow.com καλύπτει επίσης πολλές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, όπως Facebook, Twitter, Instagram κ.λπ. Ορισμένα άλλα οφέλη περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • 24/7 υποστήριξη πελατών – Η εξυπηρέτηση πελατών τους είναι άψογη, προσφέρει βοήθεια και συμβουλές όποτε χρειάζεται.
 • 100% ασφάλεια και ιδιωτικότητα – Οι χρήστες δεν χρειάζεται να συνδέονται με τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να μοιράζονται οποιοδήποτε από τα δεδομένα του λογαριασμού τους για να αγοράσουν likes.
 • Εγγύηση αναπλήρωσης – Σε περίπτωση που τα στατιστικά σας αρχίσουν να πέφτουν, το SocialsGrow.com θα τα ξαναγεμίσει δωρεάν.
 • Πολλές επιλογές πληρωμής – Αυτές οι επιλογές περιλαμβάνουν πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, Google Pay, Apple Pay και PayPal.

3. SocialBoss.com

Αυτή η πλατφόρμα είναι ένας άλλος μεγάλος πωλητής. Όπως και οι δύο προηγούμενες πλατφόρμες, SocialBoss προσφέρει πολλά οφέλη:

 • Βιολογική και φυσική παράδοση αγορασμένων πακέτων
 • Απόλυτα ασφαλές στη χρήση
 • Επισημάνσεις “μου αρέσει” υψηλής ποιότητας από πραγματικούς χρήστες
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών

4. Videosgrow.com/de

Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες από αυτήν τη λίστα, Videosgrow επικεντρώνεται μόνο στις υπηρεσίες YouTube. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή η πλατφόρμα δεν είναι καλή. ακριβώς το αντίθετο! Μερικά από τα οφέλη του είναι:

 • Γρήγορη παράδοση των αγορασμένων πακέτων
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων και αναπλήρωσης
 • 24/7 υποστήριξη πελατών
 • 100% ασφαλές στη χρήση
Αγοράστε

5. SozialTop.com

SocialTop είναι μια άλλη πλατφόρμα που πουλά likes, σχόλια, προβολές και followers/subscribers. Προσφέρει ευέλικτα πακέτα για λογικές τιμές, καλή υποστήριξη πελατών και πολλές ασφαλείς επιλογές πληρωμής.

6. ProMocial

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει το ProMocial, μια άλλη πλατφόρμα που πουλάει like για το YouTube, το Soundcloud, το Facebook, το Instagram και το Twitter. Ωστόσο, παρόλο που είναι αληθινά και ποιοτικά, είναι λίγο πιο ακριβά.

7. FanMarket

Το FanMarket προσφέρει επίσης πακέτα υψηλής ποιότητας για το YouTube και πολλές άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η παράδοση είναι γρήγορη αλλά οργανική και ο ιστότοπος προσφέρει πολλές επιλογές πληρωμής. Ωστόσο, τα πακέτα δεν είναι ευέλικτα και αρκετά μεγάλα αφού το μεγαλύτερο πακέτο προσφέρει μόνο 222 likes.

8. FollowerFlut

Το FollowerFlut είναι ένας ιστότοπος με τον μεγαλύτερο αριθμό likes ανά πακέτο. Είναι επίσης αυθεντικά και ασφαλή για αγορά, αλλά είναι επίσης πιο ακριβά από παρόμοια πακέτα σε άλλους ιστότοπους από αυτήν τη λίστα.

Αγοράστε

Η Βήμα-Βήμα Διαδικασία Αγοράς Like στο YouTube

Τώρα που έχετε μάθει περισσότερα για τα οφέλη της αγοράς πακέτων, καθώς και για μέρη όπου μπορείτε να το κάνετε, ήρθε η ώρα να μάθετε πώς να το κάνετε. Η ακριβής διαδικασία μπορεί να εξαρτάται από τον επιλεγμένο πωλητή, αλλά σε γενικές γραμμές, είναι αρκετά απλή.

Απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 1. Πηγαίνετε στον πωλητή της επιλογής σας
 2. Στον ιστότοπό τους, επιλέξτε μια καρτέλα με “μου αρέσει” στο YouTube
 3. Επιλέξτε ένα πακέτο που θέλετε να αγοράσετε
 4. Επικολλήστε τον σύνδεσμο βίντεο YouTube του βίντεο που θέλετε να ενισχύσετε
 5. Επιλέξτε μια επιλογή πληρωμής
 6. Ελέγξτε ξανά το πακέτο που επιλέξατε και τον σύνδεσμο βίντεο που παρείχατε
 7. Συνεχίστε με την πληρωμή
 8. Περιμένετε να προστεθεί σταδιακά το επιλεγμένο πακέτο στον λογαριασμό σας

Καθώς το πακέτο που αγοράσατε προστίθεται στο βίντεο, θα παρατηρήσετε ότι λαμβάνετε επίσης περισσότερα πραγματικά likes και από άλλους χρήστες!

FAQ

1. Πώς να αγοράσετε φτηνά Likes στο YouTube;

Επισκεφτείτε το FollowersOn και επιλέξτε ένα πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Πολλά από αυτά τα πακέτα είναι φθηνότερα από τον καφέ!

2. Πώς αγοράζετε Likes στο YouTube με Άμεση Παράδοση;

Δεν συνιστούμε την αγορά πακέτων με άμεση παράδοση, επειδή μπορεί να επισημανθεί ο λογαριασμός σας από το YouTube.

3. Γιατί δεν πρέπει να αγοράζετε ψεύτικα likes στο YouTube;

Ο αλγόριθμος του YouTube είναι αρκετά προηγμένος ώστε να παρατηρεί ύποπτες δραστηριότητες και η αγορά πλαστών στατιστικών είναι ένα από αυτά. Δεν θέλετε να τεθείτε σε αναστολή ή μόνιμη απαγόρευση μόνο εξαιτίας αυτού.

4. Ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε Likes στο YouTube;

Το FollowersOn είναι σίγουρα το καλύτερο, αλλά ιστότοποι όπως το SocialBoss και το Videosgrow.com/de είναι επίσης καλές επιλογές.

5. Μπορείτε να αγοράσετε Likes στο YouTube μέσω Paypal;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για αυτού του είδους τις αγορές. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει έναν ιστότοπο πωλητή που υποστηρίζει το PayPal ως επιλογή πληρωμής.

6. Πώς να αγοράσετε γρήγορα Likes στο YouTube;

Ακολουθήστε τον βήμα προς βήμα οδηγό μας και θα τελειώσετε σε χρόνο μηδέν!

συμπέρασμα

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που είναι σημαντικά για την επιτυχία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης: καλό περιεχόμενο, γνώση του τρόπου συμμετοχής και διατήρησης ενός κοινού και λίγη τύχη. Μόλις αποκτήσετε αυτή την αρχική ορμή, όλα γίνονται πιο εύκολα.

Γι’ αυτό πολλοί δημιουργοί του YouTube αποφασίζουν να αγοράσουν “μου αρέσει” για τα βίντεό τους: για να αποκτήσουν δυναμική και να προσελκύσουν περισσότερες γνήσιες προβολές και συνδρομητές.

Η αγορά “μου αρέσει” στο YouTube μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε το κανάλι σας. Ωστόσο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα αγοράζετε από το καλύτερο δυνατό μέρος. Γι’ αυτό πρέπει να τα αγοράσεις στο FollowersOn, ένα μέρος που μπορεί να καλύψει όλες σου τις ανάγκες!

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Διαβάστε επίσης Πώς να αποθηκεύσετε βίντεο YouTube στο κινητό σας

Πώς να παρακολουθήσετε βίντεο YouTube στο Kodi 

15 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις YouTube 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4888

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *